-
+1 στα προαναφερθεντα... εγω παρακαλουσα τον δικο μου να μου κανει την υπερμετροπια, και εκεινος με εφησε 4 χρονια με πολυεστικα.... καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη για αυτο κανουν και τον ελεγχο και καταγραφη του ματιου πριν. Σε μενα η φιρμα της γλυφαδας μου ειχε πει για την περιπτωση μου να μου φτιαξει το ενα ματι για κοντα και το αλλο για μακρυα... Μολονοτι ειναι πολυ καλος οντως (η κουμπαρα μου εκανε σε αυτον την δεκαετια του 70' μυοπια 6 βαθμων, με την χωρις λαιζερ μεθοδο και απο τοτε δεν χρειαστηκε τιποτα αλλο) απο την αλλη ειναι ακριβος.... γιατι εχει μεγαλο γραφειο κοσμο βοηθους οργανωση κ.λ.π. την εγχειρηση ομως την κανει στο Υγεια.. και περιμενουν ουρα.....εκει.
-
Εδώ και 7 ώρες έχω 'καινούρια' μάτια...
Όλα πήγαν καλά, δεν αισθάνθηκα καθόλου πόνο αλλά το χειρότερο ήταν το 2ώρο μεταξύ 14.00-16.00.
Το τσούξιμο ήταν ανυπόφορο και έπρεπε με το ζόρι να πέσω να κοιμηθώ...Τσούξιμο με δάκρυ που με δυσκόλευε να ανοίξω τα μάτια μου ενώ η φωτοευαισθησία ήταν έντονη.
Τώρα είμαι πολύ καλύτερα....
Η θεραπεία από εδώ και πέρα έχει κάθε μία ώρα υγρό δάκρυ και τρεις φορές την ημέρα το κολλύριο Disper-sadron. Για 10 μέρες.
Μετά μόνο υγρό δάκρυ αλλά τρεις φορές την ημέρα ή όποτε αισθανθώ ξηρότητα εννοείται ότι επαναλαμβάνω περισσότερες φορές την ημέρα.Η εμπειρία καταπληκτική....
-
Καινούριο αμάξι...
Καινούρια ματάκια...
Τι έπεται τώρα;
Μάλλον καμιά αναγγελία γάμου
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εδώ και 7 ώρες έχω 'καινούρια' μάτια...Όλα πήγαν καλά, δεν αισθάνθηκα καθόλου πόνο αλλά το χειρότερο ήταν το 2ώρο μεταξύ 14.00-16.00.
Το τσούξιμο ήταν ανυπόφορο και έπρεπε με το ζόρι να πέσω να κοιμηθώ...Τσούξιμο με δάκρυ που με δυσκόλευε να ανοίξω τα μάτια μου ενώ η φωτοευαισθησία ήταν έντονη.
Τώρα είμαι πολύ καλύτερα....
Η θεραπεία από εδώ και πέρα έχει κάθε μία ώρα υγρό δάκρυ και τρεις φορές την ημέρα το κολλύριο Disper-sadron. Για 10 μέρες.
Μετά μόνο υγρό δάκρυ αλλά τρεις φορές την ημέρα ή όποτε αισθανθώ ξηρότητα εννοείται ότι επαναλαμβάνω περισσότερες φορές την ημέρα.Η εμπειρία καταπληκτική....
Μπραβο!
Λογικα πρπει να εκανες Lasik ετσι?
Μην καθεσαι πολυ στον υπολογιστη σου για τι τα ματια σου ακομα και κλειστα να τα εχεις θα σου προκαλειται ξηροφθαλμια,βαζε τεχνητα δακρυα συχνα και μηντα τσιγγουνευτης. -
Συγχαρητήρια σε όλους αυτους που εκαναν την εγχείρηση. Τους εύχομαι τα καλύτερα.
Ελπίζω να ακολουθήσω κι εγώ αργότερα. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το να αναφέρουμε τιμές και να συγκρίνουμε δεν είναι το πιο σωστό. ...Δεν συμφωνώ!!!! Πρέπει να αναφέρονται τιμές για να έχουμε μια ιδέα και να πράττουμε ανάλογα!!!
Για την ίδια επέμβαση , ίδια μέθοδο άκουσα τιμές από 1200 ευρώ έως 2800 ευρώ!!!! Το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο όπως η μέθοδος και τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται , η αμοιβή του γιατρού διαφέρει !!!!
Μερικοί μάλιστα πιστεύουν ότι όσο πιό ακριβά τόσο πιό καλή δουλειά γίνεται, αυτό είναι λάθος !!!!!
Εκανε πρόσφατα η γυναίκα μου , τυχαία πήγαμε στον πιό φθηνό και μείναμε έκπληκτοι από τα 2 πολυτελή ιατρεία του γιατρού , το κέντρο όπου έγινε η επέμβαση , η ευγένεια και οι γνώσεις του γιατρού και την παρακολούθηση που θα έχουμε χωρίς έξτρα χρέωση για έναν χρόνο!!!!
Και το μεγάλο ποσό να είχαμε πληρώσει πάλι θα μας είχε φανεί καλή τιμή!!!!! -
δεν θελω να σας αποκαρδιωσω αλλα φιλαρακι οφθαλμιατρος μου ειπε..
'καλυτερα τα γυαλακια μου....'
και εχει μυωπια γυρω στο 11!!!
αυτο μου εκοψε καθε ορεξη να το επιχειρησω!!!
-
Τεκμηριωσε την αποψη του επιστημονικα ή απλα πιστευει οτι τα γυαλια προσθετουν 'υφος'?
-
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
δεν θελω να σας αποκαρδιωσω αλλα φιλαρακι οφθαλμιατρος μου ειπε..'καλυτερα τα γυαλακια μου....'
και εχει μυωπια γυρω στο 11!!!
αυτο μου εκοψε καθε ορεξη να το επιχειρησω!!!
Ψεμματα σου λέει , δεν είναι οφθαλμίατρος!!!!!!
-
+1
Ολοι οι οφθαλμιατροι εχω την εντυπωση πως ειναι υπερ της εγχειρησης laser. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
+1
Ολοι οι οφθαλμιατροι εχω την εντυπωση πως ειναι υπερ της εγχειρησης laser.business is business, αυτο ελειπε να μην ήταν, ειδικά τώρα που είναι δύσκολοι οικονομικά καιροί.
Πάντως, δεν έχω δει οφθαλμίατρο να έχει κάνει lasik η ανάλογη διορθωτική για την πάρτη του. Μάλλον, επειδή ξέρουν κάτι παραπάνω και φοβούνται λίγο παραπάνω.
-
Ο χρήστης tallyho έγραψε:
Πάντως, δεν έχω δει οφθαλμίατρο να έχει κάνει lasik η ανάλογη διορθωτική για την πάρτη του. Μάλλον, επειδή ξέρουν κάτι παραπάνω και φοβούνται λίγο παραπάνω.Τι είναι αυτά που λες για φόβο , δεν ισχύουν ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Ρε παιδιά σοβαρευτείτε υπάρχει μια μέθοδος που διορθώνει μια ατέλεια και εχετε αμφιβολίες;;
Είναι σαν βγει θεραπεία για τον καρκίνο και να είστε κατά!!! Ημαρτον !!!!Μερικοί γιατροί που δεν έχουν κάνει την επέμβαση είναι δίοτι ή επέμβαση βασικά γίνετε από 18 χρονών έως 45 μετά τα 45 επειδή έρχεται και η πρεσβυωπία (η οποία δεν θεραπεύεται) είναι κάτι σαν δώρον άδωρο!!! Αυτό είναι και ουχί ο φ'όβος!!!!!
-
Είχα ρωτησει τον οφθαλμιατρο που παω αν η εγχειΡηση πετυχαινει ..Δεν μου απαντησε αλλα εκανε εναν μορφασμο του στυλ...με τα γυαλακια καλυτερα εισαι,τι θες μπελαδς κλπ...
Μου φανηκε παραξενο...Φυσικα δεν τεκμηριωσε την αποψη του..
Μηπως οσοι οφθαλμιατροι δεν ασχολουνται με την διαθλαστικη χειρουργική ειναι εναντιον γιατι θα χασουν τα ευρω απο τις επισκεψεις???
Τελος εχετε να μου προτεινετε με π.μ καποιον καλο οφθαλμιατρο για lasik στη ΘΕΣ/ΝΊΚΗ?εΥΧΑΡΙΙΣΤΩ! -
Ο δικος μου οφθαλμιατρος που ειναι χειρουργος ο ιδιος και τελικα μου την εκανε ο ιδιος.... 4 χρονια μου ελεγε οτι δεν ηρθε η ωρα ακομα... καποια στιγμη μου την εκανε... εχει να κανει και η ωριμανση του προβληματος.... εχω ηδη πρεσβυωπια που με την εγχηρηση μειωθηκε... ουσιαστικα μου εφτιαξε την υπερμετροπια..... εδω και 4 χρονια...
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Μηπως οσοι οφθαλμιατροι δεν ασχολουνται με την διαθλαστικη χειρουργική ειναι εναντιον γιατι θα χασουν τα ευρω απο τις επισκεψεις???
Απολυτα λογικο, απορω που δεν το ανεφερε κανεις μεχρι τωρα.
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Είχα ρωτησει τον οφθαλμιατρο που παω αν η εγχειΡηση πετυχαινει ..Δεν μου απαντησε αλλα εκανε εναν μορφασμο του στυλ...με τα γυαλακια καλυτερα εισαι,τι θες μπελαδς κλπ...
Τελος εχετε να μου προτεινετε με π.μ καποιον καλο οφθαλμιατρο για lasik στη ΘΕΣ/ΝΊΚΗ?εΥΧΑΡΙΙΣΤΩ!Έχω φίλη που ο θείος της την προέτρεψε να κάνει εγχείρηση πριν απο 5 χρόνια. Όφελος μηδέν για τον ίδιο οπότε ελέγχεται το επιχείρημα οι γιατροί που ξέρουν κάτι και μας το κρύβουν δεν την κάνουν στους εαυτούς τους.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Μερικοί γιατροί που δεν έχουν κάνει την επέμβαση είναι δίοτι ή επέμβαση βασικά γίνετε από 18 χρονών έως 45 μετά τα 45 επειδή έρχεται και η πρεσβυωπία (η οποία δεν θεραπεύεται) είναι κάτι σαν δώρον άδωρο!!! Αυτό είναι και ουχί ο φ'όβος!!!!!
+166
Ο ΙΔΙΟΣ γιατρός που έκανε την επέμβαση στην κόρη μου, συμβούλεψε τη γυναίκα μου να μην την κάνει. Στην απόφαση παίζουν οι παράμετροι ηλικία, βαθμός στραβομάρας, ωρίμανση, επάγγελμα και τρόπος ζωής, και τα αποτελέσματα των προεγχειρητικών εξετάσεων. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τελος εχετε να μου προτεινετε με π.μ καποιον καλο οφθαλμιατρο για lasik στη ΘΕΣ/ΝΊΚΗ?εΥΧΑΡΙΙΣΤΩ!Έχω φίλη που ο θείος της την προέτρεψε να κάνει εγχείρηση πριν απο 5 χρόνια. Όφελος μηδέν για τον ίδιο οπότε ελέγχεται το επιχείρημα οι γιατροί που ξέρουν κάτι και μας το κρύβουν δεν την κάνουν στους εαυτούς τους.
Το ιδιο και η θεια μου,επισης οφθαλμιατρος.Με προετρεψε καποια στιγμη να κανω την εγχειριση χωρις η ιδια να ασχολειτε με την χειρουργικη αυτη.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχω φίλη που ο θείος της την προέτρεψε να κάνει εγχείρηση πριν απο 5 χρόνια. Όφελος μηδέν για τον ίδιο οπότε ελέγχεται το επιχείρημα οι γιατροί που ξέρουν κάτι και μας το κρύβουν δεν την κάνουν στους εαυτούς τους.Βάλτε και ότι οι γιατροί είναι οι χειρότεροι χέστηδες σαν ασθενείς
Δεν εμπιστεύονται τη σκιά τους, φοβούνται ότι θα πάθουν τις χειρότερες επιπλοκές που γίνεται [εδώ οι γνώσεις δρουν με αντίθετο τρόπο] κ.ο.κ.
Επέμβαση laser στα μάτια