-
Το μηχανημα εκανε 500 χιλ ευρω.. το 2006 και το κεντρο που εκανα την επεμβαση ειχε 3 τετοια.. μαλλον με leasing μια και ειπατε για το κοστος...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
:lol: Φουυυυυυυυυυυυυυυυ! Το προεγχειρητικό άγχος και τα ερωτηματα του! Θα πονέσει, θα είναι το χειρουργείο εκείνο το κρύο δωματιο με τα μηχανήματα, γιατί δεν κανουν συγχρόνως και τα δύο ματια, οι νοσοκόμες θα είναι ωραίες? Είδα και χθες το βίντεο ...
Πολύ καλύτερο που πριν νόμιζα πως κατι τετοιο θα έχω απέναντι μου!!!
Υπομονή μέχρι το μεσημερι!Καλορίζικα τα μάτια Cosneo... Μόνο τον κερατόμο θα πάρεις πρέφα καθώς θα ανοίγει το φλαπ οπως το ανοιχτηρι την κονσέρβα... Απο το laser τιποτα απολυτως δεν πάρεις πρέφα. Μην αγχωθείς αν τις πρώτες μέρες σου μυρίζει καμμένο... θα φυγει η μυρωδια γρήγορα.
Απο σήμερα αργά το απόγευμα θα βλέπεις μια χαρά. Απλά τις πρώτες ώρες θα κλαις με μαυρο δάκρυ... θα είναι σαν να έχεις σκουπιδάκια στα μάτια.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ευχαριστω πολυ ολους.Έπεσε καθόλου το κόστος με την κρίση?
Οι νομοι της αγορας ... με πολυ ζητηση. Ποσο μαλλον για χρεωσεις αισθητικων επεμβασεων. Σταθερες οι τιμες στις οφθαλμολογικες κλινικες, ισως καμια εκπτωση στην αμοιβη του γιατρου.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
καλη επιτυχια σε ολα!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
:lol: Φουυυυυυυυυυυυυυυυ! Το προεγχειρητικό άγχος και τα ερωτηματα του! Θα πονέσει, θα είναι το χειρουργείο εκείνο το κρύο δωματιο με τα μηχανήματα, γιατί δεν κανουν συγχρόνως και τα δύο ματια, οι νοσοκόμες θα είναι ωραίες? Είδα και χθες το βίντεο ...
Πολύ καλύτερο που πριν νόμιζα πως κατι τετοιο θα έχω απέναντι μου!!!
Υπομονή μέχρι το μεσημερι!Καλορίζικα τα μάτια Cosneo... Μόνο τον κερατόμο θα πάρεις πρέφα καθώς θα ανοίγει το φλαπ οπως το ανοιχτηρι την κονσέρβα... Απο το laser τιποτα απολυτως δεν πάρεις πρέφα. Μην αγχωθείς αν τις πρώτες μέρες σου μυρίζει καμμένο... θα φυγει η μυρωδια γρήγορα.
Απο σήμερα αργά το απόγευμα θα βλέπεις μια χαρά. Απλά τις πρώτες ώρες θα κλαις με μαυρο δάκρυ... θα είναι σαν να έχεις σκουπιδάκια στα μάτια.
Ωχ μην λετε τεοια και το ξανασκευθει!!!
Περιμενω εντυπωσεις το βραδακι... χωρις γιαλια...
-
Όπως έγραψα και στην προηγούμενη σελίδα, και εμένα η εμπειρία μου αυτή είναι, ότι νιώθεις μόνο τον μικροκερατόμο όταν κόβει το φλαπ. Αλλά νιώθεις στη χειρότερη περίπτωση κάτι σαν γρατζουνιά, σαν να σε κόβει ο φακός επαφής, τίποτα περισσότερο.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Όπως έγραψα και στην προηγούμενη σελίδα, και εμένα η εμπειρία μου αυτή είναι, ότι νιώθεις μόνο τον μικροκερατόμο όταν κόβει το φλαπ. Αλλά νιώθεις στη χειρότερη περίπτωση κάτι σαν γρατζουνιά, σαν να σε κόβει ο φακός επαφής, τίποτα περισσότερο.Αμα εχει Femtolaser to φλαπ δε γινετε με μικροκερατομο.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Όπως έγραψα και στην προηγούμενη σελίδα, και εμένα η εμπειρία μου αυτή είναι, ότι νιώθεις μόνο τον μικροκερατόμο όταν κόβει το φλαπ. Αλλά νιώθεις στη χειρότερη περίπτωση κάτι σαν γρατζουνιά, σαν να σε κόβει ο φακός επαφής, τίποτα περισσότερο.
Αμα εχει Femtolaser to φλαπ δε γινετε με μικροκερατομο.
Δεν έχουν ολοι όμως. Βασικά θα έλεγα πως οι περισσότεροι έχουν τους κλασικούς μικροκερατόμους.
-
Το ξερω ,απλα εκανα μια παρατηρηση,ενημερωτικα,σε περιπτωση που το εχει το κεντρο που θα χειρουργηθει ο φιλος μας.
-
Πείτε μας τους άσχετους τι διαφορά έχει αυτό το Φενιστιλέιζερ!
-
Νοίκιασε κανένα Star Trek και θα μάθεις τα πάντα για τα λέιζερ και τις τορπίλες φωτονίων!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πείτε μας τους άσχετους τι διαφορά έχει αυτό το Φενιστιλέιζερ!αντε... να τα πουμε χοντρα... ο μικροκερατομος ειναι ας πουμε πριονι.... το αλλο ειναι laser... και το laser σε σφαζει smoothly... δεν νοιώθεις το καθε δοντάκι να πετσοκόβει μέρος του ματιού σου....
Απλά το femtolaser θα έχει ακομα ποιο εντονη μυρωδιά καμμένου...
-
Η επέμβαση πήγε καλά. Τώρα σκοτάδι και σταγόνες για τον Cosneo. Λεπτομέρειες όταν θα μπορεί να αντικρίσει ξανά το φως το αληθινό.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η επέμβαση πήγε καλά. Τώρα σκοτάδι και σταγόνες για τον Cosneo. Λεπτομέρειες όταν θα μπορεί να αντικρίσει ξανά το φως το αληθινό.Αργεί!
10 η ώρα πες του... τσάμπα κρύβεται από το πι-σι. -
Μπα τον ενοχλεί πολύ το φως ακόμα. Αύριο ελπίζω να είναι καλύτερα.
-
...και τι κάνει στα σκοτεινά;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
...και τι κάνει στα σκοτεινά; -
Το καναμε και αυτό!!!
Η διαδικασία πολύ γρηγορη, ανάιμακτη και ανώδυνη. Το femtolaser διαρκεί 25 δευτερόλεπτα και το laser διόρθωσης άλλα 45 δευτερόλεπτα. Η όλη διαδικασία και για τα δύο ματια ήταν περίπου 30 λεπτά.
Η προετοιμασία δεν είναι τιποτα το ιδιαίτερο πέρα απο τον βλεφαροδιαστολέα. Η μόνη ενόχληση που υπάρχειη πίεση του μηχανήματος στο μάτι που κόβει το φλαπ.
Η τοπική αναισθησία γίνεται με σταγόνες ενώ κατα την είσοδο στο οφθαλμολογικό κέντρο κερνάνε και ένα χαπάκι!!!
Εκείνο που δυσκολεύει είναι να κεντράρει το ματι στο κέντρο και να μένει σταθερό εκεί, να κοιταει το 'κοκκινο' φωτάκι ιδίως στο femtolaser.
H όλη αίσθηση κατα την διαδικασία είναι ότι βλέπεις τα παντα θολά, δεν υπάρχει τρόπος να μην βλέπεις.
Στην περίπτωση μου χρειάστηκε μετά το λειζερ να βαλω στο ένα ματι φακό γιατι το φλαπ δεν εφάρμοσε και τόσο καλά η κατι τετοιο. Τιποτα το ιδιαίτερο αφού έμεινε 24 ωρες.
Το δύσκολο είναι το μετά της διαδικασίας. Καθε μισή ωρα σταγόνες. Δακρυα, αντιβίωση και ένα αντιφλεγμονώδες.
Την πρώτη μερα (Τεταρτη μεσημερι και έως την Πέμπτη το πρωί) ήταν ανυπόφορο και το παραμικ΄ρο φως. Αναγκαστικά στο σκοταδι και ... ύπνος με ξύπνημα ενδιάμεσα για σταγόνες. Απο την επόμενη μερα μπορεσα και είδα στο φως εντός σπιτιού αλλα θολά. Εντολές του γιατρου ΟΧΙ τηλεόραση ή η/υ. Η βελτίωση ως τωρα είναι σταδιακή, ενοχλητική η ξηροφθαλμία αλλά διορθώνεται με τις σταγόνες. Συμφωνα με τον γιατρό μου θα δω καθαρά ... απο εβδομάδα. Προς το παρόν έχω θέμα στο κοντά. Το κινητο με δυσκολία όπως και το πολύ μακρυά. (Πάλι με μεγεθυντικό φακό λειτουργώ στον υπολογιστή αυτη τη στιγμή). Πρόβλημα πάντως και στην οδήγηση. Δεν οδηγώ προς το παρόν.
Οι έως τωρα εντυπώσεις μου θετικές. Θέλει παντως υπομονή.ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές!
-
-
Άντε καλή ανάρωσση, η βελτίωσή σου θα είναι εμφανής μέρα με τη μέρα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το καναμε και αυτό!!!
Η διαδικασία πολύ γρηγορη, ανάιμακτη και ανώδυνη. Το femtolaser διαρκεί 25 δευτερόλεπτα και το laser διόρθωσης άλλα 45 δευτερόλεπτα. Η όλη διαδικασία και για τα δύο ματια ήταν περίπου 30 λεπτά.
Η προετοιμασία δεν είναι τιποτα το ιδιαίτερο πέρα απο τον βλεφαροδιαστολέα. Η μόνη ενόχληση που υπάρχειη πίεση του μηχανήματος στο μάτι που κόβει το φλαπ.
Η τοπική αναισθησία γίνεται με σταγόνες ενώ κατα την είσοδο στο οφθαλμολογικό κέντρο κερνάνε και ένα χαπάκι!!!
Εκείνο που δυσκολεύει είναι να κεντράρει το ματι στο κέντρο και να μένει σταθερό εκεί, να κοιταει το 'κοκκινο' φωτάκι ιδίως στο femtolaser.
H όλη αίσθηση κατα την διαδικασία είναι ότι βλέπεις τα παντα θολά, δεν υπάρχει τρόπος να μην βλέπεις.
Στην περίπτωση μου χρειάστηκε μετά το λειζερ να βαλω στο ένα ματι φακό γιατι το φλαπ δεν εφάρμοσε και τόσο καλά η κατι τετοιο. Τιποτα το ιδιαίτερο αφού έμεινε 24 ωρες.
Το δύσκολο είναι το μετά της διαδικασίας. Καθε μισή ωρα σταγόνες. Δακρυα, αντιβίωση και ένα αντιφλεγμονώδες.
Την πρώτη μερα (Τεταρτη μεσημερι και έως την Πέμπτη το πρωί) ήταν ανυπόφορο και το παραμικ΄ρο φως. Αναγκαστικά στο σκοταδι και ... ύπνος με ξύπνημα ενδιάμεσα για σταγόνες. Απο την επόμενη μερα μπορεσα και είδα στο φως εντός σπιτιού αλλα θολά. Εντολές του γιατρου ΟΧΙ τηλεόραση ή η/υ. Η βελτίωση ως τωρα είναι σταδιακή, ενοχλητική η ξηροφθαλμία αλλά διορθώνεται με τις σταγόνες. Συμφωνα με τον γιατρό μου θα δω καθαρά ... απο εβδομάδα. Προς το παρόν έχω θέμα στο κοντά. Το κινητο με δυσκολία όπως και το πολύ μακρυά. (Πάλι με μεγεθυντικό φακό λειτουργώ στον υπολογιστή αυτη τη στιγμή). Πρόβλημα πάντως και στην οδήγηση. Δεν οδηγώ προς το παρόν.
Οι έως τωρα εντυπώσεις μου θετικές. Θέλει παντως υπομονή.ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές!
ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ τυχεράκια!!!
Επέμβαση laser στα μάτια