-
Απίστευτο ζώο ο οδηγός ενός καινούργιου μαύρου/ποντίκί(κάτι τέτοιο) Passat 2.0FSI με φιμέ τζάμια ο οποίος στην έξοδο της Καλαμάτας για Αθήνα δεν με άφησε να τον προσπεράσω με προκλητικό τρόπο...
Ο τύπος ενώ κυνηγιόμασταν ωραία και καλά κάποια στιγμή κόβει και πάω να περάσω και τότε επιταχύνει ξανά. Όπως είναι φυσικό ξαναμπήκα από πίσω του για να μην τον ρίξω σε κανά χαντάκι στην επόμενη στροφή...Προκλητικότατος ο καραγκιοζάκος λοιπόν...ο οποίος τιμωρήθηκε αρχικά όταν άρχισαν οι στροφές πριν τη Μεγαλόπολη και μετά στην ευθεία της Τρίπολης(με πρόλαβε όταν σταμάτησα για βενζίνη) όπου στα 220 τον πέρασα.Ήθελε τσαμπουκάδες πάντως...φαινόταν
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ΟΧΙ ΠΑΛΙ!!!!(γύρισε κι ο kacey)
Κι εγώ...!
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Απίστευτο ζώο ο οδηγός ενός καινούργιου μαύρου/ποντίκί(κάτι τέτοιο) Passat 2.0FSI με φιμέ τζάμια ο οποίος στην έξοδο της Καλαμάτας για Αθήνα δεν με άφησε να τον προσπεράσω με προκλητικό τρόπο...
Ο τύπος ενώ κυνηγιόμασταν ωραία και καλά κάποια στιγμή κόβει και πάω να περάσω και τότε επιταχύνει ξανά. Όπως είναι φυσικό ξαναμπήκα από πίσω του για να μην τον ρίξω σε κανά χαντάκι στην επόμενη στροφή...Προκλητικότατος ο καραγκιοζάκος λοιπόν...ο οποίος τιμωρήθηκε αρχικά όταν άρχισαν οι στροφές πριν τη Μεγαλόπολη και μετά στην ευθεία της Τρίπολης(με πρόλαβε όταν σταμάτησα για βενζίνη) όπου στα 220 τον πέρασα.Ήθελε τσαμπουκάδες πάντως...φαινόταν
Συγνώμη αλλά από τι στιγμή που παραδέχεσαι ότι κάνατε κόντρα γιατί αυτός μόνο είναι ζώο;;;;
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
ΟΧΙ ΠΑΛΙ!!!!
(γύρισε κι ο kacey)
Κι εγώ...!
περίεργες συμπτώσεις... να υποθέσω και την επόμενη βδομάδα Αθήνα;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Συγνώμη αλλά από τι στιγμή που παραδέχεσαι ότι κάνατε κόντρα γιατί αυτός μόνο είναι ζώο;;;;Όταν κόβεις ταχύτητα χωρίς λόγο και πάει να σε προσπεράσει ο πίσω σου και όταν φτάσει δίπλα σου επιταχύνεις, είσαι ζώο...Είναι προφανές νομίζω...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σήμερα το απόγευμα γυρνώντας απο Κατερίνη στην Εθνική Αθηνών-Θεσ/νίκης, αριστερή λωρίδα εγώ με 140 χλμ βλέπω απο τον καθρέπτη ένα μαύρο Corsa 300 μέτρα πίσω μου να μου παίζει τα φώτα, περνάω στη μεσαία λωρίδα, με προσπερνάει ο τύπος τουλάχιστον με 170..
Μετά απο ένα 15λεπτο βλέπω την κίνηση του δρόμου να χαμηλώνουν ταχύτητα όλοι με 30 χλμ, κοιτάω αριστερά και βλέπω το 'Ζώο' με το Corsa και ένα παλιό Corolla να έχουν χτυπήσει στις αριστερές μπαριέρες...Ποιός ξέρει τη βλακεία έκανε ο τύπος...
Και γιατί να την έκανε αυτός τη βλακεία και όχι ο άλλος που μπορεί να του πετάχτηκε ξαφνικά στην αριστερή με -60 ΧΑΩ?
Υποψηφιος για την μαλατσια ειναι παντα ο καγκουρας που ερχεται πεζοντας φωτα και πηγαινοντας μαλλιοκουβαρα. Αν διατηρουσε ποιο κοσμιες ταχυτητες (απο τα κοντα στα 170 που αναφερει ο Nick) πιθανα να μην γινοταν τιποτα. Κατι τετοιοι ειναι πολυ πιθανο να υποπεσουν σε σφαλμα η να αναγκασουν εμμεσως αλλους οδηγους να σφαλλουν με οτι συνεπειες.
Ασ'το ρε φιλε...παλι τα ιδια θα λεμε? Κανεις δεν 'αναγκαζει εμμεσως' τον αλλον να υποπεσει σε σφαλμα, αμα τον εκλεισε ο πιο αργος, τον εκλεισε και φταιει εκεινος. Απλα ειναι τα πραγματα.
-
Zωο ζωο ζωο η γυναίκα που στη διασταύρωση της Τατοϊου με την έξοδο της Εθνικής οδού (στο ύψος του Στεργίου για όσους ξέρουν) πήγε να παραβιάσει την πρωτεραιότητά μου...Γενικά εκεί δεν αφήνω κανέναν.Αν με χτυπήσει θα με πληρώσει.-Χώνομαι εγώ γιατί με έχει από δεξιά...Αυτή όμως δε σταματάει.Σταματάω εγώ λίγο και την κοιτάω.Κι αυτή μου κάνει:'πού πας;;;;' Της λέω 'με έχεις από δεξιά'... 'πού από δεξιά δε μας παρατάς;'.. Καλά λέω βαράει η ζέστη...Και μετά σου λένε για τις γυναίκες που όλως τυχαίως τελευταία μόνο με αυτές ασχολούμαι στο δρόμο (τις οδηγούς εννοώ.)
-
Συγνώμη αλλά από τι στιγμή που παραδέχεσαι ότι κάνατε κόντρα γιατί αυτός μόνο είναι ζώο;;;;
Όταν κόβεις ταχύτητα χωρίς λόγο και πάει να σε προσπεράσει ο πίσω σου και όταν φτάσει δίπλα σου επιταχύνεις, είσαι ζώο...Είναι προφανές νομίζω...
Δεν έχεις άδικο από μια μεριά, αλλά από τη στιγμή που κάνετε ένα είδος «αυτοσχέδιου αγώνα» εν γνώση σας και οι δύο τότε τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι αναμενόμενες πιστεύω.
Λογικά θα έπρεπε να το περιμένεις...Εντάξη, δεν σε μαλώνω τώρα, μην με παρεξηγείς.
Και εγώ είχα περιγράψει παρόμοια κατάσταση πριν από 2-3 εβδομάδες όπου συμμετείχα χαρακτηρίζοντας ζώον τον άλλο επειδή παρολίγο να τρακάρουμαι εξαιτίας του...
Από τη στιγμή όμως που συμμετείχα στη κόντρα και τον προκαλούσα με τον τρόπο μου φέρω και εγώ μερίδιο από την ευθύνη. (αν γινόταν κάτι) -
Ποιος είναι υπεύθυνος για επίλυση διαφορών μεταξύ αυτοσχεδίως αγωνιζόμενων;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ποιος είναι υπεύθυνος για επίλυση διαφορών μεταξύ αυτοσχεδίως αγωνιζόμενων;Οι αυτοσχέδιοι αγωνοδίκες
-
Εντάξει...άλλο να οδηγείς γρήγορα με κάποιον άλλον μπροστά σου ή πίσω για διασκέδαση και οδηγική απόλαυση, να χαίρεσαι που ο άλλος οδηγάει σωστά, γρήγορα και χωρίς ακρότητες, και άλλο να τον βλέπεις σαν αντίπαλο σε ένα distruction derdy......Ποιος θα στρίψει πρώτος στη στροφή ώστε να κλείσει τον άλλο κτλπ. Ή να τον κλείσω επειδή είναι πιο γρήγορος από εμένα...
Ήμαρτον...
-
Εντάξει...άλλο να οδηγείς γρήγορα με κάποιον άλλον μπροστά σου ή πίσω για διασκέδαση και οδηγική απόλαυση, να χαίρεσαι που ο άλλος οδηγάει σωστά, γρήγορα και χωρίς ακρότητες, και άλλο να τον βλέπεις σαν αντίπαλο σε ένα distruction derdy......Ποιος θα στρίψει πρώτος στη στροφή ώστε να κλείσει τον άλλο κτλπ. Ή να τον κλείσω επειδή είναι πιο γρήγορος από εμένα...Ήμαρτον...
Δυστυχώς ο «κακός ανταγωνισμός» και το κόμπλεξ που βγαίνει σε τέτοιες καταστάσεις είναι απίστευτα και πολλές φορές επικίνδυνα.
-
Κατέβαινα την Πειραιώς και στο ύψος της παλιάς vodafone πέρασα από δεξιά (νομίμως όπως έχουμε ξαναπεί) ένα 106 που πήγαινε νωχελικά στην αριστερή.
Μετά από 2' άκουσα γκαζιά από μπουρί σαν το φουγάρο της Δημητρούλας και ο τύπος μου έριξε μια ξαφνική σφήνα και συνέχισε τις σφήνες για 300 μέτρα ανάμεσα στα μπροστινά ΙΧ μέχρι που σταμάτησε στο φανάρι της Χαμοστέρνας για να στρίψει.Τον ξύπνησα άραγε ή έψαχνε για κοντράκια μεσημεριάτικα;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τον ξύπνησα άραγε ή έψαχνε για κοντράκια μεσημεριάτικα;
και σε βρήκε αλήτη
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ποιος είναι υπεύθυνος για επίλυση διαφορών μεταξύ αυτοσχεδίως αγωνιζόμενων;Φυσικά οι αγαπητοί μας μπάτσοι!
Σταματάνε και τους 2 και όποιος πάρει πιο πολλούς πόντους (σε κλησεις) περνάει στην επόμενη πίστα κα ιαντιμετωπίζει τον επόμενο κοντράκια!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ποιος είναι υπεύθυνος για επίλυση διαφορών μεταξύ αυτοσχεδίως αγωνιζόμενων;Ο κάτωθι:
-
Εγω εχω ξαναπει, αφου δεν ασχολειστε με το αντικειμενο, μην εχετε αποψη για τα παντα. Υπαρχουν και καλοι και κακοι κοντρακηδες, καλοι αυτοι που το κανουν για την ευχαριστηση και συνηθως βαζουν απο μονοι τους ορια για το που σταματαει το 'παιχνιδι' (επειδη εχουν μυαλο στο κεφαλι τους), κακοι αυτοι που προκειμενου να 'κερδισουν' κανουν ενα καρω μαλακιες, βαζουν σε κινδυνο εαυτους και αλλους, και ειναι αυτοι που συνηθως προκαλουν ατυχηματα.
ο τυπακος στο σκηνικο με τον InsaneDriver ηταν προφανως απο τους μαλακες της υποθεσης, που για να μην μεινει πισω αρχισε να τον κλεινει και γενικα να τον βαζει σε κινδυνο. Εγω με κατι τετοιους απλα σταματαω να ασχολουμαι μην κανουν καμμια χοντρη μλκια, ειτε με εμενα ειτε με αλλον χρηστη του δρομου.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω εχω ξαναπει,** αφου δεν ασχολειστε με το αντικειμενο, μην εχετε αποψη για τα παντα.** Υπαρχουν και καλοι και κακοι κοντρακηδες, καλοι αυτοι που το κανουν για την ευχαριστηση και συνηθως βαζουν απο μονοι τους ορια για το που σταματαει το 'παιχνιδι' (επειδη εχουν μυαλο στο κεφαλι τους), κακοι αυτοι που προκειμενου να 'κερδισουν' κανουν ενα καρω μαλακιες, βαζουν σε κινδυνο εαυτους και αλλους, και ειναι αυτοι που συνηθως προκαλουν ατυχηματα.ο τυπακος στο σκηνικο με τον InsaneDriver ηταν προφανως απο τους μαλακες της υποθεσης, που για να μην μεινει πισω αρχισε να τον κλεινει και γενικα να τον βαζει σε κινδυνο. Εγω με κατι τετοιους απλα σταματαω να ασχολουμαι μην κανουν καμμια χοντρη μλκια, ειτε με εμενα ειτε με αλλον χρηστη του δρομου.
+1
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω εχω ξαναπει, αφου δεν ασχολειστε με το αντικειμενο, μην εχετε αποψη για τα παντα. Υπαρχουν και καλοι και κακοι κοντρακηδες, καλοι αυτοι που το κανουν για την ευχαριστηση και συνηθως βαζουν απο μονοι τους ορια για το που σταματαει το 'παιχνιδι' (επειδη εχουν μυαλο στο κεφαλι τους), κακοι αυτοι που προκειμενου να 'κερδισουν' κανουν ενα καρω μαλακιες, βαζουν σε κινδυνο εαυτους και αλλους, και ειναι αυτοι που συνηθως προκαλουν ατυχηματα.ο τυπακος στο σκηνικο με τον InsaneDriver ηταν προφανως απο τους μαλακες της υποθεσης, που για να μην μεινει πισω αρχισε να τον κλεινει και γενικα να τον βαζει σε κινδυνο. Εγω με κατι τετοιους απλα σταματαω να ασχολουμαι μην κανουν καμμια χοντρη μλκια, ειτε με εμενα ειτε με αλλον χρηστη του δρομου.
Δεν υπαρχει καλος και λιγοτερο καλος κοντρακιας. Απο την στιγμη που εισαι σε δημοσιο δρομο κυνηγας την τυχη σου .- Τα ορια που θετει ο καθενας ειναι επισης πολυ σχετικα...
Νταξ σιγουρα καποιοι μπορει να επιλεξουν να κινηθουν διχως αυριο... αλλα και παλι...
-
Υπαρχουν και αδειοι δημοσιοι δρομοι. Οπως επισης και δημοσιοι δρομοι κλειστοι στην παραπλευρη κυκλοφορια (δεν εχουν στενα να σου βγει καποιος απο εκει που δεν το περιμενεις) που εχουν ορατοτητα ωστε να δεις οτι ειναι ολος δικος σου γιατι δεν εχεις κανενα αλλο μπροστα σου. Ξαναλεω, αφου δεν ασχολειστε με το αντικειμενο μην εχετε αποψη για τα παντα
ΥΓ Ειχα ξαναρωτησει, ποιοι απο εσας κ ποσες φορες κυκλοφορειτε στον Κηφισσο, στην ΑΟ, στην Βουλιαγμενης, στις 3 το πρωι καθημερινης για να ξερετε τι κινηση και τι συνθηκες επικρατουν ωστε να ειστε τοσο σιγουροι οτι 'καθε κοντρα=επικινδυνη κοντρα'.
Ζώα ζώα ζώα