-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
ΕΓΩ: Περιμενω να παρκαρω εδω! (με εντονο υφος!)
ΑΥΤΗ: Δικιο εχεις! Δικιο εχεις! Αλλα δεν θα φυγω...
ΕΓΩ: Τι παει να πει δεν θα φυγεις?? Θα φυγεις και θα παραφυγεις...
ΑΥΤΗ: Εσυ αν ημουν στην θεση μου ομως δεν θα εφευγες!
ΕΓΩ: (αφωνος!!!)
ΑΥΤΗ: Και εκτος αυτο μενω και εδω περα! (μου δειχνει την διπλα πολυκατοικια)
ΕΓΩ:Ναι, και εγω μενω εδω (στην απεναντι πολυκατοικια!)
ΑΥΤΗ: Ναι αλλα ειμαστε στην δικη μου πλευρα!!![](http://perso.wanadoo.fr/atil/forum/fouet3.gif)
-
ΕΓΩ: Περιμενω να παρκαρω εδω! (με εντονο υφος!)
ΑΥΤΗ: Δικιο εχεις! Δικιο εχεις! Αλλα δεν θα φυγω...
ΕΓΩ: Τι παει να πει δεν θα φυγεις?? Θα φυγεις και θα παραφυγεις...
ΑΥΤΗ: Εσυ αν ημουν στην θεση μου ομως δεν θα εφευγες!
ΕΓΩ: (αφωνος!!!)
ΑΥΤΗ: Και εκτος αυτο μενω και εδω περα! (μου δειχνει την διπλα πολυκατοικια)
ΕΓΩ:Ναι, και εγω μενω εδω (στην απεναντι πολυκατοικια!)
ΑΥΤΗ: Ναι αλλα ειμαστε στην δικη μου πλευρα!!Και εκει ηταν που ξεχειλησε το ποτηρι και αρχισαν τα γαλλικα (#$@$%$@!^$^$@!#%!$)! Βγηκαν ο κοσμος απο τα μπαλκονια τους απο τις φωνες... Αφου καταλαβε οτι αν δεν εφευγε δεν θα ειχαμε καλα ξεμπερδεματα εφυγε η κυρια....
Τωρα απλα προσπαθω να ηρεμησω...
'εγώ μένω εδώ'
κάπου έχω ξαναγράψει αντίστοιχο σκηνικό, με άλλη κατάληξη
Καλλιθέα, Σάββατο μεσημέρι σε ώρα που ούτε πεζός δεν χωράει να περάσει ανάμεσα αυτοκίνητα, νεαρός με Ζ3 προσπαθεί να παρκάρει και ξαφνικά αδειάζει θέση επάνω στη Θησέως :ο (ούτε τζόκερ) τον αφήνει να φύγει, πάει μπροστά, βάζει και όπισθεν και... νεαρά με Clio ΤΣΟΥΠ το βάζει με τη μούρη
Βγαίνει έξω, ευγενέστατος, (πως μπορούσε άραγε)
-Συγνώμη, δεν είδατε ότι ήμουν έτοιμος να παρκάρω
(έχει βγει η άλλη και κλειδώνει)
-Ναι και (με ύφος μοντέλου) ήμουν πιο γρήγορη βάζει και συναγερμό κι ετοιμάζεται να φύγει
ατάραχος μπαίνει στη Ζ3, βάζει μπροστά, τέρμα γκάζι, όπισθεν και... βουρ στο Clio
της φωνάζει: κι εγώ είμαι πιο πλούσιος και φεύγει
κι η κορυφαία ατάκα: Του πήρε κανείς τον αριθμό;
-
... πηγαινω 1,5 αυτοκινητο πιο μπροστα για να μπορεσει να φυγει!...μια Μ@Λ@κισμενη να μπαινει με την μουρη στην θεση...Γι' αυτό περιμένουν πριν το αυτοκίνητο που ξεπαρκάρει. Και πάλι μπορεί να μπεί κάποιος με τη μούρη αλλά έχει μικρότερο 'παράθυρο' να το κάνει
-
Ρε συ δεν προλαβα.... Την ωρα που περνουσα διπλα απο το αυτοκινητο που ξεπαρκαρε ο οδηγος του εμπαινε μεσα σε αυτο!
Τεσπα την εκδικηση μου εγω την πηρα.... -
@ IKAR: Και γ@μώ τα σκηνικά!!! Να σαι καλά που μ έκανες και γέλασα τόσο ... Θα έχω να το λέω αυτό!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
της φωνάζει: κι εγώ είμαι πιο πλούσιος και φεύγει -
Τεσπα την εκδικηση μου εγω την πηρα....Πώς;
-
Εγώ ζώο θα τον έλεγα, μπορεί να ταιριάζει και στα απίθανα: είμαι επί της επταπυργίου στον άγιο χαράλαμπο, όταν παππόυς με C200 παραβιάζει το stop ερχόμενος από κάθετο αριστερά και πάει να με φάει. Του πατάω κόρνα εγώ, και λίγο πιο κάτω έρχεται και αρχίζει να με βρίζει. Ρωτάω γιατί, και μου απαντάει 'Πλήρωσε το πρώτα, και μετά μιλάς', συνεχίζοντας να φωνάζει. Τι να πω, γιορτινές μέρες, δεν ασχολήθικα παραπάνω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ ζώο θα τον έλεγα, μπορεί να ταιριάζει και στα απίθανα: είμαι επί της επταπυργίου στον άγιο χαράλαμπο, όταν παππόυς με C200 παραβιάζει το stop ερχόμενος από κάθετο αριστερά και πάει να με φάει. Του πατάω κόρνα εγώ, και λίγο πιο κάτω έρχεται και αρχίζει να με βρίζει. Ρωτάω γιατί, και μου απαντάει 'Πλήρωσε το πρώτα, και μετά μιλάς', συνεχίζοντας να φωνάζει. Τι να πω, γιορτινές μέρες, δεν ασχολήθικα παραπάνω.Ο ποιητής μάλλον είχε πρόβλημα με όσους ψωνίζουν με δόσεις...
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Εγώ ζώο θα τον έλεγα, μπορεί να ταιριάζει και στα απίθανα: είμαι επί της επταπυργίου στον άγιο χαράλαμπο, όταν παππους με C200 παραβιάζει το stop ερχόμενος από κάθετο αριστερά και πάει να με φάει. Του πατάω κόρνα εγώ, και λίγο πιο κάτω έρχεται και αρχίζει να με βρίζει. Ρωτάω γιατί, και μου απαντάει 'Πλήρωσε το πρώτα, και μετά μιλάς', συνεχίζοντας να φωνάζει. Τι να πω, γιορτινές μέρες, δεν ασχολήθικα παραπάνω.
Ο ποιητής μάλλον είχε πρόβλημα με όσους ψωνίζουν με δόσεις...
To εφάπαξ να είναι καλά...
-
Πως γίνεται να τρακάρουν σχεδόν στην ευθεία;;;; :ο :ο :ο
σε απόσταση 1 χλμ, ένα λιωμένο Saxo... στην παραλιακή προς Αθήνα στις γραμμές του τραμ, κοιτούσε τη... Γλυφάδα (μόνο του!)
Φτάνω στην αριστερή ελαφριά καμπή πριν την Αλίμου, άλλα δύο είχαν γίνει μπίλιες
από τι ώρα άρχισαν να πίνουν;
-
Τους τύπους κοντά στην Αλίμου τους είδα κι εγώ. Είχαν ρίξει ήδη πριονίδι στο δρόμο, υπήρχε περιπολικό κι έφτανε ο γερανός. Πραγματικά σήμερα είχα δει από τις 9 μμ ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. 2 Astra G έκαναν φονικές σφήνες, 1 με Grand Cherokee προσπαθούσε να περάσει ό,τι έβρισκε μπροστά του (αλλά τον πρόδιδε το ψηλό κέντρο βάρους του και έπιανε τη μισή διπλανή λωρίδα στις στροφές), 1 ταρίφας στην κοσμάρα του έστριβε χωρίς φλας. Ένοιωσα πολύ καλύτερα όταν έφτασα στον προορισμό μου.
-
BMW X5 εκανε τρελλες σφήνες στη Μεσογείων (Αγια Παρασκευη) στισ 2¨45 περιπου ενω ενα xsara το κυνηγουσε... Εγω προσπαθησα να κρατηθώ όσο μπορούσα μακρυα τους...
Συγχαρητήρια στον μ@λ@κ@ που έκλεισε την είσοδο του παρκινγκ.. Τον έκλεισα και εγω και θελω να δω πως θα φυγει το πρωι ο καραγκιοζης.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τεσπα την εκδικηση μου εγω την πηρα....
Πώς;
Α,τιποτα σπουδαιο.... Απλα για να παρει τωρα το αυτοκινητακι της η κυρατσα θα πρεπει η να βαλει την ρεζερβα η να βρει μια τρομπα και να φουσκωσει το λαστιχακι της!!
Α, μπορει να παει και σε καποιο πρατηριο για να το φουσκωσει! Ειδες τι καλος που ειμαι... -
Ζώον
Μεγάλος κόπανος ο ταρίφας ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής μπήκε στην ΑΟ από Κηφισσό προς Ελευσίνα. Είναι στη δεξιά λωρίδα μπροστά και εγώ στη μεσαία αλλά πιο πίσω. Περιμένω λίγο, κινείται κανονικά στη δεξιά και δεν δείχνει πρόθεση να αλλάξει λωρίδα. Αρχίζω να επιταχύνω. Ξαφνικά, το Άγιο Πνεύμα τον φώτισε και λέει 'δεν αλλάζω λωρίδα'; Χωρίς να κοιτάξει, χωρίς να βγάλει φλας έκανε μια το τιμόνι αριστερά. Ευτυχώς που δεν είμασταν κοντά και πρόλαβα να μειώσω ταχύτητα.
Πόσο μα πόσο μαλα....ματένιοι είναι μερικοί; -
Α,τιποτα σπουδαιο.... Απλα για να παρει τωρα το αυτοκινητακι της η κυρατσα θα πρεπει η να βαλει την ρεζερβα η να βρει μια τρομπα και να φουσκωσει το λαστιχακι της!!
Α, μπορει να παει και σε καποιο πρατηριο για να το φουσκωσει! Ειδες τι καλος που ειμαι...Τι μου θύμισες τώρα!!!! Καλοκαίρι του 2002 εγώ, ο αδελφός μου και δύο φίλες μας έχουμε πάει για μπάνιο-καφέ στο Ζούμπερι (στη Νέα Μάκρη). Η καφετέρια έχει ένα οικόπεδο-αλάνα για να παρκάρουν οι πελάτες. Εκεί όλοι παρκάρουν κάθετα στην περίμετρο του οικοπέδου (δηλ. με τη μούρη ή τον κώλο να κοιτάει την εκάστοτε πλευρά του οικοπέδου). Βρίσκουμε λοιπόν μία κενή θέση κι εμείς και το βάζουμε. Κάνουμε, όμως, το 'λάθος' και το παρκάρουμε 1-1,5 μέτρο πιο μέσα από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα (οι πόρτες οδηγού-συνοδηγού ήταν στο ύψος του μπροστινού προφυλακτήρα του αριστερού και δεξιού αυτοκινήτου). Κάνουμε το μπάνιο μας, πίνουμε τον καφέ μας και πάμε να πάρουμε το αυτοκίνητο και ένας λαμάκας έχει παρκάρει ακριβώς από πίσω μας - λες και δεν υπήρχε το αμάξι μας εκεί - και δεν μπορούμε να βγούμε
Επιστρέφουμε στην καφετέρια, ρωτάμε μήπως ανήκει σε κάποιον το αυτοκίνητο, καμμία τύχη. Επιστρέφουμε στο αυτοκίνητο και για καλή μας τύχη αναγνωρίζουμε τρία αυτοκίνητα πιο δίπλα παρκαρισμένο το αμάξι ενός γνωστού μας. Επίσης, όλα τα αυτοκίνητα έχουν αφήσει ένα κενό 3-4 μέτρων από τον τοίχο. Οπότε, επιστρέφουμε στη καφετέρια και βρίσκουμε το γνωστό μας, ο οποίος βγάζει το αμάξι του και οδηγώντας κολλητά στον τοίχο καταφέρνουμε και απεγκλωβιζόμαστε.
Είχε έρθει η ώρα να πάρουμε την εκδίκησή μας. Εγώ και η μία κοπέλα στο αμάξι με ανοιχτή τη μηχανή και ο αδελφός μου με την άλλη κοπέλα ξεφουσκώνουν τα δύο αριστερά λάστιχα του λαμάκα
Πολύ θα ήθελα να μάθω πως έφυγε αφού η ρεζέρβα δεν ήταν αρκετή!!! -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Είχε έρθει η ώρα να πάρουμε την εκδίκησή μας. Εγώ και η μία κοπέλα στο αμάξι με ανοιχτή τη μηχανή και ο αδελφός μου με την άλλη κοπέλα ξεφουσκώνουν τα δύο αριστερά λάστιχα του λαμάκα
Πολύ θα ήθελα να μάθω πως έφυγε αφού η ρεζέρβα δεν ήταν αρκετή!!!Απαράδεκτος!!! Συναγωνίστηκες με τον άλλο στη μαλακία και κέρδισες με διαφορά!
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Πολύ θα ήθελα να μάθω πως έφυγε αφού η ρεζέρβα δεν ήταν αρκετή!!!Απαράδεκτος!!! Συναγωνίστηκες με τον άλλο στη μαλακία και κέρδισες με διαφορά!
Καλά, δεν του έκανε και καμιά μόνιμη βλάβη..
αντιθέτως, υπάρχουν μερικές φορές που το 'κλείσιμο' καταντάει πολύ εκνευριστικό, και αν και δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα, δεν ξέρω αν στο μέλλον θα κρατηθώ απ'το να ξεφουσκώσω κανα λάστιχο ..
σκέψου μόνο ότι μένω δίπλα στο γήπεδο του Πανιωνίου, και συνέχεια μου κλείνουν το γκαράζ όταν έχει αγώνα
( αν και τώρα τελευταία έχει σταματήσει αυτό επειδή δεν πάνε οι Πάνθηρες στο γήπεδο, αφού έχουν τσακωθεί με το Μπέο. ) τελοσπάντων.
Ξέρεις τί είναι να έχεις αργήσει, να τρέχεις πανικόβλητος και να διαπιστώνεις ότι σ'εχουν κλείσει, και την έχεις βάψει..;
και στη θεωρία, ωραία είναι να τα λέμε και δεν είναι σωστό κτλ, όταν όμως ο άλλος σου κάνει τη ζωή δύσκολη, οι αντιδράσεις σου δεν είναι και τόσο πολιτισμένες.. -
Ωραία. Είμαι απαράδεκτος Πες μου, εσύ τι θα έκανες;;; Σκέψου, καταρχήν ότι από κωλοφαρδία βρήκαμε τρόπο να ξεπαρκάρουμε. Αλλιώς θα έπρεπε να τον περιμένουμε να κάνει τις βουτιές του, να πιει τον καφέ του, κτλ. ... Κι αν ερχόταν μετά από 2-3-4 ώρες;;; Δεν ήμασταν και στο δρόμο να φωνάξουμε την τροχαία. Αν ήμασταν, αυτό θα έκανα. Θα φώναζα γερανό. Ήμασταν σε ιδιωτικό χώρο. Θα έπρεπε ο ιδιοκτήτης της καφετέριας να πειστεί να δώσει άδεια να φωνάξουμε την τροχαία. Χαιρέτα μου τον πλάτανο και στην κορφή κανέλα. Καλώς ή κακώς σίγουρα θα το ξανασκέφτηκε από εκείνη την ημέρα να κλείσει κάποιον. Και χωρίς ζημιά. Απλώς υπέστει μια ταλαιπωρία.
Με συγχωρείς αν εγώ δεν είμαι του '... γύρνα και το άλλο μάγουλο'
-
Σωστά ενίστασαι αλλά σκέψου ο λοκατζής να έπρεπε να πάει κάποιον στον γιατρό με το αυτοκίνητο ...και εγώ στην θέση του τα ίδια θα έκανα!
Ζώα ζώα ζώα