-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Για να δούμε λοιπόν Αννίβα αν όντως σε αδίκησα.
…η πλάκα είναι όταν οι ανίδεοι που δεν ξέρουν τι έχουν και έχουν ένα αμάξι βλέπε boxter, έρχονται και σε κοιτάζουν σε φανάρι με την γκόμενα, σε δείχνουν και γελάνε…
Ρωτάω όλους όσους διαβάζουν το συγκεκριμένο νήμα. Έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς να είστε σταματημένος σε φανάρι και από τα διπλανά αυτοκίνητα να σας δείχνουν και να γελάνε; Αν σας συνέβαινε, δεν θα προβληματιζόσασταν;
«Τι να φταίει άραγε;» «Μήπως έχω μουντζούρες στα μούτρα; - Μπα, πλύθηκα το πρωί». «Μήπως είμαι ακόμα με τις πιζάμες; - Όχι, τα ρουχαλάκια μου φοράω.» «Μήπως γελάνε με τις μετατροπές που έχω κάνει στο αμάξι; Έχει γούστο! Καλά, θα του δείξω εγώ τώρα που θα ανοίξει το φανάρι. Ακούς εκεί! Έχει μια Porsche και νομίζει ότι έχει καλύτερο αμάξι από το δικό μου! Κάτσε τώρα να φας την σκόνη μου και θα δεις αν το γκομενάκι που είναι δίπλα σου θα θέλει να είναι μέσα στην Porsche σου (μπλιάχ!), ή στο 106 μου!»
Έχεις εν μέρει δίκιο. Αυτή είναι η μία πλευρά. Η άλλη πλευρά είναι ότι ο τύπος με την Porsche τσίμπησε, σκέφτηκε 'ποιος νομίζει ότι είναι αυτός με το 106;', κόντραρε και έχασε. Θα μπορούσε πολύ εύκολα, αν ήταν υπεράνω, να γελάσει και όταν ανάψει το φανάρι να ξεκινήσει ήρεμα και απλά και να αδιαφορήσει για το διπλανό αυτοκίνητο που ξεκίνησε με κόφτες, κτλ.
-
Σε αυτό συμφωνούμε. Ο ιδιοκτήτης ακριβού γρήγορου αυτοκινήτου που θα τσιμπήσει σε μια κόντρα με ένα κατσαριδάκι είναι πραγματικά χαζός γιατί αυτός δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα. Αυτά τα αυτοκίνητα έχουν φτιαχτεί για να τα απολαμβάνεις σε έρημες επαρχιακές διαδρομές, όχι για να κάνουν κόντρες στο φανάρι με κάθε τύπο from Down Under που θα βρεθεί δίπλα τους.
-
Τώρα, αν πως πως τα μεγαλύτερα ζώα των τελευταίων ημερών είναι αυτοί που ευθύνονται για την ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ κατάσταση στους δρόμους, θα έχω άδικο;
Ποιους εννοώ; Αυτούς που μας χρησιμοποιούν εκβιαστικά για να πάρουν ακόμη περισσότερα χρήματα και προνόμια, αυτούς που υποβαθμίζουν την έννοια του λαϊκού αγώνα στο επίπεδο της μικροπολιτικής και της γελοιότητας, αυτούς τους ψεύτες που απεργούν και κλείνουν δρόμους, τη στιγμή βρίσκονται σε καλύτερη (οικονομική βέβαια) μοίρα από την πλειοψηφία του πληθυσμού- έστω και αν χρεωκόπησαν τις ΔΕΚΟ στην πορεία...
Αυτούς που δε μας σέβονται, μας αναγκάζουν να χάσουμε το χρόνο, τη ψυχραιμία και την ηρεμία μας, αυτούς πού εν ολίγοις λένε 'καθήστε να σας γ@...σουμε, προκειμένου οι τσέπες μας να είναι γεμάτες'.
Προτού σκεφτείτε να με κατηγορήσετε ως οτιδήποτε, σκεφτείτε μόνο τι πλάκα που έχει να μεταφέρεις κάποιον καρκινοπαθή στο νοσοκομείο, την ώρα που πονά φρικτά, και να μην κινείται τίποτε, επειδή ΑΥΤΟΙ έχουν γραμμένο στα @@ τους εσένα, την ζωή σου, την τιμή σου και οτιδήποτε τέλος πάντων δε θα τους βοηθήσει να επιπλώσουν το εξοχικό ή να βάλουν δέρματα στο αυτοκίνητο.
Γελοία ανθρωπάκια, που μόνο το φτύσιμο και οι κλωτσιές τους αξίζουν. Να χαρώ λαϊκούς αγώνες που εκφράζουν ένα μικρό ποσοστό, ενώ οι υπόλοιποι υποκείμεθα σε πρωτόγνωρη ταλαιπωρία. Φασίστες...
-
Επειδή έχετε χάσει το νόημα του post και κάποιοι με χαρακτηρίσατε κάγκουρα και για αυτό γελάγανε μαζί μου(κύριε Lappa εγώ δεν 'προσέβαλα' κανέναν εάν θελήσω να το κάνω πιστέψτε με είναι το πιο εύκολο) anyway..
Η ουσία είναι ότι το αμάξι μου είναι ένα 106 το οποιο έχει μετατραπεί και για αγωνιστική χρήση (συστήματα ασφαλειας όπως roll-bar κλπ) και για καθημερινή χρήση... Τα ζώα λοιπόν αυτά που με τα χρήματα του μπαμπά τους αγοράσανε ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξιας έρχονται διπλα σε ένα φανάρι και από 'κομπλεξιμο' και μονο που έχουν ένα αμάξι το οποιο στοιχίζει κάμποσα, νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να σε χλευάζουν και να το παίζουν κάποιοι.... Όταν όμως ταπεινωθούν από ένα αμαξάκι της πλακας (για αυτούς) κάνουν τις πάπιες..(κοινώς κρύβονται, το γράφω και έτσι γιατί σίγουρα θα κάνετε σχόλιο για κάποια λέξη που χρησιμοποιώ και την βιάζω κατά την γνώμη σας)
Αυτό τον σκοπό είχε το αρχικό μου post...Για να δούμε λοιπόν Αννίβα αν όντως σε αδίκησα.
…η πλάκα είναι όταν οι ανίδεοι που δεν ξέρουν τι έχουν και έχουν ένα αμάξι βλέπε boxter, έρχονται και σε κοιτάζουν σε φανάρι με την γκόμενα, σε δείχνουν και γελάνε…
Ρωτάω όλους όσους διαβάζουν το συγκεκριμένο νήμα. Έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς να είστε σταματημένος σε φανάρι και από τα διπλανά αυτοκίνητα να σας δείχνουν και να γελάνε; Αν σας συνέβαινε, δεν θα προβληματιζόσασταν;
«Τι να φταίει άραγε;» «Μήπως έχω μουντζούρες στα μούτρα; - Μπα, πλύθηκα το πρωί». «Μήπως είμαι ακόμα με τις πιζάμες; - Όχι, τα ρουχαλάκια μου φοράω.» «Μήπως γελάνε με τις μετατροπές που έχω κάνει στο αμάξι; Έχει γούστο! Καλά, θα του δείξω εγώ τώρα που θα ανοίξει το φανάρι. Ακούς εκεί! Έχει μια Porsche και νομίζει ότι έχει καλύτερο αμάξι από το δικό μου! Κάτσε τώρα να φας την σκόνη μου και θα δεις αν το γκομενάκι που είναι δίπλα σου θα θέλει να είναι μέσα στην Porsche σου (μπλιάχ!), ή στο 106 μου!»
χαλαρωσε επιτελους με την παρτυ μας και ασχολησου με κατι αλλο...
αποδεδειγμενα εχεις βαλει σκοπο να την λες σε συγκεκριμενα ατομα...
πριν χλευασουμε καποιον για την καμπουρα του ασ κοιταξουμε πρωτα την δικη μας -
Δεν κατάλαβα; Αναγνώρισες τον εαυτό σου στο μήνυμα μου;
-
Σε αυτό συμφωνούμε. Ο ιδιοκτήτης ακριβού γρήγορου αυτοκινήτου που θα τσιμπήσει σε μια κόντρα με ένα κατσαριδάκι είναι πραγματικά χαζός γιατί αυτός δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα. Αυτά τα αυτοκίνητα έχουν φτιαχτεί για να τα απολαμβάνεις σε έρημες επαρχιακές διαδρομές, όχι για να κάνουν κόντρες στο φανάρι με κάθε τύπο from Down Under που θα βρεθεί δίπλα τους.Σωστοοοοος
-
Δεν κατάλαβα; Αναγνώρισες τον εαυτό σου στο μήνυμα μου;πριν χλευασουμε καποιον για την καμπουρα του ασ κοιταξουμε πρωτα την δικη μας
-
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
Εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ να γελάσει κάποιος με καλύτερο αυτοκίνητο από το δικό μου και όσες φορές έχω βρεθεί δίπλα σε Porsche, Ferrari έχω παρατηρήσει ότι τις περισσότερες φορές αυτοί οι οδηγοί δεν κοιτάνε δίπλα τους παρόλα που ξέρουν ότι εκείνοι τη στιγμή όλο και κάποιος θα τους κοιτάει. Δηλαδή όποιοι έχουν Porsche, Maserati, Aston Martin γελάνε με όλους εμάς που έχουμε πιο ταπεινά αυτοκίνητα; Δεν νομίζω, μάλλον γελάνε με αυτά τα αυτοκίνητα που οι ιδιοκτήτες τους τα έχουν μετατρέψει σε καρνάβαλους και έχουν αλλάξει τα φώτα σε μηχανή και πλαίσιο ώστε τα 75 άλογα που είχε όταν βγήκε από το εργοστάσιο να γίνουν 175 και για να γελάσεις με αυτά τα αυτοκίνητα δεν χρειάζεσαι να οδηγάς Porsche γελάς ακόμα και αν οδηγάς ποδήλατο.
Και κάτι ακόμα αν ποτέ αποκτήσω Porsche και τύχει να με πατήσει κάποιο πιο κοινό αυτοκίνητο δεν πρόκειται να σκύψω να αλλάξω σταθμό στο επόμενο φανάρι ούτε να κάνω την πάπια και δεν πρόκειται να βάλω την γάτα μου να κλάψει γιατί όπως και να το κάνουνε άλλο να οδηγάς μια Porsche, Maserati, Aston Martin και άλλο ένα BMW, Citroen, Peugeot, Nissan κ.λ.π.+1 !!!!!!!!!! Επίσης αν κυκλοφορεις με σπάνιο αυτοκίνητο συνήθως σε ρωτάνε παρα υπάρχει κόντρα!!!!! Βέβαια παιδιά για να είμαστε ειλικρηνεις υπάρχει και λίγο feeling άμα οδηγείς τέρας........ Οδηγούσα CLS AMG από Κόρινθο προς Πάτρα με 130χλμ περίπου και μου είχε κολλήσει μια κλούβα από πίσω η οποία έκανα άκρη για να περάσει και δεν έφευγε με τίποτα ... εκει σπάστικα λίγο γιατί δεν γουστάρω να με ακολουθούν κολλητά..... οπότε η γκάζι και εξαφανίζεσαι ή σταμάτημα στο Parking.... σταμάτησα στο parking σταμάτησε και ο τύπος για να το δει και μου λέει 'γιατί δεν το ανοίγεις????' Τι να του πεις τώρα... 'πειράζει που θέλω να πηγαίνω με 130???'
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Επειδή έχετε χάσει το νόημα του post και κάποιοι με χαρακτηρίσατε κάγκουρα και για αυτό γελάγανε μαζί μου(κύριε Lappa εγώ δεν 'προσέβαλα' κανέναν εάν θελήσω να το κάνω πιστέψτε με είναι το πιο εύκολο) anyway..
Η ουσία είναι ότι το αμάξι μου είναι ένα 106 το οποιο έχει μετατραπεί και για αγωνιστική χρήση (συστήματα ασφαλειας όπως roll-bar κλπ) και για καθημερινή χρήση... Τα ζώα λοιπόν αυτά που με τα χρήματα του μπαμπά τους αγοράσανε ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξιας έρχονται διπλα σε ένα φανάρι και από 'κομπλεξιμο' και μονο που έχουν ένα αμάξι το οποιο στοιχίζει κάμποσα, νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να σε χλευάζουν και να το παίζουν κάποιοι.... Όταν όμως ταπεινωθούν από ένα αμαξάκι της πλακας (για αυτούς) κάνουν τις πάπιες..(κοινώς κρύβονται, το γράφω και έτσι γιατί σίγουρα θα κάνετε σχόλιο για κάποια λέξη που χρησιμοποιώ και την βιάζω κατά την γνώμη σας)
Αυτό τον σκοπό είχε το αρχικό μου post...Για να δούμε λοιπόν Αννίβα αν όντως σε αδίκησα.
χαλαρωσε επιτελους με την παρτυ μας και ασχολησου με κατι αλλο...
αποδεδειγμενα εχεις βαλει σκοπο να την λες σε συγκεκριμενα ατομα...
πριν χλευασουμε καποιον για την καμπουρα του ασ κοιταξουμε πρωτα την δικη μαςΕπαναλαμβάνω την ερώτηση για να καταλάβω γιατί ενοχλήθηκες. Αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στο μήνυμα μου;
-
αποτελω και εγω μερος ενος υποσυνολου ανθρωπων
η σταση σου και στο παρελθον εχει αποδειξει οτι οταν την λες σε καποιον δεν την λες σε αυτον αποκλειστικα αλλα στο υποσυνολο στο οποιο ‘‘ανηκει‘‘
και οπως εσυ επανελλειμενος κρινεις ανθρωπους χωρις να τους γνωριζεις...χωρις καν να ξερεις την κατασταση-σκηνικο και πολλες φορες παρερμηνευοντας και παραφραζοντας τα γραφωμενα, βγαζεις (ευγενικα θα στο πω) ακυρα συμπερασματα, ειρωνευεσαι, και προσπαθεις να μειωσεις τον συνομιλιτη σου στο φορουμ...ευγε μεγα κριτη τον παντων...
by the way μονη την εχεις η διπλη;
-
ΟΚ. Να υποθέσω λοιπόν ότι ανήκεις και εσύ στο υποσύνολο των ανθρώπων που τους βλέπουν στο φανάρι και γελάνε;
Μπορείς να μου επισημάνεις σε ποιό σημείο παρερμήνευσα τα λεγόμενα κάποιου;
By the way, μονή, αλλά εσένα τι σε νοιάζει;
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Σε αυτό συμφωνούμε. Ο ιδιοκτήτης ακριβού γρήγορου αυτοκινήτου που θα τσιμπήσει σε μια κόντρα με ένα κατσαριδάκι είναι πραγματικά χαζός γιατί αυτός δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα. Αυτά τα αυτοκίνητα έχουν φτιαχτεί για να τα απολαμβάνεις σε έρημες επαρχιακές διαδρομές, όχι για να κάνουν κόντρες στο φανάρι με κάθε τύπο from Down Under που θα βρεθεί δίπλα τους.
Σωστοοοοος
καθοοοολοουυυυυυ
παιδες, εγω ακομα και Enzo να ειχα, αμα ερχοταν καποιο 'ταπεινο' αυτοκινητο και μου εκανε τσαφ τσουφ διπλα, την κοντρα μου θα την εκανα. Οχι για να αποδειξω οτι η Enzo ειναι πιο γρηγορη, αλλα γιατι απλα γουσταρουμε και οι δυο. Αμα τυχον με περασει κιολας, θα του πω και 10 μπραβο για το τερας που εχει φτιαξει. Ασε που το πιθανοτερο ειναι να μην θελει κοντρα αλλα απλα να δει την Enzo να ανοιγει.
Δεν εχει καμμια σχεση αυτο το σεναριο με τα τυπακια που περιγραφει ο Hannibal, που εχουν νοοτροπια κανε-ακρη-να-περασω, κοροιδευουν αμα δουν καποιο ταπεινο μεν, φτιαγμενο δε αυτοκινητο, και μετα τρωνε μια τσαπου ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ και κανουν τον κινεζο. Τι δεν καταλαβαινετε?
-
όλα τα αυτοκίνητα ανεξεραίτου κυβικών ιπποδύναμης αξιας κλπ.... οδηγούνται σε ένα ποσοστό από μεγάλα ζώα!!!!!!! Η συμπεριφορά αυτή είναι ευκολα αντιληπτή στο δρομό και δυστύχως συμβαίνει ολοένα και περισσότερο στους ελληνικούς δρόμους κάθε μέρα!!!!!!
-
Γενική παρατήρηση:
Τελικά μπορεί να τα χώνουμε προς τα έξω, αλλά κι εδώ δεν πάμε πίσω σε συμπλέγματα κατωτεροανωτερότητας (και τούμπαλιν).
-
Την νοοτροπία 'είμουν πιο γρήγορος, άρα είμαι καλύτερος. Φάε μια τσαπου'. Αυτό δυσκολεύομαι να καταλάβω Kacey. Έχω την αίσθηση ότι αυτή ακριβώς η νοοτροπία εκφράζει κάποια συμπλέγματα κατωτερότητας που έχουν οι οδηγοί των μικρών αυτοκινήτων σε σχέση με τους ιδιοκτήτες των μεγάλων, ακριβών και γρήγορων.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Γενική παρατήρηση:Τελικά μπορεί να τα χώνουμε προς τα έξω, αλλά κι εδώ δεν πάμε πίσω σε συμπλέγματα κατωτεροανωτερότητας (και τούμπαλιν).
αυτο ξαναπέστο
**ΗΜΑΡΤΟΝ **
σαν τις γιαγιαδες σε κανα πεζούλι χωριού καταντάει το φορουμ...
-
Την νοοτροπία 'είμουν πιο γρήγορος, άρα είμαι καλύτερος. Φάε μια τσαπου'. Αυτό δυσκολεύομαι να καταλάβω Kacey. Έχω την αίσθηση ότι αυτή ακριβώς η νοοτροπία εκφράζει κάποια συμπλέγματα κατωτερότητας που έχουν οι οδηγοί των μικρών αυτοκινήτων σε σχέση με τους ιδιοκτήτες των μεγάλων, ακριβών και γρήγορων.Teleytaio post kai den ksanasxoyloyme me to sygkekrimeno post kai atomo....
Gia na doyme poso prokateilhmenos eisai....
LEME OTI ENW EISAI MESA STO AMAKSI SOY (TO OPOIO EXEI KAPOIES DIAFORES APO TA KOINA PX.106 STHN DIKIA MAS PERIPOTWSH) O KYR MALAKAS ME ENA PIO AKRIBO AYTOKINHTO EKTWS TOY OTI SE XLEYAZEI SE PROKALEI KIOLAS XWRIS NA KSEREI..... TRWEI LOIPON THN TSAPOY (POY EIPE KAI O KACEY ) KAI PAEI SPITAKI TOY...
kATALABES TWRA KYRIE LAPPA MAS H MHPWS NA STO ZWGRAFHSW STO TELOS.....ELEOS PIA.
EINAI IDIO ME TO NA ER8EI O BLAKAS ME TON PANAKRIBO EKSOPLHSMO TOY SKI H TOY SNOWBOAD STO BOYNO KAI NA SE KOROIDEYEI KAI NA SE PROKALEI..... -
Φαντάστείτε τώρα το αντίθετο και να στηθεί δίπλα μου μια Ferrari και να μου κάνει συνεχόμενη πλακίστα (και να μου τα ρίχνει και να με περιμένει) για δέκα φανάρια!!!!!!!!!!!! τι θα πρέπει να κάνω????
- Πρέπει να τον πυροβολήσω!!!!!!
- Να πάρω το 100 και να λέω μπαμπά τα παιδιά με φωνάζουν κεφάλα και μου κάνουν πλακίτσα!!!!
- Να επιταχύνω στο 11ο φανάρι μπας και τον περάσω
-
Αληθινή Ιστορία
Πριν από καμιά 10 –12 χρόνια με τον κολλητο το Νικόλα με το Ραλλάκι του (1300 κυβικά νομίζω έβγαιναν τότε) ξεκινάμε να πάμε μπουζούκια!!!!!!! Στο δρόμο παίζαμε με όλους και τσουπ σε ένα φανάρι πετυχαίνουμε ένα γνωστό δικηγόρο των Αθηνών με ένα πλάσμα μαζί του...... Μας κοίταξε με τουπέ και εξαφανίστηκε στο πρώτο φανάρι. Τα δίνει όλα ο Νικόλας στα επόμενα δυο και το πήραμε... άρα 2 – 1 εμείς....
Και είμαστε στο τέταρτο φανάρι και περιμένουμε να ανάψει και έφυγε με κόκκινο ο τύπος.... 2-2 το σκορ (ο Νικόλας δεν πέρναγε κόκκινα με τίποτα). Τα επόμενα τέσσερα φανάρια τα ξεκίναγε όλα με κόκκινο μόλις καταφθάναμε εμείς και έτσι φθάνουμε στα μπουζούκια με 6 – 2 (Κάζο στο Νικόλα εγώ, σε τσάκισε ο χασοδίκης και τέτοια!!!!!!! ) ..... Αλλά δεν τελείωσε εκεί η φάση γιατί πηγαίναμε στα ίδια μπουζούκια τελικά και ήμασταν το επόμενο αυτοκίνητο από αυτόν.... ενώ του άνοιξαν την πόρτα του δικηγόρου, μας κάνει ο παρκαδόρος 'παιδιά στα 300μέτρα δεξιά'..... (Ο Νικόλας αρρώστησε!!!!!) Πάμε μέσα πρώτο τραπέζι πίστα αυτός στο παταράκι εμείς!!!!!! Λουλούδια στις γυναίκες ο δικηγόρος, μάτι εμείς!!!!
Μη ρωτάς το γιατί....................................... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μη ρωτάς το γιατί.......................................
.......η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει, η αγάπη η τόόόόση.........
ουπς, σορρυ παρασύρθηκα από τα μπουζούκια....
Ζώα ζώα ζώα