-
Ζώα... αυτοί που παρκάρουν όπως να ναι, καταλαμβάνοντας παραπάνω από μια θέση.
Χτες κατεβήκαμε κέντρο Ρόδου και φάγαμε 20 λεπτά να ψάχνουμε να παρκάρουμε ενώ την ίδια ώρα μέτρησα τουλάχιστον 4 χαμένες θέσεις. -
Πέμπτη Απόγευμα. Κατεβαίνω την Κηφισσίας πριν τη διασταύρωση με Αλεξάνδρας για να στρίψω στη Μεσογείων. Στα μισά του πράσινου ένας αρχιμλκς νεαρός περνάει με το πάσο του ενώ έχει κόκκινο. Στην κόρνα μου απάντησε με κλ*δάχτυλο. 'Στ'ρχδ** μου' σκέφτηκα. αυτός θα καταλήξει στο καροτσάκι όχι εγώ. Τέτοιος τρόμπας που είναι
-
7 σήμερα το πρωί, ταξιτζής που θέλει να κάνει αναστροφή μπαίνει σε αυλή σπιτιού και ξεκινάει να βγαίνει στο δρόμο με την όπισθεν, 20 μέτρα μπροστά μου. Ήμουν με αυτό
και λίγο πριν τον πάρω παραμάζωμα (ερχόντουσαν αυτοκίνητα από απέναντι και δεν είχα καμία όρεξη για μετωπική για να τον γλιτώσω) έβαλε πρώτη και στη φούρια του να ξαναμπεί στην αυλή, κοπάνησε σε κολώνα της περίφραξης. Πάει για προφυλακτήρα, αλλά καλά να πάθει.
Με 80 - 90 πήγαινα, αλλά δε σταματάει στα 20 μέτρα!!!
Ο ταξιτζής χέστηκε, αλλά κι εμένα τρέμανε λίγο τα πόδια μου, μετά.... Παρά τρίχα ο 10ος τράκος μου!!!! !!!!! -
Σήμερα βρέθηκα ανάμεσα σε 2 ζώα. Συγκεκριμένα, μπροστά μου είχα ένα Lada που το οδηγούσε ένας παππούς και από πίσω μου ένα Punto. Ο παππούς πήγαινε αρκετά αργά, αλλά ανεκτά, ενώ ο Πούντο ήταν κολλημένο από πίσω μου. Μιλάμε για μονοψήφιο αριθμό εκατοστών.
Στρίβαμε και οι 3 αριστερά. Ο παππούς αμέσως μετά τη στροφή επιβράδυνε υπερβολικά!!! Ίσως και να σταμάτησε. Το πούντο από πίσω μου μπλόκαρε, και στο τσακ δεν υπήρξε επαφή. Κρίμα γιατί έχω 2 γρατζουνιές πίσω...
Ζώα!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σήμερα βρέθηκα ανάμεσα σε 2 ζώα. Συγκεκριμένα, μπροστά μου είχα ένα Lada που το οδηγούσε ένας παππούς και από πίσω μου ένα Punto. Ο παππούς πήγαινε αρκετά αργά, αλλά ανεκτά, ενώ ο Πούντο ήταν κολλημένο από πίσω μου. Μιλάμε για μονοψήφιο αριθμό εκατοστών.Στρίβαμε και οι 3 αριστερά. Ο παππούς αμέσως μετά τη στροφή επιβράδυνε υπερβολικά!!! Ίσως και να σταμάτησε. Το πούντο από πίσω μου μπλόκαρε, και στο τσακ δεν υπήρξε επαφή. **Κρίμα γιατί έχω 2 γρατζουνιές πίσω... **:evil:
Ζώα!
αυτή η λογική σε καθιστά κι εσένα ζώο τι φταίει να σου πληρώσει τις παλιές γρατζουνιές; ο παππούς στην παραπάνω ιστορία δεν αποτελεί δίποδο, παρά μόνο ο πούντος. Εγώ πάντως όταν σε μονόδρομο κολλάει κάποιος πίσω μου δεν κάνω τπτ, αν θέλει ας περάσει από πάνω μου και δε το κάνω επίτηδες αυτό, απλώς πολύ απλά δε γουστάρω να τρέξω παραπάνω με ή χωρίς την παρουσία του
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
..................Πέστα ρε φίλε.. Και μετά στον αντίλογο μου μιλάνε ορισμένοι για πολιτισμό...
Που είναι ο πολιτισμός μας ρε; Εδώ, στις παραλίες της Αττικής, που αντί να σεβαστούμε ότι έχουμε δίπλα μας τη θάλασσα την έχουμε κάνει π$#7@να;
Γίδια .. γίδια.. γίδια! -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Σήμερα βρέθηκα ανάμεσα σε 2 ζώα. Συγκεκριμένα, μπροστά μου είχα ένα Lada που το οδηγούσε ένας παππούς και από πίσω μου ένα Punto. Ο παππούς πήγαινε αρκετά αργά, αλλά ανεκτά, ενώ ο Πούντο ήταν κολλημένο από πίσω μου. Μιλάμε για μονοψήφιο αριθμό εκατοστών.
Στρίβαμε και οι 3 αριστερά. Ο παππούς αμέσως μετά τη στροφή επιβράδυνε υπερβολικά!!! Ίσως και να σταμάτησε. Το πούντο από πίσω μου μπλόκαρε, και στο τσακ δεν υπήρξε επαφή. **Κρίμα γιατί έχω 2 γρατζουνιές πίσω... **:evil:
Ζώα!
αυτή η λογική σε καθιστά κι εσένα ζώο τι φταίει να σου πληρώσει τις παλιές γρατζουνιές; ο παππούς στην παραπάνω ιστορία δεν αποτελεί δίποδο, παρά μόνο ο πούντος. Εγώ πάντως όταν σε μονόδρομο κολλάει κάποιος πίσω μου δεν κάνω τπτ, αν θέλει ας περάσει από πάνω μου και δε το κάνω επίτηδες αυτό, απλώς πολύ απλά δε γουστάρω να τρέξω παραπάνω με ή χωρίς την παρουσία του
Μπεεεεεεεεεεε...
Σοβαρά τώρα, δεν θα προκαλούσα ατύχημα, εσκεμένα, για να μου πληρώσει άλλος ζημιά που έκανα εγώ. Αντίθετα, εχθές έκανα ΟΤΙ μπορούσα για να αποφύγω την επάφη. Το θέμα είναι ότι ο παππούς έκοψε υπερβολικά, χωρίς ουσιαστικό λόγο, μετά τη στροφή.
Το 'να μου πληρώσει τις γρατζουνιές' ήταν λόγια αγανάκτησης εκ των υστέρων, αφού όταν έπρεπε έκανα ότι μπορούσα για να μη γίνουμε κώλος. Ας κρατάμε μια υποτυπώδη απόσταση από τον μπροστινό μας. Είναι χαζό να τρακάρουμε έτσι...
-
Επιστροφή απο Βουλιαγμένη, στρίβω και σταματάω μπροστά σε περίπτερο στο Καβούρι διότι καλο-γυαλισμένο New Mini Cooper είναι παρατημένο μπροστά απο το περίπτερο. Απο την άλλη ερχόταν πυροσβεστικό όχημα (χωρίς σειρήνα κτλ), οπότε περίμενε και αυτός. Κορνάρω και παρατηρώ ότι μια κοπέλα που είναι μέσα μου κάνει νόημα ότι ο οδηγός...ψωνίζει. Περιμένω (εγώ, η πυροσβεστική και άλλα 3 αυτοκίνητα) υπομονετικά σε θερμοκρασίες 35+. Ξανακορνάρω και βγαίνει απο το αυτοκίνητο εξαιρετικής ομορφιάς 25χρονη νεαρά, εμφανώς ανήσυχη και κάνει νόημα σε κάποιον στο περίπτερο.
Περιμένουμε ακόμα μέχρι που εμφανίζεται 45χρονος mid-life crisis νεανίζων τύπος (το 'ζώον') που μας κοιτάει αγριεμένα και μπαίνει στο Mini. Βάζει εμπρός, κάνει μισό μέτρο, σταματάει και βγαίνει ξανα και μου κάνει νόημα 'θέλεις κάτι?'. Οπότε ξεκινάω εγώ, τον περνάω στο πόντο και του λέω 'μήπως να σου ζητήσουμε και συγνώμη κιόλας?' - 'προχώρα αγόρι μου' η πνευματώδης και αποστομωτική απάντηση - 'είσαι ηλίθιος!' η δική μου ανταπάντηση, ακρως ευγενική, δεδομένης της κατάστασης.Φευγώ, και γυρίζει η γυναίκα μου και μου λέει 'Ακου εκεί 'ηλίθιος' - κάτι άλλο έπρεπε να του πείς!' Και είχε δίκαιο!
-
δε κατάλαβα γιατί είναι ζώο, επειδή είχε παρκάρει μπροστά στο περίπτερο και αργούσε να κάνει τις αγορές του; εσύ γιατί κόρναρες; Κι εσύ να σταματήσεις στο περίπτερο δεν ήθελες;
-
δε κατάλαβα γιατί είναι ζώο, επειδή είχε παρκάρει μπροστά στο περίπτερο και αργούσε να κάνει τις αγορές του; εσύ γιατί κόρναρες; Κι εσύ να σταματήσεις στο περίπτερο δεν ήθελες;εγω καταλαβα οτι σταματησε αναγκαστικα μπροστα στο περιπτερο γιατι ειχε κλησει το δρομο το μινι
-
δε κατάλαβα γιατί είναι ζώο, επειδή είχε παρκάρει μπροστά στο περίπτερο και αργούσε να κάνει τις αγορές του; εσύ γιατί κόρναρες; Κι εσύ να σταματήσεις στο περίπτερο δεν ήθελες;Παρεξήγησις.
Δεν ήθελα να σταματήσω μπροστά στο περίπτερο. Ήθελα να πάω σπίτι μου. Το 'ζώον' της ιστορίας μας παράτησε το αυτοκίνητό του στην μία λωρίδα στενού δρόμου διπλής κατεύθυνσης, απέναντι απο το περίπτερο. Προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος (σε μικρή κλίμακα) για να κάνει την πάρτη του.
Η περίπτωση διαφέρει από τις συνήθισμένες (αν καί πάλι παράτυπες) περιπτώσεις προσωρινής στάσης μπροστά απο περίπτερο όπου ο περιπτεράς έχει κρατήσει 'κενό' ανάμεσα στα σταθμευμένα για αυτό το σκοπό...
-
τα ζώα που σε μία άδεια (κ γεμάτη άλλες εποχές) Αθήνα ενώ σε βλέπουν να έρχεσε με τουλάχιστον +40χλμ/ώρα παραπάνω από αυτούς βγαίνουν μπροστά σου (κ καλά να προσπεράσουν τον μπροστινό τους) αλλά ΔΕΝ πατάνε γκάζι, συνεχίζουν ως έχουν κ πρέπει να πλακωθείς στα φρένα...
Έτσι σήμερα το πρωι στην Καβάλας seat φορτηγάκι που ζήταγε κ τα ρέστα γιατί πλακώθηκα στα φρένα να μην του την ρίξω (1 αυτοκίνητο κενό είχαμε κ πάνω από 40 χλμ διαφορά όταν βγήκε μπροστά μου) γιατί λεει τον πλησίασα πολύ!
Αχχχ τι κάνει η ζέστη.... ούτε το γκάζι δεν βρήσκεις... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
..................
Πέστα ρε φίλε.. Και μετά στον αντίλογο μου μιλάνε ορισμένοι για πολιτισμό...
Που είναι ο πολιτισμός μας ρε; Εδώ, στις παραλίες της Αττικής, που αντί να σεβαστούμε ότι έχουμε δίπλα μας τη θάλασσα την έχουμε κάνει π$#7@να;
Γίδια .. γίδια.. γίδια!Να ηταν μονο στην Αττικη το προβλημα καλα θα ηταν.. Ημουν το ΣΚ σε καποιο νησι. Σε μια παραλια του η πλειοψηφια των λουομενων ηταν ξενοι οι οποιοι την αφηναν οπως την εβρισκαν. Διπλα μου μια παρεα ελληνοπουλα (ντοπια κιολας ) που φευγοντας αφησαν τρελο σκουπιδαριο πισω τους! Δυστυχως δεν τα προλαβα καθως εφευγαν να τα στολισω οπως τους αξιζε.. Μου επεσαν τα μουτρα για λογαριασμο τους κ αναγκαστηκα να τα μαζεψω εγω γιατι η εικονα ηταν απαραδεκτη! Τι να πω.. να τα χαιρονται οι γονεις τους κ μπραβο για την ανατροφη που τους εδωσαν..
Στην ιδια παραλια ιδιοκτητης beach bar γκαριζε μεσα στα αυτια μας με τηλεβοα 'fresh sandwiches here, beers for only 2 euros, the toilets of the beach bar are only for our customers!' -
Λεβέντη ζείς , εσύ μας οδηγείς.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Λεβέντη ζείς , εσύ μας οδηγείς. -
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
..................
Πέστα ρε φίλε.. Και μετά στον αντίλογο μου μιλάνε ορισμένοι για πολιτισμό...
Γίδια .. γίδια.. γίδια!Να ηταν μονο στην Αττικη το προβλημα καλα θα ηταν.. Ημουν το ΣΚ σε καποιο νησι. Σε μια παραλια του η πλειοψηφια των λουομενων ηταν ξενοι οι οποιοι την αφηναν οπως την εβρισκαν. Διπλα μου μια παρεα ελληνοπουλα (ντοπια κιολας ) που φευγοντας αφησαν τρελο σκουπιδαριο πισω τους! Δυστυχως δεν τα προλαβα καθως εφευγαν να τα στολισω οπως τους αξιζε.. Μου επεσαν τα μουτρα για λογαριασμο τους κ αναγκαστηκα να τα μαζεψω εγω γιατι η εικονα ηταν απαραδεκτη! Τι να πω.. να τα χαιρονται οι γονεις τους κ μπραβο για την ανατροφη που τους εδωσαν..
Στην ιδια παραλια ιδιοκτητης beach bar γκαριζε μεσα στα αυτια μας με τηλεβοα 'fresh sandwiches here, beers for only 2 euros, the toilets of the beach bar are only for our customers!'Παρόμοια εμπειρία πριν 2 βδομάδες που ήμουν διακοπές σε ξενοδοχείο στη Σκόπελο. Καμμιά 10αρια ξένοι γύρω απο την πισίνα, διαβάζουν στις ξαπλώστρες, μιλάνε και γενικά περναν ωραία ενώ τα παιδιά τους (απο 3-14 χρονών περίπου) παίζουν χωρίς να ενοχλούν. Αντίθετα δύο ζευγάρια Ελληνομαλάκα (ΤΜ) κάθονται σε μια γωνιά και έχουν αμολήσει τα τσογλάνια τους (5 τον αριθμό παρόμοιας ηλικίας) κι έχουν κάνει την πισίνα μπ@@@@ελο. Έχουν γεμισει τον κόσμο νερά (γιατί τα τερατάκια τους πρέπει να κάνουν βουτιές με φόρα) στα παράπονα των ξένων είναι κουφοί και μόνο όταν ένα απο τα μπουμπούκια τους κόντεψε να μου σπάσει την φωτογραφική μηχανή με τη μπάλα του, εδέησε να τα μαζέψουν για λίγο (και φυσικά μετά τα γαμοσταυρίδια μου). Ευτυχώς φύγαν μετα απο 2 μέρες και ησυχάσαμε.
-
Ωρα 8.30 και λόγω βαρεμαρας παιρνω το αυτοκινητο για να παω απο την Παλληνη στο γραφειο (κεντρο). Με το που βγαινω στη Σπατων, εχει ουρα γιατι μπροστα υπαρχει λεωφορειο... ξαφνου βλεπω στον αριστερο καθρεπτη, μπλε κορσακι νοικιασμενο απο Hertz με ΖΚΚ-**** να εχει βγει αντιθετο και να περναει εναν εναν εχοντας την απαιτηση να χωθει μπροστα μου. Εγω δεν τον αφηνω (δεν κινδυνευε) και τον πλακωνω στις κορνες,Τεσπα, βγαινουμε μεσογειων και μεχρι τον κομβο του σταυρου με εχει προφυλακτηρες. Εγω κανω επιτηδες μια αλλαγη λωριδας και αυτος απο πισω.. Τελικα παει να με περασει απο δεξια, αλλα βλέπει νταλικα και ξαναμπαινει αριστερα... Στο φαναρι του Λαιονοπουλου, ερχεται διπλα μου και μου λεει με υφάκι 'Ειπες κατι ρε'... Του απαντησα δεοντως, αλλα μου χάλασε τη μέρα ο μ*****ς πρωι πρωι....
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Παρόμοια εμπειρία πριν 2 βδομάδες που ήμουν διακοπές σε ξενοδοχείο στη Σκόπελο. Καμμιά 10αρια ξένοι γύρω απο την πισίνα, διαβάζουν στις ξαπλώστρες, μιλάνε και γενικά περναν ωραία ενώ τα παιδιά τους (απο 3-14 χρονών περίπου) παίζουν χωρίς να ενοχλούν. Αντίθετα δύο ζευγάρια Ελληνομαλάκα (ΤΜ) κάθονται σε μια γωνιά και έχουν αμολήσει τα τσογλάνια τους (5 τον αριθμό παρόμοιας ηλικίας) κι έχουν κάνει την πισίνα μπ@@@@ελο. Έχουν γεμισει τον κόσμο νερά (γιατί τα τερατάκια τους πρέπει να κάνουν βουτιές με φόρα) στα παράπονα των ξένων είναι κουφοί και μόνο όταν ένα απο τα μπουμπούκια τους κόντεψε να μου σπάσει την φωτογραφική μηχανή με τη μπάλα του, εδέησε να τα μαζέψουν για λίγο (και φυσικά μετά τα γαμοσταυρίδια μου). Ευτυχώς φύγαν μετα απο 2 μέρες και ησυχάσαμε.Α ρε ήρωα Ηρώδη, μεγάλη η χάρη σου...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Λεβέντη ζείς , εσύ μας οδηγείς.
Μαλλον ο ποιητης θελει να πει 'ΝΑΑ ζωα!!!' συνοδευομενο με τη σχετικη χειρονομια
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Παρόμοια εμπειρία πριν 2 βδομάδες που ήμουν διακοπές σε ξενοδοχείο στη Σκόπελο. Καμμιά 10αρια ξένοι γύρω απο την πισίνα, διαβάζουν στις ξαπλώστρες, μιλάνε και γενικά περναν ωραία ενώ τα παιδιά τους (απο 3-14 χρονών περίπου) παίζουν χωρίς να ενοχλούν. Αντίθετα δύο ζευγάρια Ελληνομαλάκα (ΤΜ) κάθονται σε μια γωνιά και έχουν αμολήσει τα τσογλάνια τους (5 τον αριθμό παρόμοιας ηλικίας) κι έχουν κάνει την πισίνα μπ@@@@ελο. Έχουν γεμισει τον κόσμο νερά (γιατί τα τερατάκια τους πρέπει να κάνουν βουτιές με φόρα) στα παράπονα των ξένων είναι κουφοί και μόνο όταν ένα απο τα μπουμπούκια τους κόντεψε να μου σπάσει την φωτογραφική μηχανή με τη μπάλα του, εδέησε να τα μαζέψουν για λίγο (και φυσικά μετά τα γαμοσταυρίδια μου). Ευτυχώς φύγαν μετα απο 2 μέρες και ησυχάσαμε.
Α ρε ήρωα Ηρώδη, μεγάλη η χάρη σου...
Ξέρεις τι όμως Ταύρε??? Δεν φταίει το (κωλο)παιδι. Ο Ελληνομαλάκας (copyright beachbum) φταίει! Δεν είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνει το ΖΩΟ ότι το βλαστάρι του ενοχλεί τον κόσμο! Κι εγώ μικρός, τσογλανάκος ήμουνα. Ε, ή με πηγαίνανε σε όχι και τόσο πολυσύχναστα μέρη, ή έπεφτε... στειλιάρι αν έπαιρναν χαμπάρι οι δικοί μου ότι ενοχλώ τους γύρω.
Θα μου πεις, αν ο γονιός είναι ο τύπος που τρώει την τυρόπιτα και... θάβει το χαρτί στην άμμο σφυρίζοντας αδιάφορα, δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά... προσωπικά, αυτοί είναι που θα έδερνα ευχάριστα: αυτοί που αφήνουν σκουπίδια.
Ζώα ζώα ζώα