-
Εγώ προτιμώ το 'βρακί δεν έχει ο κώλος μας, γιρλάντες στο πουλί μας', περιγράφει πιο γλαφυρά την κατάσταση.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγώ προτιμώ το 'βρακί δεν έχει ο κώλος μας, γιρλάντες στο πουλί μας', περιγράφει πιο γλαφυρά την κατάσταση. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Λογικά θα πάρουμε 2 αγώνες. Η Δραπετσόνα Μάιο και η Χαλανδριτσα τελευταίος ευρωπαϊκος. Ο λόγος θα είναι η επιμηκυνση της τουριστικής περιόδου. Θα βαλουμε και τις μοντέλες απο το ριάλιτι του ΑΝΤ1 να λιάζονται στην πλαζ Lipasmata για να έχει μία μίξη από Μονακό και Βαλένθια
Να την ακούτε την Υβετ
Σωστός
-
-
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
φρέσκοΧΑΧΑΧΑ
Τι ειναι ετουτοι, ρε!!! -
Πολλά παπαγαλάκια, αδέλφια.....Πολλά......
Αντε να δούμε τη ρελάνς των Πατρινών..... -
έφτασεεε
http://www.telegraph.co.uk/finance/fina ... track.html
-
Στο χθεσινό (6/10/12) φύλλο της εφημερίδας 'ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ' ο γνωστός δημοσιογράφος Θωμάς Κ.Ευθυμίου αφιερώνει δυο σελίδες για το θέμα μας με τίτλο ' Γεφύρι της ΄Αρτας...η πίστα για F1 στην Ελλάδα'.
Κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν της όλης ιστορίας ,φτάνει στα σημερινά δεδομένα και καταλήγει στο:
(...) 'Πρέπει να καταλάβουμε οτι με μηδέν παιδεία και γνώση σε μία στοιχιώδη μορφή πίστας και με χρήματα που δεν τα έχουμε εύκολα,δεν μπορεί να υποστηρίξουμε αυτοκινητοδρόμιο προδιαγραφών Formula 1.Με ό,τι αυτό συναπάγεται.'Σαφής και ωραίος ο Θωμάς.
-
Ούτε σωστός, ούτε ωραίος είναι πατέρα. Θιασώτης του Ακρόπολις είναι και αυτή ήταν, είναι και θα είναι η προπαγάνδα του. Το πιο εύκολο είναι να του απαντήσει κανείς ότι με αυτά τα κριτήρια ούτε ο αγαπημένος του αγώνας θα έπρεπε να γίνεται. Η πρόταση για το αυτοκινητοδρόμιο Χαλανδρίτσας έχει συγκεκριμένη οικονομoτεχνική αποστολή που δεν έχει να κάνει ούτε με την Formula 1, ούτε με την κατάσταση της χώρας. Αν δεν μπορεί ή δε θέλει να το καταλάβει, πρόβλημα του.
-
Κώστα μου η γνώμη μου είναι οτι ΔΕΝ χρειαζόμαστε ΤΩΡΑ πίστα προδιαγραφών Φόρμουλα 1 στην Ελλάδα.Αφου η πίστα στην Χαλανδρίτσα ή η αλλη στον Ορχομενό δεν έγιναν τόσα και τόσα χρόνια που οι συνθήκες το ευνοούσαν ας μπούν στο χρονοντούλαπο και οταν τα οικονομικά του κράτους το επιτρέψουν ας το βγάλουν πάλι προς τα εξω.Την Δραπετσώνα την θεωρώ,λόγω της χρονικής συγκυρίας, και αυτήν ανεφάρμοστη και ανεδαφική.......
Υ.Γ. Όσον αφορά τον Ευθυμίου όσους έχουν την ίδια γνώμη με μένανε (εννοώ για τις πίστες) τους θεωρώ όμορφους και ωραίους .....Εσυ αποτελεις μια απο τις εξαιρέσεις αυτού του κανόνα...
-
Το θέμα είναι πολύ απλό, μαζί με το project της πίστας εγκρίθηκαν παρόμοια ποσά για την ανακαίνιση και επέκταση ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου με εξαιρετικό brand name στο εξωτερικό και την κατασκευή ενός εργοστασίου στην Καβάλα. Και τα τρία projects το ίδιο την ίδια φιλοδοξία έχουν, γιατί λοιπόν κάποιος επικεντρώνεται μόνο στην πίστα; Ας μας πει αυτός ο κύριος τη γνώμη του για τα υπόλοιπα, να μας κάνει μια οικονομοτεχνική μελέτη βρε αδερφέ αφού το κατέχει τόσο καλά το θέμα, για να δούμε πόσο δίκιο έχει.
ΥΓ Ναι αυτό το έχω ακούσει ξανά δεν σημαίνει βέβαια ότι έχει δίκιο
-
Φρέσκο, μέρος 2ο (η αντεπίθεση της φαβορίτας)
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=9190
Ανατριχίλα: Εθνική Γιγαντιαία προσπάθεια
Το μέγιστο μέγεθος της γραμματοσειράς που επιτρέπετε 200
Φλωρίες, δεν μπορώ να αποδώσω το μέγεθος της γιγαντιαίας προσπάθειας κατάλληλα -
Αντε πάλι φαγωμάρα με το Ακρόπολις Ρε Go_For_Pole, έχεις καμιά αίσθηση της αναλογίας ? Οτι το Ακρόπολις κοστίζει στο κράτος, σε όλους μας λίγες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το χρόνο ενώ μια πίστα προδιαγραφών F1 θα μας κόστιζε σχεδόν εφ΄έπαξ πολλές δεκάδες εκατομμύρια (και ίσως και μερικά ακόμα ετησίως για συντήρηση ΟΚ το τελευταίο ας κάνουν κόλπα Ascari resort να το γλυτώσουμε).
Αν είσαι υπέρμαχος της οικονομικής αυτοδυναμίας του Ακρόπολις, φαντάζομαι δεν θα έχεις αντίρρηση να γίνει το ίδιο και με την πίστα, να βρουν λοιπόν λεφτά οι ιδιώτες να την φτιαξουν
(Που αν 'έβγαινε' το business plan θα είχαμε Χαλανδρίτσα δεκαετίες τώρα, ακόμα τη συζητάμε από το 1970...)Ξεκαθαρίζω ότι είμαι 100% υπερ της δημιουργίας πίστας στη Χαλανδρίτσα (και με την όποια μπορεί συμμετοχή του κράτους) αλλά όχι καταρχήν προδιαγραφών F1 και σίγουρα κατά της ιστορίας (δεν τη χαρακτηρίζω καν 'πίστα') στη Δραπετσώνα και της ανάληψης αγώνα F1 από την Ελλάδα (ο Bernie πολλούς υποψήφιους θέλει για να ανεβάζει τις τιμές για τους υπόλοιπους, χέστηκε κατά τα λοιπά...), βρακί δεν είχε ο κώλος μας κτλ. κτλ.
(Επειδή τον ΘΚΕ τον ξέρω προσωπικά πάνω από 30 χρόνια, ξέρω πόσο αγαπάει όλους τους αγώνες. Από εκεί και πέρα τι να κάνουμε, οι περισσότεροι θιασώτες του motorsport στην Ελλάδα με Ακρόπολις μεγαλώσαμε, δεν θα απολογηθούμε κιόλας...)
-
Φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι ότι μετά από δυο παραγράφους γκρίνιας στην 3η συμφωνείς 100% με αυτό που λέω και διαφωνείς με αυτό που έγραψε ο εν λόγω δημοσιογράφος. Ο οποίος παρεμπιπτόντως ούτε με νοιάζει αν του αρέσουν όλοι οι αγώνες ή οτιδήποτε σε προσωπικό επίπεδο, την αρθρογραφία του έκρινα
-
Να κάνω μια αφελής ερώτηση?
Εφόσον το κονδύλι έχει εγκριθεί στα πλαίσια της ανάπτυξης και με το σκεπτικό ότι θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας στη περιοχή, θα φέρει ενδεχομένως αγώνες του εξωτερικού κι αφού γίνεται μια κίνηση, γιατί να μη γίνει από την αρχή σωστά δηλαδή με προδιαγραφές F1?
Τι ακριβώς μας πειράζει?
-
Ναι μεν θα δωθούν θέσεις εργασίες, αλλά θα χαθούν πολλά λεφτά σε μίζες και φαγοπότια (για άλλη μια φορά) και επίσης ο Μπαίρνει θέλει μόνο τα λεφτά να παίρνει.
F1 αγώνες άντε να δούμε όπως είδαν και οι Τούρκοι που είχαν το αρχικό συμβόλαιο και μετά πάπαλα μιας και τα έξοδα (διοργάνωση+συμβόλαιο) δε θα καλύπτονται από τα έσοδα. Άρα τα παραπάνω χρήματα που θα δαπανηθούν για να τηρούμε τα στάνταρ της F1 δεν υπάρχει περίπτωση να τα πάρουμε πίσω ποτέ. -
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Άρα τα παραπάνω χρήματα που θα δαπανηθούν για να τηρούμε τα στάνταρ της F1 δεν υπάρχει περίπτωση
να τα πάρουμε πίσω ποτέ.Αυτο.
100 φορες καλυτερα να ΜΗΝ εχει προδιαγραφες Φ1, γιατι τοτε θα ανοιξει η ορεξη να παρουμε αγωνα, οποτε θα μπουμε ακομα πιο μεσα...
-
Καλύτερα να κάνουμε 5 πιστούλες στυλ Σερρών, διάσπαρτες σε όλη την Ελλάδα, παρά έναν λευκό ελέφαντα επιπέδου F1 που μόνο χρέη θα μας φορτώσει. Οι τοπικές πίστες θα αναδείξουν νέα ταλέντα και ο κόσμος θα μάθει να οδηγεί γρήγορα με ασφάλεια στα διάφορα trackdays και στα σεμινάρια που μπορούν να διοργανωθούν. Πίστα F1 μόνο λαμογιά και φαγοπότι θα φέρει. Εδώ παραδοσιακές πίστες όπως το Nurburgring δεν τα βγάζουν πέρα, η Ελλαδίτσα θα τα βγάλει; Ρωτήστε και τους Τούρκους να σας πούνε για την Κων/πολη και πως τους ξεζούμισε ο Ecclestone...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλύτερα να κάνουμε 5 πιστούλες στυλ Σερρών, διάσπαρτες σε όλη την Ελλάδα παρά έναν λευκό ελέφαντα επιπέδου F1 που μόνο χρέη θα μας φορτώσει.+1000
κ να συνοδεύονται κ από πιστες καρτ
επίσης δεν ξέρω από που προερχεται η σιγουριά όσων λένε πως θα έρχονται ομάδες για δοκιμές, θα γίνονται παρουσιάσεις καινουργιων αυτοκινητων, events κ όλα αυτά, όταν οι Μεσογειακές χώρες είναι τίγκα στις πίστες
Hellenic F1 Grand Prix