-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Σήμερα κάνω προσπέραση πάνω σε ανοιχτή δεξιά καμπή σε αγροτικό χρέπι που πάει με ελάχιστα. Μόλις περνάω το ψηλό σημείο του, βλέπω δεξιά του δύο κουταβάκια να βγαίνουν στο δρόμο παίζοντας... Τον περνάω, μπαίνω δεξιά και κόβω, κοιτάω τον καθρέπτη μου και βλέπω το ένα ξαπλωμένο στην άσφαλτο, ο τύπος ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΚΑΝ, ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΣΕ, ΔΕΝ ΦΡΕΝΑΡΕ!!!Πείτε μου ρε παιδιά, τι μερίδιο ευθύνης έχω εγώ, γιατί έχω τρελαθεί απ' το πρωί! Το κουτάβι ήταν 5-6 μηνών, ωραιότατο και σκέφτηκα να τον σταματήσω να του πω τι ζώο είναι, αλλά τι νόημα θα είχε, το σκυλάκι ήταν ήδη νεκρό...
Είμαι κι εγώ ζώο σ' αυτή την περίπτωση ή δεν είμαι;
Kαι εγώ σήμερα το πρωί στο δρόμο για τη δουλειά στο αριστερό ρεύμα του Κιφισού βλέπω ένα πάρα πολύ μικρό γατάκι να περπατά κοντά στο διαχωριστικό στηθαίο σε απόσταση εκατοστών από τα αυτοκίνητα.
ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να σταματήσει κανένας αφού όλοι κινούμαστε με 100+.
Δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου αν και το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι είχα ξαναδεί και παλαιότερα μικρό γατάκι το οποίο όμως είχε κρυφτεί στον υπόνομο του στηθαίου.
Πρέπει να έχει βρει καταφύγιο εκεί καμμιά γάτα. -
εδω βρε παιδια δινουμε εμεις καθημερινο αγωνα για να επιζησουμε σε αυτη τη πολη, τα μικρα ζωα πως να τα καταφερουν?
-
Τα μεγάλα πάντως να είσαι σίγουρος ότι τα καταφέρνουν μια χαρά ...
-
Ζώο ο οδηγός της Cayenne Turbo (Ι??-6666) που έκανε μια χαρωτική σφήνα το πρωί στον Κηφισσό. Ο κώλος της Cayenne πέρασε 10(!) πόντους από τον μπροστινό προφυλακτήρα του προσπερασθέντος. Ο άνθρωπος (που εκινείτο στη δεξιά λωρίδα) πρέπει να τα είδε όλα όταν το θεριό ξεπρόβαλε πλάι-μπροστά του.
Υ.Γ.: Το ζώο ήταν ή πολύ κολόφαρδο ή πολύ οδηγάρα (ή και τα δύο) που πέρασε τόσο στην τρίχα με ταχύτητα > 120χ.α.ώ..
-
Ζώό ο χοντρούλης με το γυαλισμένο Πριμέρα με ζάντούλες και αεροτομή. Πέταξε από το παράθυρο, πρώτα το τσαλακωμένο πακέτο από τα τσιγάρα του που μου ήρθε στο τζάμι και μετά όλα τα χαρτιά και τις χαρτοπετσέτες από τις τυρόπιτες που έτρωγε
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ζώό ο χοντρούλης με το γυαλισμένο Πριμέρα με ζάντούλες και αεροτομή. Πέταξε από το παράθυρο, πρώτα το τσαλακωμένο πακέτο από τα τσιγάρα του που μου ήρθε στο τζάμι και μετά όλα τα χαρτιά και τις χαρτοπετσέτες από τις τυρόπιτες που έτρωγεΤελικά νομίζω ότι ένα όπλο paintball είναι απαραίτητο για αυτούς τους γελοίους...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ζώό ο χοντρούλης με το γυαλισμένο Πριμέρα με ζάντούλες και αεροτομή. Πέταξε από το παράθυρο, πρώτα το τσαλακωμένο πακέτο από τα τσιγάρα του που μου ήρθε στο τζάμι και μετά όλα τα χαρτιά και τις χαρτοπετσέτες από τις τυρόπιτες που έτρωγεΈβρισα άσχημα έναν τέτοιο τις προάλλες. Πέταξε τσιγάρο που προσγειώθηκε στο καπό μου. ΠΟΣΟ λίγο μυαλό πρέπει να έχουν για να συμπεριφέρονται έτσι?
Άλλα ΖΩΑ: επίσης ΠΟΣΟ λίγο μυαλό πρέπει να έχουν, για να πηγαίνουν με σβηστά φώτα στα τούνελ της Α.Ο., ειδικά σε μέρες με τέτοια ηλιοφάνεια που η διαφορά στο φωτισμό μέσα-έξω από το τούνελ είναι μεγάλη???
-
Smart με bull-bar ιδιοκατασκευή. Δεν πρόλαβα να τραβήξω φωτογραφία, αλλά ήταν δυο χοντροί σωλήνες που εκτείνονταν από άκρη σε άκρη του μπροστινού προφυλακτήρα με κάτι τυλιγμένα σύρματα στις άκρες. Αν βρει σε άνθρωπο τον ξέσκισε.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
O Αλβανος με το αξεντ που πεταχτηκε απο στοπ και με αναγκασε να ριξω το κορσα πανω σε δεντρο και φυσικα εφυγε....
Και το αμαξι ήταν προς πωληση και χρονο δεν εχω γιατι φευγω σε 1,5 μηνα.... Γιατι ρε γμτ ποιος με εχει φτυσει;
Προφυλακτηρας, ψυγειο ειναι αυτα που φαινονται.
Περαστικά μεσιέ και να λες που κανείς δεν έπαθε τίποτα, όσον αφορά τα παλιοσίδερα αυτός είναι ο σκοπός τους ..
Αλβανός ξεΑλβανός, θα τη πληρώσει κι αυτός κάποια στιγμή απ'τη μλκία που τον δέρνειΑρκετή ζημιά ευτυχώς όχι που να πάψει να χαρακτηρίζει το αυτοκινητο ατρκαριστο..
Ψυγείο, προφυλακτήρας, δεξί φανάρι (εσπασε μια βαση του κατα τα αλλα ειναι οκ) πλαστικός θόλος και κάτι σωληνάκια από μεσα. Σύνολο 850 ευρώ μονο τα ανταλλακτικά...
Πάνε οι διακοπές μου.
Αν ξαναδώ κόκκινο αξεντ στην περιοχή με αλβανό οδηγό θα με γράψουν οι εφημερίδες.
-
Σήμερα κάνω προσπέραση πάνω σε ανοιχτή δεξιά καμπή σε αγροτικό χρέπι που πάει με ελάχιστα. Μόλις περνάω το ψηλό σημείο του, βλέπω δεξιά του δύο κουταβάκια να βγαίνουν στο δρόμο παίζοντας... Τον περνάω, μπαίνω δεξιά και κόβω, κοιτάω τον καθρέπτη μου και βλέπω το ένα ξαπλωμένο στην άσφαλτο, ο τύπος ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΚΑΝ, ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΣΕ, ΔΕΝ ΦΡΕΝΑΡΕ!!!Πείτε μου ρε παιδιά, τι μερίδιο ευθύνης έχω εγώ, γιατί έχω τρελαθεί απ' το πρωί! Το κουτάβι ήταν 5-6 μηνών, ωραιότατο και σκέφτηκα να τον σταματήσω να του πω τι ζώο είναι, αλλά τι νόημα θα είχε, το σκυλάκι ήταν ήδη νεκρό...
Είμαι κι εγώ ζώο σ' αυτή την περίπτωση ή δεν είμαι;
ε ρε χαμερ που χρειαζεται...να περασεις απο πανω του επρεπε...στο κατω κατω αυτος δεν εδειξε και κανα ελεος...
-
Ζώό ο χοντρούλης με το γυαλισμένο Πριμέρα με ζάντούλες και αεροτομή. Πέταξε από το παράθυρο, πρώτα το τσαλακωμένο πακέτο από τα τσιγάρα του που μου ήρθε στο τζάμι και μετά όλα τα χαρτιά και τις χαρτοπετσέτες από τις τυρόπιτες που έτρωγε
Τελικά νομίζω ότι ένα όπλο paintball είναι απαραίτητο για αυτούς τους γελοίους...
ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ (με τον ρυθμο του τραγουδιου). Πως και δεν το ειχε σκεφτει τοσο καιρο ρε πστ μου??? Παω για ψωνια παιδακια, οποιος ασχολειται με το αθλημα pm me για ανταλλαγη αποψεων περι μοντελων και μαρκας οπλου
-
Επιτρέπετε άραγε να το έχεις στο αμάξι;
Καλή ιδέα πάντως... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τελικά νομίζω ότι ένα όπλο paintball είναι απαραίτητο για αυτούς τους γελοίους...
ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ (με τον ρυθμο του τραγουδιου). Πως και δεν το ειχε σκεφτει τοσο καιρο ρε πστ μου??? Παω για ψωνια παιδακια, οποιος ασχολειται με το αθλημα pm me για ανταλλαγη αποψεων περι μοντελων και μαρκας οπλου
Ούτε να τον κυνηγήσεις δεν χρειάζεται. Σταματάς στην άκρη, ανάβεις τσιγάρο, σημαδεύεις με το πάσο σου και... ΠΑΡΤΑ.Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό είναι όντως ένα όπλο paintball
-
ποσο κανει????
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Smart με bull-bar ιδιοκατασκευή. Δεν πρόλαβα να τραβήξω φωτογραφία, αλλά ήταν δυο χοντροί σωλήνες που εκτείνονταν από άκρη σε άκρη του μπροστινού προφυλακτήρα με κάτι τυλιγμένα σύρματα στις άκρες. Αν βρει σε άνθρωπο τον ξέσκισε.Το έχω δει κι εγώ. Κάνει μετρήσεις για το δύκτιο του φυσικού αερίου ή κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Kαι εγώ σήμερα το πρωί στο δρόμο για τη δουλειά στο αριστερό ρεύμα του Κιφισού βλέπω ένα πάρα πολύ μικρό γατάκι να περπατά κοντά στο διαχωριστικό στηθαίο σε απόσταση εκατοστών από τα αυτοκίνητα.ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να σταματήσει κανένας αφού όλοι κινούμαστε με 100+.
Δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου αν και το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι είχα ξαναδεί και παλαιότερα μικρό γατάκι το οποίο όμως είχε κρυφτεί στον υπόνομο του στηθαίου.
Πρέπει να έχει βρει καταφύγιο εκεί καμμιά γάτα.ΔΥΣΤΥΧΩΣ η συνέχεια σήμερα δέν ήταν καλή....
Πέρασα από το ίδιο σημείο και παρατηρώντας καλύτερα είδα ότι δεν υπάρχουν ανοίγματα υπονόμου σε αυτή τη μεριά του δρόμου.
Η απορία μου για την τύχη που είχε το γατάκι λύθηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά που το είδα να κείτεται στην άκρη του δρόμου.Πρέπει να έπεσε από τον τσιμεντένιο τοίχο και ήταν πολύ μικρό για να ξανανέβει επάνω πάλι.
Έγινε η διάθεση μου σκατά. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Η απορία μου για την τύχη που είχε το γατάκι λύθηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά που το είδα να κείτεται στην άκρη του δρόμου.Πρέπει να έπεσε από τον τσιμεντένιο τοίχο και ήταν πολύ μικρό για να ξανανέβει επάνω πάλι. Έγινε η διάθεση μου σκατά.
Ευτυχώς που δεν είδες και κανέναν μηχανόβιο να κείτεται στην άκρη του δρόμου, από το γατάκι που μπλέχτηκε στον τροχό του.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Ευτυχώς που δεν είδες και κανέναν μηχανόβιο να κείτεται στην άκρη του δρόμου, από το γατάκι που μπλέχτηκε στον τροχό του.Αν έπεσε επειδή χτύπησε γατάκι, κάθε άλλο παρά μηχανόβιος θα ήταν και καλά που έφυγε νωρίς γιατί παρακάτω μπορεί να πάταγε χαλίκι και να μου έπεφτε επάνω
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Ευτυχώς που δεν είδες και κανέναν μηχανόβιο να κείτεται στην άκρη του δρόμου, από το γατάκι που μπλέχτηκε στον τροχό του.
Αν έπεσε επειδή χτύπησε γατάκι, κάθε άλλο παρά μηχανόβιος θα ήταν και καλά που έφυγε νωρίς γιατί παρακάτω μπορεί να πάταγε χαλίκι και να μου έπεφτε επάνω
Δεν είπα να ΠΑΤΗΣΕΙ, αλλά να ΜΠΛΕΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ. Μου έχει τύχει, κάθοδο Κιφησού στη Μεταμόρφωση.
-
Νάσο, δεν θέλω ούτε να το φανταστώ...
Λοιποί, ένα καλοκαιρινό tip για τα original ζώα:
Κατά κανόνα στις ώρες με έντολη ζέστη και ήλιο δεν θα δούμε ζώο (πλην ερπετών) να περνάει το δρόμο. Η μεγαλύτερη έξαρση του φαινομένου συμβαίνει με την δύση του ηλίου 8-9μμ οπότε και τα γατιά-σκυλιά μετά από ώρες ξάπλας στη σκιά αρχίζουν να τριγυρνάνε.
Όποιος νομίζει ότι ενδιαφέρεται και οδηγεί μέσα σ'αυτή τη χρονική περίοδο, λίγο μεγαλύτερη προσοχή για να μην χαλάσει η διάθεση -και η μάσκα- κανενός.
Ζώα ζώα ζώα