-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
'Λαδωμένο' δίπλωμα -> 'ακουστικό' παρκάρισμα
Ειναι θέμα γαϊδουριάς και σταρχιδισμού και όχι τόσο ικανότητας.
-
αυτοί που όταν παρκάρουν , πιάνουν 2 θέσεις παρκαρίσματος αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους......
αυτοί που έχουν τα τροχόσπιτα αραγμένα στο δρόμο καταλαμβάνοντας 2 και τρεις θέσεις παρκαρίσματος και φεύγωντας βάζουν ότι μπορεί να φανταστεί ο νους σας για να μη χάσουν τις θεσούλες ....
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ο μπαμπάς που παίρνει στον υιό του **GOLF GTI **αμέσως μετά τα αποτελέσματα των εισαγωγικών στο Πανεπιστήμιο.
Ηλια καλημερα.
Και γω αγορασα στον γυιο αυτοκινητο.Και μιας ειναι ο,τι πολυτιμοτερο εχω του πηρα ενα φοκους και κρατησα το παλιο.Αυτος παλι το δινει (οταν του το ζητα ) σε αυτην που υπεραγαπα και τυχαινει τωρα να'ναι η μανα του!!Αλλα επειδη εκεινη φοβαται να το οδηγησει μου το δινει και παμε τις βολτες μας ενω ο κανακαρης μας βολευεται με την καρουτα. Εσυ να δουμε τι θα κανεις ? -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ο μπαμπάς που παίρνει στον υιό του **GOLF GTI **αμέσως μετά τα αποτελέσματα των εισαγωγικών στο Πανεπιστήμιο.
Ηλια καλημερα.
Και γω αγορασα στον γυιο αυτοκινητο.Και μιας ειναι ο,τι πολυτιμοτερο εχω του πηρα ενα φοκους και κρατησα το παλιο.Αυτος παλι το δινει (οταν του το ζητα ) σε αυτην που υπεραγαπα και τυχαινει τωρα να'ναι η μανα του!!Αλλα επειδη εκεινη φοβαται να το οδηγησει μου το δινει και παμε τις βολτες μας ενω ο κανακαρης μας βολευεται με την καρουτα. Εσυ να δουμε τι θα κανεις ?Οποτε παλι εσυ το εχεις το φοκους!!!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ηλια καλημερα.
Και γω αγορασα στον γυιο αυτοκινητο.Και μιας ειναι ο,τι πολυτιμοτερο εχω του πηρα ενα φοκους και κρατησα το παλιο.Αυτος παλι το δινει (οταν του το ζητα ) σε αυτην που υπεραγαπα και τυχαινει τωρα να'ναι η μανα του!!Αλλα επειδη εκεινη φοβαται να το οδηγησει μου το δινει και παμε τις βολτες μας ενω ο κανακαρης μας βολευεται με την καρουτα. Εσυ να δουμε τι θα κανεις ?η αντίστροφη περίπτωση του γιού που βοηθάει τον πατέρα να διαλέξει αμάξι για να το βάζει αυτός στο χέρι!
μη με ρωτήσεις τώρα γιατί ο δικός μου δεν πήρε την Sportwagon τελικά...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ηλια καλημερα.
Και γω αγορασα στον γυιο αυτοκινητο.Και μιας ειναι ο,τι πολυτιμοτερο εχω του πηρα ενα φοκους και κρατησα το παλιο.Αυτος παλι το δινει (οταν του το ζητα ) σε αυτην που υπεραγαπα και τυχαινει τωρα να'ναι η μανα του!!Αλλα επειδη εκεινη φοβαται να το οδηγησει μου το δινει και παμε τις βολτες μας ενω ο κανακαρης μας βολευεται με την καρουτα. Εσυ να δουμε τι θα κανεις ?Οποτε παλι εσυ το εχεις το φοκους!!!
Αφού είναι γάτος ο DAP!
Εγώ μίλησα γι αυτόν που δεν θεωρεί τον υιό του ικανό να διακριθεί αλλιώς και του παίρνει ακριβό αυτοκίνητο, για να ξεχωρίζει. Η ίσως γιατί ο υιός του Τάδε πρέπει να κυκλοφορεί με 'εργαλείο' που δεν έχουν κι οι άλλοι (στα 18 του, στην άλλη άκρη της Ελλάδας ως φοιτητής). Εσύ μιλάς για κοινόχρηστο, αγαπητέ DAP. Μακάρι να καταφέρω να ακολουθήσω το παράδειγμά σου. -
Χαίρομαι πάντως που ανήκω στην μεγάλη (ανθρώπινη και ουχί ζωική) οικογένεια των μελών του forum. Είμαι μάλιστα σίγουρος οτι ΚΑΝΕΝΑΣ απο εσάς-εμάς τους συνφορουμίτες δεν έχει κάνει ΠΟΤΕ κάτι από τα προαναφερθέντα (ή κάτι αντίστοιχο).
Κάτι τέτοιο άλλωστε θα καθιστούσε και εμάς-εσάς-εμένα-εσένα ΖΩΟΝ ανεξάρτητα αν γενικά φροντίζουμε να διάγουμε εν γένει ως πιστοί και φιλότιμοι οδηγοί.
Οπως επίσης και όλοι αυτοί που κατα καιρούς έχουμε πετύχει να κάνουν κάτι από τα παραπάνω είναι μαθηματικώς βέβαιο οτι τα κάνουν κατά συρροή και δεν έχουν το παραμικρό ίχνος από την δική μας ευαισθησίαανωτερότητα-οδηγική επιδεξιότητα-και-παει-λέγοντας
Καμία σχέση με εμάς δηλαδή.Λίγη επιείκια συνάδελφοι... Ολοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και αν θέλουμε να πάμε μπροστά ας αφήσουμε τους εξυπνακίστικους αφορισμούς και ας προσπαθήσουμε να δούμε ΠΟΙΟ ακριβώς μέρος του προβλήματος αποτελούμε ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι. Είτε στον χώρο του αυτοκινήτου, είτε στην οικονομία, είτε στο περιβάλλον είτε στην ανθρωπιά.
Αλήθεια, πόσοι από εμάς άραγε είναι τα ΖΩΑ κάποιου άλλου forum (της Greenpeace ας πούμε) που σκαλίζουν καθημερινά την τρύπα του όζοντος (το παλιό μας ψυγείο; ας το πάρει ο παλιατζής), υπερθερμαίνουν τον πλανήτη (φοβερό μηχάνημα το ΕVO, μπορεί να καίει τα αντερά του αλλά είμαι στη δουλειά μου σε 4' και 43' γρηγορότερα), μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα (ανακύκλωση στις μπαταρίες; γιατι;), ενισχύουν τις εταιρίες παραγωγής γενετικά μεταλλαγμένων προϊόντων (φοβερά αυτά τα μπισκοτάκια!) και δεν ξέρω και 'γω τι άλλο.
Αλλά μάλλον αυτοί που τα κάνουν όλα αυτά τα (κάποιοι θα πούν ασήμαντα και υπερβολικά) έιναι οι ίδιοι που οδηγούν στραβά! 'Η μήπως κι εμείς; Αλλά τι σημασία έχει αυτό; Αλλωστε το περιβάλλον πάει κατα διαόλου από τις βιομηχανίες (που κάποιος έτσι κι αλλιώς τις συντηρεί ως καταναλωτης) και τις κυβερνήσεις (που κάποιος έτσι κι αλλιώς τις εκλέγει ως πολίτης), εμείς τι φταίμε;
Ελα ντε -
Οι χειρότεροι είναι μακράν αυτοί που μόλις προσοαθήσεις να τους προσπεράσεις επιταχύνουν ή/και μετακινούνται αριστερά για να σε πετάξουν στο αντίθετο ρεύμα.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ηλια καλημερα.
Και γω αγορασα στον γυιο αυτοκινητο.Και μιας ειναι ο,τι πολυτιμοτερο εχω του πηρα ενα φοκους και κρατησα το παλιο.Only in Greece...δεν το κατακρίνω (πολύ), αν και εγώ δεν θα το έκανα. Εξάλλου γιατι ο υιός που δεν έχει τραβήξει κανένα ζόρι να κυκλοφορεί με το νέο και ο μπαμπάς με το παλιό;
Πάντα με τρέλαινε αυτή η νοοτροπία...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ηλια καλημερα.
Και γω αγορασα στον γυιο αυτοκινητο.Και μιας ειναι ο,τι πολυτιμοτερο εχω του πηρα ενα φοκους και κρατησα το παλιο.Only in Greece...δεν το κατακρίνω (πολύ), αν και εγώ δεν θα το έκανα. Εξάλλου γιατι ο υιός που δεν έχει τραβήξει κανένα ζόρι να κυκλοφορεί με το νέο και ο μπαμπάς με το παλιό;
Οταν θα'ρθει κεινη η ωρα που θα καρδιοχτυπας μεχρι να ακουσεις οτι γυρισε,τοτε θα με θυμηθεις.
Μιας και χαρακτηριστικο της νεοτητας ειναι η ορμη (και πολλες φορες η απερισκεψια ), ενα καλο αυτοκινητο περιοριζει τις συνεπειες μιας κακης στιγμης.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Οι χειρότεροι είναι μακράν αυτοί που μόλις προσοαθήσεις να τους προσπεράσεις επιταχύνουν ή/και μετακινούνται αριστερά για να σε πετάξουν στο αντίθετο ρεύμα.Αυτο ειναι τραγικο. Δοκιμαστε ομως το εξης, σε δρομο με ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 λωριδες/ρευμα (ενοειται πως για να διασκεδασουμε πρεπει πρωτα να μη σκοτωθουμε η σκοτωσουμε καποιον αλλο), κινηθειτε δεξια με μετρια ταχυτητα.
Μολις καποιος παει να σας προσπερασει απο αριστερα (επεναλαμβανω τουλαχιστον 2 λωριδες/ρευμα μην πεσετε να με φατε - ο αλλος δεν θα βγει στο αντιθετο ρευμα) ΣΑΝΙΔΩΣΤΕ. Ετσι ξεκιναει μια πολυ διασκεδαστικη ατυπη κοντρα και ο αλλος σχεδον παντα ΘΕΛΕΙ να περασει
Μη παραβιαζετε τα ορια ταχυτητας!!! -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ηλια καλημερα.
'Είμαστε η αδικημένη γενιά του 60'. Ο πατέρας δε θέλει τίποτα περισσότερο από το να βλέπει τα παιδιά του χαρούμενα. (αν κάνω παιδιά μου λένε θα καταλάβω). Και να τους προσφέρει όσα αυτός δεν είχε. Τώρα αν αυτό μεταφράζεται σε καινούριο αμάξι, μικρό το κακό. Το σημαντικό είναι το κάθε παιδί να τα συνειδητοποιεί όλα αυτά, και να αναγνωρίζει.
-
Είναι γνωστό,ότι,η 'δικιά μας' παρέα,έχει πάντα δίκαιο.
Γιά όλα φταίνε οι...'άλλοι',οι 'κακοί'!!!
Εμείς είμαστε πάντα οι 'λευκές περιστερές'. -
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Οι χειρότεροι είναι μακράν αυτοί που μόλις προσοαθήσεις να τους προσπεράσεις επιταχύνουν ή/και μετακινούνται αριστερά για να σε πετάξουν στο αντίθετο ρεύμα.
Αυτο ειναι τραγικο. Δοκιμαστε ομως το εξης, σε δρομο με ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 λωριδες/ρευμα (ενοειται πως για να διασκεδασουμε πρεπει πρωτα να μη σκοτωθουμε η σκοτωσουμε καποιον αλλο), κινηθειτε δεξια με μετρια ταχυτητα.
Μολις καποιος παει να σας προσπερασει απο αριστερα (επεναλαμβανω τουλαχιστον 2 λωριδες/ρευμα μην πεσετε να με φατε - ο αλλος δεν θα βγει στο αντιθετο ρευμα) ΣΑΝΙΔΩΣΤΕ. Ετσι ξεκιναει μια πολυ διασκεδαστικη ατυπη κοντρα και ο αλλος σχεδον παντα ΘΕΛΕΙ να περασει
Μη παραβιαζετε τα ορια ταχυτητας!!!ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. Δεν ξερεις τι σοι οδηγος ειναι και σε ποια κατασταση ειναι το αυτοκινητο του,αν στη προσπαθεια να σε προσπερασει κανει τις μαλακιες της εικασαετιας που του αναλογουν μαζεμενες και την πληρωσουν τιποτε αλλοι.Πιο καλο ειναι να ακολουθεις εναν γρηγορο και με παρομοιο αμαξι με το δικο σου σε μια αποσταση που να την κρατας σταθερη.Σπαει την ανια της Ε.Ο.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Οταν θα'ρθει κεινη η ωρα που θα καρδιοχτυπας μεχρι να ακουσεις οτι γυρισε,τοτε θα με θυμηθεις.
Μιας και χαρακτηριστικο της νεοτητας ειναι η ορμη (και πολλες φορες η απερισκεψια ), ενα καλο αυτοκινητο περιοριζει τις συνεπειες μιας κακης στιγμης.Διαφωνώ αν και σε καταλαβαίνω. Με το σκεπτικό αυτό, δεν γλυτώνεις απο το σύνδρομο της ενοχής. Και γιατί Focus? Ένα Volvo είναι πιο ασφαλές. Η καλύτερα, λεωφορείο.
Οταν έγινα 18, κληρονόμησα ένα σαράβαλο, άν και ο πατέρας μου είχε καινούριο αυτοκίνητο - και υποθέτω μπορούσε να μου πάρει έαν ήθελε. Η λογική του ήταν 'αν θέλεις κάτι καλύτερο, δουλεψε πρώτα λίγο για να το πληρώσεις '. Το σαράβαλο ήταν της γιαγιάς μου το οποίο της το είχαμε αποσπάσει διότι πλέον δεν έπρεπε να οδηγεί!
Το μόνο που έκανε ο πατέρας μου ήταν να βεβαιωθεί ότι το αυτοκίνητο είχε φρένα, τιμόνι και καλά λάστιχα. Και στα 18 μου είχα την στοιχειώδη νοημοσύνη να ξέρω τα όρια του αυτοκινήτου - περίπου. Εξάλλου, δεν μπορούσα να τρέξω και πολύ με 304!
(Τα παράπονά μου οτι με αυτό το αυτοκίνητο σίγουρα δεν θα έβγαζα ΒΠ girlfriend τον άφηναν παγερά αδιάφορο )
Πάντως θα αισθανόμουν πολύ ασχημα να κυκλοφορώ με την 'κούρσα' και ο πατέρας-μητέρα μου με σαράβαλο.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αυτο ειναι τραγικο. Δοκιμαστε ομως το εξης, σε δρομο με ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 λωριδες/ρευμα (ενοειται πως για να διασκεδασουμε πρεπει πρωτα να μη σκοτωθουμε η σκοτωσουμε καποιον αλλο), κινηθειτε δεξια με μετρια ταχυτητα.
Μη παραβιαζετε τα ορια ταχυτητας!!!ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. Δεν ξερεις τι σοι οδηγος ειναι και σε ποια κατασταση ειναι το αυτοκινητο του,αν στη προσπαθεια να σε προσπερασει κανει τις μαλακιες της εικασαετιας που του αναλογουν μαζεμενες και την πληρωσουν τιποτε αλλοι.Πιο καλο ειναι να ακολουθεις εναν γρηγορο και με παρομοιο αμαξι με το δικο σου σε μια αποσταση που να την κρατας σταθερη.Σπαει την ανια της Ε.Ο.
Εκει ειναι η μαγεια!!!! ΔΕΝ σε προσπερναει. Δεν εισαι μπροστα του εισαι απο πριν στην δεξια του λωριδα και το πολυ πολυ που μπορει να κανει ειναι να γκαζωσει περα απο οσο ειχε αρχικα σχεδιασει. Εγω προειδοποιησα να μην υπερβενει καποιος τα ορια ταχυτητας σε αυτο το παιχνιδι κατα της ατελειωτης ευθειας.
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Μη παραβιαζετε τα ορια ταχυτητας!!!Εγώ είχα κατά νου προσπέραση σε δρόμο με μιάμιση λωρίδα και διακεκομμένη γραμμή, όπου κάτι τέτοιο είναι απλά εγκληματικό. Α, και για να μην ξεχνιόμαστε, η επιτάχυνση ή η μετακίνηση προς τα αριστερά όταν μας προσπερνούν απαγορεύεται από τον ΚΟΚ. Σύμφωνα με αυτόν είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε όσο πιο δεξιά γίνεται και να μην επιταχύνουμε ώστε να διευκολύνουμε το προσπέρασμα.
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Δεν εισαι μπροστα του εισαι απο πριν στην δεξια του λωριδα και το πολυ πολυ που μπορει να κανει ειναι να γκαζωσει περα απο οσο ειχε αρχικα σχεδιασει.Και να παρασυρθεί και να μπει στην επόμενη στροφή με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα απ'ό,τι πρέπει; Όχι, αυτό είναι πολύ επικίνδυνο.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν εισαι μπροστα του εισαι απο πριν στην δεξια του λωριδα και το πολυ πολυ που μπορει να κανει ειναι να γκαζωσει περα απο οσο ειχε αρχικα σχεδιασει.
Και να παρασυρθεί και να μπει στην επόμενη στροφή με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα απ'ό,τι πρέπει; Όχι, αυτό είναι πολύ επικίνδυνο.
Εγραψα για παιχνιδι κατα τησ ανιας στην ατελειωτη ευθεια. Αμα εχει στροφες σιγα μην ασχολουμαι με τον διπλα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Η ολοένα και αυξανόμενη συνομοταξία των οδηγών που παρκάρει 'με το αυτί'...
καθημερινά γίνομαι μάρτυρας τουλάχιστον δύο τέτοιων γεγονότων.. μια άλλη φορά περίμενα μέσα στο αμάξι και ο από πίσω ξεπάρκαρε με τ'αυτί του ριξα μερικά μπινελίκια και τον άφησα να φύγει. την άλλη φορά παραμονή πρωτοχρονιάς πάω να μπω στ'αμάξι και ο μπροστά που πάρκαρε ήταν έτοιμος να με σπρώξει για να χωρέσει.. αυτοί είναι αρχιζώα
Εγώ έγραψα για αυτό στο τόπικ με ότι πιο απίθανο έχουμε δει.Είναι το νέο σύστημα εξετασης και αξιολόγησης των νέων οδηγών...Τρομάρα τους!Δημιούργησαν αυτό το σύστημα για να πάμε άλλοι 2000 από μας να ανοίξουμε σχολες οδηγών και να τα τσεπώνουμε χοντρά, μπας και μειωθούν οι δείκτες ανεργίας (αυτό έγινε σε πολλούς τομείς-ακόμη και στην είσοδο στα ΑΕΙ/ΤΕΙ) και δε τους νοιάζει τίποτε άλλο.Πότε κα΄λεσαν έναν από μας για επανεξέταση, πότε τσέκαραν τους 60άρηδες και τους 80άρηδες;Αλλά αυτά (όπως και άλλα πολλά...) στοιχίζουν...
Και τελικά τι είμαστε;Είμαστε τελείως αχρείοι ως οδηγοί.Παρκάρουμε όπως θέλουμε, πηγαίνουμε όπου θέλουμα και με όσα θέλουμε, κορνάρουμε όταν 'καθυστερεί' κάποιος, αφού ΔΕΝ πέρασε το φανάρι με κίτρινο, ώστε να περάσει κι αυτος (με κόκκινο) και ανεχόμαστε κάθε είδους καφρίλα, ακριβώς επειδή μπορεί να την κάνουμε κι εμείς κάποια στιγμή.Χτες πήγαινα σε δρόμο με 2 λωρίδες, μέχρι που το προπορευόμενο Μάβερικ έβαλε αλάρμ μπροστά μου, έχοντάς με γραμμένο στα π@π@ρι@ του.Εννοείται κόρναρα σα τρελός και έφυγε!!!Μερικόι έχουν την απαίτηση να τους αφήσεις να ξεπαρκάρουν από διπλοπαρκάρισμα.Όχι ρε π**στη, όπως δε με σέβεσαι και καταργείς τη μια λωρίδα και περιμένω στο μποτιλιάρισμα, διαλύοντας κάθε έννοια κυκλοφορίας και ροής, έτσι δε θα βγεις ποτέ!!!Περιμένεις να είμαι και ευγενικός ρε γίδι;
Μερικοί μάλιστα τώρα τελευταία κάνουν τη γνωστή μανούβρα παρκαρίσματος με την όπισθεν για να διπλοπαρκάρουν!!!οχι ρε, δεν κάνω πίσω, να πας να παρκάρεις σαν νοήμον ανθρωπος όπως ψάχνω κι εγώ καμιά φορά και 45 λεπτά.
Ζώα ζώα ζώα