-
F430 video
http://turbo.m6.fr/v2/html/magazine/emi ... ndex.shtml -
-
ferrari
-
Στο γνωστο υποθετικο παρκινγκ αν μου της εβαζαν και τις 2 μπροστα μου, μου ελεγαν παρε μια και φυγε, Gallardo. Πιο αλητικο αμαξι, μου αρεσει και περισσοτερο σε εμφανιση, η τετρακινηση με χαλαει λιγο αλλα νταξει...απο την αλλη το F1 κιβωτιο δεν μου αρεσει...
Υποθετικα τα παραπανω. Ουσιαστικα ομως δεν θα διαλεγα κανενα απο τα 2 και θα πηγαινα για 911 GT3 (οποιαδηποτε χρονολογιας δεν με απασχολει...) ή και μια απλη καλη 911 (παλι δεν με απασχολει).
-
Η Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία είναι αυτή που κυριαρχεί σήμερα. Φτιάχνει πολύ καλά αυτοκίνητα και που ανταποκρίνονται πλήρως στις επιθυμίες των πελατών. Η τεχνολογία που χρησιμοποιούν είναι απίστευτη και σε προσιτές τιμές. Για αυτούς τους λόγους λατρεύω τα ιαπωνικά αυτοκίνητα και αυτά θα προτιμώ να οδηγώ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ 430 ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η 430 είναι το καλύτερο σπορ αυτοκίνητο παραγωγής για την πίστα για μένα τελεία και παύλα .-
Το ...Άουντι (για να μην πω σκόντα) είναι απλά τραγικά ξενέρωτο μπροστά στην κόκκινη θέα,
-
Δεν τιθεται θεμα.Ferrari δεκα φορες δαγκωτο.Η Gallardo φαινεται λιγο βαρια&δεν αποπνεει αυτον τον ερωτισμο.Αν τοτε στις 2/6/2003 η Ferrari 360 modena με την οποια με ειχαν παει βολτα με εκανε να παραμιλαω για μερες φανταζομαι τι θα κανει η 430.
-
Αλογάκι ή Ταύρος?
Ε, Αλογάκι.... (και εδώ όπως και σε άλλο τόπικ)
(και τι αλογάκι !!!!!!) -
μαλλον 430... (βαλε +1 911 turbo )
-
Διαβάστε και αυτό:
4Τ (site)
Μεγάλη αύξηση πωλήσεων για τη Lamborghini
Η Lamborghini ανακοίνωσε, στα πλαίσια του «Detroit Motor Show», τα αποτελέσματα των πωλήσεών της για το 2006. Με βάση αυτά, το εργοστάσιο της Sant’ Agata κατασκεύασε και πούλησε 2.087 αυτοκίνητα, τα περισσότερα στην 45χρονη ιστορία του.
876 Lamborghini πουλήθηκαν στις ΗΠΑ, σημειώνοντας αύξηση 37% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος (640 αυτοκίνητα). Η αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής παραμένει, φυσικά, η μεγαλύτερη για την εταιρεία.
Στην Ευρώπη διατέθηκαν συνολικά 746 μονάδες, από τις οποίες 234 στη Γερμανία, 151 στη Μεγάλη Βρετανία και 134 στην Ιταλία. Τα ποσοστά αύξησης πωλήσεων στις τρεις αυτές χώρες είναι 41%, 81% και 38% αντίστοιχα.
Στα τέλη του 2005 οι dealers της εταιρείας σε ολόκληρο τον κόσμο ανέρχονταν σε 65, ενώ το τέλος της χρονιάς που μόλις έληξε αυτοί είχαν αυξηθεί σε 100.
10/1/2007 -
η γκαγιαρντο (ή γκαλαρντο ,οπως τη λενε τες πα) δν ειναι η πιο καλοπουλημενη λαμπο στην ιστορια της?
-
Ο χρήστης vassilis88 έγραψε:
η γκαγιαρντο (ή γκαλαρντο ,οπως τη λενε τες πα) δν ειναι η πιο καλοπουλημενη λαμπο στην ιστορια της?Ναι: '3,000 Gallardos were built in just two years, making it the company's most-produced model to date. The second-place Diablo took a decade to sell 2,903 units.'
-
Παιδιά και μόνο που ο Γιουγκο για πάντα θυμάται την ημερομηνιά που μπήκε στη μόντενα τα λέει όλα...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Παιδιά και μόνο που ο Γιουγκο για πάντα θυμάται την ημερομηνιά που μπήκε στη μόντενα τα λέει όλα...απ'την άλλη εγώ δε θυμάμαι πότε έχασα τα δάχτυλά μου . δείχνει κάτι αυτό για την εμπειρία που έζησα;
ferrari επειδή η γαϊδάρω δεν είναι lamborghini...
miura κ πάλι miura
-
Μια F430 και απο μένα παρακαλώ!
Ferrari F430 vs Lamborghini Gallardo