-
Δεν μπορουμε να ξαναγραψουμε τον χαρτη της λογικης.
Το να κινείσαι με πολυ μεγαλη ταχυτητα ειναι σαφως επικινδυνο,ο βαθμος επικινδυνοτητας μπορει να μεταβάλλεται για διαφορους λογους,αλλα μεχρι εκει.Και σιγουρα το να οδηγεις στις 3 το πρωι σημαινει 100% οτι δεν εχεις τα καλυτερα δυνατα αντανακλαστικα εκεινη την ωρα.
ΥΓ:I do overspeed,αλλα δεν εχω αυταπατες. -
Μιλώντας για ζώα..σημερα πετάχτηκε ενας σκύλος μπροστά μου
Πηγαινα στην λωριδα μου (σε δρομο με 1+1 ανα κατευθυνση),οταν βλεπω εναν τυπά στο αντιθετο ρευμα να φευγει απο παρκαρισμενο και να αφηνει τον σκυλο του μεσα με ανοιχτα παραθυρα.
Ο σκυλος το ζυγισε για λιγο,σάλταρε έξω και βρεθηκε στην διαχωριστικη γραμμη.Αρχισε να περπαταει για να διασχισει το δρομο,το εκοψα -αποτομα αλλα ελεγχόμενα- δεξια ελπίζοντας ότι δεν θα τρεξει, γιατι τοτε δεν θα μπορουσα να κανω τιποτα.
Απο πισω οι οδηγοι οταν ειδαν τον σκυλο, κορναρισματα,κραυγες,της πουτανας
Ευτυχως ο σκυλος στρογγυλοκάθησε φοβισμένος και τον μάζεψε γρηγορα ο αφεντικός του.
Σκυλια και παιδια,παντα με προσοχη στο αυτοκινητο ,το κακο εχει πολλα ποδάρια και δεν συμβαινει μονο στους άλλους... -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
ΥΓ:I do overspeed,αλλα δεν εχω αυταπατες.Ακριβώς. Όποιος θέλει να έχει αυταπάτες, ας τις έχει. Αλλά αυτό δεν θ' αλλάξει τίποτα όταν εμφανιστεί ο κίνδυνος.
-
Χτες το μεσημέρι κατέβαινα την Κηφισίας.
Ήλιος, ζέστη, ελάχιστη κίνηση, χωρίς κόρνες και μποτιλιαρίσματα κτλ., γενικώς μια νωχελική ατμόσφαιρα.
Το ίδιο νωχελικά κοιτούσα κι εγώ το φανάρι περιμένοντας το πράσινο.
Στην αριστερή λωρίδα ήταν σταματημένο πρώτο αυτοκίνητο ένα Renault 19 και πίσω του ένα Ford Ka.
Το Ka το οδηγούσε μια κοπελιά αλλά επειδή δεν ήταν και τίποτα φοβερό δεν έδωσα σημασία.
Κάποια στιγμή ακούω ένα σχετικά δυνατό 'γκντουπ'.
Και βλέπω το Ka να έχει σκάσει πάνω στον πίσω προφυλακτήρα του 19.
Προφανώς η τύπισσα άφησε αφηρημένη το συμπλέκτη ενώ είχε 1η ταχύτητα μέσα και έτσι το αυτοκίνητο πετάχτηκε μπροστά και παράλληλα έσβησε.
Περιμένω να δω να βγαίνει κάποιος από το 19άρι και να τη βρίζει, αλλά τίποτα.
Η κοπέλα ξαναβάζει μπρος κάνει λίγο όπισθεν και μένει εκεί.
Τέλος.
Μάταια περίμενα να κατέβει κάποιος από οποιοδήποτε από τα 2 αυτοκίνητα να δει τί έγινε.
Τσουλάω λίγο πιο μπροστά και βλέπω ότι οδηγός του Ρενώ ήταν μια κυρία γύρω στα 45-50 η οποία δεν έδειχνε να έχει καταλάβει τί είχε συμβεί.
Και σε λίγο άναψε το πράσινο και φύγαμε όλοι.Πείτε μου τώρα, ποιός είναι πιο ζώον, κάποιος που χτυπάει τον μπροστινό του και μετά το βουλώνει μπας και τη γλιτώσει ή κάποιος που τον χτυπάνε όντας σταματημένος και δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα?
-
Μαλλον σ'αυτη την περιπτωση ακομα και η κτηνιατροι θα σηκωσουν τα χερια ψηλα.
-
Μπορεί να ήταν γυναικείος χαιρετισμός.
-
Ειχαν ζημια? γιατι προσωπικα αν απο μεσα εβλεπα οτι δεν εκανα στον μπροστινο ζημια, και ο μπροστινος δεν κατεβαινε ειτε γιατι δεν τον ενοιαζε ειτε γιατι δεν το καταλαβε, σιγα μην κατεβαινα εγω να ψηρισω τη μαιμου αν του εκανα ζημια η οχι... Ειδικα σε αμαξι 10ετιας +
μαλλον ειμαι και εγω μεγαλο ΖΩΟ...
-
.......
Δεν αντέχω θα φύγω από το forum...
Η θα αλλάξω φύλο...
Μα....έλεος....πόσο ζώα είμαστε επιτέλους (αναφέρομαι στις γυναίκες οδήγους)....
Μα να σε χτυπήσουν και να μην πάρεις χαμπάρι..
-
οχι..μη φευγεις...
-
Γιατί Κατερίνα μου;; θα μπορούσε να ναι μεσήλικας στη θέση αυτής της γυναίκας..(βλέπε tazio... )
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οχι..μη φευγεις...Τι προτιμάς να αλλάξει φύλλο;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:hmmm:Γιατί Κατερίνα μου;; θα μπορούσε να ναι μεσήλικας στη θέση αυτής της γυναίκας..(βλέπε tazio... )
-
adis4gr
Ποστάραμε την ίδια στιγμή με τον γέρο και δεν το είδε...γιατί το έκανες quote;; Θέλεις να με βρίσει πάλι;;;
-
-
Ωχ!
Έκανε ζημιά?
-
Ευτυχώς δεν είναι τίποτα σοβαρό , λίγο στραβωμένη μάσκα και προφυλακτήρας.
Δεν αξίζει το κόπο να τα πειράξεις αλλά είναι το γμτ
Ευτυχώς που δεν ήρθε εκείνη την ώρα ... -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ευτυχώς δεν είναι τίποτα σοβαρό , λίγο στραβωμένη μάσκα και προφυλακτήρας.
Δεν αξίζει το κόπο να τα πειράξεις αλλά είναι το γμτ
Ευτυχώς που δεν ήρθε εκείνη την ώρα ...Κατά τη γνώμη μου, λάθος σου που δεν κάλεσες την τροχαία για καταγραφή συμβάντος. Όσο μικρή και αν είναι η ζημιά, από τη στιγμή που έκανε την πατάτα, οφείλει να στα πληρώσει! Και αν αρνηθεί, υποβάλλεις κανονικά δήλωση στην ασφαλιστική σου.
Αλλά κάτι τέτοιοι τύποι, συνήθως είναι και αυθαδέστατοι και μετά είτε κάνουν τον κινέζο ότι 'δεν σε ακούμπησαν και δεν καταλαβαίνουν τι λες', είτε ισχυρίζονται ότι εσύ κόλλησες πίσω τους.
Ου μπλέξεις με τέτοια ΖΩΑ! Κανένα ίχνος σεβασμού στην περιουσία του άλλου...
-
Νεαρά με Clio κοιμόταν στην αριστερή του ΑΔΕΙΟΥ Κηφισσού μετά την Κηφισσιά κι ούτε λόγος να πάει σε κάποια άλλη λωρίδα. Μιας και θα έβγαινα Αγ. Στέφανο, την προσπερνάω από δεξιά, βγαίνω στην έξοδο και σταματάω πρώτος στο φανάρι για τον παράδρομο.
Μετά από... 1 λεπτό εμφανίζεται η νεαρά και... ΤΣΟΥΠ προσπερνάει όλους τους που περιμεναν στην ουρά, από δεξιά και μπαίνει μπροστά μου
Φυσικά και αργεί να ξεκινήσει και φυσικά συνέχισε το αργό ταξίδι της και στον παράδρομο και μόλις πάω να την προσπεράσω θυμάται να επιταχύνει -δεν ήμουν με το GTI -
Μπήκα μπροστά της -αν και σκέφτηκα πολλά να της κάνω, όχι αυτό που της λείπει πάντως - και... χάθηκε από τους καθρέπτες συνεχίζοντας το αργό ταξίδι -προς τα που; -
-
146?
όταν τα λέμε μετά για τους alfisti...
Bασίλη μικρό το κακό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
146?όταν τα λέμε μετά για τους alfisti...
Bασίλη μικρό το κακό.
οικογενειακή 'μάχη' ήταν, δεν μετράει
Ζώα ζώα ζώα