-
. και πολυ σου ειναι για απαντηση...Αλλα βεβαια, οτι δεν μας αρεσει, με οτι διαφωνουμε, οταν ο αλλος εχει δικιο και δεν μπορουμε να απαντησουμε, κοροιδευουμε. Θα μπορουσα και εγω να κοροιδευω αλλα μου αρκει που εχω επιχειρηματα ωστε να μπορω να μιλαω σοβαρα με καποιους εδω μεσα.
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
. και πολυ σου ειναι για απαντηση...Αλλα βεβαια, οτι δεν μας αρεσει, με οτι διαφωνουμε, οταν ο αλλος εχει δικιο και δεν μπορουμε να απαντησουμε, κοροιδευουμε. Θα μπορουσα και εγω να κοροιδευω αλλα μου αρκει που εχω επιχειρηματα ωστε να μπορω να μιλαω σοβαρα με καποιους εδω μεσα.
ακομα ασχολεισαι με γελωτοποιους;
ασχολεισαι με .... που επι την έλλειψη αποδεδειγμενων επιχειρηματων χρησιμοποιούν ανεκδοτες πα(πα)ραφιλολογιες....ασχολέισαι με... που εχουν 8αψει το κεφαλι στο χωμα και εχουν αφησει τα οπισ8ια τους εκτεθημενα....ασχολεισαι με ων το οποιο η 8εωρια της εξελιξης του Δαρβινου το αναφερει ως το μοναδικο ζωντα οργανισμο ο οποιος λογω ανωμαλιών δεν μπορεσε ποτε να εξελιχ8ει; ασχολησαι με κατσαριδες και αραχνες...;
10%
-
MAD-MAX-13, να προσέχεις λίγο τους χαρακτηρισμούς σου σε παρακαλώ! :roll:
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
MAD-MAX-13, να προσέχεις λίγο τους χαρακτηρισμούς σου σε παρακαλώ! :roll:τοσα εχουν πει πιο πανω ,αυτο σε πειραξε..
-
Ζητάμε συγνώμη για τη σιχαμερή μας ύπαρξη στους δρόμους σας. Παρακαλώ περάστε για τα περαιτέρω...
-
το επιπεδο των χαρακτηρισμών μου ειναι αναλογο, αντιστοιχο, και ανταξιο του ειρωνικου τραγελαφηματος που δημοσιευεται 7 ποστς πιο πανω..
-
δεν νομιζω πως το ποστ του htanso21 ειναι τοσο προσβλητικο.
γιατι να εχουνε αλλωστε ολοι την ιδια ακριβως αποψη?ειμαι σιγουρος πως στα βασικα ολοι συμφωνουμε
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
το επιπεδο των χαρακτηρισμών μου ειναι αναλογο, αντιστοιχο, και ανταξιο του ειρωνικου τραγελαφηματος που δημοσιευεται 7 ποστς πιο πανω..Η ειρωνία δεν απαγορεύεται από τους κανονισμούς, οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί όμως απαγορεύονται.
-
Ζώο εγώ για άλλους που χθες το βράδυ πήγα να πάρω τους γονείς μου κι ένα φιλικό ζευγάρι που γυρνούσαν από ταξίδι και οι βαλίτσες δε χωρούσαν και δεν έκλεινε το πορτ μπαγκάζ (ούτε καν χταπόδι είχε στο αμάξι-όχι δεν πήγα με το δικό μου) και ήμουν ο χάρος για τους πίσω κάθε φορά που ανοιγόκλεινε το πορτ μπαγκάζ σε ανωμαλίες του δρόμου. Πήγαινα αργά όμως + το ότι ήταν ασφυκτικά μπουκωμένο οπότε όλα ΟΚ τέλος καλό όλα καλά.
`Ενιωθα όμως άσχημα ότι οδηγούσα κάτω απ'αυτές τις συνθήκες..
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
το επιπεδο των χαρακτηρισμών μου ειναι αναλογο, αντιστοιχο, και ανταξιο του ειρωνικου τραγελαφηματος που δημοσιευεται 7 ποστς πιο πανω..
Η ειρωνία δεν απαγορεύεται από τους κανονισμούς, οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί όμως απαγορεύονται.
..αφου παμε by the book, δεν νομιζεις οτι θα ηταν καλο να τροποποιηθουν λιγο αυτοι οι κανονισμοι?
και δεν αναφερομαι βεβαια στο ποστ του htanso21.. -
Δεν είναι στο χέρι μου κάτι τέτοιο Πέτρο. Πολύ δύσκολα αλλάζουν οι κανονισμοί του φόρουμ.
Αλλά τι αλλαγές εννοείς;
-
Τι να σου πω ρε συ Kyan, δηλαδη το να γραφει ο αλλος μιση Α4 με κοροιδιες προς το προσωπο μου επειδη δεν συμφωνει με αυτα που λεω (και ας εχω φαει 5 σελιδες φορουμ να προσπαθω να αποδειξω τα αυτονοητα) ειναι οκ αρκει να μην βριζει? Οκ οτι πεις. Να δεις ποσο ωραια μπορω να κοροιδευω και εγω κοσμο χωρις να τον βριζω...Μην μου πεις μετα οτι καναμε το φορουμ brothel...
-
Κυαν σου στειλα πμ για να μην γραφω ασχετα εδω
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Εγώ προσωπικά δεν κάθομαι ν'ασχοληθώ στο δρόμο ή εδώ και να πω πόσα τέτοια ζώα βλέπω κάθε μέρα, τους προσπερνάω από δεξιά ή απ'το αντίθετο. Εχει γίνει συνήθεια πλέον, αγνοήστε τους!
Propernas apo deksia h apo to anti8eto? Alhth palio kontrakia klp xarakthrismoi apo toys kai kala nomimoys....
Αχ, πόσο θα'θελα να πετύχω μερικούς από'σας στον δρόμο να δω αν κάνετε όσα γράφετε...
8eie Naso kai esy alla kai egw toys exoyme petyxei, alla pernontas toys apo deksia h to anti8eto mas faskelwsane epidh kaname kontres 8anatoy kai bebaia emeis toys to antapodwsame....
AAAA kai mhn ksexasw prox8es stom karea ena ZWO me leyko 106 XR gyro sta 45-50 poy phgaine deksia (ekei poy einai 2 lwrides) me thn ekswfrenikh taxythta twn 15 klm. Kai epeidh kollhsa oriaka pisw toy (gia na kanw thn sfhna) me stolise me diafora kosmitika... Otan loipon den toy edwsa shmasia kai ftasame pio katw hr8e mesa sto benzinadiko na moy poylhsei maggia.... Me to poy ksediplw8hka apo to SMART poy odhgoysa etrekse mphke sto amaxi kai kleidw8hke.... H dikaiologia toy kserete pia htan? Oti phgaine deksia kai exei to dikaiwma na phgainei me 5klm. (Mhpws htan kanenas apo edw mesa?)
Ax na mhn eimai Astynomikos na gemisw oloys aytoys me klhseis gia bradyporeia kai parakollhsh kykloforias.... -
Σιγά άγριε
Το καλύτερο είναι αυτό που είπε ο nasos... να μη δίνεις σημασία σε αυτά τα ζώα, αλλά δύσκολα κρατάς την ψυχραιμία σου (εγώ δηλαδή... )ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ . και -
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ζώο ο οδηγός WRX STi χθες βράδυ στη Μαραθώνος που οδηγούσε με 70 στην αριστερή λωρίδα για τουλάχιστον 1 χιλιόμετρο χωρίς να προσπερνάει άλλο αυτοκίνητο.
τόσο είναι το όριο.
και τι με αυτο? Μηπως εισαι και εσυ απο αυτους που θεωρουν οτι επειδη πανε με το οριο, εχουν δικαιωμα να καταλαμβανουν την αριστερη και δεν ειναι υποχρεωμενη να κανουν ακρη στην δεξια για να περασουν οι υπολοιποι?
Oχι είμαι από εκείνους που κατακρίνουν όσους βρίζουν με τον χαρακτηρισμό 'ζώα' οδηγούς επειδή πάνε στην αριστερή σύμφωνα με το όριο, 70Km/h.
Επειδή ξέρω την Μαραθώνος καλύτερα από εσένα για αυτό εκφέρω άποψη επ' αυτού.Χαλάρωσε λοιπόν, its Sunday!
Επειδή κι εγώ ξέρω τη Μαραθώνος (ως θερινός κάτοικος / και περιστασιακά χειμερινός), επίτρεψέ μου να τον θεωρώ ζώο. Η 'ζωώδης' συμπεριφορά του ξεκίνησε λίγο μετά την Αγία Μαρίνα και τελείωσε όταν μπήκαμε στη Νέα Μάκρη. Στο συγκεκριμένο τμήμα, τη συγκεκριμένη ώρα και με το συγκεκριμένο αμάξι δεν είχε κανένα λόγο να μην πηγαίνει δεξιά με 70χ.α.ω. Όσο για το αν είναι επικίνδυνο να πηγαίνω με 90 - αντί για 70 - στην αριστερή (με τόσα ήθελα να πάω), πάλι επίτρεψε μου να μην το θεωρώ επικίνδυνο. Θα συμφωνούσα πιο εύκολα μαζί σου αν ήταν πρωί-μεσημέρι-απόγευμα με καταστήματα ανοιχτά, κόσμο να μπαινοβγαίνει στο δρόμο, κτλ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
οκ, επικινδυνος δρομος ναι,
αλλα ρε φιλε αμα πας με 70 στην αριστερη και βλεπεις απο πισω σου κινηση και οχι μπροστα σου, ή πατα γκαζι ή κανε ρημαδοδεξια(sunday chillin' is cool)
Δεν αντιλέγω...στο πρώτο μου post απλά ανέφερα ότι τόσο είναι το όριο και στο δεύτερο κατέκρινα τον χαρακτηρισμό.
- Κι εγώ δεν πάω με 70...
** STi και 70Κm/h μου μυρίζει 55+ οδηγό...
Λάθος , νεαρός ήταν (το πολύ τριάντα) που μιλούσε στο κινητό!
- Κι εγώ δεν πάω με 70...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τόσο είναι το όριο και τελείωσε. Στο αρχικό μήνυμα δεν αναφερόταν ότι ο WRX εμπόδιζε άλλους να τον περάσουν, υποχρεώνοντάς τους να πάνε από δεξιά. Επίσης η Μαραθώνος δεν προσφέρεται για υψηλές ταχύτητες με ασφάλεια, οπότε μην αρχίσουμε πάλι τα επιχειρήματα 'αν εγώ πάω με 200, θα σκοτωθώ επειδή ο άλλος κατασκήνωσε στην αριστερή'. Ταχύτητες μέχρι 100-120 και το ποδαράκι στο φρένο μέχρι να μας ανοίξει το δρόμο με ασφάλεια εκείνος που εκείνη τη στιγμή κινείται αριστερά.Χρειάζεται ιδιαίτερη εξήγηση το ότι για να τον αποκαλώ ζώο που είχε κατασκηνώσει στην αριστερή, ήθελα να τον προσπεράσω;;;
Αν ήταν μόνος του στα 500 μέτρα μπροστά/πίσω δε θα είχα ασχοληθεί μαζί του. Και ναι, είναι επικίνδυνος. Μπορεί να μην τον προσπέρασα προχθες από δεξιά, αλλά κάποια άλλη στιγμή μπορεί και να το έκανα. -
Εντάξει τότε, τι το συζητάμε; Κι εγώ, που προσπαθώ να είμαι τυπικός στο δρόμο, από δεξιά περνάω αρκετές φορές όταν ο άλλος πηγαίνει με χαμηλή ταχύτητα αριστερά, ακόμα κι αν κινείται στην ανώτατη επιτρεπόμενη ταχύτητα. Εξάλλου πρώτος εκείνος κάνει παράβαση, αφού δεν παραμερίζει για να τον προσπεράσει ο άλλος.
Ζώα ζώα ζώα