-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εκτος αν αυτο που σας ενοχλει ειναι να πηγαινουν καποιοι πιο γρηγορα απο εσας...Μα εδώ είναι το θέμα. Πάνε πιο γρήγορα ή στο τέλος είμαστε παρέα δίπλα δίπλα στο φανάρι χωρίς να έχει προκληθεί κανείς από τις αλλαγές λωρίδας από τον ένα οδηγό και το αντίθετο για τον άλλο.
-
Ο χρήστης Krusenstern 3 σελίδες πριν έγραψε:
Παίδες, το θέμα έχει ξανασυζητηθεί ΠΟΛΛΕΣ φορές, είστε offtopic. Σταματάμε παρακαλώ?[mod]
πχ.
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=9287
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=8595
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=14716
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=11011
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=11674Πόσο ακόμα?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@ikar
ξαναλεω, ξεκινησαμε απο τα 20+ μετρα και το εχεις ριξει στα 5. Οχι, στα 5 δεν θα παω να μπω. Αλλα 20 μετρα ειναι αρκετα να μπω και να βγω 5 φορες. ΚΑι φυσικα αυτα τα περι 'αποσταση ασφαλειας 20 μετρων' σε δρομο με συνεχη (οχι πυκνη απαραιτητα, αλλα υπαρκτη) κινηση ειναι αστεια και μη εφαρμοσιμα.ΛΑΘΟΣ. Με τα 20 μέτρα εννοώ ΠΡΟΦΑΝΩΣ -άσχετα αν δεν το κατάλαβαν ορισμένοι απόσταση μεταξύ εμένα και του προπορεύομενου στην αριστερή, αλλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ κάποιος θα είναι στη ΜΕΣΑΙΑ ανάμεσα Συνεχίζουν να είναι 20 τα μέτρα;
Εφ'οσον το κενο ειναι μεγαλο και δεν κανετε εξυπναδες του τυπου 'δεν σε αφηνω να περασεις', δεν θα σας ενοχλησει κανεις. Εκτος αν αυτο που σας ενοχλει ειναι να πηγαινουν καποιοι πιο γρηγορα απο εσας...
ναι, να σαι σίγουρος, αυτό μας ενοχλεί. Ειδικά ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ είναι φοβερή επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων να πάει κάποιος πιο γρήγορα από μας Εντελώς λάθος. Να δεις πόσο εύκολα κάνει σφήνες smart και να σε δω αν μπορείς να το 'κοντράρεις'
ΞΑΝΑ: Δεν σε αφήνω να μπεις για να μην μειώσεις την απόσταση ασφαλείας από τον μπροστινό. ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΕΣΥ. Άλλωστε εσύ θες να αλλάξεις λωρίδα -να αλλάξεις την κατεύθυνησ-
EDIT: τώρα είδα και τον Krus -πάλι- και το σταματάω γιατί...
Όποιος κατάαλαβε κατάλαβε
-
Σήμερα στην 'εθνική' Πατρών-Πύργου, ασημί Α4 με κυπριακές πινακίδες πήγαινε δεξιά με αλάρμ και ενα στρώμα στην οροφή που απ' ότι φαίνεται στηρίζανε οι επιβάτες με τα χέρια τους εξω απο τα παράθυρα!
Έλεοοος...
-
Την ημέρα που πήγα να παραλάβω το Pinin και κατέβαζα το Αstra για ανταλλαγή, γεμάτος χαρά, κατέβαινα τον Κηφισό. Ηταν 16 Ιουνίου, περίπου 10 το πρωί και ο Κηφισός είχε ηρεμήσει από κίνηση. Πήγαινα σχεδόν με 90 χιλιόμετρα (εντελώς αριστερά) και ήμουν ακριβώς στο ύψος της Renault (Φιλαδέλφεια).
Μπροστά στα 50 μέτρα ήταν ένα Fiesta (καινούριο) που πήγαινε με την ίδια ταχύτητα. Στην μεσαία δίπλα στο Fiesta εκείνη την στιγμή ήταν ένα Nissan Sunny και ένα Civic. To ένα απόσταση από το άλλο περίπου 7 μέτρα τα οποία πήγαιναν περίπου με 80χλμ.Εγώ απλά ακολουθούσα το Fiesta με σταθερή ταχύτητα και το έβλεπα που περνούσε τα δύο αυτοκίνητα της μεσαίας. Και ξαφνικά κάτι έγινε και το Fiesta έφυγε από την πορεία του, έκανε κάτι απίστευτες αριστερές, δεξιές κινήσεις, έσκασε στην μεσαία μπάρα ασφαλείας και με το πίσω μέρος έσκασε πάνω στο Sunny το οποίο με την σειρά του έχασε ταχύτητα και πάνω του έσκασε το Civic που ακολουθούσε στα 7 μέτρα.
Εγώ απλά παρακολουθούσα σαν το ροφό τρία αυτοκίνητα από το πουθενά να κάνουν σβούρες μέσα στο Κηφισό. Τελικά το Fiesta έσκασε με την μούρη πάνω στην μεσαία προστατευτική μπάρα ενώ τα άλλα δύο έφυγαν στην άλλη άκρη με τις αριστερές πλευρές να έχουν μπει εντελώς μέσα και στο Sunny το πορτμπαγκάζ να έχει διαλυθεί με το σκάσιμο του Civic επάνω του. Το Civic είχε μεγάλη ζημιά και μπροστά.
Εγώ ήμουν πίσω από όλα αυτά περίπου 50 μέτρα, απλά φρέναρα αμέσως και πάντα μαλακά, άναψα σε χρόνο ρεκόρ τα alarm για να μην σκάσει κανένας επάνω μου και σταμάτησα (όμορφα και ωραία) μπροστά από το Fiesta για να βοηθήσω για τυχόν τραυματίες.(ευτυχώς όλοι ήταν καλά)
Το ζουμί. Ο οδηγός του Fiesta, από ότι είπε με τρεμάμενη φωνή, αντί να πατήσει το γκάζι ώστε να κρατήσει την σταθερή ταχύτητα πάτησε το φρένο και μπλόκαρε το σύμπαν! Και αυτό γιατί την ίδια ώρα μίλαγε και στο κινητό...
Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι ευτυχώς που είχα την απόσταση των 50 μέτρων διαφορετικά ίσως να έπαιρνα μέρος στο σκηνικό που την ίδια ώρα πήγαινα να δώσω το Astra για να πάρω το Pinin ... Ευτυχώς! Δεν ξέρεις ποια από που σου έρχεται!
-
Storm, για παρεμφερές σκηνικό μίλησα κι εγώ σε προηγούμενο post μου, που μου τυχε στον Κηφισό την 1η (ή 2η, δε θυμάμαι σίγουρα) Αυγούστου (με αιτία την απίστευτη μαλακία κάποιου οδηγού κλούβας που χώθηκε να περάσει από τη μεσαία κάποιον που πήγαινε στην αριστερή με 90-100χαω), αλλά παρότι αναφέρθηκα 2 φορές σε αυτό εν συνεχεία, και με αφορμή άλλο post μου περί σφηνών, αποστάσεων ασφαλείας κλπ, οι αστέρες οδηγοί-σφήνες με λούσαν με τσιτάτα περί αμονιών που πέφτουν από τον ουρανό, γαιδουριών που πετάγονται στη μέση του δρόμου κλπ ωσάν να είναι η κατάσταση που περιέγραφα και έθετα ως σενάριο προς σκέψη, το πιο απίθανο πράγμα στον κόσμο. Ας είναι...
-
Μη μασάς, αφού έχεις δίκιο και το ξέρεις. Οι μισές μπαριέρες στους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας έχουν σπάσει. Κατά κανόνα όχι από άτομα που οδηγούν με φλας, σεβασμό στους κανόνες και τους άλλους οδηγούς και με χρήση της κοινής λογικής.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μη μασάς, αφού έχεις δίκιο και το ξέρεις. Οι μισές μπαριέρες στους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας έχουν σπάσει. Κατά κανόνα όχι από άτομα που οδηγούν με φλας, σεβασμό στους κανόνες και τους άλλους οδηγούς και με χρήση της κοινής λογικής.για ξαναπέρνα από τον Κηφισσό τέλη Αυγούστου
-
Αχχχ..... ίσως για κάποιους απο εσάς να μην οδηγάω αρκετα χρόνια(6) ή αρκετά χιλιόμετρα (~40k το χρόνο) αλλα τις περισσότερες βλακείες και τρακαρίσματα τα έχω δεί απο ανθρώπους 'politicaly correct', σαν όλους εσάς που κράζετε όποιον θεωρείτε επικύνδυνο.
Εδώ και 337 σελίδες κάθεστε και κράζετε όποια βλακεία βλέπετε στον δρόμο, άλλες φορές σωστά άλλες όχι, χωρίς να κάνετε αυτοκριτική στον εαυτό σας πρώτα. Το θεωρείτε αδύνατον κάποιος να πηγαίνει γρήγορα με ασφάλεια, όταν οι περισσότεροι εδω μέσα είμαι σίγουρος οτι είναι σιγανοπαπαδιές. Γράφετε σε έναν χώρο με θέμα την αυτοκίνηση και θέλετε να πείσετε τους άλλους και τον εαυτό σας οτι εσεις δεν τρέχετε ποτέ. Απλά είστε απίστευτοι.
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Αχχχ..... ίσως για κάποιους απο εσάς να μην οδηγάω αρκετα χρόνια(6) ή αρκετά χιλιόμετρα (~40k το χρόνο) αλλα τις περισσότερες βλακείες και τρακαρίσματα τα έχω δεί απο ανθρώπους 'politicaly correct', σαν όλους εσάς που κράζετε όποιον θεωρείτε επικύνδυνο.Εδώ και 337 σελίδες κάθεστε και κράζετε όποια βλακεία βλέπετε στον δρόμο, άλλες φορές σωστά άλλες όχι, χωρίς να κάνετε αυτοκριτική στον εαυτό σας πρώτα. Το θεωρείτε αδύνατον κάποιος να πηγαίνει γρήγορα με ασφάλεια, όταν οι περισσότεροι εδω μέσα είμαι σίγουρος οτι είναι σιγανοπαπαδιές. Γράφετε σε έναν χώρο με θέμα την αυτοκίνηση και θέλετε να πείσετε τους άλλους και τον εαυτό σας οτι εσεις δεν τρέχετε ποτέ. Απλά είστε απίστευτοι.
Ποιος το είπε αυτό;
-
ηθικό δίδαγμα από το στορυ του Στορμ......???
κρατάτε αποστάσεις.....
.....και μάθετε να μην μπερδεύετε το φρένο με το γκάζι!!!!
και κάποιες ερωτήσεις (δεν αναφέρομαι προσωπικά στον Storm - Ρητορικής φύσεως ερωτήματα ) .... αν το Fiesta πήγαινε με 110 , θα πήγαινες και εσύ με 110 κρατώντας παραπάνω απόσταση ή απλά θα έκανες δεξιά στη μεσαία ?
αν πήγαινες με 120 και ήθελες να πάς πιο γρήγορα απ'ότι το fiesta , τι θα έκανες ??? Προβολείς ? κόρνα ? θα παρέμενες στα 50 μέτρα απόσταση περιμένοντας πότε θα φύγει ?? (μην αρχίσουμε τα 'γιατί να πάω παραπάνω αφού το όριο είναι τόσο')
.... στα φορουμ δεν 'παραπονιόμαστε' όταν κάποιοι δεν συμφωνούν με τις απόψεις μας .... πάντα κάποιος θα έχει διαφορετική άποψη......
προσπαθούμε να αποκομίσουμε κάτι που πιθανά να μας βοηθήσει στο μέλλον ....
και στην περίπτωση για την οποία γράφτηκαν 5 σελίδες ποστ , μάθαμε ότι ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ.....άλλοι πάμε αργά , άλλοι πάμε γρήγορα , άλλοι σεβόμαστε τον κοκ ευλαβικά , άλλοι ψιλοπαίζουμε στο δρόμο ...... και απλά όλοι μαζί προσπαθούμε να γυρίσουμε σπίτι μας χωρίς να μας σκοτώσουν ή να σκοτώσουμε κάποιον.....
.....σεβόμενος το συγκεκριμένο τοπικ και επειδή το ψιλοέσχισα με το σταματάω εδώ ....
-
Προσοχή στους οδηγούς του 15Αύγουστου.
Μια μυστική οργάνωση που οδηγεί αυστηρά κάθε 10-20 Αυγούστου στην περιφέρια.
Αν συνδιαστούν με καύσωνα, δημιουργούν εκρηκτικό κοκτεϊλ.
Οι οδηγοί του ΣΚ είναι Sumacher μπροστά τους. -
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Storm, για παρεμφερές σκηνικό μίλησα κι εγώ σε προηγούμενο post μου, που μου τυχε στον Κηφισό την 1η (ή 2η, δε θυμάμαι σίγουρα) Αυγούστου (με αιτία την απίστευτη μαλακία κάποιου οδηγού κλούβας που χώθηκε να περάσει από τη μεσαία κάποιον που πήγαινε στην αριστερή με 90-100χαω), αλλά παρότι αναφέρθηκα 2 φορές σε αυτό εν συνεχεία, και με αφορμή άλλο post μου περί σφηνών, αποστάσεων ασφαλείας κλπ, οι αστέρες οδηγοί-σφήνες με λούσαν με τσιτάτα περί αμονιών που πέφτουν από τον ουρανό, γαιδουριών που πετάγονται στη μέση του δρόμου κλπ ωσάν να είναι η κατάσταση που περιέγραφα και έθετα ως σενάριο προς σκέψη, το πιο απίθανο πράγμα στον κόσμο. Ας είναι...Ρε αδερφέ σε έκραξε κανείς για εκείνη την ιστορία που είπες? όλοι το μαλακα με το transit κράξανε!!!
Τώρα μην πας να συσχετίσεις ένα μαλάκα που μιλάει στο κινητό μπερδεύει το γκάζι με το φρένο, το αριστερό με το δεξί, τη βούρτσα με την.......οδοντόβουρτσα και προκαλεί γαμώ τα τρακαρίσματα με τις αλλαγές λωρίδας απο ανθρώπους που τουλάχιστον ξέρουν που είναι το γκάζι κα ιπου το φρένο
Πήγαινα σχεδόν με 90 χιλιόμετρα (εντελώς αριστερά) και ήμουν ακριβώς στο ύψος της Renault (Φιλαδέλφεια).
Μπροστά στα 50 μέτρα ήταν ένα Fiesta (καινούριο) που πήγαινε με την ίδια ταχύτητα. Στην μεσαία δίπλα στο Fiesta εκείνη την στιγμή ήταν ένα Nissan Sunny και ένα Civic. To ένα απόσταση από το άλλο περίπου 7 μέτρα τα οποία πήγαιναν περίπου με 80χλμ.
Χωρίς να θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο ο μπροστά σου στην αριστερη πήγαινε με 90 οι άλλοι 2 με 80 στη μεσαία, το ποτάμι λες ήταν ήρεμο......και προφανός 2 τύποι με fiesta είχαν κλήσει σχεδόν όλη την εθνική...........+ότι αν δεν κάνω λάθος την αριστερή λωρίδα πρέπει να την χρησιμοποιούμε πιο πολύ για προσπεράσεις και όχι να κάνουμε κατάληψη...ή κάνω λάθος?
-
Προσπαθώντας να συγκεράσω (όσο γίνεται..) όσα γράφτηκαν εδώ σε συνδυασμό με τις προσωπικές μου (κι όχι μόνο, λέγε με lkar -κατά πως φαίνεται δηλ.-) απόψεις, το συμπέρασμα, ή ρεζουμέ αν προτιμάτε, είναι: Πρώτα και πρωταρχικά σεβόμαστε, στα πλαίσια του ΚΟΚ, το συνοδηγό που δεν προκαλεί/οδηγεί βλακωδώς και πηγαίνει νομότυπα, δηλαδή δεν βάζουμε ούτε 1% σε κίνδυνο την ακεραιότητα οχημάτων κι εποχουμένων. Ακόμα κι αν ο άλλος οδηγός πηγαίνει βλακωδώς, δεν τον ακολουθούμε σε βλακεία από γινάτι. Εφόσον αυτά μπορούμε να τα διασφαλίσουμε (λόγω κυκλοφοριακών συνθηκών, φύσης δρόμου, κατάστασης αυτοκινήτου/δικής μας κοκ), πηγαίνουμε, με αποκλειστική μας ευθύνη, γρήγορα . Αυτό το τελευταίο δεν αποτελεί προτροπή ή politically correct λογική οδήγησης, απλά είναι ο μόνος τρόπος που προσωπικά μπορώ να κατανοήσω και να μη δυσανασχετήσω με τη συμπεριφορά των λεγόμενων γρήγορων, στους οποίους περιστασιακά, τοποθετώ και τον εαυτό μου (ποτέ σφηνάκιας πάντως).
-
Ratanplan, την ιστορία με τον επαγγελματία την ανέφερα απλά για να σκεφτούν τα παιδιά που κάνουν σφήνες τις πιθανές συνέπειες μιας απλής κατά τα άλλα επαφής (σα χάιδεμα ας πούμε...) 2 αυτοκινήτων που πάνε με 80+ χαω σε δρόμο τύπου Κηφισού, Ποσειδώνος κλπ και σε συνθήκες σχετικής κίνησης. Επ αυτού δεν άκουσα ουδέν σχόλιο. Μόνο κάτι ατάκες του τύπου...δεν έχω προκαλέσει ποτέ τροχαίο, παρά μόνο 1 απλό ακούμπημα...Κι αυτό που έγινε μπροστά μου στο περιστατικό που αναφέρω, ακούμπημα ήταν, πιστέψτε με.
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Storm, για παρεμφερές σκηνικό μίλησα κι εγώ σε προηγούμενο post μου, ...To έχω διαβάσει αρχηγέ μου ...
Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο που οι δρόμοι είναι ψιλο-άδειοι και είναι πρόκληση ...
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Αχχχ..... ίσως για κάποιους απο εσάς να μην οδηγάω αρκετα χρόνια(6) ή αρκετά χιλιόμετρα (~40k το χρόνο) αλλα τις περισσότερες βλακείες και τρακαρίσματα τα έχω δεί απο ανθρώπους 'politicaly correct', σαν όλους εσάς που κράζετε όποιον θεωρείτε επικύνδυνο.Εδώ και 337 σελίδες κάθεστε και κράζετε όποια βλακεία βλέπετε στον δρόμο, άλλες φορές σωστά άλλες όχι, χωρίς να κάνετε αυτοκριτική στον εαυτό σας πρώτα. Το θεωρείτε αδύνατον κάποιος να πηγαίνει γρήγορα με ασφάλεια, όταν οι περισσότεροι εδω μέσα είμαι σίγουρος οτι είναι σιγανοπαπαδιές. Γράφετε σε έναν χώρο με θέμα την αυτοκίνηση και θέλετε να πείσετε τους άλλους και τον εαυτό σας οτι εσεις δεν τρέχετε ποτέ. Απλά είστε απίστευτοι.
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εμένα, που απλά ανέφερα ένα τραγικό περιστατικό που έγινε μπροστά μου πριν από μερικές μέρες και για το οποίο κανέναν δεν κατηγόρησα γιατί πολύ απλά δεν είμαι δημόσιος κατήγορος.
Η αυτοκριτική είναι το παν ώστε όλοι μας να γίνουμε καλύτεροι και δεν αφορά μόνο την οδηγική συμπεριφορά αλλά όλο το χαρακτήρα και την συμπεριφορά ενός ανθρώπου. Πριν όμως αρχίσουμε (όπως λες) να κατηγορούμε τους άλλους καλό είναι να τα βάλουμε πρώτα με τους εαυτούς μας και μετά βλέπουμε για τους άλλους.
Καθημερινά βλέπω πολλούς να τρέχουν σαν παλαβοί, άλλοι να πηγαίνουν αργά σαν χελώνες, άλλοι να νομίζουν ότι είναι μόνοι στο δρόμο. Το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό, γιατί έτσι είναι η κοινωνία μας.
Απλά αναρωτιέμαι τι φταίει η κοπελίτσα (χθες νωρίς το βράδι) που καθόταν στην στάση και περίμενε το λεωφορείο και κάποιο παληκάρι (29χρονών) ήθελε να πηγαίνει με 'χειρόφρενα' σε κεντρικό δρόμο του Περιστερίου (έξω από το Δημαρχείο) με αποτέλεσμα η κοπέλα να είναι τώρα στο νοσοκομείο??
Άρα καταλήγουμε πάλι στο αρχικό ... ας τα βάλουμε πρώτα με τους εαυτούς μας και μετά βλέπουμε για τους άλλους.
-
...σε δρόμο τύπου Κηφισού, Ποσειδώνος κλπ και σε συνθήκες σχετικής κίνησης...
Και σημερα (3-4 περιπου τωρα το μεσημερι) που λετε εκει που διεσχιζα τον Κηφισο κλπ (ειχα ξεχασει ποσο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ειναι η ασφαλτος εκει) ωραιος ανοιχτος ο δρομος και λιγο πριν την γεφυρα στην ανηφορα βλεπω απιστευτη κινηση...''μαλιστα λεω πως και ετσι ξαφνικα κινηση ειδικα τετοια ωρα, λες να εγινε κανα ατυχημα?'' Μολις προχωραω λιγο κλπ γινοταν κυριολεκτικα της π***ανας και εβλεπα κατι φαρους απο μπατσικα, πυροσβεστικα κλπ...ακουγεται και αλλος φαρος απο πισω καθως ηθελε να περασει..'καλα λεω σταντε εγινε μαλακια'' και μολις ξεκαθαριζει λιγο το τοπιο -ημουνα αριστερη λωριδα- οι μπαριερες βαθουλωμενες και απεναντι δεξια ενα μπατσικο εντελως λιωμα μπροστα....αλλο αμαξι δεν μπορεσα να διακρινω επειδη γινοταν χαμος απο φορτηγα κλπ κλπ....
Δεν παιρνανε γυρω στα 200 μετρα να το πω? Και ακουω παλι αλλο μπατσικο να προσπαθει να περασει κλπ παλι κινηση χαμος....Τι διαολο λεω εχε χαρη...Απο μακρια εβλεπα φαρους, κατι μπατσους να τρεχουν και ενα γερανο να σηκωνει ενα πορτοκαλι φορτηγακι (τυπου VW εποχης χιππηδων) ...''Οτι νανε λεω σημερα'...σταματησε η κυκλοφορια για περιπου 10 λεπτα , επισης πανικος και μολις τελικα ξεκολλησα, κοιταω δεξια και βλεπω το φορτηγακι λιωμα μπροστα και να εχουν βγει απ εξω κατι κουβερτες και λιγο πιο κατω μαυρο τουμπανο Honda Civic να εχει γινει χαλια....
Και καθομαστε ολοι εμεις τωρα εδω (οσοι τουλαχιστον δεν εχουν απαντησει μεχρι τωρα) να διαβαζουμε (δεν ειναι αναγκαστικο βεβαια αν θελω δεν διαβαζω αλλα δεν μου το απαγορευει και κανεις) για το αν ειναι ασφαλης οι σφηνες ή οχι στα ποσα μετρα κρινει ο καθενας οτι ειναι ασφαλη ή οχι αν τελικα θεωρειται σφηνα ή απλη αλλαγη λωριδας κλπ κλπ κλπ Υποτιθεται εδω ειναι αυτοκινητιστικο φορουμ και υποτιθεται πρεπει να μιλαμε και να επικροτουμε την ασφαλη οδηγηση και οχι το αντιθετο (εγω τουλαχιστον ετσι εχω καταλαβει εκτος και αν ειμαι λιγο βλακας). Δεν καθομαι να κρινω κανεναν ουτως η αλλως ο καθενας ειναι υπευθυνος του εαυτου του απλα εκφραζω την αποψη μου οτι αυτο που γινεται επι τοσες σελιδες ειναι λαθος.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Απλά αναρωτιέμαι τι φταίει η κοπελίτσα (χθες νωρίς το βράδι) που καθόταν στην στάση και περίμενε το λεωφορείο και κάποιο παληκάρι (29χρονών) ήθελε να πηγαίνει με 'χειρόφρενα' σε κεντρικό δρόμο του Περιστερίου (έξω από το Δημαρχείο) με αποτέλεσμα η κοπέλα να είναι τώρα στο νοσοκομείο??
το δα κι εγώ αυτό με Primera sedan
-
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
ηθικό δίδαγμα από το στορυ του Στορμ......???κρατάτε αποστάσεις.....
.....και μάθετε να μην μπερδεύετε το φρένο με το γκάζι!!!!
Το πρώτο το θεωρώ ότι αποτελεί ένα μέτρο ασφαλείας για εμάς τους ιδίους. Όπως επίσης θεωρώ μέτρο ασφαλείας όταν ταξιδεύω στην Εθνική, και βλέπω 'μπούγιο' αυτοκινήτων, προσπαθώ να την 'κάνω' με νόμιμες προσπεράσεις (φλας κλπ...)
Οσο για το φρένο και το γκάζι, αμπραγιάζ, γνωρίζω ανθρώπους (κυρίως θηλυκού γένους) με δίπλωμα αυτοκινήτου που οδηγούν και ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι κάνουν τα πεντάλ του αυτοκινήτου...
Ζώα ζώα ζώα