-
σε γενικές γραμμές τελικά ο 1.6αρης FSI τι αίσθηση δίνει;κινείσαι γρήγορα ή απλά άνετα;σε προδιαθέτει για σπορ οδήγηση ή μόλις μπαίνεις μέσα βάζεις μπετόβεν κ κινείσαι στη μεσαία λωρίδα κοιτάζοντας αριστερά δεξιά τη φύση(λέμε τώρα!);επιταχύνει σχετικά γρήγορα ή θέλει την...ώρα του;εν τέλει είναι ένα σπορ(έστω κ ημίαιμο)με όλες τις παραχωρήσεις(μιλάμε για 1.6κβ,115αλογάκια κ 1200 κ)ή καθαρά ένα πολυτελές χάτσμπακ που σε μεταφέρει άνετα κ με ασφάλεια;
-
Ο χρήστης xaeemmee έγραψε:
σε γενικές γραμμές τελικά ο 1.6αρης FSI τι αίσθηση δίνει;κινείσαι γρήγορα ή απλά άνετα;σε προδιαθέτει για σπορ οδήγηση ή μόλις μπαίνεις μέσα βάζεις μπετόβεν κ κινείσαι στη μεσαία λωρίδα κοιτάζοντας αριστερά δεξιά τη φύση(λέμε τώρα!);επιταχύνει σχετικά γρήγορα ή θέλει την...ώρα του;εν τέλει είναι ένα σπορ(έστω κ ημίαιμο)με όλες τις παραχωρήσεις(μιλάμε για 1.6κβ,115αλογάκια κ 1200 κ)ή καθαρά ένα πολυτελές χάτσμπακ που σε μεταφέρει άνετα κ με ασφάλεια;Καταρχήν μπορείς να κινηθείς γρήγορα, εκρηκτικός βέβαια δεν είναι αν και ακόμα είμαι στο στρώσιμο οπότε δεν έχω άποψη από την συμπεριφορά του σε κατεβάσματα και κόφτες.
Και πάλι πάντως έτσι όπως το πάω μπορώ να πώ ότι επιταχύνει αρκετά ικανοποιητικά (για μένα)...
Η αίσθηση του (στην έκδοση Ambition) είναι πολύ σπόρ πάντως όπως και το στήσιμο του και σε προδιαθέτει για παιχνίδια.
Σε αυτό βοηθούν και οι σχετικά μαζεμένες διαστάσεις του.Υποκειμενικά όλα τα παραπάνω βέβαια και ανάλογα με την κρίση και τα γούστα του καθενώς.
-
καλοτάξιδο φίλε μου!νομίζω πάντως ότι το α3 μέχρι στιγμής τουλάχιστον είναι η πιο τίμια,συμφέρουσα κ ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία του κ για τα λεφτά του πάντα.γιατί ωραία κ τα απόλυτα gti,αλλά όταν θέλουν 15 κ 17 λίτρα στα 100χ δεν μπορείς να ευχαριστηθείς αυτά που σου προσφέρουν.εκτός αν έχεις λεφτά οπότε κ το αγοράζεις για 2-3 βόλτες το σαβ/κύριακο κ τις υπόλοιπες κυκλοφορείς με τη σεβρολέτα...ματίζ ή λάνος!!!!!
-
καλοάξιδο φίλε μου!νομίζω πάντως ότι το α3 μέχρι στιγμής τουλάχιστον είναι η πιο ολοκληρωμένη κ γι'αυτό τίμια κ γί'αυτό συμφέρουσα πρόταση στην κατηγορία του κ για τα λεφτά του.χωρίς να εντυπωσιάζει ιδιαίτερα σε κάποιον τομέα δεν υστερεί πουθενά κ πιστέύωο ότι αυτή είναι η επιτυχία της audi.γιατί καλά είναι κ τα gti,αλλά ούτε το image της audi έχουν,κ επιπλέον όταν σου ζητούν 15 κ 17 λίτρα κάθε 100χ,δεν μπορείς να ευχαριστηθείς κ αυτά που σου προσφέρουν.εκτός αν έχεις λεφτά κ αγοράσεις ένα για 2 βόλτες το σαβ/κύριακο κ τις υπόλοιπες ημέρες κυκλοφορείς με την σεβρολέτα...ματίζ ή λάνος!!!!
-
ssadsad
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
τα χαρτια μου λενε οτι σχεδον ολα τα Β7 εχουν 70 αρι εκτος απο τα quatrro που εχουν 63.
εγω παντως οταν το γεμισα εδωσα 60 ευρω για απλη(κανω και οικονομια)Με το Α4 μου ετυχε να εχω παει καπου εκδρομη ξεροντας για ενα βενζιναδικο. Η ενδειξη του τριπ μαστερ εδειχνε 0 λιγο πριν φτασω εκει...και ηταν κλειστο! το επομενο σε 30 χλμ. Εφτασα τελικα και εβαλα 68 λιτρα (απο θεωρητικα 70). Ειχα κανει 40χλμ με ενδειξη 0!
-
τα χαρτια μου λενε οτι σχεδον ολα τα Β7 εχουν 70 αρι εκτος απο τα quatrro που εχουν 63.
εγω παντως οταν το γεμισα εδωσα 60 ευρω για απλη(κανω και οικονομια)Με το Α4 μου ετυχε να εχω παει καπου εκδρομη ξεροντας για ενα βενζιναδικο. Η ενδειξη του τριπ μαστερ εδειχνε 0 λιγο πριν φτασω εκει...και ηταν κλειστο! το επομενο σε 30 χλμ. Εφτασα τελικα και εβαλα 68 λιτρα (απο θεωρητικα 70). Ειχα κανει 40χλμ με ενδειξη 0!
-
-
-
70 αρι αν δεν κανω λαθος,εχουν ολα τα Α4Με το Α4 μου ετυχε να εχω παει καπου εκδρομη ξεροντας για ενα βενζιναδικο. Η ενδειξη του τριπ μαστερ εδειχνε 0 λιγο πριν φτασω εκει...και ηταν κλειστο! το επομενο σε 30 χλμ. Εφτασα τελικα και εβαλα 68 λιτρα (απο θεωρητικα 70). Ειχα κανει 40χλμ με ενδειξη 0!
-
Με το Α4 μου ετυχε να εχω παει καπου εκδρομη ξεροντας για ενα βενζιναδικο. Η ενδειξη του τριπ μαστερ εδειχνε 0 λιγο πριν φτασω εκει...και ηταν κλειστο! το επομενο σε 30 χλμ. Εφτασα τελικα και εβαλα 68 λιτρα (απο θεωρητικα 70). Ειχα κανει 40χλμ με ενδειξη 0!
-
Διάβασα ότι το 3πορτο Α3 θα βγεί σύντομα με την νέα μάσκα του 5πορτου.
Αυτοί που μόλις πήραν το 3πορτο...you are owned!
-
σε γενικές γραμμές τελικά ο 1.6αρης FSI τι αίσθηση δίνει;κινείσαι γρήγορα ή απλά άνετα;σε προδιαθέτει για σπορ οδήγηση ή μόλις μπαίνεις μέσα βάζεις μπετόβεν κ κινείσαι στη μεσαία λωρίδα κοιτάζοντας αριστερά δεξιά τη φύση(λέμε τώρα!);επιταχύνει σχετικά γρήγορα ή θέλει την...ώρα του;εν τέλει είναι ένα σπορ(έστω κ ημίαιμο)με όλες τις παραχωρήσεις(μιλάμε για 1.6κβ,115αλογάκια κ 1200 κ)ή καθαρά ένα πολυτελές χάτσμπακ που σε μεταφέρει άνετα κ με ασφάλεια;Έχω το Golf v 1.6FSI. 25,000 χλμ ως τώρα. Θα μιλήσω μόνο για κινητήρα μιας και είναι ο ίδιος.
Αυτό που έχω να λέω για τον κινητήρα αυτό είναι η οικονομία του σε καύσιμο. Πάντα 95οκτ, αν και τώρα τελευταία με 9 λεπτά διαφορά 95άρα και 100άρα προτιμώ τη 2η.
Απο σπόρ αίσθηση μάλλον θα απογοητευτείς (είτε 100αρα βάλεις έιτε 95αρα). Καταλαβαίνω απόλυτα όλα τα περιοδικά που λένε για απόκριση στο γκάζι κλπ. Ίσως το μεγάλο του βάρος (δεν θυμάμαι πόσα κιλά ακριβώς, αλλα 1200 με τίποτα ...βάλε βάλε).
Έχει πάντως 'τιμιο' τράβηγμα για 1600άρι, σε καμία περίπτωση sporτ αλλά άνετο ακόμα και χαμηλά. Το 6άρι κιβώτιο πολύ καλό, αλλά αν θες να κάνεις προσπέραση πάντα 2 σχέσεις κάτω και όχι 1 όπως είχα συνηθίσει στο Corollaκι μου (1400αρι). -
σε γενικές γραμμές τελικά ο 1.6αρης FSI τι αίσθηση δίνει;κινείσαι γρήγορα ή απλά άνετα;σε προδιαθέτει για σπορ οδήγηση ή μόλις μπαίνεις μέσα βάζεις μπετόβεν κ κινείσαι στη μεσαία λωρίδα κοιτάζοντας αριστερά δεξιά τη φύση(λέμε τώρα!);επιταχύνει σχετικά γρήγορα ή θέλει την...ώρα του;εν τέλει είναι ένα σπορ(έστω κ ημίαιμο)με όλες τις παραχωρήσεις(μιλάμε για 1.6κβ,115αλογάκια κ 1200 κ)ή καθαρά ένα πολυτελές χάτσμπακ που σε μεταφέρει άνετα κ με ασφάλεια;Έχω το Golf v 1.6FSI. 25,000 χλμ ως τώρα. Θα μιλήσω μόνο για κινητήρα μιας και είναι ο ίδιος.
Αυτό που έχω να λέω για τον κινητήρα αυτό είναι η οικονομία του σε καύσιμο. Πάντα 95οκτ, αν και τώρα τελευταία με 9 λεπτά διαφορά 95άρα και 100άρα προτιμώ τη 2η.
Απο σπόρ αίσθηση μάλλον θα απογοητευτείς (είτε 100αρα βάλεις έιτε 95αρα). Καταλαβαίνω απόλυτα όλα τα περιοδικά που λένε για απόκριση στο γκάζι κλπ. Ίσως το μεγάλο του βάρος (δεν θυμάμαι πόσα κιλά ακριβώς, αλλα 1200 με τίποτα ...βάλε βάλε).
Έχει πάντως 'τιμιο' τράβηγμα για 1600άρι, σε καμία περίπτωση sporτ αλλά άνετο ακόμα και χαμηλά. Το 6άρι κιβώτιο πολύ καλό, αλλά αν θες να κάνεις προσπέραση πάντα 2 σχέσεις κάτω και όχι 1 όπως είχα συνηθίσει στο Corollaκι μου (1400αρι). -
ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Α3SPORTBACK 2.0FSI
ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙς ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ...
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ...
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ Α3 ΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
tpapo@sch.gr -
ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Α3-SPORTBACK 2.0FSI
ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙς ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ
ΠΡΩΤΑ ΧΙΛΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΛΛΑ....
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ...
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ Α3 ΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
tpapo@sch.gr -
1360 κ το 1.6 FSI.η έκδοση ambition κοστίζει 23500 αν δεν κάνω λάθος.στο προσπέκτους δίνουν ως στάνταρ εξοπλισμό τις 17αρες ζάντες,σπορ ανάρτηση,τριάκτινο τιμόνι κ μπάκετ καθίσματα.τα ηχοσύστημα,κλιματισμός,ηλιοροφή κ δερμάτινα καθίσματα πόσο χρεώνονται επιπλέον;αν πάρω το 1.6 μπορώ να τοποθετήσω εκ των υστέρων τον 2λιτρο η 3.2 κινητήρα(το κόστος μιας τέτοιας μετατροπής μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας πάντα;)ή δεν προσφέρεται κάτι τέτοιο;
-
Ο χρήστης ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ ΘΩΜΑΣ έγραψε:
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ...Forum = χώρος συζήτησης/διαλόγου/ενημέρωσης/ανταλλαγής απόψεων και γνώσεων και τόσων άλλων ωραίων πραγμάτων...
Ο ακριβής λόγος που την έκανες ποιος είναι;
-
1360 κ το 1.6 FSI.η έκδοση ambition κοστίζει 23500 αν δεν κάνω λάθος.στο προσπέκτους δίνουν ως στάνταρ εξοπλισμό τις 17αρες ζάντες,σπορ ανάρτηση,τριάκτινο τιμόνι κ μπάκετ καθίσματα.τα ηχοσύστημα,κλιματισμός,ηλιοροφή κ δερμάτινα καθίσματα πόσο χρεώνονται επιπλέον;αν πάρω το 1.6 μπορώ να τοποθετήσω εκ των υστέρων τον 2λιτρο η 3.2 κινητήρα(το κόστος μιας τέτοιας μετατροπής μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας πάντα;)ή δεν προσφέρεται κάτι τέτοιο;Αν κοιτάξεις στην αρχή υπάρχει απάντηση μου με τις τιμές για όλα τα εξτρά που ρωτάς...
Τελικά από το Manual που κοίταξα το ντεπόζιτο είναι 55λίτρων.Το απόγευμα που θα το φουλάρω θα έχω μια πρώτη ένδειξη για την κατανάλωση του.
Πάντως έκανα περίπου 660+ χιλιόμετρα μέχρι τώρα ΑΛΛΑ τα περισσότερα σε συνθήκες πόλης και τυπικού Αθηναϊκού μποτιλιαρίσματος.
Δεν είναι και άσχημα για αρχή. -
εγώ δηλ. που με γεματο ντεποζιτο 45λιτρων κανω 500-550 km τι σημαινει? σημειωση εχω ιδιο κινητηρα με τον δικο σου απλα εχω γκολφ κ το έχω ηδη στρωσει.ειμαι στα 7500km
Audi A3 1.6FSI - πρώτες εντυπώσεις