-
Ζώον η κυρία που είχε παρκάρει χθες το βράδυ στη ΜΕΣΗ της Θησέως (Καλλιθέα), για να πάει να πάρει 'δέντρο' από σχετικό κατάστημα. Απορώ πώς ο οδηγός του τρόλλεϊ που είχε 'κολλήσει' κορνάροντας πίσω απ' το κωλάμαξό της δεν την πλάκωσε στο ξύλο (καλά, να καλέσει κάποιος από δαύτους την 'τροχαία' δεν έχει συμβεί ΠΟΤΕ!!)...
-
Στη Β. Σοφίας σήμερα το πρωί, γύρω στις 11.30, ένα μηχανάκι που έδωσε μια στο δεξί καθρέφτη... Τρόμαξε και αυτός και σταμάτησε, αλλά είδα ότι δεν είχε τίποτα και του είπα να φύγει. Βιαζόμουν κιόλας... Πάλι καλά που δεν έσπασε να τρέχαμε πρωινιάτικο.
Λίγο πριν και λίγο πιο πάνω (Κηφισίας και Αλεξάνδρας), μια κυρία (50+) με smart θεώρησε ότι από τη στιγμή που είχε ανάψει φλας είχε δικαίωμα να αλλάξει λωρίδα χωρίς να λογαριάζει τα αυτοκίνητα που είχε δίπλα της. Κόντεψε να πέσει πάνω μου (δεν πτοήθηκε καθόλου), κόντεψε να ρίξει ένα μηχανάκι, αλλά εκεί....
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Στη Β. Σοφίας σήμερα το πρωί, γύρω στις 11.30, ένα μηχανάκι που έδωσε μια στο δεξί καθρέφτη... Τρόμαξε και αυτός και σταμάτησε, αλλά είδα ότι δεν είχε τίποτα και του είπα να φύγει. Βιαζόμουν κιόλας... Πάλι καλά που δεν έσπασε να τρέχαμε πρωινιάτικο.Λίγο πριν και λίγο πιο πάνω (Κηφισίας και Αλεξάνδρας), μια κυρία (50+) με smart θεώρησε ότι από τη στιγμή που είχε ανάψει φλας είχε δικαίωμα να αλλάξει λωρίδα χωρίς να λογαριάζει τα αυτοκίνητα που είχε δίπλα της. Κόντεψε να πέσει πάνω μου (δεν πτοήθηκε καθόλου), κόντεψε να ρίξει ένα μηχανάκι, αλλά εκεί....
ναι νομίζουν ότι όταν ανάβει φλας ανάβουν και άλλα 500 λαμπάκια και βγαίνει φωτεινή επιγραφή 'τώρα αλλάζω λωρίδα μην περνάτε' α ρε μυαλάαααα
-
@elsa: ασχετο μηπως έτρεχες Deree?
Ζωον: μερικοι/ες στην Αττικη οδό στα διόδια.
Ξέχασα το e-pass μου τις προάλλες που έβρεχε και πάω στο ταμείο, δίνω 4ε μου δίνει τα ρέστα τυλιγμένα στο χαρτάκι. Βαζω πρώτη να φύγω και βλέπω μου έχει δώσει 20λ και 50λ αντι 1ε και 50λ. Σταματάω στην άκρη, ανοιγω ομπρέλλα και πάω να τις πώ οτι έκανε λάθος. To 20αρι το πάσαρε για Ευρω.Μου λέει με φοβερή σιγουριά οτι αποκλείετε κτλ, μιλάει με τον προιστάμενο της απο το walkie-talkie και μου λέει ελατε αυριο το πρωι που θα έχουμε κάνει ταμείο να δούμε αν περισσεύει κάτι. Καλά της λέω πλάκα με κάνεις, θα περάσω αύριο για 80 cents? Δυο 2ευρα σου έδωσα τα ολυμπιακά μάλιστα κοιτα ποσα τέτοια έχεις .. .αφου είδε οτι δεν μασάω τα λόγια μου και θα επιμείνω λεει καλα ορίστε παίρνει τα .20 και δίνει το ευρώ. Ποιο πολύ για το γ@μοτο τις υπόθεσης με νευρίασε και επέμενα παρά το ρημάδι ευρώ.
Σε 20 αμάξια στην βάρδια να κάνει τέτοια 'λαθάκια' βγήκε ενα καλο έξτρα μεροκάματο. 80λ ~ 280δραχμούλες..Να ελέγχετε τα ρέστα σας επι τόπου !
-
smartάκιας tredys αλλάζοντας λωρίδα στην κατεχάκη και μιλώντας στο κινητό (προφανώς χωρίς φλας και έλεγχο) στο τσακ να ρίξει κάτω παπάκια που πήγαινε κανονικά στη λωρίδα του... Έφαγε μια μεγαλοπρεπέστατη μούτζα από τον 'τυχερό' παπόβιο....
Επειδή κυκλοφορώ πολύ καθημερινά πραγματικά δεν υπάρχει μέρα που να μην δω 2-3 περιστατικά τουλάχιστον με Ζώα-Ζώα-Ζώα στο δρόμο....
τα ματια σας 14! -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
@elsa: ασχετο μηπως έτρεχες Deree?Ζωον: μερικοι/ες στην Αττικη οδό στα διόδια.
Ξέχασα το e-pass μου τις προάλλες που έβρεχε και πάω στο ταμείο, δίνω 4ε μου δίνει τα ρέστα τυλιγμένα στο χαρτάκι. Βαζω πρώτη να φύγω και βλέπω μου έχει δώσει 20λ και 50λ αντι 1ε και 50λ. Σταματάω στην άκρη, ανοιγω ομπρέλλα και πάω να τις πώ οτι έκανε λάθος. To 20αρι το πάσαρε για Ευρω.Μου λέει με φοβερή σιγουριά οτι αποκλείετε κτλ, μιλάει με τον προιστάμενο της απο το walkie-talkie και μου λέει ελατε αυριο το πρωι που θα έχουμε κάνει ταμείο να δούμε αν περισσεύει κάτι. Καλά της λέω πλάκα με κάνεις, θα περάσω αύριο για 80 cents? Δυο 2ευρα σου έδωσα τα ολυμπιακά μάλιστα κοιτα ποσα τέτοια έχεις .. .αφου είδε οτι δεν μασάω τα λόγια μου και θα επιμείνω λεει καλα ορίστε παίρνει τα .20 και δίνει το ευρώ. Ποιο πολύ για το γ@μοτο τις υπόθεσης με νευρίασε και επέμενα παρά το ρημάδι ευρώ.
Σε 20 αμάξια στην βάρδια να κάνει τέτοια 'λαθάκια' βγήκε ενα καλο έξτρα μεροκάματο. 80λ ~ 280δραχμούλες..Να ελέγχετε τα ρέστα σας επι τόπου !
Επειδή τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί οι καταγγελίες για τέτοιου είδους κρούσματα έχει αυξηθεί και ο χρόνος εξυπηρέτησης. Έχουν γίνει πιο αυστηροί στα διαδικαστικά (έλεγχοι, κουμπάκια και δε συμμαζεύεται).
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Υπαρχει ενα 'παραθυρακι' στο νομο που λεει οτι οι οδηγοι των μηχανων επιτρεπεται να στεκονται αναμεσα σε αυτοκινητα για να ειναι πιο ασφαλεις σε πιθανη περιπτωση καραμπολας.Είναι υποχρεωτικό, όχι απλά προβλέπεται.
-
[quote='skye
Μεγάλε εννοεί αυτούς που τα κάνουν αυτά, και όχι όλους όσους έχουν 2τροχο. [/quote]Και σε λίγο θα μου πεις ότι δεν ξέρω Ελληνικα
-
και η πλάκα με αυτα τα ζώα τους μοτοσυκλετιστες (οχι όλους προσοχη) είναι αλλάζεις λωρίδα, τους έχεις δει είναι ΜΙΛΙΑ μακρυα, πάνω στις διαχωριστικές λωρίδες και ΠΑΤΑΝΕ ΓΚΑΖΙ και κορνάρουν με νεύρο απο του διαόλου την μάνα μην τους καθυστερήσεις τις κουφ@λες που τόλμησες και τους χαλάς για 2 δευτερα τον 'δρόμο' τους.
Περιμένω ακόμα με ποιον θα πέσουν σφαλιαρες μια μέρα, εδω τους έχω!!
Πρέπει να δείτε στην Φιλανδια πως οδηγούνε οι μηχανες στην πρωινή κινηση του Ελσίνκι.. Στην ουρά με τα αυτοκίνητα ΟΛΟΙ !
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Στη Β. Σοφίας σήμερα το πρωί, γύρω στις 11.30, ένα μηχανάκι που έδωσε μια στο δεξί καθρέφτη... Τρόμαξε και αυτός και σταμάτησε, αλλά είδα ότι δεν είχε τίποτα και του είπα να φύγει. Βιαζόμουν κιόλας... Πάλι καλά που δεν έσπασε να τρέχαμε πρωινιάτικο.
Λίγο πριν και λίγο πιο πάνω (Κηφισίας και Αλεξάνδρας), μια κυρία (50+) με smart θεώρησε ότι από τη στιγμή που είχε ανάψει φλας είχε δικαίωμα να αλλάξει λωρίδα χωρίς να λογαριάζει τα αυτοκίνητα που είχε δίπλα της. Κόντεψε να πέσει πάνω μου (δεν πτοήθηκε καθόλου), κόντεψε να ρίξει ένα μηχανάκι, αλλά εκεί....
ναι νομίζουν ότι όταν ανάβει φλας ανάβουν και άλλα 500 λαμπάκια και βγαίνει φωτεινή επιγραφή 'τώρα αλλάζω λωρίδα μην περνάτε' α ρε μυαλάαααα
Πάντως αυτή την παρανόηση, ότι δηλαδή αν βγάλεις φλας είναι υποχρεωμένος ο άλλος να σε αφήσει να αλλάξεις λωρίδα την έχει πολύς κόσμος.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Πρέπει να δείτε στην Φιλανδια πως οδηγούνε οι μηχανες στην πρωινή κινηση του Ελσίνκι.. Στην ουρά με τα αυτοκίνητα ΟΛΟΙ !
Ποιος ο λόγος να έχουν μηχανή τότε, αν είναι να πήζουν στην κίνηση?
-
Μήπως στη Φινλανδία δεν έχει ποτέ κίνηση;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ποιος ο λόγος να έχουν μηχανή τότε, αν είναι να πήζουν στην κίνηση?
Θα ειναι αυτοι που δυσκολευονται να ξυπνησουν το πρωί, και με το πουτ#$$κρυο που κανει εκει , θελουν την μηχανη για να ξυπνανε...!!!
-
Ρε παιδιά το έχετε συνηθισει τοσο πολυ το φαινομενο αυτο που πιστευετε οτι είναι νορμαλ!
Οποιος παίρνει την μηχανή για να 'κόβει' 'καβαλάει' 'προσπερνάει' πολυ απλά αν τον πιάσουν, έχασε το δίπλωμα του εκεί. Την μηχανή της παίρνουν πιστεύω γιατί τους αρέσει η αίσθηση. Ειδικά αν δείτε πως ντύνονται οι μηχανοβιοι εκεί θα καταλάβετε γιατι έχουν απο τους λιγότερους θανάτους παγκοσμίος. Τους βλέπεις και χαίρεσε..οχι σαν εδώ που τους βλέπεις το καλοκαιρι καβάλα στο R1 με σαγιονάρα και το κοριτσι πίσω με το μαγιώ!
Τον χειμώνα δεν έχει μηχανές εννοείτε, εκτός αν ο Q φτιάξει μερικά απο τα λάστιχα που είχαν οι κακοί στα έργα του Bond
-
Ο χρήστης argi77 έγραψε:
Μεγάλε εννοεί αυτούς που τα κάνουν αυτά, και όχι όλους όσους έχουν 2τροχο.
Και σε λίγο θα μου πεις ότι δεν ξέρω Ελληνικα
Εγώ δε θα πω πως δεν ξέρεις ελληνικά, αλλά πως δε προσέχεις και πολύ αυτά που διαβάζεις... Τι σχέση έχεις εσύ που αρπάχτηκες με ΟΛΟΥΣ τους τύπους που λέει ο Kacey? Αυτός λεει ΟΛΟΥΣ αυτούς που πετάγονται χωρίς φλας και τα σχετικά, άρα εσύ δεν είσαι μέσα, άρα μπορεί να πει ο,τι θέλει χωρίς να παρεξηγηθείς εσύ... Έτσι το βλέπω εγώ και νομίζω αυτό ήθελε να πει και ο skye
-
-
'cpp' κάτι έχεις κάνει λάθος.
Να πω κι ένα 'ευχαριστώ' στον ταρίφα που σήμερα το μεσημέρι στου Ζωγράφου μου έστειλε την κλασσική ευχή, γιατί.
Ενώ έιναι στην αριστερή λωρίδα σταματά να ρωτήσει που πάει η κυρία που περιμένει δεξιά. Σταματώ στη τρίχα και περιμένω, βλέπω όμως ότι η πίσω αριστερή πόρτα του είναι λίγο ανοικτή. Ξεκινάμε και πάω δεξιά του κάνοντας νόημα και δείχνοντάς του τη πόρτα. Τότε ανοίγει το παράθυρο με στέλνει να 'παντρευτώ' κλείνει το παράθυρο και συνεχίζει.
Έβαλα τα γέλια γιατί δεν άξιζε ούτε να τσακωθεί κανείς με τέτοιο ανθυπάθρωπο.
Αλλά ένα μηχανάκι που ακολουθούσε και είδε τι έγινε τον πλησίασε και μετά από ένα 'εορτολόγιο' που του είπε του είπε και για τη πόρτα. Ο ανθυπάνθρωπος κατάλαβε έκλεισε τη πόρτα και μετά γύρισε και με κοίταζε με το κλασσικό ηλίθιο χαμόγελο του 'μάγκα'. -
-
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Το Hummer σε σκληρό off roadingΟ έλληνας πάσχει από ανωνυμία και για αυτό θέλει να δείχνεται, κοινός να πουλάει μούρη ένα μέσων για αυτό είναι και το αυτοκίνητο. Γιατί αλλιώς είναι να είσαι ο Κώστας με το Golfακι και αλλιώς ο Κώστας με το Hammer.
Υ.Γ. Να μην παρεξηγηθώ δεν έχω τίποτα με το Golf
Ζώα ζώα ζώα