-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
χμμμ
ας προσπαθησω...
λοιπον..νομιζω οτι ταιριαζουμε πολυ και θελω να βγουμε!!!
gkoyyyyyyyyyyh!! Παραλιγο να με ξεκανεις κακουργε!! οχι να παω κι απο πνιξιμο!
-
χεχε
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
χεχεΤι χαιρεκακος ανθρωπος!!
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Αν έπρεπε να πάει σε γιατρό δεν θα καθόταν να ξεφουσκώνει λάστιχα.
Χαβαλέ με τη παρέα έκανε.Έχεις δίκιο. Αφού εκείνη την ημέρα που ξυπνήσαμε το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν σε ποιον θα κάνουμε μαλακία.
Μα καλά σοβαρολογούμε;;; Χαβαλέ το λες εσύ όταν επί μισή και ώρα ψάχναμε τρόπο να απεγκλωβιστούμε; Για να κάνεις χαβαλέ, πρέπει να έχεις την αντίστοιχη ψυχολογία. Εγώ εκείνη τη στιγμή ήθελα να σπάσω τη μούρη αυτουνού που με είχε κλείσει και να του κάψω το αμάξι. Αλλά, επειδή έτσι θα φερόταν ένα ζώο, κάναμε κάτι που (1) δεν προκάλεσε μόνιμη ζημιά, (2) ικανοποίησε τα νεύρα μας και (3) μπορεί να απέτρεψε τον(την) κύριο(α) να επαναλάβει την ίδια κίνηση στο μέλλον.
Συγγνώμη που δε νοιώθω άσχημα για την πράξη μας αυτή. -
@ lokatzis
Εάν ο εν λόγω οδηγός σας έκλεισε εν γνώσει του, τότε καλά του έκανες!
Εάν όμως τα αυτοκίνητα εκεί ήταν μυστήρια παρκαρισμένα, και αυτός που σας έκλεισε δεν το πήρε χαμπάρι, τότε είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα.
Αυτό το τελευταίο το λέω επειδή ενίοτε γινόμαστε άθελα μας ζώα...
-
ζώον με χαλασμένο αυτοκίνητο χθές το βράδυ στον περιφερειακό θεσσαλονίκης αμέσως πρίν την είσοδο για νεάπολη στο ανέβασμα,με κατευθυνση ανατολίκα.Αρχικά όταν πήγαινα δυτικά τον είδα απο απέναντι να κάθετε στην άκρη αμέσως μετά την ανηφορική στροφή,όταν γυρνούσα είδα οτι πήγε και άλλο ζώο απο εταιρεία στυλ express servise και σηκωνε το αμάξι χωρίς να έχουν βάλει ουτε ένα τριγωνάκι, με αποτέλεσμα να βλέπεις τα 2 ζώα 10 μέτρα πρίν να πέσεις πανω τους.
Δεν σκεφτονται τα γαϊδούρια οτι κόντεψαν να τρακάρουν τόσα αυτοκίνητα;;;
ΟΥΣΤ!!!!
Υ.Γ. άντε και χρόνια πολλά
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
@ lokatzisΕάν ο εν λόγω οδηγός σας έκλεισε εν γνώσει του, τότε καλά του έκανες!
Εάν όμως τα αυτοκίνητα εκεί ήταν μυστήρια παρκαρισμένα, και αυτός που σας έκλεισε δεν το πήρε χαμπάρι, τότε είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα.
Αυτό το τελευταίο το λέω επειδή ενίοτε γινόμαστε άθελα μας ζώα...
Είμαι στη δουλειά. Όταν βρω χρόνο θα ανεβάσω σχεδιάγραμμα να δεις ότι δε γίνεται κατά λάθος.
-
Δε χρειάζεται... είμαι σίγουρος πως τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λες, απλά καμιά φορά, και το έχω ζήσει αυτό, η βλακεία ορισμένων είναι τέτοια που δε μπορείς να τους αποδώσεις κακή πρόθεση! Θα μου πεις, συγχωρείται τέτοια βλακεία; Όχι, αλλά αυτό είναι κουβέντα για άλλο thread.
Πάντως, το να σε κλείσει κάποιος εν γνώσει του... τι να πω, καταλαβαίνω γιατί εξαγριώθηκες!!!
-
Δεκτές και σεβαστές οι αντιρρήσεις περί της αυτοδικίας και του πόσο επικίνδυνο είναι αν σε πιάσουν στα πράσσα.
Οταν όμως θες να το κάνεις σωστά, και παίρνεις τηλέφωνο στην αστυνομία, και αυτό που εισπράττεις είναι ένα 'άντε γ@&@*(!', τι κάνεις;
Οταν ακόμη δε σε βρίζουν, σού λένε 'εντάξει εντάξει θα έρθουμε' και δεν έρχονται ποτέ, τότε τι κάνεις;;
Δεν παίρνεις τη 'δικαιοσύνη' στα χέρια σου;
-
ζώο εγώ που έγινα για χάρη της μάνας μου παρκάροντας και καλύπτοντας όλο το πεζοδρόμιο τμήματος της οδού Ηλιουπόλεως για να φορτώσουμε κάτι πράγματα στο αμάξι από ένα μαγαζί. Μου την είπε ένας πεζός, αν όμως στη θέση μου ήταν το φορτηγό που ξεφόρτωνε πάλι θα μου την έλεγε ή θα περίμενε υπομονετικά?Αυτές οι διακρίσεις είναι που μας φάγανε
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δεκτές και σεβαστές οι αντιρρήσεις περί της αυτοδικίας και του πόσο επικίνδυνο είναι αν σε πιάσουν στα πράσσα.Οταν όμως θες να το κάνεις σωστά, και παίρνεις τηλέφωνο στην αστυνομία, και αυτό που εισπράττεις είναι ένα 'άντε γ@&@*(!', τι κάνεις;
Αυτό σου έχει συμβεί; Μου φαίνεται αδιανόητο.
Όσες φορές τους έχω καλέσει (και τους έχω καλέσει πολλές φορές για το θέμα μας καθώς έχω την ατυχία να γειτονεύω με πολύ δημοφιλές εμπορικό κατάστημα και με κλείνουν συχνά) είναι τυπικοί στο τηλέφωνο. Συνήθως αργούν περίπου μισή ώρα και όταν πια φτάσουν, το αυτοκίνητο έχει φύγει, αλλά και πάλι θα μου φαινόταν εντελώς εξωφρενικό να με βρίσει η αστυνομία. Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα το είχα καταγγείλει οπωσδήποτε.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αυτό σου έχει συμβεί; Μου φαίνεται αδιανόητο.Εχει συμβεί σε μέλος του φόρουμ.
'Αλλο μέλος του φόρουμ έχει φάει άγριο ξύλο από τους μπάτσους.
Σιγά τα λάχανα. Εδώ οι ίδιοι είναι κατά κανόνα αγενέστατοι, και αυτά που περιγράφουμε στο παρόν topic, τα κάνουν και οι ίδιοι. Απλά έχουμε ανοίξει ειδικό topic για αυτούς, διότι αυτοί έχουν και εξουσία.
-
Η αστυνομια ειναι παντα ευγενικη και προθυμη στο τηλ,εγω οποτε τους καλω μαλλον δεν εχουν ερθει ποτε παντως .Τις προάλλες τους καλεσα για ενα χρέπι που ηταν παρατημενο πανω απο 24ωρες μισοκλείνοντας το δρόμο.7 ώρες μετά που πέρασα το αυτοκίνητο ήταν ακόμα εκεί και χωρίς κλήρη ή ειδοποίηση ή οτιδήποτε,και θα μπορούσε να είναι ακόμα και κλεμμένο...
-
25η Δεκεμβρίου βράδυ
Είμαι στην Πέτρου Ράλη, στο φανάρι για να στρίψω αριστερά στη Θηβών και βρίσκομαι στην αριστερή λωρίδα. Ανοίγει το φανάρι και ο κόπανος στη δεξιά, ο οποίος επίσης ήθελε να στρίψει αριστερά στη Θηβών, γυρνάει το τιμόνι αριστερά αναγκάζοντας με να πλακωθώ στα φρένα. Με το αριστερό χέρι κράταγε το τηλέφωνο στο αυτί του. Παρακάτω, έφαγε το φάσκελο του.
άει σιχτίρ. -
Σημερα πηγα να 'φαω' αλλο ενα μηχανακι.
Πρωτος σε φαναρι κοιτουσα δε3ια (το φαναρι, οχι την κοπελιτσα στη γωνια ). Αναβει πρασινο, φευγω, κ 3αφνικα βλεπω το 'παπακι παω στην ποταμια' που απο το αριστερο στενο περνουσε με κοκκινο απεναντι επειδη ηταν ολοι σταματημενοι για ενα δλ. Ευτυχως για εκεινον φρεναρε χιλιοστα απο το φτερο μου. -
Ο χρήστης avel έγραψε:
'Αλλο μέλος του φόρουμ έχει φάει άγριο ξύλο από τους μπάτσους. -
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Ξερετε οτι η ΕΛΑΣ εχει 40 ατομα νεκρα ετησιως απο συμπλοκες στους δρομους??Ναι παιδια ετσι ειναι....
Νομίζω οτι υπερβάλλεις λίγο.
Πέρσι που είχε 40 νεκρούς?
Που είχε 20?Κατά τα άλλα δεν διαφωνώ για τα λεγόμενα σου περί ύβρεων μέσω τηλ.
-
To να παρκάρεις σε αναπηρική θέση είναι γαϊδουριά...
Το να παρκάρεις ΕΝΑ αυτοκίνητο σε ΔΥΟ αναπηρικές θέσεις τι είναι;
Το είδα και αυτό στο Mall σε ένα τελείως άδειο πάρκινγκ!
Αν του έκαιγα το αυτοκίνητο θα ήμουν κακός ε; Έπρεπε να τον περιμένω, αλλά ευτυχώς για εκείνον βιαζόμουν. Ε ρε να μην έχω ένα Hammer!
-
εγώ που πήγα στο mall εχθές είδα ότι είχαν κλείσει με κορίνες τις αναπηρικές (είχε πολύ κίνηση όμως)
-
Τελευταία έχει παραγίνει το κακό με τους έξυπνους που πιάνουν δύο θέσεις στα parking των πολυκαταστημάτων και των κινηματογράφων. ΟΚ, η αστυνομία εκεί δεν έχει αρμοδιότητα. Υπάρχει κάτι που να μπορεί να κάνει το κατάστημα; Μπορείς ως πελάτης να απευθυνθείς κάπου;
Ζώα ζώα ζώα