-
Παιδες μακρια απο καβγαδες γιατι δεν ξερεις ποτε ο αλλος τι κρυβει.....
Δυστυχως ο κοσμος εχει γινει πολυ κακος κ κοιταζει να σου κανει μεγαλη ζημια σε τετοιες περιπτωσεις
Εγω εχω βριστει πολλες φορες με αλλους οδηγους,μερικες φορες ασχημα μαλιστα,αλλα ποτε δεν εχω φτασει στο σημειο να κατεβω απο το αυτοκινητο..Ουτε προκειται να το κανω ποτε...Αν ο αλλος κατεβει δεν ξερω πως θα αντιδρασω,αλλα θα πρεπει να ειμαι πολυ νευριασμενος για να φτασω να παιξω μπουνιες....
Αξιζει για λιγα δευτερολεπτα απερισκεψιας να τραβιεσαι μετα ενδεχομενως και σε νοσοκομεια/αστυνομικα τμηματα???
Φυσικα αν ημουν ο Ζαμπιδης η ο φιλος Sado θα αντιδρουσα αλλιως.....
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Φυσικα αν ημουν ο Ζαμπιδης η ο φιλος Sado θα αντιδρουσα αλλιως.....Ο Ζαμπίδης 'ξεταυλώνει' στα ρίνγκς και όχι στους δρόμους.
Για τον 'Sado' δε ξέρω που 'ξεταυλώνει' ..... ..... ..... ..... .....
ίσως σε κανένα μαγαζί με κοψίδια.Πέρα από τη πλάκα, μη ξεχνάμε και τη περίπτωση ο άλλος να είναι κανένας αστυνομικός με πολιτικά οπότε ότι και να γίνει τον 'ήπιαμε'.
Συμβουλή, (αν σας ενοχλεί η λέξη αλλάξτε την) μη μπλέκετε γιατί το 'μετά' είναι το χειρότερο (ότι κι αν έχει γίνει). Δώστε τόπο στην οργή και πηγαίνετε στη δουλειά σας.
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Φυσικα αν ημουν ο Ζαμπιδης......Αν ήσουν ο Ζαμπίδης και αντιδρούσες αλλιώς, τότε η οποιαδήποτε βλάβη προκαλούσες στον άλλο θα επέσυρε πολύ αυστηρότερη τιμωρία. Πχ αν του έδινες μια σφαλιάρα και του έσπαγες τον αυχένα, δεν θα θεωρείτο απλή, βαρεία ή επικίνδυνη σωματική βλάβη αλλά μέχρι και (απόπειρα) ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Επειδή τα χέρια των Ζαμπίδηδων είναι στην πραγματικότητα όπλα και οι ίδιοι το γνωρίζουν.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο Ζαμπίδης 'ξεταυλώνει' στα ρίνγκς και όχι στους δρόμους.O Iron mike οπου προκληθει,απαντα αναλογα...Ποτε δεν κανει την πρωτη κινηση!....πριν ενα χρονο εριξε ξυλο σε κατι μαστουρωμενα τσογλανια στο μοναστηρακι που ειχαν το θρασσος να του πουλησουν τσαμπουκα της μαζας.Το αστειο ηταν να βλεπεις εναν κοντοπιθαρο τυπαρα να φωναζει σε 6 ευσωμα παλικαρια...Θα σας μαμησω ρε μλκ...Κουτουλια στον πρωτο,low kick στον δευτερο και η 6μελης παρεα εγινε καπνος
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Ο Ζαμπίδης 'ξεταυλώνει' στα ρίνγκς και όχι στους δρόμους.
O Iron mike οπου προκληθει,απαντα αναλογα...Ποτε δεν κανει την πρωτη κινηση!....πριν ενα χρονο εριξε ξυλο σε κατι μαστουρωμενα τσογλανια στο μοναστηρακι που ειχαν το θρασσος να του πουλησουν τσαμπουκα της μαζας.Το αστειο ηταν να βλεπεις εναν κοντοπιθαρο τυπαρα να φωναζει σε 6 ευσωμα παλικαρια...Θα σας μαμησω ρε μλκ...Κουτουλια στον πρωτο,low kick στον δευτερο και η 6μελης παρεα εγινε καπνος
Άρα δε νομίζω να του ταιριάζει ο όρος 'επαγγελματίας' , γιατί αν ένας αθλητής των δυνατοτήτων του ασχολείται με 'μαστουρωμένα τσιγλάνια' τότε άστο καλύτερα.
Τέλος πάντων ας το αφήσουμε γενικά γιατί είμαστε αρκετά εκτός θέματος. -
Καλημέρα καλή εβδομάδα κ δυστυχώς επιστροφή στα ΖΩΑ!!!!!
σήμερα στην Α.Ο. στα πρώτα διόδια (από Ελευσίνα ερχόμενος) είχαν την τιμητική του τα hyundai αφού έκαναν τζακ ποτ στις κανιβαλιές ....
Από μακριά βλέπω λευκό acc(id)ent να κάνει όπισθεν από λωρίδα e-pass (προφανώς δεν είχε κάρτα κ μπήκε καταλάθος) κ στην συνέχεια να κινείται κάθετα στον δρόμο κ μπροστά από τα tolls μέχρι να βρει το ποιό άδειοΈχοντας διαλλέξει το τρίτο από δεξιά, πηγαίνω να περάσω κ βλέπω δεύτερο hyundai (λευκό κ αυτό) atos με ξανθιά οδηγό ν το κόβει δεξιά κ να έρχεται καταπάνω μου!
Φρένα κόρνα κ ελιγμός αποφυγής της χωρίς να πετύχω τον δεξιά μου κ σταματάμε! κατεβάζει παράθυρο κ τι μου λέει?
Εγώ προτιμώ αυτό το toll εσύ έχεις άλλα δύο δεξιά να πας ....... κ έβριζε!Ε! έβαλα 1η κ έφυγα αφού κατάλαβα ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να συννενοηθούμε, αφού έψαχνε να βάλει κ την όπισθεν γιατί είχε σταματήσε 15 πόντους πριν την μπαριέρα ανάμεσα στα 2 tolls.....
Το χειρότερο έγινε χθες.... στην Ε.Ο. (την ποιά??? αχαχαχα!) Πατρών-Πύργου όπου έχει όριο 50 στο σημείο εκείνο κ πηγαίνω με 80χλμ/ώρα κ δεξιά ώστε να περνάνε όλοι (σαν τρελοί στην κυριολεξία) έχω ένα rover κολημένο στην πίσω αριτερή γωνία κ προσπαθεί να με περάσει με ταχύτητα παράλυτης χελώνας κ ένα civic πίσω του να πατάει κ τις 2 λωρίδες (Λ.Ε.Α. κ την αριστερή) κ με αρκετή απόσταση!
Εκείνη τη στιγμή ο προπορευόμενος μου ανάβει αλάρμ κ πατάει φρένο (το κοκκαλώνει) οπότε δεν έχω απόσταση για να ακινητοποιηθώ, οπότε βγάζω φλας αριστερά κατεβάζω κ ετοιμάζομε να βγω για να γλυτώσω το ατύχημα κ τότε το civic αντί να συνέχισει με την ίδια ταχύτητα που είχε κ να με αφήσει να βγω (βλέπει όλη την φάση κ έχουμε απόσταση 5-6 αυτοκινήτων μεταξύ μας) για να μην πω να κόψει κιόλας μπας κ είμαι εντελλώς κουλός κ πέσω στον άλλον κ κλείσουμε το δρόμο κ γιαυτόν, κάνει το αδιανόητο!
Επιταχύνει όσο μπορούσε k προσπαθεί να με κλείσει πάνω στον άλλον
Εννοείται ότι προτίμησα να τον 'πετάξω' στο αντίθετο αντί να πέσω σε αυτόν που για άγνωστο λόγο το κοκκάλωσε.....Ευτυχώς που δεν ζήτησε κ τα ρέστα μετά.... απλά το έλυωσε για να φύγει κ εγώ ξαναέκοψα στα 80χλμ.ώρα κ απόλαυσα την υπόλοιπη διαδρομή χαλαρά κ με καλή παρέα που είχα....
-
Εχτές (Κυριακή) μετά τις 12:30 το βράδυ ερχόμενος από Αθηνών Κορίνθου προς Αθήνα, ακριβώς μετά τα διόδια Ελευσίνας όπου το ρεύμα της Αθήνας περνάει ελεύθερα, κάποιο δίποδο θεώρησε σωστό να κάνει αναστροφή ανάμεσα από τα μπλόκια που χωρίζουν σ' εκείνο το σημείο τα δύο ρεύματα και να μπει προς Αθήνα. Τρία τέσσερα αυτοκίνητα φρενάραμε παίζοντας φώτα, κόρνες και αυτός... μούτζωνε!!!
-
το ξαναναφέρω γιατί μ'εκνευρίζει πολύ
- τα ΖΩΑ στο φανάρι στο ύψος της Μητροπόλεως στο Σύνταγμα (όχι αυτό της Ερμού, το επόμενο) που το περνάνε οδηγοί ακόμα κι αν έχει ανάψει δευτερόλεπτα πράσινο για τους πεζούς. Κάτσε ρε φίλε δηλαδή, εμείς οι πεζοί δε βιαζόμαστε; `Αλλωστε ούτε μισό λεπτό κρατάει αυτό το φανάρι για τους οδηγούς. Μια φορά ένας πεζός έριχνε μπουνιές σε έναν που ήθελε να περάσει με κόκκινο Μ'εκνευρίζουν απίστευτα αυτά τα καθάρματα. Και μιλάω για καθημερινό φαινόμενο!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
που το περνάνε οδηγοί ακόμα κι αν έχει ανάψει δευτερόλεπτα πράσινο για τους πεζούς.Σιγά το πράγμα. Δες τα bold παρακάτω για να καταλάβεις τη σοβαρότητα του πράγματος:
Εξω από το δημοτικό σχολείο, στην οδό Ευφρονίου στην Καισαριανή, υπάρχει πεζοφάναρο. Οποτε έχω δει παιδάκια να πατάνε το κουμπάκι, ή όταν το πατάω ακόμα κι εγώ ο ίδιος, τα αυτοκίνητα κατά κανόνα περνάνε με βαθύ κόκκινο, αγνοώντας εντελώς την ύπαρξη του σηματοδότη!
Φυσικά οι μπάτσοι (μην το διορθώσετε..) που είναι ακριβώς δίπλα δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα, γιατί και αυτοί τα ίδια κάνουν. Μια φορά εμένα παραλίγο να με πατήσει ζητάς.
Τι να κάνει κάποιος σε αυτές τις περιπτώσεις... Πολύ προσοχή παιδιά...
-
offtopic mode on
ρε συ Avel, μενεις στα Καμινια (που μενω εγω) και κυκλοφορεις στην Ευφρονιου (που μενει η κοπελα μου)? Τι θα γινει με την παρτη σου, ολο μπροστα μου θα σε βλεπω?
offtopic mode off
εχει τυχει μια φορα να κανει αυτο που λετε ενας μαγκας στο Συνταγμα. Εγω που δεν καταλαβαινω απο τετοια, συνεχισα να περπαταω (αφου ειχα πρασινο και κοκκινο για αυτοκινητα), και επειδη καταλαβε οτι με τον τροπο μου απαιτησα το αυτονοητο (να σταματησει στο κοκκινο για να περασουμε), προχωρησε τοσο ωστε να κλεισει το περασμα, εφτασε δηλαδη 5 ποντους απο τον προφυλακτηρα του μπροστινου του. Ναι ηταν τοσο βλακας, εκλεισε την διαβαση επειδη δεν τον αφησα να περασει με κοκκινο αν και θα σταματαγε 2 μετρα πιο κατω λογω κινησης....
Νο problem λοιπον, απλα συνεχισα να περπαταω, ανεβαινοντας στο καπω του και περπατωντας πανω του...Οταν λοιπον βγηκε με αγριες διαθεσεις να με 'μαμησει' οπως ειπε, δυο πραγματα συνεβησαν: πρωτον του ειπα μπες μεσα γιατι θα αρχισω να χοροπηδαω, δευτερον μερικοι αλλοι πεζοι που ειδαν την φαση του τα εχωσαν γερα για αυτοπ που εκανε και του ειπαν και αυτοι να μπει μεσα γιατι υπαρχουν και αλλοι που 'μαμανε'...
-
πριν από χρόνια στην Πάτρα πάω μαζί με την κοπέλα μου κ τον σκύλο μας να δισχίσουμε έναν δρόμο κάθετα (πεζοί!) που είναι μονόδρομος!
Εκείνη την ώρα εμφανίζεται ένας 'έξυπνος' ανάποδα στο δρόμο, φρενάρει μπλοκαρισμένος ίσα ίσα που δεν μας ακούμπησε κ αρχίζει να κορνάρει!Στην απάντηση ότι είμαστε σε διάβαση κ είναι κ ανάποδα σε μονόδρομο, η πίσω επιβάτης βγαίνει η μισή από το παράθυρο κ αρχίζει κ βρίζει!
Εκείνη τη στιγμή εμφανίζονται άλλα δύο αυτοκίνητα από πίσω (επίσης ανάποδα) κ ο οδηγός του πρώτου ξεκινά κ σπρώχνει με τον προφυλακτήρα το πόδι της κοπέλας μου!
εκείνη την ώρα γίνομε έξαλος, φωνάζω κ βγάζω το κινητό να πάρω την αστυνομία, απαντώντας στις βρισίες της επιβάτιδας ότι θα δούμε ποιος θα σκίσει ποιον που τόλμησαν να χτυπήσουν πεζό!Κ τότε γίνεται το σκηνικό!
Ο τύπος τα παίζει (κουρ....μαγκας γαρ... ) ξεκινάει γράφοντας κ καβαλάει το διάζωμα κάνοντας αρκετή ζημιά, ο πίσω του που είναι κ αυτός ανάποδα τα παίζει, βάζει όπισθεν κ πέφτει στον ποιό πίσω του.....
Εκείνη την ώρα αισθάνθηκα σαν τον γνωστό συμπαθή κ πολύ τυχερό μας πολιτικό κ σάστησα, οπότε κ συνεχίσαμε την βόλτα μας αφήνοντας κ τους 3 να βγάλουν άκρη με την εξυπνάδα τους κ φυσικά πολύ θα ήθελα να δω πως θα έβγαζαν άκρη με τους αστυνομικούς!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! -
Παράδρομος Μεσογείων, ώρα 1 το μεσημέρι περίπου.
Ψάχνω να παρκάρω για την τράπεζα ώσπου βλέπω άδεια θέση (χωρούσε και volvo ψυγείο με μεγάλη ευκολία). Αυτό που είδα αμέσως μετά ήταν έναν τύπο γύρω στα 40 να παρκάρει το μηχανάκι του σχεδόν μελετημένα στη μέση της θέσης. Με τα πολλά πάρκαρα σαν τον ταρζάν μισός στο πεζοδρόμιο μισός στη θέση και τον περίμενα εκεί να τελειώσει από τη δουλειά του...
Μετά απο 3-4 λεπτά ατάραχος πάει προς το μηχανάκι του.
Του λέω 'ωραίο παρκάρισμα'.
Μου απαντάει 'σε ξέρω από χτες;' και αρχίζει τον ψευτοτσαμπουκά.
'Δεν θα μου πεις εσύ πώς να παρκάρω', 'να κάνεις τον γύρο να βρεις άλλη θέση όπως κάνουν όλοι'.Του απαντάω ευγενικά, 'απλά σας ζήτησα να είχατε πάει μισό μέτρο πιο πίσω για να χωρέσουμε όλοι μας' κτλ
Αλλά μάλλον δεν έπρεπε να του μιλήσω γιατί μάλλον χάρηκε που προκάλεσε δυσκολία σε κάποιον συνάνθρωπο, παρά ενοχλήθηκε έστω στο ελάχιστο που του έκαναν παρατήρηση.
Έπρεπε να τον κοπανήσω αλλά μάλλον δεν είναι αυτό το επίπεδο μου...
Ζώα
-
Πολλοί με μηχανάκια την έχουν δει καπετάνιοι. Όπου θέλουν τ'αφήνουν, ακόμα και ανάμεσα σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα με λίγο ενδιάμεσο χώρο. Άσε αυτούς που τα παρκάρουν έτσι όπως ο βλάκας ο δικός σου επειδή για να κρατήσουν θέση για το αυτοκίνητό τους. Μερικές φορές με το ζόρι κρατιέμαι να μη σκίσω τη σέλα τέτοιων. Να δούμε ως πότε.
-
Επίσης ενοχλητικό όταν αφήνεις χώρο στο παρκάρισμα από τον μπροστινό ή τον πίσω και γυρνώντας βλέπεις να έχει παρκάρει μηχανάκι...άντε βγες τώρα!
-
Εγω απλα τα μετακινω, και αμα πει κανεις τιποτα λεω (με νοημα...) οτι 'καποιος ξεπαρκαρε και ειναι κριμα να παει χαμενη μια ολοκληρη θεση επειδη ετυχε το μηχανακι σας να ειναι ακριβως στην μεση της θεση ς που δηκμιουργηθηκε'. Και προσθετω μετα 'εκτος αν επιτηδες το αφησατε στην μεση αυτης της τεραστιας θεσης'. Δεν εχω ακουσει ποτε απαντηση.
-
Εχω μετακινησει απειρα μηχανακια.
Οπου τους κατεβει τα παρατανε. -
Και που ακριβώς περιμένετε να μπουν τα μηχανάκια; Να τα βάλουν παράληλα στο πεζοδρόμιο να πιάσουν ολόκληρη θέση; Ή πάνω στο πεζοδρόμιο που απαγορεύται (σωστά); έχει ελάχιστες θέσεις παρκαρίσματος για δίκυκλα σε όλη τη χώρα (τις μετράς στα δάχτυλα)
Αντι να λέτε πάλι καλά που κάποιοι βοηθάνε στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού πηγαίνετε και τους μετακινείτε τα μηχανάκια; Θα σας άρεσε εσάς να σας μετακινήσουν το αυτοκίνητο για να παρκάρουν; -
Αμα καταλαβεις τι λεμε, τοτε να ξαναμιλησουμε...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αμα καταλαβεις τι λεμε, τοτε να ξαναμιλησουμε...Διάβασα τι λέτε. Ειδικά ορισμένων το σκεπτικό το θεωρώ απαράδεκτο.
ΥΓ Συγνώμη που έχω άποψη.
-
ωραια τοτε, πες μου τι καταλαβες να σου πω τι εννοουσα να μου πεις αν εχω αδικο...δεν σου ειπα να μην εχεις αποψη (σφαως και να εχεις), αυτο που ειπα ηταν οτι μαλλον ΔΕΝ καταλαβες τι λεμε και για αυτο εγραψες οτι εγραψες
Ζώα ζώα ζώα