-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Εφόσον ζούμε στην Ελλάδα και δεν υπάρχει αρχή (δες αστυνομία) να προστατέψει τον πολίτη δεν θα εκπλαγώ αν δω κάποιον σε λίγο να κυκλκοφορεί τρεις την νύκτα με ντοντούκα και να φωνάζει 'Ξυπνάτε έχω κέφια'
Aν φτασουμε εκει μην εκλαγείτε αν με δειτε με καμια καραμπίνα να του κανω το καρο σουρωτηρι....
(μετα θα είμαστε όλοι ζωα οπότε δεν θα έχει διαφορά)
Αυτό δεν πρόκειται να το κάνεις ούτε εσυ ούτε κανείς...... γι αυτό και διαιωνίζεται η κατάσταση...... η αστυνόμια και μονό θα μπορούσε να τον αποτρέψει αλλά και αυτοί είναι αλλού.... προφανώς ψάχνουν το μεγάλο έγκλημα τα παιδιά και δεν μπορούν να δούν τις απλές παραβάσες της καθημερινότητας!!!!!
Πάντως θα είχε πολύ τζερτζελέ να μάζευε καμια σφαιρίτσα κανας τέτοιος!!! Πρωτοσέλιδο την άλλη μέρα το πρωϊ
Φαντάσου να ανεβαίνει -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Στη Νικαια να δεις... οποιος εχει νταλγκαδες ξεδινει τα ξημερωματα.
και το σπαστικοτερο ειναι οτι πολλοι πανε σιγα-σιγα ετσι ωστε να τους ακους για πιο πολυ ώραΚαλό αυτό, να μπορείς να βάλεις σημάδι με τη γλάστρα από το μπαλκόνι
Δε λυπασαι το φυτό;;
Το καλύτερο που είδα ήταν ένας κουβάς (?) νερό να φεύγει (μόνο το νερό, κρίμα) από το απέναντι μπαλκόνι (4ος όροφος) και να σκάει πάνω στο παρμπριζ του ηλίθιου με τις μπαλαλάικες που περνούσε από κάτω στις 4 το πρωί με ένα LADA Samara 'φτιαγμένο'. Περιττό να σας πω ότι ο τύπος βγήκε από το χρέπι και κοιτούσε να δει από που του ήρθε και ενδεχομένως να πουλήσει τσαμπουκά, αλλά στο ενδιάμεσο είχαν βγει αρκετοί στα μπαλκόνια και όχι μόνο δεν μίλησε αλλά άκουσε και ενορχηστρωμένα μπινελίκια. Όπου φύγει-φύγει!!!
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Το καλύτερο που είδα ήταν ένας κουβάς (?) νερό να φεύγει (μόνο το νερό, κρίμα) από το απέναντι μπαλκόνι (4ος όροφος) και να σκάει πάνω στο παρμπριζ του ηλίθιου με τις μπαλαλάικες που περνούσε από κάτω στις 4 το πρωί με ένα LADA Samara 'φτιαγμένο'. Περιττό να σας πω ότι ο τύπος βγήκε από το χρέπι και κοιτούσε να δει από που του ήρθε και ενδεχομένως να πουλήσει τσαμπουκά, αλλά στο ενδιάμεσο είχαν βγει αρκετοί στα μπαλκόνια και όχι μόνο δεν μίλησε αλλά άκουσε και ενορχηστρωμένα μπινελίκια. Όπου φύγει-φύγει!!!Ένας σημαντικός κανόνας είναι πως ποτέ δεν δημιουργείς επεισόδιο, ακόμη κι αν έχεις δίκιο, από το σπίτι σου με οποιονδήποτε περαστικό. Για τον απλούστατο λόγο πως αν γίνει τσαμπουκάς, εσύ είναι σχεδόν απίθανο να τον ξαναβρείς, ενώ εκείνος σε βρίσκει όποτε γουστάρει...
-
Σωστότατον, ισχύει και για το αμάξι μας. Γι' αυτό προχθές που είδα δυο τύπους να παραμερίζουν εμπόδιο για να παρκάρει άλλος μπροστά στο μαγαζί του ένα χρέπι ΙΧ, βρήκα παρακάτω και πάρκαρα και επιστρέφοντας τους άρχισα τον εξάψαλμο.
-
ΖΩΟ ο συνοδηγός της 360 Spider που είχε τα πόδια του πάνω στον καθρέφτη έχοντας μάλιστα βγάλει τα παπούτσια και ήταν με τις κάλτσες.. Όλα αυτά στον μποτιλιαρισμένο δρόμο που συνδέει την Monza με το Μιλάνο μετά το πέρας των σαββατιάτικων δοκιμαστικών..
Λίγο σεβασμό ρε γίδι, σε ferrari είσαι..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΖΩΟ ο συνοδηγός της 360 Spider που είχε τα πόδια του πάνω στον καθρέφτη έχοντας μάλιστα βγάλει τα παπούτσια και ήταν με τις κάλτσες.. Όλα αυτά στον μποτιλιαρισμένο δρόμο που συνδέει την Monza με το Μιλάνο μετά το πέρας των σαββατιάτικων δοκιμαστικών..Λίγο σεβασμό ρε γίδι, σε ferrari είσαι..
σήμερα είδα ένα παρόμοιο σε Caddy με τη διαφορά ότι το δεξί πόδι του συνοδηγού ήταν μπαταρισμένο και από τον αστράγαλο και κάτω (επίσης μπαταρισμένο) έξω από το παράθυρο!
-
Άλλο να χεις χτυπημένο πόδι, και άλλο να απλώνεσαι πάνω στον καθρέφτη..
-
Mενεις στο κεντρο ή και λιγο εξω απο αυτο, σε μια οποιαδηποτε πολη.
Το σπιτι σου ειναι σε δρομο με προτεραιοτητα, μη φανταστεις κανεναν τεραστιο, απο αυτους που σχηματιζουν τα γνωστα τετραγωνα των πολεων.
Γιατι καποια ζωα που οδηγουν σε τετοιους δρομους κορναρουν ΣΕ ΚΑΘΕ διασταυρωση και οποιαδηποτε ωρα, μερα και ΝΥΧΤΑ ?
Πιστευουν οτι ο αποκει που δεν εχει προτεραιοτητα θα τους ακουσει?
Φρεναρε λιγο, φιλε μου, ελεγξε, και συνεχισε. Εχεις προτεραιοτητα στο κατω-κατω
Γιατι πρεπει να ξυπνησεις το δυχρονο παιδι μου, εμενα, καποιον φουκαρα γερακο ή ολη τη γειτονια μες στο κατακαλοκαιρο τρεις η ωρα το πρωι??? -
Γιατί τα τακάκια κοστίζουν.
-
Ο χρήστης MPOMPIO έγραψε:
Mενεις στο κεντρο ή και λιγο εξω απο αυτο, σε μια οποιαδηποτε πολη.
Το σπιτι σου ειναι σε δρομο με προτεραιοτητα, μη φανταστεις κανεναν τεραστιο, απο αυτους που σχηματιζουν τα γνωστα τετραγωνα των πολεων.
Γιατι καποια ζωα που οδηγουν σε τετοιους δρομους κορναρουν ΣΕ ΚΑΘΕ διασταυρωση και οποιαδηποτε ωρα, μερα και ΝΥΧΤΑ ?
Πιστευουν οτι ο αποκει που δεν εχει προτεραιοτητα θα τους ακουσει?
Φρεναρε λιγο, φιλε μου, ελεγξε, και συνεχισε. Εχεις προτεραιοτητα στο κατω-κατω
Γιατι πρεπει να ξυπνησεις το δυχρονο παιδι μου, εμενα, καποιον φουκαρα γερακο ή ολη τη γειτονια μες στο κατακαλοκαιρο τρεις η ωρα το πρωι???Αυτό το κάνουν κυρίως μηχανάκια και οδηγοί νεοαποκτήθεντος αυτοκινήτου, ο πρώτος για να μη τον πάρει κανείς παραμάζωμα και βαριέται το σταμάτα ξεκίνα, παρομοίως και ο δεύτερος με τη διαφορά ότι τεστάρει τις αντοχές του εντός κατοικημένης περιοχής + ότι φοβάται μη του υπερθερμανθούν τα τακάκια και δεν πιάνουν..
-
Ρε παιδιά. Είναι αλήθεια πως σταμάτησαν να εισάγονται οι απλές Cayenne? Μόνο S και turbo κυκλοφορούν. Έτσι λοιπόν και ο πληθωρικός ιδιοκτήτης του οικολογικού οχήματος, σε ένα στενό της γλυφάδας, κα ενώ είχε ΠΟΛΥ χώρο να παρκάρει το τρκτέρ κανονικά, προτίμησε να το βάλει λοξά, καβαλώντας φυσικά το πεζοδρόμιο και αναγκάζοντας τους διαβάτες να βγούν στο δρόμο... Τί διάολο. Βγαίνει και χωρίς υδραυλική υποβοήθηση?? Τώρα θα με πούν κομπλεξικό επειδή δεν έχω Cayenne και ζηλεύω. Πού σαι ρε Κ.Κ.!!
-
με το Cayenne πάει και έρχεται .... με M3 E46 όμως που καβαλάει πεζοδρόμιο και την αφήνει διαγώνια με την μισή μούρη πάνω στο πεζοδρόμιο (φυσικά υπήρχε χώρος για ανετο κανονικό παρκάρισμα....
-
Μαζί με τα συμβόλαια μοιράζουν και χαπάκια στ@ρχιδισμού. Προτείνω να φωνάξουμε τον τυπάκο που τσάκωσε ο cmarin να του χαρακώνει το αυτοκίνητο και να τον βάλουμε να βγεί τσάρκα για τέτοιες περιπτώσεις. Καί αυτός θα βγάλει το άχτι του, καί τα βόδια θα πάρουν χαμπάρι οτι κάτι αφήσαν πίσω στο τσαντίρι απο όπου κατάγονται τόσες γενιές τώρα. Και άσε τους βλαμμένους να τσακόνονται μεταξύ τους. Και χωρίς τύψεις κιόλας, γιατί για να πάρεις τέτοιο αυτοκίνητο, δεν θα έχεις και πρόβλημα να το επισκευάσεις...
-
Επίσης, ένας ακόμα γυφτόβλαχος με polo! και χωρίς φώτα φρένων ( είναι πολλοί αυτοι παιδιά!!!), αλλα για να βλέπουν μάλλον πόσο μαμάκας είναι, αναμένο το ομίχλης, μιλάει στο κινητό! και πάει με 40 στη Γούναρη στη Γλυφάδα.
-
ΤΟ ΖΩΟ!
έχει ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ στο τριγωνάκι στο φανάρι Κησισσού-Καβάλας στο ρεύμα προς Πειραιά και μπαίνει χωρίς αύριο στην αριστερή
ο μπροστινός μου τη γλύτωσε εύκολα, εγώ ακούμπησα καθρέπτη σχεδόν κι ο πίσω μπηκε στην επιπλέον λωρίδα για να γλυτώσει
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ΤΟ ΖΩΟ!έχει ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ στο τριγωνάκι στο φανάρι Κησισσού-Καβάλας στο ρεύμα προς Πειραιά και μπαίνει χωρίς αύριο στην αριστερή
ο μπροστινός μου τη γλύτωσε εύκολα, εγώ ακούμπησα καθρέπτη σχεδόν κι ο πίσω μπηκε στην επιπλέον λωρίδα για να γλυτώσει
ΤΡΟΜΕΡΑ επικίνδυνη διασταύρωση, ίσως η πιο απαράδεκτη στην ιστορία των εθνικών οδών παγκοσμίως... άμα ό άλλος είναι και ΖΩΟ, δεν θέλει πολύ το κακό
-
Στη Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Πειραιώς λίγο μετά τη γέφυρα δεν έχει απ'τα δεξιά μιαμιση λωρίδα πλάτος και γι'αυτούς που βγαίνουν μέχρι να μπουν στη λωρίδα τους σχεδόν πάνω στην έξοδο της στροφής;
Εκεί λοιπόν κινείται όχημα στη δεξιά λωρίδα κανονικά, και το ΖΩΟ από πίσω του αντί να τον προσπεράσει από αριστερά που είχε άπλετο χώρο, μπήκε απ'τα δεξιά του λίγο πριν η μιάμιση λωρίδα γίνει μία!
Μωρέ να ήταν κανάς άλλος να επιτάχυνε και να μη μπορούσε να βγει ή να μη τον έβλεπε, αλλά γιατί να τρέχεις στα δικαστήρια για ζωοκτονία..
-
Πριν μερικές ώρες στην Κορύνθου στην Πάτρα, στο ύψος της Όλγας, ενας τύπος με βέσπα χωρίς πινακίδες αποφασίζει χωρίς φλάς να χωθεί απο δεξιά ανάμεσα σε εμένα και στο μπροστινό μου... Φρενάρω και τον ακουμπάω λίγο απο πίσω (ευτυχώς ουτε γρατσουνιές προκλήθηκαν) και λίγο πιο πέρα του λέω 'Ρε φίλε δεν κάνουμε σφήνες μέσα στη κίνηση έτσι!' και μου απαντά με ειρωνικό υφάκι 'Α, δε ξέρω, ήσουν πίσω μου και ο πίσω πάντα φταίει...'
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Επίσης, ένας ακόμα γυφτόβλαχος με polo! και χωρίς φώτα φρένων ( είναι πολλοί αυτοι παιδιά!!!)ρε παιδιά δεν έχετε παρατηρήσει ότι τα 2 στα 3 polo έχουν μια λάμπα καμμένη; Είτε μπροστά, πίσω, φρένου κτλ..
παίζει να'ναι το αυτοκίνητο με τις περισσότερες καμμένες λάμπες στο δρόμο..Σήμερα γυρνώντας απο Πειραιά (παραλιακή) είμαι στην τρίτη λωρίδα (έχει τέσσερις) και λίγο πιο μπροστά και δεξιά μου είναι δύο μηχανές. Ξαφνικά σκάει Ταρίφας με μερσεντες γκαζωμένος, κολλάει πίσω μου με προβολάκια αναμμένα κτλ (μάλλον για να με τρομάξει ) σε φάση τουλάχιστον σταρ τρεκ. Η αριστερή κενή εντωμεταξύ, και ο γρόθος αντί να προσπεράσει από αριστερά, χώνεται δεξιά (για άγνωστο λόγο) και φρενάρει ελάχιστα πριν σκοτώσει και τους δύο με τις μηχανές ή να πέσει πάνω μου. Τελικά -επειδή μου κόλλαγε και είδα ότι δεν ερχόταν κανείς, έκανα λίγο αριστερά για να περάσει για να του κατεβάσω μερικές Παναγιώτες.. το τι κόρνες και μπινελίκια άκουσε δε λέγεται.. τυχερός ήταν που ήμουν με την κοπέλα μου..
-
ΖΩΑ
-Ενας με Alfa 156 αρ.κυκλ. ΝΖΥ....
-Δευτερος με Opel Astra H αρ.κυκλ. ΙΒΕ....
να κανουν κοντρες και σφηνες στην πηγμενη περιφερειακη με τον υπολοιπο κοσμο να πηγαινει με 80 και αυτοι απο 60 εως 130...
Ζώα ζώα ζώα