-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παρόμοια εμπειρία πριν 2 βδομάδες που ήμουν διακοπές σε ξενοδοχείο στη Σκόπελο. Καμμιά 10αρια ξένοι γύρω απο την πισίνα, διαβάζουν στις ξαπλώστρες, μιλάνε και γενικά περναν ωραία ενώ τα παιδιά τους (απο 3-14 χρονών περίπου) παίζουν χωρίς να ενοχλούν. Αντίθετα δύο ζευγάρια Ελληνομαλάκα (ΤΜ) κάθονται σε μια γωνιά και έχουν αμολήσει τα τσογλάνια τους (5 τον αριθμό παρόμοιας ηλικίας) κι έχουν κάνει την πισίνα μπ@@@@ελο. Έχουν γεμισει τον κόσμο νερά (γιατί τα τερατάκια τους πρέπει να κάνουν βουτιές με φόρα) στα παράπονα των ξένων είναι κουφοί και μόνο όταν ένα απο τα μπουμπούκια τους κόντεψε να μου σπάσει την φωτογραφική μηχανή με τη μπάλα του, εδέησε να τα μαζέψουν για λίγο (και φυσικά μετά τα γαμοσταυρίδια μου). Ευτυχώς φύγαν μετα απο 2 μέρες και ησυχάσαμε.
Α ρε ήρωα Ηρώδη, μεγάλη η χάρη σου...
Ξέρεις τι όμως Ταύρε??? Δεν φταίει το (κωλο)παιδι. Ο Ελληνομαλάκας (copyright beachbum) φταίει! Δεν είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνει το ΖΩΟ ότι το βλαστάρι του ενοχλεί τον κόσμο! Κι εγώ μικρός, τσογλανάκος ήμουνα. Ε, ή με πηγαίνανε σε όχι και τόσο πολυσύχναστα μέρη, ή έπεφτε... στειλιάρι αν έπαιρναν χαμπάρι οι δικοί μου ότι ενοχλώ τους γύρω.
Θα μου πεις, αν ο γονιός είναι ο τύπος που τρώει την τυρόπιτα και... θάβει το χαρτί στην άμμο σφυρίζοντας αδιάφορα, δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά... προσωπικά, αυτοί είναι που θα έδερνα ευχάριστα: αυτοί που αφήνουν σκουπίδια.
Δίκιο έχεις Σπύρο, αλλά από την άλλη, από στ@@@ιδιστές γονείς, τα παιδιά ίδια θα βγουν, ποιος θα τους δώσει παιδεία? Ο καιάδας τελικά μου ακούγεται πολύ καλή λύση... Έτσι να ξεσκαρτάρει το γένος...
-
Παρόμοια εμπειρία πριν 2 βδομάδες που ήμουν διακοπές σε ξενοδοχείο στη Σκόπελο. Καμμιά 10αρια ξένοι γύρω απο την πισίνα, διαβάζουν στις ξαπλώστρες, μιλάνε και γενικά περναν ωραία ενώ τα παιδιά τους (απο 3-14 χρονών περίπου) παίζουν χωρίς να ενοχλούν. Αντίθετα δύο ζευγάρια Ελληνομαλάκα (ΤΜ) κάθονται σε μια γωνιά και έχουν αμολήσει τα τσογλάνια τους (5 τον αριθμό παρόμοιας ηλικίας) κι έχουν κάνει την πισίνα μπ@@@@ελο. Έχουν γεμισει τον κόσμο νερά (γιατί τα τερατάκια τους πρέπει να κάνουν βουτιές με φόρα) στα παράπονα των ξένων είναι κουφοί και μόνο όταν ένα απο τα μπουμπούκια τους κόντεψε να μου σπάσει την φωτογραφική μηχανή με τη μπάλα του, εδέησε να τα μαζέψουν για λίγο (και φυσικά μετά τα γαμοσταυρίδια μου). Ευτυχώς φύγαν μετα απο 2 μέρες και ησυχάσαμε.
Α ρε ήρωα Ηρώδη, μεγάλη η χάρη σου...
Ξέρεις τι όμως Ταύρε??? Δεν φταίει το (κωλο)παιδι. Ο Ελληνομαλάκας (copyright beachbum) φταίει! Δεν είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνει το ΖΩΟ ότι το βλαστάρι του ενοχλεί τον κόσμο! Κι εγώ μικρός, τσογλανάκος ήμουνα. Ε, ή με πηγαίνανε σε όχι και τόσο πολυσύχναστα μέρη, ή έπεφτε... στειλιάρι αν έπαιρναν χαμπάρι οι δικοί μου ότι ενοχλώ τους γύρω.
Θα μου πεις, αν ο γονιός είναι ο τύπος που τρώει την τυρόπιτα και... θάβει το χαρτί στην άμμο σφυρίζοντας αδιάφορα, δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά... προσωπικά, αυτοί είναι που θα έδερνα ευχάριστα: αυτοί που αφήνουν σκουπίδια.
Ακριβώς. Αν δεν μάθεις κάποια πράγματα απο το σπίτι σου και δεν σου γίνουν βίωμα δεν θα τα μάθεις ποτέ. Ή θα τα μάθεις με πολύ άσχημο τρόπο όταν μεγαλώσεις.
-
Μιλαμε για τα ιδια πιτσιρικια (κατω των 10 ετων) που λενε στην μανα τους 'Άι γ@μισου' ;Που προσφωνουν τον πατερα τους 'μαλ@κα' ;
Τα βλεπω καθε μερα στο μαγαζι μου και δεν ξερω πως συγκρατιεμαι να μην τα αρχισω στα χαστουκια
Και βεβαιως φταινε οι γονεις ,αφου αυτα ακουνε στο σπιτι τους τα παιδια. -
Ρε παιδια παρομοιο περιστατικο πριν 2 εβδομαδες
Ειμαι σε μια παραλια στη Μανη, πολυ ωραια και ησυχη με τρομερη φυσικη ομορφια. Υπαρχουν περιπου 200 ατομα και δεν ακουγεται τιποτα. Η υσηχια ειναι τρομερη. Ξαφνικα σκαει μυτη μια παρεα απο 3 ζευγαρια ηλικιας 27-29.
Φωναζουνε και γελανε δυνατα τα παιδια, ενταξει ολοι το κανουν αυτο. Κανουν 20 λεπτα να στησουν τα αντισκηνα τυς, ειχαν φερει ομπρελες πολυθρονακια σκατακια κλπ. Με το που καθονται και ησυχαζουν ερχεται το σοκ.
Σκαει ηχοσυστημα με μπαταριες και τα τυπακια χωνουν κατι ελεεινα σκυλαδικα οσο δυνατα πηγαινε το κασετοφωνο τους!!! Στο καπακι βγαζουν κατι σαντουιτς και αρχιζουν να τρωνε. Η εικονα ειναι γραφικη σε σημειο που νομιζα πωσ επιτηδες εκαναν πλακα.
Τελικα επεσαν για βουτια αφηνοντας το κασετοφωνο τσιτα. Αργοτερα τους εκραξε ο παραδιπλα κ χαμηλωσαν.
Πως ειναι δυνατον αυτοι οι νεοι να βγαλουν σε λιγο παιδια που να ειναι ηρεμα και οχι κατακτητες οπου πανε, σαν τους γονεις τους???? -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μιλαμε για τα ιδια πιτσιρικια (κατω των 10 ετων) που λενε στην μανα τους 'Άι γ@μισου' ;Που προσφωνουν τον πατερα τους 'μαλ@κα' ;
Τα βλεπω καθε μερα στο μαγαζι μου και δεν ξερω πως συγκρατιεμαι να μην τα αρχισω στα χαστουκια
Και βεβαιως φταινε οι γονεις ,αφου αυτα ακουνε στο σπιτι τους τα παιδια.Περίπου...μου θυμησες τώρα άλλο ωραίο σκηνικό απο παραλία στη Σκόπελο.
Εμφανίζεται στις ομπρέλλες δίπλα μου Ελληνομαλακοοικογενεια (κι αλλο ΤΜ).
Μπαμπάς αδύνατος σχετικά με σταυρουδάκι και τατουάζ
Μαμά πρός το ευτραφής αλλά με ροζ μπικίνι (κι εγώ έχω τα κιλάκια μου αλλά δεν βγαινω με string ρε γμτ)
και οι 2 early thirties.
Παιδιά (ο θεός να τα κάνει δηλαδή)
αγοράκι στα χνάρια του μπαμπά περι τα 10 και κοριτσάκι στα χναρια της μαμάς δηλαδή ήδη υπέρβαρη περι τα 12-13.Κάθονται σε 2 ξαπλώστρες 4 άτομα και αρχίζει το πανηγύρι
Ο μπαμπάς καπνίζει αρειμανίως και κάνει μια γοποφυτεία γύρω του σε 1 ώρα
Η μαμά ξαπλώνει στην παραλία να την βρέχει το νεράκι (playboy σκηνικό τελείως) χλαπακιάζει κάτι σάντουιτς, και που και πού κολυμπά (όσο πατώνει βεβαίως) ενώ παράλληλα φωνάζει στα μπουμπούκια το γνωστό 'όχι στα βαθιάααα'.
Το αγοράκι πετά πέτρες στη θάλασσα προσπαθώντας να πετύχει κεφάλια
Το κοριτσάκι ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς και σε κάποια φάση παει στο μπαμπά που έχει πιάσει την ξαπλωστρα της και φωνάζει¨'αυτή είναι η δικιά μου πηγαινε στην άλλη ρε'
Άι σιχτιρ
Κι ένα άλλο πριν κάνα μήνα σε ποδηλατάδικο που μάλλον θα έλεγα ότι ανήκει στα ενέκδοτα αν δεν το είχα ακούσει με τα αυτιά μου.
Ζευγάρι με παιδάκι γύρω στα 10 πάει να του διαλέξει ποδήλατο.Αρχίζει ο πωλητής το μπλα-μπλα αυτό είναι κουρσα αυτο είναι mountain έχουν και τα δύο απο τόσες ταχύτητες που αλλάζουν έτσι
οπότε πανικόβλητη η μαμα διακόπτει
'Δεν πιστεύω όταν αλλάζει ταχύτητες να τρέχει πιο γρήγορα'
Κρύφτηκα πισω απο μια κολώνα και γέλαγα για κάνα δεκάλεπτο.
-
Τωρα μου θυμισατε κ μενα απιστευτη οικογενεια που ειχα πετυχει σε παραλια της Μηλου. Ο μπαμπας να πινει μπαφους με ολο τον κοσμο γυρω του σαν να μην τρεχει τπτ (δεν κανω πλακα!!) κ ο πιτσιρικας να λεει ολο περηφανια 'μαμα, μαμα, παω κ σκαω με τον κωλο πανω σε κατι πυργακια απο αμμο που φτιαχνουν κατι παιδακια εκει κ τους τα χαλαω!' Με τετοιο πατερα το περιεργο θα ηταν να ειναι φυσιολογικο το παιδι..
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Τωρα μου θυμισατε κ μενα απιστευτη οικογενεια που ειχα πετυχει σε παραλια της Μηλου. Ο μπαμπας να πινει μπαφους με ολο τον κοσμο γυρω του σαν να μην τρεχει τπτ (δεν κανω πλακα!!) κ ο πιτσιρικας να λεει ολο περηφανια 'μαμα, μαμα, παω κ σκαω με τον κωλο πανω σε κατι πυργακια απο αμμο που φτιαχνουν κατι παιδακια εκει κ τους τα χαλαω!' Με τετοιο πατερα το περιεργο θα ηταν να ειναι φυσιολογικο το παιδι..είναι να απορείς που κανείς από τους άλλους πιτσιρικάδες δεν σκέφτηκε να εντοιχίσει κάθετα κανένα μακρύ ξύλο, κλαδί κλπ, μέσα στο πυργάκι που έχτισε...
-
Τωρα μου θυμισατε κ μενα απιστευτη οικογενεια που ειχα πετυχει σε παραλια της Μηλου. Ο μπαμπας να πινει μπαφους με ολο τον κοσμο γυρω του σαν να μην τρεχει τπτ (δεν κανω πλακα!!) κ ο πιτσιρικας να λεει ολο περηφανια 'μαμα, μαμα, παω κ σκαω με τον κωλο πανω σε κατι πυργακια απο αμμο που φτιαχνουν κατι παιδακια εκει κ τους τα χαλαω!' Με τετοιο πατερα το περιεργο θα ηταν να ειναι φυσιολογικο το παιδι..
είναι να απορείς που κανείς από τους άλλους πιτσιρικάδες δεν σκέφτηκε να εντοιχίσει κάθετα κανένα μακρύ ξύλο, κλαδί κλπ, μέσα στο πυργάκι που έχτισε...
Σατανικο πλην ομως ορθο!
-
Chrysler MPV, προφανώς αυτόματο, με τον χλιμίτζουρα να έχει το αριστερό πόδι στηριγμένο στον καθρέπτη της αριστερής πόρτας και να μιλάει στο κινητό....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και βεβαιως φταινε οι γονεις ,αφου αυτα ακουνε στο σπιτι τους τα παιδια.'Κατά μάνα κατά κύρη κατά γιο και θυγατέρα'
Οι παροιμίες δεν είναι ποτέ λάθος.
-
εγω πλεον δεν υπολογιζω ουτε ηλικιες ουτε σεβασμους ουτε φυλα ουτε τιποτα...αυτα ειναι για πολιτισμενα μερη,τα πιθηκοειδη θελουν αλλους τροπους...
χθες εγινε κατι αστειο ημουν δευτερος στο φαναρι,μπροστα 40αρα νε φοκους καινουριο..πρασινο και μειναμε να τη περιμενουμε να ξεκινησει τουλαχιστον 40 δευτερολεπτα,με εμενα να κορναρω για 20δ.
μετα απο 30 μετρα σταματαει,σταματαω διπλα της , της τραβαω ενα φασκελο και ενα μπινελικι δωρεα στη μεγαλη προσφορα της στον ανθρωπινο πολιτισμο! -
Συνάδελφος επιβάτης σε ταξί όπου ο ταρίφας περνάει με φόρα ένα STOP και ερχόταν από την άλλη πλευρά ένα αυτοκίνητο που στο τσακ φρέναρε.......
Ο συνάδελφος ως οδηγός φοβήθηκε και τραβήχτηκε και τον κοίταξε περίεργα τον ταρίφα, ο οποίος γύρισε και του είπε....ΦΙΛΕΕΕΕΕΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Ζευγάρι με παιδάκι γύρω στα 10 πάει να του διαλέξει ποδήλατο.Αρχίζει ο πωλητής το μπλα-μπλα αυτό είναι κουρσα αυτο είναι mountain έχουν και τα δύο απο τόσες ταχύτητες που αλλάζουν έτσιοπότε πανικόβλητη η μαμα διακόπτει
'Δεν πιστεύω όταν αλλάζει ταχύτητες να τρέχει πιο γρήγορα'
Κρύφτηκα πισω απο μια κολώνα και γέλαγα για κάνα δεκάλεπτο.
Γιατι σου φαινεται παραξενο;; Καλώς ή κακώς υπάρχουν άνθρωποι οι οποιοι αυτα που εμεις τα θεωρούμε αυτονόητα δεν μπορούν καν να τα διανοηθούν!! η μαμά η συγκεκριμένη, ειναι προφανες, οτι δεν εχει καβαλησει ποτε ποδηλατο (οπότε και μάλλον δεν εχει αθληθεί και ποτε)...
Ειδικά στο θέμα του ποδηλάτου, οταν απευθυνεσαι σε ενα λαο που νομίζει οτι το ποδηλατο ειναι μονο ενα παιχνιδακι για πιτσιρικια , θεωρεις οτι θα εχει και γνώσεις για αυτό;;;;; -
είναι να απορείς που κανείς από τους άλλους πιτσιρικάδες δεν σκέφτηκε να εντοιχίσει κάθετα κανένα μακρύ ξύλο, κλαδί κλπ, μέσα στο πυργάκι που έχτισε...
'Εντοίχισε' ο δικός μου δυο τούβλα σε πύργο με άμμο. Ο τυπάκος που του τους χάλαγε, όμως, έσπασε το νύχι του κλοτσώντας τον πύργο και τον πήραν τα αίματα. Στεναχωρήθηκε ο μικρός μου όταν είδε ότι ο άλλος χτύπησε, στεναχωρήθηκα κι εγώ που τον μάλωνα ο μισός κι ο άλλος μισός ήθελα να τον συγχαρώ...
ΥΓ Είμαι ο μόνος που δεν έπιασε τι είναι οι μπάφοι;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Eισαι μικρός ακόμα εσύ!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Συνάδελφος επιβάτης σε ταξί όπου ο ταρίφας περνάει με φόρα ένα STOP και ερχόταν από την άλλη πλευρά ένα αυτοκίνητο που στο τσακ φρέναρε.......
Ο συνάδελφος ως οδηγός φοβήθηκε και τραβήχτηκε και τον κοίταξε περίεργα τον ταρίφα, ο οποίος γύρισε και του είπε....ΦΙΛΕΕΕΕΕΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!!!!
Επειδη μου εχει τυχει κ μενα απο την πλευρα του αυτοκινητου που παει κανονικα, αναρωτιεμαι, τοσο ζωα ειναι που ουτε το ενδεχομενο τρακαρισμα τους απασχολει (που υποθετω συνεπαγεται χαμενα μεροκαματα για αυτους), αλλα ουτε κ τα καντηλια που ακουνε;
-
Ελα τωρα, εισαι κ απο τον Πυργο, ποιον πας να κοροιδεψεις;
edit: ή απο εκει γυρω τελοσπαντων, δεν ξερω.. -
ΥΓ Είμαι ο μόνος που δεν έπιασε τι είναι οι μπάφοι;Eισαι μικρός ακόμα εσύ!!!
Ελα τωρα, εισαι κ απο τον Πυργο, ποιον πας να κοροιδεψεις;
edit: ή απο εκει γυρω τελοσπαντων, δεν ξερω..Ντάξει, τώρα τό 'πιασα, φχαριστώ για τη βοήθεια.
Θυμήθηκα τώρα την πλάκα που είχα πάθει την πρώτη φορά που είδα να σνιφάρουν κόκα πάνω στη μπάρα, ακριβώς δίπλα μου. Μετά, συνήθισα....
Κι όχι, δεν ήταν στον Πύργο. Στην Αθήνα ήταν. Θα μου πεις... μπορεί η καταγωγή. Τις οίδεν... -
εεεεε 2 μέρες έλειψα και μου το μαμήσατε το θέμα. `Ηρεμαααα
Πάντως, μου φάνηκε περίεργο που δεν πέτυχα κανα ζώο στην Αθηνών Κορίνθου και αντιστρόφως
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πάντως, μου φάνηκε περίεργο που δεν πέτυχα κανα ζώο στην Αθηνών Κορίνθου και αντιστρόφωςείναι στις παραλίες τώρα τα ΖΩΑ.
Ζώα ζώα ζώα