-
Πάντα δύο ζώα είναι χειρότερα από ένα
-
καλά αυτό με εκνευρίζει αφάνταστα σε πολλά μέρη κ κυρίως στην Πάτρα σε δύο δρόμους!
Μαιζώνος κ Καραϊσκάκη! είναι ικανοί να διπλοπαρκάρουν ενώ από μέσα έχει θέση!
Αυτό ειδικά Μαιζώνος κ Αγ. Νικολάου κάθε Δευτέρα 7+ το πρωϊ που πάω να πάρω καφέ για το ταξίδάκι μου, είναι ένα σωρό 2πλή σειρά με την πρόφαση ότι πάνε στην δουλειά κ αν παρκάρουν κανονικά (ναι από μέσα κενή η θέση) θα του κλείσει κάποιος κ... θα αργήσουν!
Μα εκεί όλοι για να πάρουν καφέ σταματάνε! τα άλλα μαγαζιά είναι κλειστά! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ποιος είναι πιο πολύ ΖΩΟ? Αυτός που κλείνει λωρίδα σε κεντρικό δρόμο ή οι σκουπιδιάρηδες που βγήκαν τέτοια ώρα???
Γενικά αυτή η ώρα είναι κόλαση, κυρίως λόγω της τροφοδοσίας των καταστημάτων (που υποτίθεται ότι λήγει στις 8, αλλά...'υποτίθεται'). Για τα σκουπιδιάρικα, έχω κι εγώ την απορία ποια είναι η κανονική ώρα αποκομιδής των σκουπιδιών; Στην κυψέλη π.χ. τους βλέπω που περνάνε κατά τις 3 με 4 τα ξημερώματα (ούτε που θέλω να σκεφτώ τι θα συνέβαινε αν μάζευαν τα σκουπίδια στις 10 το πρωί), αλλά έχω πετύχει σκουπιδιάρικα αλλού να μαζεύουν σε ώρα αιχμής (π.χ. σάββατο βράδυ στις 10, δευτέρα πρωί στις 9 κ.λπ.).
-
Δεν την αντέχω την κατάσταση με όλους αυτούς που θεωρούν αναφαίρετο (sic) δικαίωμά τους να κλείνουν δρόμους επειδή 'δουλεύουν' (οι άλλοι οδηγοί ξυπνάνε πρωινιάτικα για τσάρκα). Οι 'φιλότιμοι' τραβάνε κανένα κάδο ή βάζουν κώνο κι άσε τους μπαγλαμάδες να κάνουν ζιγκ-ζαγκ. Εμένα μου έχουν ρίξει κλήση επειδή ανέβηκα σε 30 εκ. πεζοδρομίου, αφήνοντας μπόλικο χώρο για πεζούς και καροτσάκια. Αυτούς δεν τους πειράζει κανείς.
-
Ποιος είναι πιο πολύ ΖΩΟ? Αυτός που κλείνει λωρίδα σε κεντρικό δρόμο ή οι σκουπιδιάρηδες που βγήκαν τέτοια ώρα???
αυτός που έδωσε εντολή να βγαίνουν τα σκουπιδιάρικα τέτοιες ώρες (δήμαρχος;; )
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν την αντέχω την κατάσταση με όλους αυτούς που θεωρούν αναφαίρετο (sic) δικαίωμά τους να κλείνουν δρόμους επειδή 'δουλεύουν'Μερικές φορές όμως, εμείς οι απέξω χάνουμε εύκολα την υπομονή μας. Είχα ένα παιδί στο στρατό που είναι οδηγός ψυγείου και μου λέει ότι είναι τρομερό το άγχος κάθε μέρα πού και άν θα βρει να παρκάρει και να κάνει γρήγορα να μην καθυστερήσει την κίνηση κλπ. Ξέρετε σε τι κ*λόστενα υπάρχουν οι Δέλτα της γειτονιάς...
Μη νομίζεις ότι και αυτοί χαίρονται που κλείνουν το δρόμο, απλά τους έχει γίνει καθημερινότητα και αν κάτσουν να αγχωθούν σε κάθε στάση, δε θα τα βγάλουν πέρα.
-
Προσπαθώ να μη χάνω την ψυχραιμία μου, ειδικά όταν βλέπω τους οδηγούς να δουλεύουν βιαστικά. Προχθές ήταν ένα παλικάρι έξω με φορτηγό έξω από καφεκοπτείο που φορτώθηκε σαν σκλάβος 1+1 μεγάλα σακιά καφέ στην πλάτη. Ε, σ'αυτόν δεν θα γκρινιάξω. Άλλωστε συνήθως δεν φταίνε οι οδηγοί, αλλά τα αφεντικά τους και κυρίως οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων.
-
Για αυτους που παρκαρουν διαγωνια το παπι τους για να παρκαρουν το αμαξι και αν τυχει και τους το κουνησεις για να παρκαρεις εσυ και σου ΓΡΑΤΖΟΥΝΑΝΕ το αυτοκινητο τι εχετε να πειτε;;
Χθες κατεβηκα με συναδελφο το πρωι στο γραφειο και ειχε μια θεση στην Βουκουρεστιου οπου καποιος ειχε παρκαρει προκλητικότατα και διαγώνια ενα παπί. Κατεβηκα κάτω, το πάρκαρα κάθετα και ο συναδελφος παρκαρε το μαυρο μεγκάν του.
Το μεσημερι εντελως τυχαια του γρατζουνισαν την πορτα του συνοδηγου (που κοιταει στο πεζοδρομιο !!) και επισης ελειπε και το παπι....
-
Προσέχετε στο φανάρι της Πειραιώς που στρίβει αριστερά για Θησείο και Πετράλωνα,εχω πετύχει ζώα να έρχονται ανάποδα να βγούν στην Πειραιώς.Είναι κλειστή στροφή και δεν έχεις ορατότητα!Ζώα,ζώα!
-
Ο χρήστης argi77 έγραψε:
Προσέχετε στο φανάρι της Πειραιώς που στρίβει αριστερά για Θησείο και Πετράλωνα,εχω πετύχει ζώα να έρχονται ανάποδα να βγούν στην Πειραιώς.Είναι κλειστή στροφή και δεν έχεις ορατότητα!Ζώα,ζώα!περιεργο, περναω απο εκει 5 χρονια σερι και δε μου εχει τυχει!
-
Εμένα μου έτυχε και παραλίγο να με πάρει παραμάζωμα με το παπάκι μου!Το περίεργο ήταν ότι δεν είχε κάταλάβει την @#παρια που είχε κάνει και απορούσε γιατί έτρωγε τις ανοιχτές παλάμες μία μία
-
Μόλις επέστρεψα από την άδεια. Τις τελευταίες βδομάδες οδήγησα αρκετά χιλιόμετρα σε Ουγγαρία, Σλοβακία, Τσεχία, Αυστρία.
Μου έκανε φοβερή εντύπωση η τάξη που επικρατεί στις εθνικές οδούς σε ΟΛΕΣ αυτές τις χώρες σε σύγγριση με την Ελλάδα. ΚΑΝΕΙΣ δεν προσπερνάει από δεξια, διότι βέβαια κανείς δεν μπαστακώνεται αριστερά. Κανένας γλήγορος δεν παίζει τα φώτα για να του αδειάσουν τη γωνιά. Κανένας έξυπνος δεν πατάει στη βοηθητική.
Γίνεται πανικός από φορτηγά και δε σε ενοχλεί κανένας. Όριο τα 130. Πολλοί είναι αυτοί που τρέχουν περισσότερο αλλά ΣΕΒΟΝΤΑΙ. Μιλάμε για ένα οδικό δίκτυο ωε επί το πλείστον με 2 λωρίδες + βοηθητική και μεγάλη νησίδα στη μέση.
Στις πόλεις, πανικός από κίνηση αλλά ο καθένας στη λωρίδα του. Βγάζεις φλας και ο άλλος σε αφήνει να αλλάξεις λωρίδα. Στρίβεις; Στην ουρά σου. Κανείς δε βγαίνει μπροστά. Διαβάσεις; Περνάνε οι πεζοί ακόμα και αν δεν έχει φανάρι.
Ακριβώς όπως εδώ. Γύρισα Ελλάδα και φύγαμε για Λευκάδα. Το τι ΖΩΑ συνάντησα να κάνουν ό,τι πιο απίθανο μπορεί να σκεφτεί κανείς δε λέγεται.
Πρώτα φταίει το κεφάλι μας το χοντρό και μετά οι δρόμοι.- -
Η γυναίκα μου είναι νέα οδηγός (ούτε δύο μηνών) και με νέο αυτοκίνητο. Τις τελευταίες εβδομάδες οδηγεί με εμένα συνοδηγό για να πάρει το «κολάει». Στο δρόμο της Χαλκιδικής, κατευθυνόμενη στη Θεσσαλονίκη, στο ύψος του του Φοίνικα, είναι στην δεξιά (εκ των τριών) λωρίδα, κινούμενη με 50 χλμ., όπως όλοι καθώς είχε μποτιλιάρισμα. Στο σημείο του περιστατικού έχει δεξιά άλλη μια λωρίδα για όσους θέλουν να στρίψουν δεξιά προς Θέρμη- Φοίνικα. Νταλικέρης με θηριώδες όχημα, κολάει πίσω στη γυναίκα μου, σε απόσταση εκατοστών, παίζοντας φώτα και κορνάροντας με τις εξίσου θηριώδεις κόρνες του. Ήταν βιαστικός και δεν μπορούσε να περιμένει 5 δευτερόλεπτα (σίγουρα όχι παραπάνω) για να χωθεί δεξιά. Αγνόησε το τεράστιο Ν (και το σήμα Μωρό στο αυτοκίνητο) που είναι κολλημένα στο παρμπριζ του Getz, όπως και το γεγονός ότι είχε μποτιλιάρισμα, άρα ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ δεν θα μπορουσε να κινηθεί ταχύτερα.
Είδε πάντως τις δυο ανοιχτές παλάμες μου όταν πέρασε δεξιά μας... -
Ο χρήστης argi77 έγραψε:
Προσέχετε στο φανάρι της Πειραιώς που στρίβει αριστερά για Θησείο και Πετράλωνα,εχω πετύχει ζώα να έρχονται ανάποδα να βγούν στην Πειραιώς.Είναι κλειστή στροφή και δεν έχεις ορατότητα!Ζώα,ζώα!κλειστή στροφή;noway! Εννοείς για το φανάρι που βρίσκεται στο ρεύμα προς Πειραιά για τον διερχόμενο να στρίψει αριστερά για Θησείο στο ύψος της γέφυρας Πουλοπούλου, έτσι; Εκεί έχεις πολύ καλή ορατότητα του αντίθετου ρεύματος αφού είναι ευθεία.
Για αυτους που παρκαρουν διαγωνια το παπι τους για να παρκαρουν το αμαξι και αν τυχει και τους το κουνησεις για να παρκαρεις εσυ και σου ΓΡΑΤΖΟΥΝΑΝΕ το αυτοκινητο τι εχετε να πειτε;;
Χθες κατεβηκα με συναδελφο το πρωι στο γραφειο και ειχε μια θεση στην Βουκουρεστιου οπου καποιος ειχε παρκαρει προκλητικότατα και διαγώνια ενα παπί. Κατεβηκα κάτω, το πάρκαρα κάθετα και ο συναδελφος παρκαρε το μαυρο μεγκάν του.
Το μεσημερι εντελως τυχαια του γρατζουνισαν την πορτα του συνοδηγου (που κοιταει στο πεζοδρομιο !!) και επισης ελειπε και το παπι....
αυτό το θέμα νομίζω το έχουμε χιλιοσυζητήσει και δεν έχουμε βγάλει άκρη για το ποιος φταίει, όμως κακώς του γρατζούνισαν το αμάξι, θα μπορούσαν κάλλιστα να του αφήσουν ένα χαρτάκι
-
Ένας αλητάκος θεώρησε καλό να τραβήξει δυο κλειδιές στο Accent μας χθες τη νύχτα, ενώ αυτό ήταν παρκαρισμένο κανονικότατα κάτω από το σπίτι μου. Δειλά τομάρια.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ένας αλητάκος θεώρησε καλό να τραβήξει δυο κλειδιές στο Accent μας χθες τη νύχτα, ενώ αυτό ήταν παρκαρισμένο κανονικότατα κάτω από το σπίτι μου. Δειλά τομάρια.ΠΟΤΕ δεν το κατάλαβα αυτό, ΠΟΤΕ δεν θα το καταλάβω μάλλον και ΠΑΝΤΑ τα παίρνω άσχημα στο κρανίο με κάτι τέτοια. Πιο πολύ από όλα μου τη δίνει το ΠΑΡΑΛΟΓΟ: για ποιο λόγο νά κάνει κάποιος κάτι τέτοιο??? ΓΙΑΤΙ??? έλεος!!!
-
Ένας αλητάκος θεώρησε καλό να τραβήξει δυο κλειδιές στο Accent μας χθες τη νύχτα, ενώ αυτό ήταν παρκαρισμένο κανονικότατα κάτω από το σπίτι μου. Δειλά τομάρια.
ΠΟΤΕ δεν το κατάλαβα αυτό, ΠΟΤΕ δεν θα το καταλάβω μάλλον και ΠΑΝΤΑ τα παίρνω άσχημα στο κρανίο με κάτι τέτοια. Πιο πολύ από όλα μου τη δίνει το ΠΑΡΑΛΟΓΟ: για ποιο λόγο νά κάνει κάποιος κάτι τέτοιο??? ΓΙΑΤΙ??? έλεος!!!
Λογική εξήγηση σέ κάτι παράλογο δέν πρόκειτε να βρείς ποτέ.
-
κλειστή στροφή;noway! Εννοείς για το φανάρι που βρίσκεται στο ρεύμα προς Πειραιά για τον διερχόμενο να στρίψει αριστερά για Θησείο στο ύψος της γέφυρας Πουλοπούλου, έτσι; Εκεί έχεις πολύ καλή ορατότητα του αντίθετου ρεύματος αφού είναι ευθεία.
Για το ίδιο φανάρι μιλάμε, εννοώ ότι δεν μπορείς να δείς τον δρόμο που πρόκειται να διασχίσεις αφού στρίψεις αριστερά στο φανάρι,άρα και όποιον έρχεται αντίθετα
-
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται και στη γειτονιά μου, που είναι και αρκετά ήσυχη, ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα αυτοκίνητα είναι γρατσουνισμένα με κλειδί και ακόμη δεν έχει βρεθεί ο υπεύθυνος. Με το που έρχεται καινούριο αυτοκίνητο, μέσα σε 10 μέρες χαρακώνεται! Απίστευτο...
Εγώ πάλι έχω επάλληλες γρατσουνιές στο πίσω φτερό, που έχουν γίνει σε διαφορετικές φάσεις (μάλλον 3). Τις δύο πρώτες φορές με άκουσε όλη η γειτονιά. Την τρίτη το πήρα απόφαση, δεν το βάφω γιατί λόγω χρώματος δεν πολυφαίνεται, αλλά έτσι και τον πάρει το μάτι μου δε ξέρω τι μπορεί να γίνει. Πάντως θεωρώ πως είναι καλύτερο να τον σύρεις στο Τμήμα, και εν συνεχεία τα πληρώσει όχι ένα, αλλά 30 αυτοκίνητα. Είναι δεδομένο πως όταν αλλάξω το coupe, θα κοιτάξω για πάρκινγκ. -
Τι θα γίνει με τους οδηγούς διανομής τύπου που κινούνται στην επαρχία. Των 'γρήγορων' που για να 'προλάβουν να φέρουν τις εφημερίδες στην ώρα τους'
(λές και αν καθυστερήσουν για λίγο θα χαλάσουν τα νέα) κάνουν ότι μ@λ@κία τους έρθει στο 'μυαλό' ( ; ) .Επείδή κάνουν το ίδιο δρομολόγιο καθημερινά νομίζουν ότι ξέρουν το δρόμο απ΄έξω και ότι θα βρίσκουν συνεχώς τις ίδιες συνθήκες κι αλοίμονο σε όποιον βρεθεί μποστά τους.
Κινούνται με ρυθμό 'αυτοκτονικό' που προσωπικά δε με νοιάζει αρκεί να μη γίνει 'δολοφονικός' για τους άλλους που κινούνται στον ίδιο δρόμο.Αυτό το 'φαινόμενο' το παρατηρώ και στη Αθήνα αλλά σε μικρότερη ένταση. Μάλλον ο Θεός που ασχολείται μόνο με την Ελλάδα μας προστατεύει και δεν έχουμε απρόοπτα.
Ζώα ζώα ζώα