-
Να ρωτήσω κάτι που άκουσα, να μου πείτε αν ισχύει. Γίνεται ατύχημα, φταίει ο άλλος και αυτός μένει ανάπηρος. Τον πληρώνεις για την υπόλοιπη ζωή του; Αν όχι, τότε πως ζει;
-
Προβλημα του. Αμα φταιει εκεινος, ας προσεχε.
-
Αμα φταει αυτος,τοτε τον πληρωνουμε ολοι μας για ολη του την ζωή (μέσω ΙΚΑ).
-
Χθες τα πήρα πολύ άσχημα με ένα ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ με το οποίο διασταυρώθηκα. Η φάση είχε ως εξής:
Στρίβοντας από κεντρικό δρόμο στην Πολιτεία μέσα σ' ένα στενό, το οποίο ήταν διπλής κατευθύνσεως, υπήρχαν αυτοκίνητα παρκαρισμένα δεξιά κι αριστερά για 15-20 μέτρα, ώστε δε χωρούσαν να περάσουν δύο δίπλα-δίπλα. Αντίθετα από εμένα ερχόταν 'κύριος', με θηριώδες Land Rover, ο οποίος αντί να μπει ανάμεσα στα παρκαρισμένα που υπήρχαν ΠΡΙΝ φτάσει κοντά στο τέλος του δρόμου (τα 15-20 μέτρα που δε χωρούσαν δύο αμάξια δίπλα-δίπλα) ώστε να εξυπηρετηθούμε και οι δύο, ήρθε μπροστά μου, μούρη με μούρη, και μου έκανε σήμα να κάνω πίσω καμιά 15ριά μέτρα, να βγω στον κεντρικό δρόμο με όπισθεν (!) για να περάσει η εξοχότης του!!! Μάλιστα με το που έφτασε μπροστά μου και είδε πως δεν κουνιέμαι, κατέβηκε κάτω με απειλητικό ύφος και ήρθε στο παράθυρο μου έτοιμος για καυγά!! Πολύ ευγενικά του εξήγησα ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολο (αφού δεν είχε την ευγένεια να το κάνει από την αρχή) να κάνει λίγο πίσω και να μπει ανάμεσα στα παρκαρισμένα, από το να βγω εγώ στον κεντρικό δρόμο με την όπισθεν. Πίσω μου εν τω μεταξύ είχε σταματήσει κι άλλος και περίμενε... Τι μου απαντάει ο τύπος, χωρίς ίχνος ντροπής? 'Καλά, μεγάλε, κάτσε λοιπόν εκεί και περίμενε!' και ξαναμπαίνει μέσα στο αμάξι του, όπου τον περίμενε η κυρία του (?).
Εκεί πήρα ανάποδες, όχι για την αγένεια του εν λόγω 'κυρίου', όχι γιατί έστησε το 'τανκ' εμπρός μου θεωρώντας αυτομάτως ότι έπρεπε να υπερισχύσει το 'δίκαιο του ισχυροτέρου' (εγώ ήμουν με το 206), όχι γιατί δεν έδειχνε να ενδιαφέρεται ούτε στο ελάχιστο για τους άλλους οδηγούς και για το χαμένο χρόνο τους, όχι γιατί άναψε τους προβολείς του για να με στραβώσει (!!!), αλλά διότι δεν είχε ούτε τη στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβει ότι αυτό που ήθελε να κάνω για να εξυπηρετηθεί η αφεντομουτσουνάρα του πέρα από χαζό ήταν κι επικίνδυνο.
'Ώραία', σκέφτηκα, 'αφού προφανώς δε βιάζεσαι, ας μάθουμε πόσο θεωρείς ότι αξίζει ο δικός σου χρόνος' κι άναψα ριαδιόφωνο, απάντησα το κινητό που χτυπούσε και άραξα μη μπορώντας να κάνω ούτε εμπρός ούτε πίσω. Πέρασε ένα λεπτό έτσι, ενώ ο από πίσω μου που είχε βαρεθεί έκανε μια προσπάθεια να κάνει όπισθεν στον κεντρικό δρόμο, αλλά σύντομα άλλαξε γνώμη και ξαναήρθε πίσω μου, αρχίζοντας τα μικρο-κορναρίσματα. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα μη έχοντας τι άλλο να κάνω να 'αποθανατίσω' το αμάξι του ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΥΣ που είχα εμπρός μου, και σημαδεύοντας με το κινητό το τράβηξα δύο φωτογραφίες. Ο τύπος μάλλον το πρόσεξε, και σκέφτηκε ότι αν επέμενε κι άλλο πιθανότατα να γινόταν 'διάσημος', οπότε άρχισε αργά-αργά να κάνει όπισθεν (έκανε 2 μέτρα και μπήκε ανάμεσα στα παρκαρισμένα), και η ιστορία έληξε εκεί.
Κατόπιν τούτου μέχρι που σκεφτόμουν ν'ανοίξω θέμα 'θάψτε τους οδηγούς SUV ατιμωρητί' (όχι ότι είναι όλοι έτσι, ή οι περισσότεροι, αλλά αυτό το 'πήρα τζιπάρα και πρέπει οι άλλοι να κάνουν στην άκρη' δε το μπορώ)......
-
και γιατι δεν τον κανεις διάσημο τώρα...!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Στρίβοντας από κεντρικό δρόμο στην Πολιτεία μέσα σ' ένα στενό, το οποίο ήταν διπλής κατευθύνσεως, υπήρχαν αυτοκίνητα παρκαρισμένα δεξιά κι αριστερά για 15-20 μέτρα, ώστε δε χωρούσαν να περάσουν δύο δίπλα-δίπλα. Αντίθετα από εμένα ερχόταν 'κύριος', με θηριώδες Land Rover, ο οποίος αντί να μπει ανάμεσα στα παρκαρισμένα που υπήρχαν ΠΡΙΝ φτάσει κοντά στο τέλος του δρόμου (τα 15-20 μέτρα που δε χωρούσαν δύο αμάξια δίπλα-δίπλα) ώστε να εξυπηρετηθούμε και οι δύο,Παρόμοιο σκηνικό μου έχει τύχει με 'Μερσεντέ'...
Ο 'κυριούλης' απέκτησε ένα ωραιότατο σημάδι στον καθρέφτη..
-
Δώστον στα θηρία του διαδικτύου!!!
-
Το κόλπο με τη φωτογραφία πιάνει πάντα. 'Ετοιμάσου καριόλη να γίνεις διάσημος!' Μια φορά σήκωσα μια ημι-επαγγελματική EOS300D σε ένα τέτοιο ζώο. ΧΕΣΤΗΚΕ πάνω του
Μήπως να φτιάχναμε ταμπελάκι '14.000 άτομα θα μουτζώνουν τη φάτσα σου στο Ίντερνετ!' να σηκώνουμε σε τέτοια ζώα?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μήπως να φτιάχναμε ταμπελάκι '14.000 άτομα θα μουτζώνουν τη φάτσα σου στο Ίντερνετ!' να σηκώνουμε σε τέτοια ζώα?Λες να κάνουμε κανένα ιντερνετικό 'ζωολογικό κήπο'?!...
-
-
Από αυτό το φανάρι περνάω κάθε μέρα.
Ποιος ακριβώς είναι ο τσάμπα μάγκας, γιατί δεν κατάλαβα..
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Από αυτό το φανάρι περνάω κάθε μέρα.Ποιος ακριβώς είναι ο τσάμπα μάγκας, γιατί δεν κατάλαβα..
Δίκιο έχεις ξέχασα να δείξω συγκεκριμένα.
Η πινακίδα του Αλμέρα είναι 'αόρατη' λόγω καλύματος που έχει βάλει ο κάτοχός του.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Από αυτό το φανάρι περνάω κάθε μέρα.
Ποιος ακριβώς είναι ο τσάμπα μάγκας, γιατί δεν κατάλαβα..
Δίκιο έχεις ξέχασα να δείξω συγκεκριμένα.
Η πινακίδα του Αλμέρα είναι αόρατη λόγω καλύματος που έχει βάλει ο κάτοχός του.
Νόμιζα ότι την είχες σβήσει εσύ!
Έχει πάντως πλάκα που μερικοί περιμένουν σε αυτό το φανάρι για να στρίψουν δεξιά...
-
Ας αναφερθώ κι εγώ στο ζώο-οδηγό μηχανακίου που με τσάντισε πρωινιάτικα. Ήμουν στον παράδρομο της Συγγρού και περίμενα να μπω σε αυτή (έχοντας βγάλει και φλας) με κατεύθυνση προς Πειραιά. Κοιτάω πίσω και δεν υπάρχει σε μεγάλη απόσταση κανείς στην πρώτη λωρίδα και ΚΑΝΕΙΣ στη δεύτερη με φλας προς τα δεξιά. Μπαίνω λοιπόν στην πρώτη λωρίδα και εκείνη τη στιγμή ακούω κόρνα από μηχανάκι. Κοιτάω πίσω-αριστερά και βλέπω ένα μηχανάκι (το οποίο όταν άρχισα να βγαίνω ήταν στη δεύτερη λωρίδα ΧΩΡΙΣ φλας) να κινείται και αυτό στην πρώτη λωρίδα πλεόν. Μετά από λίγο με προσπερνάει και ο 40+ οδηγός του αρχίζει να μου κάνει χειρονομίες του στυλ 'τι κάνεις;', 'πού πας;'. Ανταποδίδω κι εγώ με χειρονομίες 'τι θέλεις;'. Εν τω μεταξεί αυτός κόβει για να βγει από τη Συγγρού και τον ξαναφθάνω από αριστερά και του λέω 'πώς αλλάζεις έτσι λωρίδα;'. Η απάντηση του μ@λ@κ@ ήταν 'άντε γαμήσου!'. Εκείνη τη στιγμή έγινα Τούρκος και σκέφτηκα 'κάποιος από τους δύο θα φάει ξύλο σήμερα'. Ευτυχώς για αυτόν δεν πρόλαβα να κόψω κι εγώ για να τον πάρω στο κατόπι
Άει σιχτίρ με τους μαλάκες που αλλάζουν λωρίδα χωρίς να ειδοποιήσουν. Για να τη βγάλουμε καθαρή στο δρόμο πρέπει να έχουμε το κληρονομικό χάρισμα που θα μας αποκαλύπτει τις διαθέσεις των γύρω οδηγών!!!
Υ.Γ.: Φλας δεν είχε μέχρι και τη στιγμή που πέρασε μπροστά μου για να στρίψει έξω από τη Συγγρού.
-
http://www.nothingtoxic.com/media/1150716121/Psycho_Guy_Gets_Nailed_by_a_Car
Δείτε αυτό το link που μου έστειλαν με email... Με ήχο. Δεν μπορώ να γράψω τώρα... βράζει το αίμα μου, είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού.
-
Την γλίτωσε ο τύπος, ευτυχώς!
-
Δεν είδατε τα 4 link που δημοσιεύτηκαν σε άλλη σελίδα, έτσι δεν είναι;
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... start=4110
-
OMG!!!!
Παιδια τη γλιτωσε και δε φορουσε τιποτα!!!! και πρεπει να εγινε με πολλα κμ!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν είδες τα 4 link που δημοσιεύτηκαν σε άλλη σελίδα, έτσι δεν είναι;Όχι, δυστυχώς δεν προλαβαίνω να τα δω όλα.
H άλλη ζητούσε τα ρέστα! 'Είχα πράσινο, το φανάρι ήταν πράσινο', λέει! Τα χάπια μου!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το κόλπο με τη φωτογραφία πιάνει πάντα. 'Ετοιμάσου καριόλη να γίνεις διάσημος!' Μια φορά σήκωσα μια ημι-επαγγελματική EOS300D σε ένα τέτοιο ζώο. ΧΕΣΤΗΚΕ πάνω τουΜήπως να φτιάχναμε ταμπελάκι '14.000 άτομα θα μουτζώνουν τη φάτσα σου στο Ίντερνετ!' να σηκώνουμε σε τέτοια ζώα?
smiiiile.. ειν' η candit camera
μου εχει τυχει ακριβως το ιδιο, οπως κ του Α-viper με μερσεντες, και γυναικα μαλιστα
παντως οι λεξουλες που μου ειπε δε μου φανηκαν και τοσο αριστοκρατικες
επειδη ομως ειχα χρονο και παρεα, καθομουν υπομονετικα και περιμενα, και τελικα εκανε οπισθεν ιδιαιτερα θυμωμενη
το ευχαριστηθηκα πολυ..
μου εχει τυχει και αλλη φαση, παλι με μερσεντια, που ο τυπας ηθελε να παρκαρει εκει που ημουν εγω, σε στενακι διπλης κατευθυνσης, και ηρθε απο μπροστα!!! και περιμενε οτι εγω θα φυγω.. χμμμ, δεν ξερω πώς! οτι θα φυγω τελοσπαντων! τελικα το καταλαβε και προχωρησε λιγο για να παει πιο πισω απο εμενα ωστε να φυγω, αφου πριν μου επαιξε μερικες φορες τα φωτα
ορισμενοι εκτος απο μαλακες ειναι ΚΑΙ χαζοιcavallino, το βιντεακι αυτο κυκλοφορει πολυ μαζι μ'αλλο ενα παρομοιο..
Ζώα ζώα ζώα