-
Πέμπτη 3 του μηνός. Ασημί κλιό κατεβάινει την Αναλήψεως στη Θεσσαλονίκη και λίγο πριν την εκκλησία έχει στοπ και δεξιά του βγαίνιε μηχανάκι. Το κλιό χτυπάει το μηχανάκι που τον είχε αντιληφτεί κα ιτον ρίχνει κάτω(μικρή ταχύτητα, ρολαριστό το κλιό). Ο μηχανάκιας κάνει να σηκωθεί να ζητήσει το λόγο(δεν έφταιγε σε τίποτα) και κατεβαίνει ο οδηγός του κλιό και τον αρχίζει στις μπουνιές και τον ξαναρίχνει κάτω και συνεχίζει με κλωτσιές....Πέφτουν κάποιοι πάνω τους τους χωρίζουν, ο οδηγ΄ςο του κλιό μπάινει στο αυτοκίνητο του και πάει να φύγει, ενώ ο μηχανάκιας προσπαθεί να γράψει την πινακίδα του αυτοκινήτου. Ο οδηγός βγαίνει από το αυτοκίνητο και πάει να ξαναρχίσει ο καβγάς. τελικά χώρισαν με τον μηχανάκια να προσπαθεί να μαζέψει το παπάκι του και τον βαρύμαγκα να αποχωρεί σπινιάροντας.
δεν θα απορήσω για τον οδηγό του αυτοκινήτου, αλλά με τον μηχανάκια που θα μπορούσε να σταυρώσει τον άλλο και δεν το έκανε. -
Μονο που το διαβασα εξοργίστηκα ρε φίλε.Αυτόν τον άνθρωπο θα ήθελα να τον δέσω από τα πόδια σε ένα δέντρο και να τον αφήσω ανάποδα καμια βδομάδα εκεί μπας και κατέβει λίγο ανθρωπια στην κεφάλα του.Και να μην φταις αφού έχεις χτυπήσει κάποιον με μηχανάκι πρέπει να τον βοηθήσεις αφού βρίσκεται σε πιο δεινή θέση από σένα και εκτεθειμένος.Εχεις γράψει εσύ το νούμερο?Πραγματικά είναι εξοργιστικό αν έγινε έτσι όπως τα περιγράφεις
-
Φανάρι για να μπούμε στην Πειραιώς από Π. Φάληρο. Τυπάς πίσω μου με RX7 χωρίς μπροστινές πινακίδες και φώτα ομίχλης στις 5 η ώρα το απόγευμα.
Στον καθρέφτη μου βλέπω να πίνει κάτι από μπουκάλι, νομίζω ότι ήταν μπύρα!!!
Καθώς ξεκινάμε, αυτός φεύγει με ... drift!! Και συνεχίζει φυσικά πατημένος!
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Πέμπτη 3 του μηνός. Ασημί κλιό κατεβάινει την Αναλήψεως στη Θεσσαλονίκη και λίγο πριν την εκκλησία έχει στοπ και δεξιά του βγαίνιε μηχανάκι. Το κλιό χτυπάει το μηχανάκι που τον είχε αντιληφτεί κα ιτον ρίχνει κάτω(μικρή ταχύτητα, ρολαριστό το κλιό). Ο μηχανάκιας κάνει να σηκωθεί να ζητήσει το λόγο(δεν έφταιγε σε τίποτα) και κατεβαίνει ο οδηγός του κλιό και τον αρχίζει στις μπουνιές και τον ξαναρίχνει κάτω και συνεχίζει με κλωτσιές....Πέφτουν κάποιοι πάνω τους τους χωρίζουν, ο οδηγ΄ςο του κλιό μπάινει στο αυτοκίνητο του και πάει να φύγει, ενώ ο μηχανάκιας προσπαθεί να γράψει την πινακίδα του αυτοκινήτου. Ο οδηγός βγαίνει από το αυτοκίνητο και πάει να ξαναρχίσει ο καβγάς. τελικά χώρισαν με τον μηχανάκια να προσπαθεί να μαζέψει το παπάκι του και τον βαρύμαγκα να αποχωρεί σπινιάροντας.
δεν θα απορήσω για τον οδηγό του αυτοκινήτου, αλλά με τον μηχανάκια που θα μπορούσε να σταυρώσει τον άλλο και δεν το έκανε.και δεν τον ορμησε κανεις τον αλητη να τον κανει ενα με το πατωμα?????κοιτουσαν?
-
Ζώα όλοι αυτοί που μόλις γίνεται ατύχημα δημιουργούν μποτιλιάρισμα για να δουν τι έγινε...
Στην Λ. Μαραθώνος χτύπησε ένα Hyundai στο διαχωριστικό στο ρεύμα προς Αθήνα έξω από το Πικέρμι και το απέναντι ρεύμα για Ραφήνα είχε μποτιλιάρισμα μέχρι την Παλλήνη.
είμαστε απίστευτοι...
-
και δεν τον ορμησε κανεις τον αλητη να τον κανει ενα με το πατωμα?????κοιτουσαν?[/quote]
Παιδιά είμουν δίπλα και χάζευα το κλιό(ευτυχώς δεν ήταν του κλαμπ), αλλά ο αλήτης ήταν 'χτισμένος' και φώναζε από μακρυά Ρωσσία. Να πω την αλήθεια φοβήθηκα να πάω
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
και δεν τον ορμησε κανεις τον αλητη να τον κανει ενα με το πατωμα?????κοιτουσαν?
Παιδιά είμουν δίπλα και χάζευα το κλιό(ευτυχώς δεν ήταν του κλαμπ), αλλά ο αλήτης ήταν 'χτισμένος' και φώναζε από μακρυά Ρωσσία. Να πω την αλήθεια φοβήθηκα να πάω
τι λε ρε,που θα του κοβα τα @@@@ κ θα τα εστελνα με κουριερ
στη μανα του ρωσια!
κατι τετοιες αδικιες με πνιγουν κ ποσο μαλλον οταν ο αλλος ειναι αλλοδαπος!!![/quote]Νάσο βρίσκουν και τα κάνουν. Αλλά και γι αυτόν 'μια' φορά δε θα του βγεί ο τσαμπουκάς και θα βρεθεί από κάτω.
-
Ρε σεις, τα εχουμε πει αυτα. Αδειασμα πυροσβεστηρα στην μαπα (δεν μπορει να κανει τιποτα εκει) και μετα τον αδειο πυροσβεστηρα ως ροπαλο. Απλα πραγματα.
-
Ήμουνα που ήμουνα φορτωμένος από προχθές εξαιτίας του ζώου που έκλεισε θέση με το σκούτερ μπροστά μου (προπροηγούμενη σελίδα) είχα και κάποιον στη γειτονιά μου με μια καινούρια αμαξάρα με δερμάτινα καθίσματα, συναγερμό, πατάκια που φυσικά δεν είναι δυνατόν να το παρκάρει όπως όλος ο κόσμος, δηλαδή όπου βρει, αλλά πρέπει να το βάζει οπωσδήποτε μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας του.
Υπάρχει στη γωνία ένα εγκαταλελειμμένο αμάξι, δίπλα στο οποίο βάζει 3 μηχανάκια, οικογενειακά και φίλων μάλλον, κρατώντας 1 θέση και μετά από αυτά βάζει το golf. Όταν φεύγει το golf, τραβάει τα μηχανάκια έτσι ώστε να πιάνει ΔΥΟ (2) θέσεις και όταν επιστρέφει τραβάει τα μηχανάκια και βάζει το αμάξι.
Χθες λοιπόν έψαχνα στις 7 το βράδυ θέση και να το θαύμα. Ο τύπος έβγαζε το golf και ένας άλλος είχε καβαλήσει το μηχανάκι και το τσούλαγε στη θέση που ήταν το golf προηγουμένως. Κόρναρα από απόσταση να με προσέξει, πήγα δίπλα του και του έβαλα τις φωνές:
« ΒΓΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ‘ΚΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ»
«Ε;»
«ΕΙΠΑ: ΒΓΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ. ΕΙΔΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ!»Ο άλλος στο golf είχε σταματήσει στα 10 μέτρα.
«Έλα ρε εδώ» του φώναξε ο τύπος στο μηχανάκι «γιατί θα φάμε και ξύλο στο τέλος».
«ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΩΡΑ»
Δεν έφευγε, ήρθε και ο άλλος οπότε έσβησα μηχανή και βγήκα έξω.
Φωνές, κακό, σας βλέπω, σας ξέρω, όχι δεν έγινε όπως τα λες, δεν θα με δουλέψεις κι από πάνω.
«Εσύ μας αφήνεις απειλητικά μηνύματα;» μου λέει ο ένας.
«Δηλαδή σας έχουν αφήσει μηνύματα; Και δεν ντρέπεστε να το κάνετε αυτό;»
«Ποιο;»
«ΑΥΤΟ!!! Να κλείνετε 2 θέσεις για να παρκάρετε 1 αμάξι»
«Ορίστε, πάρκαρε»
«Μεγάλη χάρη μου έκανες»Σαματάς μεγάλος τέλος πάντων για το αυτονόητο. Η καθημερινή μάχη, οι θρασείς κατά των λογικών. Μόνο όταν ο λογικός γίνεται Κόναν μπορεί να διορθωθεί κάτι. Σκ@τ@! Και το χειρότερο είναι ότι όσο δεν μιλάς τόσο αποθρασύνονται. Υπάρχει και ο φόβος βέβαια. Μη σου κάνουν ζημιά στο αμάξι τέτοιοι που είναι, μη μπλέξεις με τίποτα σεσημασμένους, μη, μη, μη... Αν όμως δεν φωνάξεις για τα δικαιώματά σου, αυτά θα γίνονται δικαιώματα των άλλων. Επιτέλους δηλαδή, όσο 'δικά μας' είναι αυτά που βρίσκονται στους 4 τοίχους του σπιτιού μας, άλλο τόσο δικά μας είναι και αυτά που είναι κοινόχρηστα. Όσον αφορά εμένα, τέλος το 'άστο να πάει στο διάολο'. Αρκετά πια με τον κάθε κάφρο.
[Σημείωση: δεν ακούστηκε ούτε μια βρισιά εκατέρωθεν, δεν έγινε καμία κίνηση για χειροδικία ή έργω εξύβριση - σημαντικό αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί χάνεις το δίκιο σου διαφορετικά]
-
Γιατι στην όλη ιστορία με τις καταλληψεις με τα μηχανακια κλπ.... δε του στελνεται το δήμο που θα του χωσει 150 ευρω πρόστιμο
Αυτό που πονάει πάντα είναι το χρήμα.
Αμα πληρώσει πρόστιμο τότε θα πονέσει -
Γιατί τα μηχανάκια, εφόσον έχουν τέλη και είναι σε κατάσταση λογική (2 ρόδες, τιμόνι, σέλα) δεν θεωρούνται 'εμπόδια' με την έννοια του ΚΟΚ.
Πρέπει να γίνεις κομάντο για να βρεις το δίκιο σου σε τέτοιες περιπτώσεις και ο νοών νοείτο. -
ΝΟΜΙΖΩ (χωρις να ειμαι σιγουρος) οτι τα μηχανακαι ειναι υποχρεωμενα να παρκαρουν καθετα προς το πεζοδρομιο και οχι παραλληλα με αυτο. Ακριβως για να μην πιανουν περισσοτερο χωρο απο οσο πραγματικα χρειαζονται.
Απο κει και περα, πρεπει να μπορεις να αποδειξεις οτι χρησιμοποιει το μηχανακι με τετοιο τροπο για να μπορει καποιος να του κανει οτιδηποτε.
-
καλα και καθετα μπορει να το βαζει για τον ιδιο λογο.. πχ αν το βαζει στη μεση της θεσης. δεν προκειται να βρεις το δικιο σου ετσι, μονο αν ασχοληθεις προσωπικα και το κυνηγησεις
-
Το πρόβλημα μας έχει πολλές παραμέτρους. Εκτός από τις προφανείς αιτίες (έλλειψη χώρων στάθμευσης, φαινόμενα ασυδοσίας σαν αυτά που περιγράφετε, κατασκευή νέων κτηρίων με γκαράζ χωρίς να υπάρχει μελέτη από την πολεοδομία για το που θα τοποθετηθεί η είσοδος και πόσες θέσεις στάθμευσης θα «κλέψει» από τον δρόμο) υπάρχουν και άλλοι λιγότερο ευδιάκριτοι λόγοι, όπως για παράδειγμα η έλλειψη σηματοδοτημένων θέσεων δωρεάν στάθμευσης που θα όριζαν τα όρια στα οποία μπορεί να παρκάρει κάθε αυτοκίνητο και θα διασφάλιζαν ότι δεν θα πήγαιναν πολύτιμες θέσεις χαμένες.
Ακόμα και έτσι βέβαια, τα μηχανάκια θα έπρεπε να έχουν δικούς τους χώρους στάθμευσης, αλλά αναρωτιέμαι αν αυτό είναι εφικτό (ή επιθυμητό) σε κάθε δρόμο. Ίσως δεδομένου του οξύτατου προβλήματος παρκαρίσματος που αντιμετωπίζουν όλες σχεδόν οι Ελληνικές πόλεις, να ήταν προτιμότερο τα δίκυκλα να υποχρεώνονται να παρκάρουν μόνο σε συγκεκριμένα σημεία που θα ορίζονται από τους δήμους και που θα παρέχουν παράλληλα βάσεις για στήριξη και αντικλεπτική προστασία.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ακόμα και έτσι βέβαια, τα μηχανάκια θα έπρεπε να έχουν δικούς τους χώρους στάθμευσης, αλλά αναρωτιέμαι αν αυτό είναι εφικτό (ή επιθυμητό) σε κάθε δρόμο. Ίσως δεδομένου του οξύτατου προβλήματος παρκαρίσματος που αντιμετωπίζουν όλες σχεδόν οι Ελληνικές πόλεις, να ήταν προτιμότερο τα δίκυκλα να υποχρεώνονται να παρκάρουν μόνο σε συγκεκριμένα σημεία που θα ορίζονται από τους δήμους και που θα παρέχουν παράλληλα βάσεις για στήριξη και αντικλεπτική προστασία.
στα κεντρικα σημεια, δεν ειναι ασχημη λυση αυτη, και μαλιστα ηδη γινεται σε μερικα σημεια.
το προβλημα ειναι οτι αν αυτο που λες επεκταθει σε ολους τους δημους και σε ολους τους δρομους, σημαινει οτι λογικα αν δεν εχεις γκαραζ θα πρεπει να αφησεις το δικυκλο εκει που ειναι οι θεσεις αυτες, που μπορει να´ναι αρκετα μακρια απ'το σπιτι σου.. -
Ήμουν ζώο?
Το σκηνικό: Είμαι με το μηχανάκι στο πέταλο του Μαλιακού. Μπροστά μου ένα Hyundai Getz και μπροστά απο το Hyundai είναι μία νταλίκα. Όπως πλησιάζω, το Hyundai βγάζει φλάς αριστερά για να προσπεράσει τη νταλίκα.
Όλα καλά σκέφτομαι, θα περιμένω το Hyundai να προσπεράσει και μετά θα προσπεράσω και εγώ.
Έλα όμως που το Getz πήγαινε με μόλις 10, το πολύ 20 km/h πιό γρήγορα απο την νταλίκα με αποτέλεσμα η προσπέραση να κρατά μία αιωνιότητα και μία μέρα!
Χάνω την υπομονή μου και εκεί που το Getz βρίσκεται ακόμα κάπου στη μέση της νταλίκας, βγαίνω στο αντίθετο ρεύμα και προσπερνάω και τους δύο.
Λέτε να τρόμαξα τον φίλο με το Getz? Να σημειωθεί πάντως οτι η προσπέραση που έκανα ήταν 100% ασφαλής, καθώς είχα ορατότητα για πάνω απο χιλιόμετρο και δέν ερχόταν κανείς απο απέναντι.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ήμουν ζώο?Το σκηνικό: Είμαι με το μηχανάκι στο πέταλο του Μαλιακού. Μπροστά μου ένα Hyundai Getz και μπροστά απο το Hyundai είναι μία νταλίκα. Όπως πλησιάζω, το Hyundai βγάζει φλάς αριστερά για να προσπεράσει τη νταλίκα.
Όλα καλά σκέφτομαι, θα περιμένω το Hyundai να προσπεράσει και μετά θα προσπεράσω και εγώ.
Έλα όμως που το Getz πήγαινε με μόλις 10, το πολύ 20 km/h πιό γρήγορα απο την νταλίκα με αποτέλεσμα η προσπέραση να κρατά μία αιωνιότητα και μία μέρα!
Χάνω την υπομονή μου και εκεί που το Getz βρίσκεται ακόμα κάπου στη μέση της νταλίκας, βγαίνω στο αντίθετο ρεύμα και προσπερνάω και τους δύο.
Λέτε να τρόμαξα τον φίλο με το Getz? Να σημειωθεί πάντως οτι η προσπέραση που έκανα ήταν 100% ασφαλής, καθώς είχα ορατότητα για πάνω απο χιλιόμετρο και δέν ερχόταν κανείς απο απέναντι.
Ότι τον τρόμαξες είναι σίγουρο, γιατί τα ΖΩΑ που προσπερνούν τόσο αργά, επειδή δεν νιώθουν ούτε ταχύτητα να κατεβάσουν, πόσο μάλλον να κοιτάξουν και καθρέφτες. Οπότε πιθανότατα δεν θα σε είχε δει. Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα έκανα στη θέση σου, με τόσο καλή ορατότητα και τόσο γκάζι ανάμεσα στα πόδια μου
-
Ζωον δεν ησουν, καραπαρανομος ισως, και αν σε εβλεπε κανα καναλι θα σε βαφτιζε δολοφονο κλπ κλπ.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ελα ρε συ τωρα..R6 εχεις!βαλε μια ακραπα να σε ακουνε κιολας!ακριβως..
και ειχες πολυ καλη ορατοτητα οπως λες.
με τη δυναμη που εχει το μηχανακι αυτο, σε τετοια φαση ( με full ορατοτητα ) ο οποιοσδηποτε θα τον εσβηνε.. τουλαχιστον εγω -
Δηλαδη θες να μας πεις οτι επιταχυνες πιο γρηγορα απο Getz με R6?
Μονο αν ειχε ανοιχτη την ηλιοροφη και του κοβεΧωρις πλακα τωρα με τετοια επιταχυνση και με τον ογκο που εχεις σαν μηχανη καλα εκανες.
Ανυπερβλητο ζωο θα ηταν οποιος το εκανε αυτο με αμαξι (οτι και να ειχε).
Σε αυτες τις περιπτωσεις 10' υπομονη κανεις και συνεχιζεις ζωντανος!
Ζώα ζώα ζώα