-
Πραγματικά απορώ πως κάποιος που δν έχει σκοπό να πατήσει χώμα ποτέ(η σχεδόν ποτέ)αναγκάζει τον εαυτό του,να οδηγεί καθημερινά,αυτοκίνητο υποδεέστερο οδηγικά απο κοινά επιβατικά στην άσφαλτο,και να ταλαιπωρείται μέσα στην κίνηση κ το παρκάρισμα,μόνο κ μόνο για το αίσθημα εξουσίας που του δίνει.
Άσε κ πόσο θα καίει αυτό το κτήνος.. -
Ζουν ανάμεσα μας.
Η ιστορία:
Πριν από λίγο είδα τον 'κώδικα' και κατέβηκα γύρω στις δυομιση για ένα ποτό στο κέντρο (αργούτσικα, ε; ) Τέτοια ώρα το κέντρο είχε αδειάσει από τον πανικό των διπλοτριπλοπαρκαρισμένων και έχει πάρα πολλες θέσεις.
Στην Αριστοτέλους (μπροστά στον 'Αέρα' για όσους το έχουν υπόψην) έχει δυο συνεχόμενες θέσεις άδειες, από αυτές που είναι κάθετες στο πεζοδρόμιο. Παρκάρω στη μια και πηγαίνω σε ένα μαγαζί που είναι λίγο παρακάτω. Δεν καθόμαστε πολύ και γυρίζω να πάρω το αμαξι. Τι να δω:3000 άδεις θέσεις γύρω γύρω και μια διπλοπαρκαρισμένη BMW compact να κλείνει τη δική μου θέση και την (ακόμα άδεια) διπλανή.
Ρωτάω όσους κάθονται στα τραπέζια του Αέρα έξω από το μαγαζί, δεν ξέρουν τίποτα. Ρωτάω τον πορτιέρη, μου λέει: 'Μια 240; Χαχαχαχαχαχαχα, δική μου είναι.' Αδυνατόντας να καταλάβω το χιούμορ του μπαίνω στο μαγαζί και συνεχίζω. Ρωτάω, ρωτάω, ρωτάω κι ο καθένας να μου λέει τον πόνο του: 'Μακάρι να είχα BMW ρε φιλαράκι' και τέτοια.
Φτάνω σε μια παρέα, όπου 3 άντρες κ μια χαζογκόμενα (όπως αποδεικνύω παρακάτω) τα λένε.
'Μια μαύρη BMW;', ρωτάω.
'Α, ναι, δική μου είναι' απαντάει η τύπισσα.
'Τόσες θέσεις είχε ρε κοπελιά, γιατί με έκλεισες;'
'Ε, δε φαντάστηκα πως θα έρθεις τόσο γρήγορα'
'Άσε ένα ρημάδι τηλέφωνο!'
'Τι λες καλέ; Να αφήσω το τηλέφωνο μου πάνω στ' αμάξι;'
'Ναι, κοίτα, με το να κλείνεις τον κόσμο βραδιάτικα ένώ μπορείς να παρκάρεις οπουδήποτε δείχνεις αναίσθησια και φυσικά πως δε μπορείς να βάλεις το ρημάδι το μυαλό σου να σκεφτεί.'
'Για σε παρακαλώ..'
'Έγω σε παρακαλώ, βγες γρήγορα για να τελειώσει εδώ.'
'...'Περιττό να πω πως έκανε 3 λεπτά να ξεπαρκάρει επειδή είχαν (διπλο)παρκάρει και μπρος-πίσω της.
Ό,τι να 'ναι..
-
-
Παρκαρίσματα…
Κι εγώ πάω να παρκάρω χτες σε πάρκινγκ δημόσιο, χωρίς πληρωμή, το οποίο είναι γεμάτο. Εκεί που ψάχνω, οδηγώντας με 1-2 χλμ. την ώρα ένας τύπος μου λέει «Φιλαράκι φεύγω εγώ, είμαι με αυτό το Κορόλα. Περίμενε για να πάρεις τη θέση μου.». Πράγματι ξεπαρκάρει, ενώ εγώ με αλάρμ περιμένω δίπλα για να πάρω τη θέση σου.
Όταν πλέον απομακρύνεται ο τύπος με την Κορόλα κι εγώ έχω βάλει πρώτη για να κάνω μπροστά 4-5 μέτρα και να παρκάρω κάθετα, μπαίνει μπροστά κλείνοντάς μου τον δρόμο μια κυράντζα τροφαντή 40-45 ετών (όχι εποχούμενη, αλλά πεζή) «Όχι εδώ, περιμένουμε μισή ώρα». Δεν λέω τίποτα, συνεχίζω αργά την πορεία μου, η κυράντζα κάνει στην άκρη, χωρίς πολλά-πολλά είναι η αλήθεια, και παρκάρω.
Τι περίμενε δηλαδή? Τεσπά, σε παρόμοιες περιπτώσεις έχω δει αρκετά περιστατικά με τσακώματα κλπ.
Jacob
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Σα δεν ντρέπεσαι και συ, τόσο γρήγορα τστστστσ καλά να πάθεις
-
Jacob
ίδια περίπτωση με τα ταμεία των σούπερ-μάρκετ. Αν αδειάσει ταμείο και φτάσεις εσύ πρώτος, αυτός που περιμένει στο άλλο περισσότερη ώρα δεν μπορεί να σου πει 'είναι σειρά μου'. Ας πρόσεχε. -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
στην πρώτη ζώο...χωρίς πολλά λόγια (κοντεϊνερ έχει πάνω)
[img=http://img139.imageshack.us/img139/824/63pa00010hs.th.jpg]και στην δεύτερη ζώο (μάλλον κανας γιατρός) στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου έβαλε το αμάξι μέσα σε παρκάκι!! για να έχει σκιά κάτω από ένα δέντρο ενώ υπήρχαν αρκετές θέσεις στα διάφορα πάρκινγ... Να γιατί πρέπει να αγοράζει κανένας Land Cruiser...
[img=http://img66.imageshack.us/img66/9279/64g900026bb.th.jpg]το θεμα ειναι ΕΜΕΙΣ τι κανουμε για ολα αυτα .....
πηρες την αστυνομία να μεταβεί επι τόπου να μοιράσει τις κλησεις που πρέπει???
Πίστεψέ με... ΑΝ το έκανες, το περιπολικό θα είχε μεταβεί μέσα σε 10' και θα είχε κάνει αυτό για το οποίο έκανες τη καταγγελία (έστω και ανώνυμη) Πίστεψέ το... καρα-τσεκαρισμένο... ('Οι Γερμανοί είναι φίλιοι μας...' )
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
και στην δεύτερη ζώο (μάλλον κανας γιατρός) στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου έβαλε το αμάξι μέσα σε παρκάκι!! για να έχει σκιά κάτω από ένα δέντρο ενώ υπήρχαν αρκετές θέσεις στα διάφορα πάρκινγ... Να γιατί πρέπει να αγοράζει κανένας Land Cruiser...
[img=http://img66.imageshack.us/img66/9279/64g900026bb.th.jpg][/url]Δεν έχεις τραβήξει καλά την φωτογραφία.
θα έπρεπε να φαινετε η πινακίδα
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Αφού η κοπέλα για ένα στα γρήγορα πήγε τι την ενοχλείς και δε περιμένεις λιγάκι. Παράξενε.
-
Προτείνω να σβήσουμε τα φανάρια, αφου οι μισοί Ελληνες πλέον περνάνε με κόκκινο, έτσι θα κάνουμε και οικονομία στο ρεύμα. Στους δρόμους επικρατεί απόλυτη αναρχία, ο καθένας κάνει ότι θέλει και αν πείς και τίποτα θα ακούσεις τα καντήλια σου και θα εισπράξεις και μια μούτζα.
Εχθές ήμουν σταματημένος σε ένα φανάρι και ο φοβερός ο τύπος καβαλάει πεζοδρόμιο (όλο το αυτοκίνητο) με προσπερνάει απο δεξιά (παραλίγο να με γρατζουνήσει) για να περάσει με κόκκινο. Στις κόρνες μου έβγαλε απλώς το χέρι έξω, μου το κούνησε με τον χαρακτηριστικό τρόπο (ξέρει αυτός) και πάτησε τέρμα γκάζι να απολαύσω τον ήχο που βγάζει το custom αποχετευτικό του. Αντίστοιχα σκηνικά μου έχουν ξανασυμβεί, αλλα αυτός θα έπρεπε να δίνει σεμινάρια.
Καλά η τροχαία αυτή την κατάσταση δεν την βλέπει, θα κάνουν επιτέλους κάτι; -
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Εχθές ήμουν σταματημένος σε ένα φανάρι και ο φοβερός ο τύπος καβαλάει πεζοδρόμιο (όλο το αυτοκίνητο) με προσπερνάει απο δεξιά (παραλίγο να με γρατζουνήσει) για να περάσει με κόκκινο. Στις κόρνες μου έβγαλε απλώς το χέρι έξω, μου το κούνησε με τον χαρακτηριστικό τρόπο (ξέρει αυτός) και πάτησε τέρμα γκάζι να απολαύσω τον ήχο που βγάζει το custom αποχετευτικό του. Αντίστοιχα σκηνικά μου έχουν ξανασυμβεί, αλλα αυτός θα έπρεπε να δίνει σεμινάρια.
Καλά η τροχαία αυτή την κατάσταση δεν την βλέπει, θα κάνουν επιτέλους κάτι; -
Α και εμένα μου το έχουν κάνει αυτό. Ο δικός μου όμως δε μπορούσε να καβαλήσει (ήταν ψηλό το πεζοδρόμιο) και κόρναρε για να με πείσει να περάσω εγώ με κόκκινο.
-
και για τα παρελκομενα να περασουν απο το ταμειο...Στανταρ αντιδραση μου σε κατι τετοια.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
και για τα παρελκομενα να περασουν απο το ταμειο...Στανταρ αντιδραση μου σε κατι τετοια.Η ελληνική μούντζα, συνοδευόμενη με το ανάλογο μπινελίκι, δεν συγκρίνεται με τίποτα
-
Σωστά, δαχτυλάκια και αηδίες. ΝΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕ!!! Το φχαριστιέται η ψυχούλα σου.
-
Οχι. Μουντζα ριχνουν ολοι και δεν κανει εντυπωση. Το δαχτυλο δεν το περιμενει κανεις και ειναι και πιο σοβαρη χειρονομια, και αρκετοι φρικαρουν.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οχι. Μουντζα ριχνουν ολοι και δεν κανει εντυπωση.Θα σας κουράσω λίγο με το παρακάτω,που έγινε πριν 2 καλοκαίρια.
Σε δρόμο με προτεραιότητα(είχε στοπ ο άλλος),ο λεβέντης πέρασε αέρα & παρά τρίχα να γίνουμε μαλιοκούβαρα!!!Όταν κατέβασα το παράθυρο Του λέω δεν το βλέπεις το στοπ;;;;; ,κάνει πίσω ρίχνει μια ελληνικότατη μούντζα & φεύγει & όταν του λέμε στα μούτρα σου κάνει την παρακάτω χειρονομία.
Το δαχτυλο δεν το περιμενει κανεις και ειναι και πιο σοβαρη χειρονομια, και αρκετοι φρικαρουν.**
Όπως καταλαβαίνετε τον πήραμε στο κυνήγι(δεν περιμέναμε κάτι τέτοι ).Κατεβαίνει κάτω ο ξάδερφός μου που είναι άσσος στο κικμπόξινγ & του'ριξε ένα βρομόξυλο(ακόμα το θυμάται)
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η συγκεκριμένη χειρονομία πιστεύω ότι εξαγριώνει όλο τον κόσμο & κατά τη γνώμη μου τη συγκεκριμένη την κάνουν οι θρασύδειλοι που νομίζουν ότι επειδή είναι σ'ένα αυτοκίνητο θα πατήσει το γκάζι & άντε να τον πιάσει ο άλλος.Αλλά έλα που κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος & θα τον τουμπανιάσει στο ξύλο!!!** -
Για πειτε μου τωρα οι υπολοιποι, αυτος ο καριολης 8α ξαναπερασει στοπ? Και αν ξανακανει κατι λαθος, θα τολμησει να μιλησει κι απο πανω ξανα μετα το ξυλο που εφαγε και θα το θυμαται?
Το ξυλο δεν ειναι λυση
...μην το παρετε προσωπικα αλλα @@ μεντολες, οταν αντιμετωπιζεις ζωντοβολα (και οχι ζωα) το ξυλο ειναι μια χαρα λυση...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Για πειτε μου τωρα οι υπολοιποι, αυτος ο καριολης 8α ξαναπερασει στοπ? Και αν ξανακανει κατι λαθος, θα τολμησει να μιλησει κι απο πανω ξανα μετα το ξυλο που εφαγε και θα το θυμαται?Δε το νομίζω αυτό!!!!Θα σταματάει σε κόκκινο θα κατεβαίνει από το αμάξι θα τσεκάρει αν έρχεται κανένας & όταν πρασινίσει θα φύγει!!!
Το ξυλο δεν ειναι λυση
...μην το παρετε προσωπικα αλλα @@ μεντολες, οταν αντιμετωπιζεις ζωντοβολα (και οχι ζωα) το ξυλο ειναι μια χαρα λυση...
Προς Θεού,ποτέ δεν ήμουν υπέρ της βίας & του ξύλου ποτέ!!!Άλλά αν ο άλλος είναι θρασύδειλος(όπως είπα & πιο πάνω),τα λέει & φεύγει χωρίς να σε αντιμετωπίσει & αν έχεις φτάσει & ξεπεράσει τα όρια σου ε,τότε είναι το καλύτερο......
-
Χθες το απόγευμα, Αθήνα - Κόρινθος, τούνελ κακιάς σκάλας. Τρεις λωρίδες, η δεξιά κλειστή. Στην αριστερή όριο 80, στη μεσαία 50, με φωτεινά σήματα. Οδηγούσα στην αριστερή με 120 ( ) μέχρι που με πέρασε κι ο τέταρτος από δεξιά. Μετά έπιασα μεσαία και πήγαινα γύρω στα 80. Τουλάχιστον οι 'γρήγοροι' ας πήγαιναν αριστερά...
Έλεος, ρε παιδιά, λίγα ήταν 120 χαω μέσα στο τούνελ και με τη δεξιά κλειστή λόγω εργασιών; Κι αυτοί που προσπερνούσαν με γύρω στα 150 χαω στη μεσαία κι έμεναν σ' αυτήν, τι θα έκαναν αν, έστω, έπεφτε μια κορίνα μπροστά τους;
Ζώα ζώα ζώα