-
Όχι ρε Βασίλη...
-
ΒΑΣΙΛΗΣ
Μαλλον έπρεπε να πάρεις την τροχαία, μπορεί το ζώο να πεί οτι κόλλησες πίσω του και ότι ψάχνεις βλάκες να κοροϊδέψεις, και τέλος πάντων μπορεί να βγεί και απο πάνω.
Αν φώναζες την τροχαία θα έβλεπαν και οι ιδιοι οτι το χειρόφρενο θα ήταν λυτό και έτσι δεν θα είχες κανένα πρόβλημα.
Ας ελπίσουμε οτι το πρώτο σενάριο δεν θα επαληφθει! -
Γιατί δεν έβγαλες τους τάκους αφού ξεπάρκαρες;
-
Μεγάλο ΖΩΟ ο υπεύθυνος ελέγχου στο ΚΤΕΟ, όπου πριν από κανα τρίμηνο πήγα το προηγούμενο αυτοκίνητό μου. Μου λέει οτι δεν μπορεί να το περάσει γιατί το παρμπρίζ ήταν ραγισμένο (μεγαλούτσικο επιφανειακό ράγισμα πολύ χαμηλά στο παρμπρίζ, το οποίο ούτε επικίνδυνο ήταν - όπως μου είχαν πει στο συνεργείο, ούτε εμπόδιζε στο παραμικρό την ορατότητά μου), ''γιατί είναι πολύ επικίνδυνο''. Εντάξει, η αλήθεια είναι οτι ήθελα/έπρεπε ετσι κι αλλιώς να το αλλάξω απλά βαριόμουνα τη διαδικασία, αλλά μου κακοφάνηκε η επανάληψη της διδικασίας στο ΚΤΕΟ...
Τέλοσπάντων λέω, τη δουλειά του κάνει ο άνθρωπος, χρειαζόμουν και το ''κίνητρο'' για να το αλλάξω επιτέλους και μου λέει να περιμένω να μου φέρει το χαρτί με την παράταση ελέγχου.
Αμέσως μετά όμως, όπως περιμένω τον βλέπω έτοιμο να περάσει τον ακριβώς μπροστινό μου με ένα αυτοκίνητο (δεν θυμάμαι τι ακριβώς αλλά σε αρκετά άσχημη κατάσταση IMO) στο οποίο έλλειπαν ΚΑΙ οι δύο πλαϊνοί καθρεφτες.
-Συγνώμη, αλλά αυτό θα το περάσετε;
-Τι εννοείς;
-Αν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα περάσει τον έλεγχο!!
-Γιατί, τί έχει;
-ΔΕΝ ΕΧΕΙ καθρέφτες!!
-Ε, καλά. Για αυτό να τον κόψουμε τον άνθρωπο;
Εκεί άρχισα να του λέω για χάρους και για τον Μολλώχ της ασφάλτου και τα λοιπα και ο κάτοχος του φέρετρου (για τους άτυχους οδηγούς που θα τον συναντούσαν στο δρόμο) άρχισε να με αγριοκοιτάει αλλά δεν είπε τίποτα.
-Κοίταξε, δεν ξέρω τι σου είναι ο κύριος αλλά΄αν τον περάσεις , θα περάσεις κι εμένα ή θα τον κόψεις και αυτόν.
Ο τύπος φεύγει και γυρνάει σε λίγο, με μια παράταση του ελέγχου και για τους δυο μας και μου λέει ο ''θεός'':
-Ορίστε, τι κατάλαβες τώρα;
-Θα σου 'λεγα τώρα αλλά...
Και βρίζοντας μπήκα κι έφυγα πίσω από το φέρετρο.Αν είναι δυνατόν, τι αφήνουν και κυκλοφορεί στους δρόμους...
-
repost...
-
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
Κάποια στιγμή ακούω ένα σχετικά δυνατό 'γκντουπ'.
Και βλέπω το Ka να έχει σκάσει πάνω στον πίσω προφυλακτήρα του 19.
Περιμένω να δω να βγαίνει κάποιος από το 19άρι και να τη βρίζει, αλλά τίποτα.
Η κοπέλα ξαναβάζει μπρος κάνει λίγο όπισθεν και μένει εκεί.
Τέλος.
Μάταια περίμενα να κατέβει κάποιος από οποιοδήποτε από τα 2 αυτοκίνητα να δει τί έγινε.
Τσουλάω λίγο πιο μπροστά και βλέπω ότι οδηγός του Ρενώ ήταν μια κυρία γύρω στα 45-50 η οποία δεν έδειχνε να έχει καταλάβει τί είχε συμβεί.
Και σε λίγο άναψε το πράσινο και φύγαμε όλοι. -
Σημερα ερχομουνα απο Κορωπι και ειχα μπροστα μου μηχανακι τυπου παπια με αναβατη νεαρης ηλικιας χωρις κρανος να κοιταζει συνεχως δεξια αριστερα πισω του. Ο λογος? Δεν ειχε καθρεφτες
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Σημερα ερχομουνα απο Κορωπι και ειχα μπροστα μου μηχανακι τυπου παπια με αναβατη νεαρης ηλικιας χωρις κρανος να κοιταζει συνεχως δεξια αριστερα πισω του. Ο λογος? Δεν ειχε καθρεφτεςMα δεν γνωρίζεις ότι οι καθρέπτες κόβουν 1,1298877 χλμ/ώρα από την τελική οπότε και βγαίνουν ;;;;;;
-
ΒΑΣΙΛΗΣ Ου μπλέξεις.
Αν σε καλέσει στο τηλέφωνο (Απίθανο) και αρχίσει να ζητά τα ρέστα, θύμισέ του ότι έχεις και 'περαστικούς μάρτυρες' που σε βοήθησαν να βάλεις τους τάκους και να απομακρύνεις το αυτοκίνητό σου. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν μπορουμε να ξαναγραψουμε τον χαρτη της λογικης.
Το να κινείσαι με πολυ μεγαλη ταχυτητα ειναι σαφως επικινδυνο,ο βαθμος επικινδυνοτητας μπορει να μεταβάλλεται για διαφορους λογους,αλλα μεχρι εκει.Και σιγουρα το να οδηγεις στις 3 το πρωι σημαινει 100% οτι δεν εχεις τα καλυτερα δυνατα αντανακλαστικα εκεινη την ωρα.
ΥΓ:I do overspeed,αλλα δεν εχω αυταπατες.Αυτο απο που σου ηρθε? Δεν ξυπναω στις 7 το πρωι για να ειμαι χωμα στις 3 τα ξημερωματα, ξεχνα το. Πιστεψε με οταν παω ετσι θα εχω προβλεψει την μλκια του αλλου πριν καν σκεφτει να την κανει...
Οσο για την επικινδυνοτητα, ειναι πιο επικινδυνο να πηγαινεις γρηγορα (αλλα 'προσεκτικα γρηγορα') σε αδειο δρομο, η κανονικα (μεσος ελληνας οδηγος με 'κανονικη' ταχυτητα) σε κινηση κλπ κλπ? Εγω θεωρω οτι εχω σαφως λιγοτερες πιθανοτητες να εμπλακω σε ατυχημα οταν οδηγω ετσι οπως οδηγω τις ωρες κ στους δρομους που το κανω, απο ολους τους μπαρμπαδες που ξερουν μονο τα βασικα, εχουν παρει το διπλωμα νομιμα μεν αλλα με την ελαχιστη εκπαιδευση κ οδηγουν μονο για να πανε απο το Α στο Β.
Προφανως ΑΝ εμπλακω σε ατυχημα θα εχω μεγαλυτερες συνεπειες απο τον μεσο οδηγο, αλλα αυτο που λεω δεν αλλαζει (λιγοτερες πιθανοτητες να γινει κατι τετοιο).
-
δηλαδη θεωρεις τον εαυτο σου πολυ πιο εμπειρο απο εναν μεσο οδηγο;νομιζεις οτι παντα θα προλαβεις την παπαρια που θα κανει ο αλλος.
λιγοτερες πιθανοτητες φιλε kacey να εμπλακεις σε ατυχημα εχεις οταν οδηγας νορμαλ και οχι οταν οδηγας γρηγορα.
τα εχουμε ξαναπει αυτα σε θεμα που κλειδωθηκε.
σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου,αλλα καποιες αποψεις οπως π.χ. η παραπανω τη θεωρω λιγακι αφελη.
φιλικαδημητρης
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πιστεψε με οταν παω ετσι θα εχω προβλεψει την μλκια του αλλου πριν καν σκεφτει να την κανει...
Το κληρονομικό χάρισμα!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
[Οσο για την επικινδυνοτητα, ειναι πιο επικινδυνο να πηγαινεις γρηγορα (αλλα 'προσεκτικα γρηγορα') σε αδειο δρομο, η κανονικα (μεσος ελληνας οδηγος με 'κανονικη' ταχυτητα) σε κινηση κλπ κλπ?
Ειναι πιο επικινδυνο να πηγαινεις με 180 σε αδειο δρομο ή
είναι πιο επικινδυνο να πηγαινεις με 80 σε αδειο δρομο;
Thats all I am saying.Στα 180 ειναι ολα πιο δυσκολα και το αυτοκινητο πολυ λιγοτερο υπάκουο (σχεδόν μηδενικα υπάκουο αν εχεις κανα παναρχαιο κουβα ας πουμε).Και το 'αδειος δρομος' εχει στοιχισει ζωες.Το εχω δει στην παραλιακη και στην Συγγρου πολλες φορες.Φυσικα μπορεις να διαλεγεις δρομο,μπορεις να εισαι στην μεσαια λωριδα,ολα αυτα ειναι λογικα και θεμιτα,αλλα εκτος εαν οδηγεις ferrari μεσα σε πιστα,το τι θα σου ξημερώσει μην το παιρνεις ποτε ως δεδομενο.
Φυσικα ειναι- τεκμηριωμένα- στην φυση του ανθρωπου να ζει με την βεβαιοτητα οτι 'δεν θα συμβει σε εμενα' και εγω δεν βγαινω εξω απο αυτο,αλλα ΝΑΙ,μπορει να συμβει σε οποιονδήποτε και οπουδηποτε.
. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
δηλαδη θεωρεις τον εαυτο σου πολυ πιο εμπειρο απο εναν μεσο οδηγο;δεν ξερω αν ειναι, αλλα γιατι να μην ειναι?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δηλαδη θεωρεις τον εαυτο σου πολυ πιο εμπειρο απο εναν μεσο οδηγο;
δεν ξερω αν ειναι, αλλα γιατι να μην ειναι?
Συνήθως όμως οι περισσότεροι αυτό πιστεύουμε και για αυτό γινόμαστε στατιστικά στοιχεία.
(Δεν αναφέρομαι προσωπικά στον Kacey γενικότερα μιλώ)
-
-
Ωρωπό μετά τη δουλειά για θαλασσινά και όλα τα κλασικά νεοελληνικά φαινόμενα...
Το 'καλύτερο' οικογένεια με 2 παιδάκια σε beverly.
Πρώτος ανεβαίνει ο πάτερ φαμίλιας, μπροστά το μικρό κοριτσάκι, πίσω το μεγάλο αγοράκι και τελευταία η μαμά για να σφηνώσει μεταξύ του καλαθιού και του μικρού;
Κράνη;
μαγιώ, σαγιονάρα κλπ
-
Easy riders.
Κι εδώ μέσα κάποιος περηφανευόταν που στο πανίσχυρο make it yourself θεριό του φόρτωνε οικογένεια και έγραφε χρόνους στις επαρχιακές στροφές και 250άριζε στις ευθείες. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ωρωπό μετά τη δουλειά για θαλασσινά και όλα τα κλασικά νεοελληνικά φαινόμενα...Το 'καλύτερο' οικογένεια με 2 παιδάκια σε beverly.
Πρώτος ανεβαίνει ο πάτερ φαμίλιας, μπροστά το μικρό κοριτσάκι, πίσω το μεγάλο αγοράκι και τελευταία η μαμά για να σφηνώσει μεταξύ του καλαθιού και του μικρού;
Κράνη;
μαγιώ, σαγιονάρα κλπ
το 250άρι ή το 500άρι...?
-
φυσικά 250
Ζώα ζώα ζώα