-
Αν δεν πάθει καρδιακό την ώρα της εγχείρισης, θα τον φέρω εγώ...με το σκύλο που θα χρειαστεί να εκπαιδεύσουμε!
Ρε cosneo, δεν τα κάνουμε αυτά με τα youtube...!
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Δηλαδή Παρασκευή δεν θα έρθεις για καφέ;Ενας στην είσοδο με ακορντεόν που θα λεει πρωτοτυπες ατακες τυπου ... 'Κόσμο ακούω και κόσμο δεν βλέπω', 'ρίξε καλε κύριε κατι στο τενεκεδάκι!' ... εγω θα είμαι!
Βασίλη ελπίζω ναι. Πιθανό με βοήθεια, χωρίς ... δεν ξερω!
-
Καλή επιτυχία cosneo , την έκανε πέρσι η γυναίκα μου και όλα ΟΚ !!!!!!
-
Μια ιδέα είναι, όλα θα πάνε καλά.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το μετεγχειρητικό κομμάτι τι περιλαμβάνει?
Ισχύει κάτι για 1 βδομάδα σε 'σκοτεινές' συνθήκες ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων?Ο γιατρος που μου εκανε laser μου ειχε πει 'το βραδυ θα βλεπεις τηλεοραση'
Το βραδυ εγω βεβαια δεν εβλεπα τηλεοραση και ειχα ψιλοχεστει.
Απο οσο μπορω να θυμηθω απο την τριτη μερα καλυτερευσαν τα πραγματα και καπου στην 10η εγιναν πολυ καλα,στην αρχη ειχα πολυ μεγαλη ευαισθησια στο φως.Και γώ μία απ τα ίδια. Θυμάμαι την πρώτη νύχτα που πήγα να κοιμηθώ, σηκώθηκα και έβγαλα το computer απο την πρίζα. Δέν άντεχα το φώς απο το λεντάκι στην πρόσοψή του.
Και μιλάμε για 13 χρόνια πρίν, που τα λεντάκια των υπολογιστών ήταν κάτι πράσινα που ίσα ίσα αχνοφέγγανε, καμία σχέση με τα καινούρια που φωτίζουν όλο το δωμάτιο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μια ιδέα είναι, όλα θα πάνε καλά.Καλή επιτυχία και από μένα, σκοπεύω κι εγώ να κάνω την επέμβαση κάποια στιγμή στο μέλλον
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δηλαδή Παρασκευή δεν θα έρθεις για καφέ;
Ενας στην είσοδο με ακορντεόν που θα λεει πρωτοτυπες ατακες τυπου ... 'Κόσμο ακούω και κόσμο δεν βλέπω', 'ρίξε καλε κύριε κατι στο τενεκεδάκι!' ... εγω θα είμαι!
Βασίλη ελπίζω ναι. Πιθανό με βοήθεια, χωρίς ... δεν ξερω!
βοηθεια στην τουαλετα μη βοηθησεις μονο
εγω το ονμα σου στην κατασταση δεν το γραφω, καντο μονος σου
-
Γιατί prk? Lasik δεν μπορείς?
-
Εγω? Lasik θα κανω.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Α, οκ, μπερδεύτηκα γιατί αναφέρθηκε η ΠΡΚ και νόμζα ότι θα κάνεις αυτή.
Καλή επιτυχία. -
Eχω κανει την Lasik για υπερμετροπια εδω και 5 χρονια... κρατησε 20 λεπτα.. ολη η διαδικασια και 14 δευτερολεπτα για το καθε ματι η διαδικασια αυτη καθ'εαυτη... οταν βγηκα εξω τα γιαλια ηλιου ηταν απαραιτητα... τα αλλα (διπλοεστιακα) ειχαν πεταχτει στον καδο βγαινοντας... καλη αναρρωση
-
Φουυυυυυυυυυυυυυυυ! Το προεγχειρητικό άγχος και τα ερωτηματα του! Θα πονέσει, θα είναι το χειρουργείο εκείνο το κρύο δωματιο με τα μηχανήματα, γιατί δεν κανουν συγχρόνως και τα δύο ματια, οι νοσοκόμες θα είναι ωραίες? Είδα και χθες το βίντεο ...
Πολύ καλύτερο που πριν νόμιζα πως κατι τετοιο θα έχω απέναντι μου!!!
Υπομονή μέχρι το μεσημερι! -
Αντε με το καλο Κωστα...Εγω την εκανα το 2007...πραγματικα νιωθεις αλλος ανθρωπος οταν ξυπνας το πρωι και βλεπεις τα παντα πεντακαθαρα
-
Από άποψη πονου, όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά μια... δυσφορία θα την νιώσεις την στιγμή της τομής. Στο λέω απλώς για να είσαι υποψιασμένος και να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αν νιώσεις κάποιο τσιμπηματάκι. Εγώ δεν το ήξερα και αιφνιδιάστικα στο πρώτο μάτι. Και πάλι σου λέω, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι δεν θα νιώσεις το παραμικρό.
-
Ψυχραιμία, υπομονή και καλή επιτυχία!
Θυμίσου ότι βγαίνοντας δε θα χρειάζεσαι γυαλιά πλέον! -
Και εγώ τη σκέφτομαι και την ξανασκέφτομαι την επέμβαση, αλλά δεν... Έπεσε καθόλου το κόστος με την κρίση?
-
Ευχαριστω πολυ ολους.
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Έπεσε καθόλου το κόστος με την κρίση?Οι νομοι της αγορας ... με πολυ ζητηση. Ποσο μαλλον για χρεωσεις αισθητικων επεμβασεων. Σταθερες οι τιμες στις οφθαλμολογικες κλινικες, ισως καμια εκπτωση στην αμοιβη του γιατρου.
-
Την εκανες ? Και ποσταρεις κιολας ? Αντε, σιδερενιος....
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Την εκανες ? Και ποσταρεις κιολας ? Αντε, σιδερενιος....Οχι ακομα. Κατα τις τρεις! Τωρα απασχολω μυαλο και ματια με το νετ!!!:lol:
-
Καλη επιτυχια τοτε...
Α, και μην το σκεφτεσαι......
Επέμβαση laser στα μάτια