-
Πηγαίνω χτες το μεσημέρι στην Έδεσσα, υπό καταρρακτώση βροχή και με πάρα πολλά φορτηγά και αγροτικά μηχανήματα στη διαδρομή.
Πρώτον. Μέσα στο άπειρο σπρευ από τα αυτοκίνητα, ούτε οι μισοί δεν είχαν αναμμένα φώτα. Δε μπορούσες να εμπιστευθείς τα μάτια σου και να βγεις στο αντίθετο για προσπέραση.
Δεύτερον. Ο ηλίθιος με το κάμπριο New Beetle που ενώ ήταν τελευταίος σε τρενάκι με φορτηγό μπροστά, βγήκε για προσπέραση ενώ είχε ήδη αρχίσει να βγαίνει ο πρώτος (με το φλας του, με τα όλα του) Προσπέραση στην προσπέραση, δηλαδή. ΕΛΕΟΣ!!!
-
Ζώα όλοι οι π@π@ρες που στον Κηφισό στη γέφυρα του ΣΕΦ πήγαιναν από τη ΛΕΑ για να γλυτώσουν την κίνηση λόγω ατυχήματος που οι υπόλοιποι μ@λ@κες υπομέναμε
Και θα πει κάποιος 'Και τι έγινε; Ίσα-ίσα που αποσυμφορήθηκε γρηγορότερα ο δρόμος'. Έλα, όμως, που το ασθενοφόρο, που ερχόταν εκείνη τη στιγμή, έπρεπε να περιμένει να βρουν τα ζώα χώρο να βγουν από τη ΛΕΑ για να περάσει. Δεν ξέρω ποιος και πόσο χτύπησε, αλλά και μερικά χαμένα δευτερόλεπτα (στην συγκεκριμένη περίπτωση πολλά) μπορεί να αποβούν μοιραία!!! -
Τρίχες 'αποσυμφορήθηκε' ο δρόμος. Απλώς εκείνοι πέρναγαν γρηγορότερα και οι υπόλοιποι περίμεναν περισσότερο, αφού πιο κάτω οι 'ξύπνιοι' έμπαιναν μπροστά τους.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τρίχες 'αποσυμφορήθηκε' ο δρόμος. Απλώς εκείνοι πέρναγαν γρηγορότερα και οι υπόλοιποι περίμεναν περισσότερο, αφού πιο κάτω οι 'ξύπνιοι' έμπαιναν μπροστά τους.Prisoner's dilemma - Wikipedia
Μόνο που δεν έχουμε φτάσει ακόμα στην κατάσταση ισορροπίας. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τρίχες 'αποσυμφορήθηκε' ο δρόμος. Απλώς εκείνοι πέρναγαν γρηγορότερα και οι υπόλοιποι περίμεναν περισσότερο, αφού πιο κάτω οι 'ξύπνιοι' έμπαιναν μπροστά τους.Δεν είναι απόλυτο. Λόγω του ατυχήματος είχε κλείσει η αριστερή λωρίδα πάνω στη γέφυρα. Άρα από τις 3 λωρίδες είχαν μείνει οι 2. Με χρήση της ΛΕΑ γινόντουσαν και πάλι 3. Μόλις ξεπερνούσε κανείς το τρακάρισμα τελείωνε και η ΛΕΑ, οπότε και πάλι επιστροφή στις 3 κανονικές λωρίδες (βέβαια τι ακριβώς συνέβαινε μπροστά δεν το ήξεραν οι κάφροι που εισέρχονταν στη ΛΕΑ 500μέτρα πριν το σημείο του ατυχήματος). Αυτά, όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το θέμα είναι ότι η ΛΕΑ είναι λωρίδα έκτακτης ανάγκης και όχι λωρίδα κυκλοφορίας!!!
Είναι για να περνάνε ασθενοφόρα-περιπολικά-κτλ όταν το επιβάλλουν οι συνθήκες και όχι ο Χ, Υ 'βιαστικός'!!! -
ΖΩΑ όσοι φεύγουν με πορτοκαλί στις πηγμένες διασταυρώσεις και μένουν στη μέση του κάθετου δρόμου
-
'ωραία' πράγματα...... 'όμορφος κόσμος... αγγελικά πλασμένος...'
Anyway... ο δικός μου μαλακομαγνήτης είναι εδώ κ πάλι ζωντανός!
Καποδηστρίου σήμερα το πρωϊ πηγαίνω με max 50χλμ/ώρα κ την ώρα που ετοιμάζομε να περάσω την διασταύρωση με πράσινο από τα αριστερά (περίμεναν να στρίψουν αριστερά στο φανάρι) ένα golf iV μπλέ με πινακίδες ΖΚΠ 1956 κ οδηγό ένα ξανθό που το μόνο που ήξερε να μασά τσίχλα, το κόβει δεξιά κ παραλίγο να με εμβολίσει!
Ευτυχώς δεν ερχόταν κανείς από δεξιά κ έφτασα μέχρι το πεζοδρόμιο για να την αποφύγω... μετά με κοίταγε χωρίς να μιλάει μασώντας την τσίχλα της...Άρε λοβοτομημένα άτομα που τους δίνουν κ δίπλωμα.....
-
Κατά τ' άλλα ΖΩΑ ο οδηγός και οι συνεπιβάτες του που απόψε το βράδυ ξεφορτώθηκαν από το παράθυρο το ΓΥΑΛΙΝΟ μπουκάλι αλκοολούχου ποτού στην άνοδο του Κηφισσού στο ύψος της Ιεράς Οδού και παραλίγο να πετύχουν ένα παλικάρι με μια tdm που όταν το πήρε χαμπάρι μέσως μετά τους πήρε στο κυνήγι. Εύχομαι να τους έκανε ΧΟΝΤΡΟ χουνέρι παρόλο που το saxo δεν είχε πινακίδες γιατί η κατάσταση Μπουρζουαζίας που επικρατεί πλέον φίλες και φίλοι, δεν περιγράφεται.Άκου εκεί να χάσεις τη ζωή σου εν κινήσει από μ%$$α και ανεύθυνα κωλοπαιδια Δεν μπόρεσα να τους ακολουθήσω γιατί δεν μου έδινε τισ δυνατότητες το 50 άρι scooter που είχα δανειστεί από τη δουλειά μου, παρ όλα αυτά έδωσα το στίγμα του συμβάντος και των ΠΑΝΗΛΙΘΙΩΝ στην Άμεση Δράση.
-
Βιαστικό καθίκι με γερμανικό σεντάν ( ) κορνάριζε προχθες τ' απόγευμα επίμονα σε μια **τυφλή κυρία, **που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου και προσπαθούσε με τα δύο της παιδάκια να βρει το δρόμο της προς το πεζοδρόμιο με τη βοήθεια των περαστικών, ανάμεσα σε διπλοπαρκαρισμένα και κάδους... Αθάνατη ελληνική ψυχή, πώς ξέπεσες τόσο πολύ τελευταία στην αθλιότητα ... ;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Βιαστικό καθίκι με γερμανικό σεντάν ( ) κορνάριζε προχθες τ' απόγευμα επίμονα σε μια **τυφλή κυρία, **που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου και προσπαθούσε με τα δύο της παιδάκια να βρει το δρόμο της προς το πεζοδρόμιο με τη βοήθεια των περαστικών, ανάμεσα σε διπλοπαρκαρισμένα και κάδους... Αθάνατη ελληνική ψυχή, πώς ξέπεσες τόσο πολύ τελευταία στην αθλιότητα ... ;Τον έδειρε κανείς από τους περαστικούς ή τον αφήσανε έτσι?
-
ΑΡΓΚΡΡΡΡΡ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βιαστικό καθίκι με γερμανικό σεντάν ( ) κορνάριζε προχθες τ' απόγευμα επίμονα σε μια **τυφλή κυρία, **που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου και προσπαθούσε με τα δύο της παιδάκια να βρει το δρόμο της προς το πεζοδρόμιο με τη βοήθεια των περαστικών, ανάμεσα σε διπλοπαρκαρισμένα και κάδους... Αθάνατη ελληνική ψυχή, πώς ξέπεσες τόσο πολύ τελευταία στην αθλιότητα ... ;
Τον έδειρε κανείς από τους περαστικούς ή τον αφήσανε έτσι?
Το ξύλο δεν είναι λύση, αν είσαι σώφρων και έχεις και μια οικογένεια να σε περιμένει στο σπίτι... 'Ξύλο' θα πρέπει να πέσει επιτέλους στις (όποιες) εκλογές και να μην ξαναψηφίσουμε κανέναν απατεώνα πολιτικό, που όλο τάζει λαγούς με πετραχείλια, παρ' όλα ταύτα όμως, η αθλιότητα στην οδηγική καθημερινότητα εξακολουθεί να παραμένει ανεξάρτητη και με ανοδική πορεία, καθώς βασιλεύουν η απαιδευσία (α) και η ατιμωρησία (β)...
-
Ζωο η τυπισα που με τρακαρε προχτες..το ζωο με εναν συνοδηγο μαστουρει πηγαινε αερα με ενα τζιπακι με σιδεριες δεν με ειδε 5 το πρωι και προσπαθησε να με αποφυγει λες και ημουν λακουβα...με αποτελεσμα το πισψκινητο βιταρα να γιρισει και να μου σκασει στην πορτα με αποτελεσμα να πεσω πανψ σε κατι κολονες να καβαλησω πεζοδρομια και.....παει το ραλλακι..ολικη καταστροφη να δω τωρα ποσα θα παρω απο την σφαλεια... παλιοζωα αντε φτιαχτε κανα φαι η καμια μπριζα στο σπιτι...
-
Το ξυλο ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ λυση, στο σημειο που εχουμε φτασει πια. Καθικια που ενω εχουν αδικο ζητανε και τα ρεστα, μλκες που ενω γνωριζουν οτι αυτο που κανουν ειναι λαθος το κανουν ανενοχλητα επειδη εχουν μαθει απο μικροι να ειναι πιο ισοι απο τους ισους, κωλοπαιδια που οταν δεν περναει το δικο τους κανουν τσαμπουκαδες*, ολοι αυτοι θα σταματησουν τις μλκιες τους ΜΟΝΟ αμα βρεθουν σε κανα νοσοκομειο και τους πονεσει. Ουτε προστιμα ουτε παρατηρησεις ουτε τιποτα αλλο δεν πιανει πια. Κορναρε σε πεζο που περναει απο διαβαση ενω εχει κοκκινο? Κλωτσια στον προφυλακτηρα και αμα κατεβει, ντου και ξυλο μεχρι να πει ελεος, και αλλο λιγο παραπανω. Χτες πεταξα το ποδηλατο πανω στο αυτοκινητο μλκ που βιαζοταν να περασει και ηταν πισω μου, σε λεωφορειοδρομο...Το παρ-μπριζ αιδοιο και αυτος να κοιταει σαν χανος. Του κοπηκε και η μαγκια και τα παντα μολις αρχισα να το παιζω τρελλος.
*οπως βλεπετε διαχωριζω μεταξυ των παραπανω και αυτων που δεν καταλαβαινουν οτι κανουν κατι λαθος. Αυτοι θελουν μια απλη υποδειξη, αν τωρα μολις τους εξηγησεις και καταλαβουν αρχισουν να συμπεριφερονται ως ανωθεν, μια απο τα ιδια...
-
Μέχρι να πέσεις εσύ στον μαλάκα που θα σε κάνει ασήκωτο..
Δεν είναι λύση το ξύλο, είτε μας αρέσει είτε όχι..
-
Ε, αμα πεσω στον ΕΝΑΝ που δεν ειναι ψευτομαγκας και δεν θα εξαφανιστει μολις δει οτι θα τις φαει για τις μλκιες του, και μαλιστα καταφερει να με δειρει (αν και με τα 'οπλα' που εχω υπ'οψιν μου, δυσκολο το βλεπω...), ε τοτε ας φαω, αρκει να ριξω μερικες...
Και οχι γιατι γουσταρω τους τσαμπουκαδες, αλλα γιατι δεν γουσταρω να κανω την παπια. Μια φορα το εκανα αυτο στην ζωη μου (πριν 10 χρονια...) και ακομα το σκεφτομαι και με πειραζει.
ΥΓ Αμα κατ'εσε δεν ειναι λυση αυτο, κρατα και εφαρμοζε εσυ τις 'πολιτισμενες' λυσεις (με την αποτελεσματικοτητα τους...) και ασε εμενα τον αγριο να ριχνω σφαλιαρες...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ε, αμα πεσω στον ΕΝΑΝ που δεν ειναι ψευτομαγκας και δεν θα εξαφανιστει μολις δει οτι θα τις φαει για τις μλκιες του, και μαλιστα καταφερει να με δειρει (αν και με τα 'οπλα' που εχω υπ'οψιν μου, δυσκολο το βλεπω...), ε τοτε ας φαω, αρκει να ριξω μερικες...Και οχι γιατι γουσταρω τους τσαμπουκαδες, αλλα γιατι δεν γουσταρω να κανω την παπια. Μια φορα το εκανα αυτο στην ζωη μου (πριν 10 χρονια...) και ακομα το σκεφτομαι και με πειραζει.
ΥΓ Αμα κατ'εσε δεν ειναι λυση αυτο, κρατα και εφαρμοζε εσυ τις 'πολιτισμενες' λυσεις (με την αποτελεσματικοτητα τους...) και ασε εμενα τον αγριο να ριχνω σφαλιαρες...
Ρε φίλε είσαι τρελός??? Πρόσεχε εκει έξω!!!! Ένας γνωστός μου ζήτησε απο κάποιον να μετακινήσει το αμάξι του και του τράβηξε αεροβόλο ο άλλος στις 5 το πρωί!!!! μια σφαίρα στο αέρα και την δεύτερη δεν κατάλαβε ποτέ ο φίλος αν σημάδευε αυτόν ή τον τοίχο δίπλα του, οπου τελικά έσκασε...
Ο τύπος είχε διπλοπαρκάρει και έτρωγε σαντουιτς ανενόχλητος ......Και αν πέσεις σε καμια παρέα με πέντε παλικάρια???? δεν θα προλάβεις ούτε να το σκεφθείς!!!!!! Δώσε τόπο κάφροι υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα
-
Και τί θα κάνεις στον '#$%@#%' που θα στην πει γιατί παριστάνεις τον κοντράκια;
-
IMO
Προσοχή πολύ γιατί στους δρόμους κυκλοφορούν........
Κοινοί εγκληματίες
Άνθρωποι που έχουν άδεια οπλοχρησίας
Αστυνομικοί, Λιμενικοι, ΟΥΚάδες εκτός υπηρεσίας
“Μπράβοι” νυχτερινών κέντρων
Προσωπικές συνοδείες επιχειρηματιών
Ανωγειανοί
Τραβεστί
Και κάμποσοι με σωματική διάπλαση που στα σίγουρα δεν σε παίρνει......Να σου πω επίσης ότι έχω δει σκηνικό με τύπο να τις μαζεύει χωρίς να μπορεί να βγει έξω καθώς η ντουλάπα του κράταγε την πόρτα κλειστή και του χώνε από το παράθυρο
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ε, αμα πεσω στον ΕΝΑΝ που δεν ειναι ψευτομαγκας και δεν θα εξαφανιστει μολις δει οτι θα τις φαει για τις μλκιες του, και μαλιστα καταφερει να με δειρει (αν και με τα 'οπλα' που εχω υπ'οψιν μου, δυσκολο το βλεπω...), ε τοτε ας φαω, αρκει να ριξω μερικες...Μόνο πρόσεξε μη σε πυροβολήσει κάποιος ψευτόμαγκας σε περίπτωση που του κάνεις παρατήρηση για επικίνδυνη οδήγηση μπροστά από σχολείο
Κατά τα άλλα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι στις περιπτώσεις που ανέφερες χρειάζεται ξύλο. Είναι ο μόνος βραχυπρόθεσμος τρόπος για να καταλάβουν τα ζώα ότι δεν μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Ο μεσο/μακρο-πρόθεσμος είναι μέσω σωστής παιδείας, αλλά μέχρι τότε ...
Ζώα ζώα ζώα