-
Συγγνώμη, είμαστε σοβαροί τώρα? Από που και ως που το a 3 είναι διαφορετικό αυτοκίνητο από το Golf και κυρίως πως δικαιολογούνται τα 5Κ διαφορά στην τιμή?
Επειδή είναι premium το σηματάκι στο καπώ ή μήπως έχει τόσο καλύτερα πλαστικά που να δικαιολόγουν αυτή την διαφορά? Καλό χρυσό και άγιο το a 3 αλλά δεν έχει value for money.-
-
nickolas
αν και είμαστε λίγο offtopic εγώ ΝΑΙ θα επέλεγα το Golf 2.0 FSi από ένα Α3 1.6 FSi.
Eγώ!
Και σίγουρα ένα 2λιτρο Golf δεν υπολείπεται τόσο [εάν γίνεται αυτό] στην ποιότητα τόσο ώστε να δώσει κάποιος τόσα χρήματα για να αγοράσει ένα Αudi A3 1.6
-
To Golf σίγουρα είναι value for money σε σχέση με το Α 3.
Η σύγκριση όμως αφορά αυτοκίνητα με παρόμοια τιμή αγοράς δηλαδή 2λιτρα μικρομεσαία VS A 3 1,6 FSI.
Εκεί το Α 3 πέρα από premium είναι και value for money (και αυτό γιατί τα 2λιτρα λόγο φορολογικού είναι παντελώς ασύμφορα)Μια ματιά στις (μηδενικές) πωλήσεις δίλιτρων Golf, 147, Focus κλπ. νομίζω είναι αρκετά για να πείσει.
-
Ας ειναι καλα το Golf GT, και ασε το Α3 1.6 να ειναι prem....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
nickolasαν και είμαστε λίγο offtopic εγώ ΝΑΙ θα επέλεγα το Golf 2.0 FSi από ένα Α3 1.6 FSi.
Eγώ!
Και σίγουρα ένα 2λιτρο Golf δεν υπολείπεται τόσο [εάν γίνεται αυτό] στην ποιότητα τόσο ώστε να δώσει κάποιος τόσα χρήματα για να αγοράσει ένα Αudi Golf 1.6
Για τους ίδιους ακριβώς λόγους με εσένα (έξτρα βαρύτητα σε κάποιους τομείς, που αντικειμενικά δεν αξίζουν τόσο) εγώ θα έδινα τα έξτρα λεφτά για το A 3 1,6FSI έναντι του Golf 1,6FSI!!!
Aπλά γιατί το Golf δεν έχει την ποιότητα εσωτερικού που θα ώφειλε το Golf του 2006 να είχε....συμφωνούμε!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ας ειναι καλα το Golf GT, και ασε το Α3 1.6 να ειναι prem....Κάτσε να μπει ο TSI στο Audi και να δεις τί έχει να γίνει...
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Ας ειναι καλα το Golf GT, και ασε το Α3 1.6 να ειναι prem....
Κάτσε να μπει ο TSI στο Audi και να δεις τί έχει να γίνει...
τι θα γινει?
θα κοστιζει 3-4κ παραπανω, οποτε?α, και οταν με το καλο γινει αυτο, να δεις τι θα γινει με αυτους που εδωσαν 27Κ για Α3 1600....
-
Xαμός θα γίνει όπως γίνεται για το GT!
-
τι σχέση τώρα έχουν τα pr*@&&#*( oooo με τους κουβάδες Golf μόνο εσείς ξέρετε
-
Τιτλος του θεματος: Audi Golf 1.6 FSi!!!! Η μετονομασια τα λεει ολα! Εξαιρετικα εμπνευσμενο!:ysterical:
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τι σχέση τώρα έχουν τα pr*@&&#*( oooo με τους κουβάδες Golf μόνο εσείς ξέρετεΚοιταξε ή τα 2 p!@#$@# θα ειναι ή και τα 2 κουβαδες.Αφου για το ιδιο αυτοκινητο μιλαμε.Αποφασισε επιτελους..
Αντε και καλο μηνα...
-
tpapo τελείωσαν τα επιχειρήματα και το ρίξαμε στην ειρωνία και την πλάκα σε προσωπικό επίπεδο;
Γιατί τα παιδιά εδώ μέσα δεν σε κοροιδεψαν, απλά κριτικάρουν την επιλογή κάποιων να αγοράσουν το Α3 1.6...Αγοράστε premium 1600άρια με 27+ χιλιάδες ευρώ...δικά σας είναι τα λεφτά [δεν αναφέρομαι σε σένα με το 2λιτρο] αλλά μην λέτε ότι δικαιολογούνται απόλυτα τα χρήματα για ένα τέτοιο αυτοκίνητο.
Την σούπα αυτή την έχετε σερβίρει πολλές φορές εδώ μέσα και συνεχίζεται να τη ζεσταίνετε και να τη σερβίρετε ξανά και ξανά και ξανά ,αν ψάξει κανείς στα θέματα του 2005 θα δει ότι τα ιδια άτομα εκφράζουν τις ιδιες απόψεις ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΩς ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ
Τι επιχειρήματα λοιπόν να παραθέσω και σε ποιόν ??
Απο μονοι σας διαψεύδεστε δεν χρειάζεται εγω να πω τιποτε σοβαρό.
Μονο στη πλάκα ...Σαν πέσεις και Συ για υπνο κλείσε τα φώτα
-
-
Kάποιος έχει χακάρει και το Α3 (με αγγλικό 'A') γράφεται σαν Golf.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=466114Άσ'τους, δεν καταλαβαίνουν...
Υπάρχει τεράστια διαφορά στον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα.
-
Άσ'τους, δεν καταλαβαίνουν...
Υπάρχει τεράστια διαφορά στον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα.
Ειστε πολλοί ?? Ποσοι να αρχίσουμε να μετράμε δηλαδής....
Αρχίζουμε ( lkar,pai mei,..,kid ) αλλος για την λίστα εμπρός ...Υ.Γ
Για τον kid διατηρώ αμφιβολίες ,έβγαλε δίπλωμα,οδηγεί ,δεν ξέρω ακόμη ,πάντως πάρτον κοντά σου lkar na τον κάνεις δημοσιογραφάκο του Ειδικού Τύπου !!!χαχαχα !!!! -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Για τον kid διατηρώ αμφιβολίες ,έβγαλε δίπλωμα,οδηγεί ,δεν ξέρω ακόμη ,πάντως πάρτον κοντά σου lkar na τον κάνεις δημοσιογραφάκο του Ειδικού Τύπου !!!χαχαχα !!!!ευτυχώς είστε λίγοι 'εσείς'
όλα τα ξέρεις, ποιος είμαι, τι δουλειά κάνω
ε ρε γλέντια, από χτες το βράδι έχω λιώσει
μπήκαν και hackers στο σύστημα
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Την σούπα αυτή την έχετε σερβίρει πολλές φορές εδώ μέσα και συνεχίζεται να τη ζεσταίνετε και να τη σερβίρετε ξανά και ξανά και ξανά ,αν ψάξει κανείς στα θέματα του 2005 θα δει ότι τα ιδια άτομα εκφράζουν τις ιδιες απόψεις ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΩς ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ
Τι επιχειρήματα λοιπόν να παραθέσω και σε ποιόν ??
Απο μονοι σας διαψεύδεστε δεν χρειάζεται εγω να πω τιποτε σοβαρό.
Μονο στη πλάκα ...Σαν πέσεις και Συ για υπνο κλείσε τα φώτα
Θέλεις να σε σεβαστώ ως συνομιλητή; Είδες εμένα να χλευάζω τα Audi όπως χλευάζεις εσύ εμένα;
Λοιπόν για να τα ξεκαθαρίσουμε...εδώ κριτικάραμε τον συνδιασμό 1600 και Audi A3 στα 27.000 ευρώ! Οχι τα απανταχού Audi. Θεωρώ την Audi μία πολύ καλή αυτοκιν/νια αλλά κάποια προϊοντά της σίγουρα τα υπερτιμολογεί.
Ερχεσαι λοιπόν εσύ που έχεις 2000 κ.εκ. και μας ειρωνεύεσαι. Γιατί άραγε; Φέρε την μύγα πίσω...αμέσως!
Από το link του lkar βέβαια κατάλαβα πολλά...τέλος πάντων.
edit γράφω Αουντι Α3 και μου βγάζει Γκολφ...τι γίνεται ρε?
-
To παρελθόν και το παρόν.
Τα ορόσημα και ο άξιος διάδοχος.Η εταιρεία αυτή, δεν μπορεί να εφησυχάσει. Έτσι, σε μία τρομακτική έξαρση δημιουργικότητας, μας έδωσε το κορυφαίο των κορυφαίων χάτσμπακ, που παράχθηκαν ποτέ. Deltona, Focus RS, Sunny GTi-R, Peugeot 306, κ.λπ, ήταν απλώς κακές στιγμές. Ο Μεσσίας ήρθε...
-
Μήν αρπάζεστε. Όποιο και να πάρετε καλό είναι.
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Για τον kid διατηρώ αμφιβολίες ,έβγαλε δίπλωμα,οδηγεί ,δεν ξέρω ακόμη ,πάντως πάρτον κοντά σου lkar na τον κάνεις δημοσιογραφάκο του Ειδικού Τύπου !!!χαχαχα !!!!tpapo το να προσβαλλεις αλλους χρηστες του φορουμ τους οποιους πιθανον να μην ξερεις προκειμενου να αντισταθμισεις την ελλειψη επιχειρηματων ειναι τελειως αστοχο κατα τη γνωμη μου!
Αν εχεις οντως επιχειρηματα γιατι το Α3 1.6 Ambition των 27000 (με λαστιχα 225/45 Υ ) που πηρε ο φιλος ΖeTOv (και πολυ καλα εκανε αφου του αρεσε) δικαιολογει την τιμη του σε σχεση με το Golf 1.6 Sportline τοτε καλο θα ειναι να τα εκφρασεις γιατι μεχρι τωρα δε σε ακουσα να λες κανενα. Οι περισσοτεροι ειπαμε οτι με ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτηρια ΔΕΝ τη δικαιολογει.
Το να ειρωνευσαι και να προκαλεις αλλους χρηστες στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ περιπτωση αποδυναμωνει τη θεση σου.
Audi A3 1.6FSI - πρώτες εντυπώσεις