-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Για να μην ξεχνάμε τις εκπομπές με χορηγούς εταιρίες αυτοκινήτων...
**Coyote **ποιά εκπομπή εννοείς?
Κάπου πάει το μυαλό μου..
Όποια κι αν είναι στείλε mail να τους πεις την όποια ένστασή σου.
Εγώ έστειλα κριτική σε μία τέτοια εκπομπή και κάθε άλλο παρά με αποπήραν...Δεν το ειπα εγω
ο DELINHO το ειπε (τον εδωσα στεγνα?)το ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ ειναι μια ευγενικη χορηγεια της Ford
Σας κάνει εντύπωση;
Μία άλλη χορηγία ήταν της Citroen για το WRC στο Magic πέρσι...όλο κοντινά στην ρέπλικα της Xsara WRC είχαν... ...όχι ότι δεν το άξιζε!
-
Για αυτό που ρωτησα εγω, για το ραλλυ με τα σεατ δεν απαντησε κανενας
Ειναι τσαμπα? μονο για δημοσιογραφους? -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Όσον αφορά το θέμα των διαφορών στο τετρακοσάρι να θέσω ένα μικρό κουίζ! Πόσο χρόνο χρειάζεται ένα Matiz 800 κυβικά για το 400άρι σε σχέση με μία 360?Α)Υπερπενταπλάσιο
Β)Υπερτριπλάσιο
Γ)Υπερδιπλάσιο
Δ)Λιγότερο από διπλάσιοΗ απάντηση αύριο!
Tελικά τα στοιχεία που είχα ήταν για το χιλιόμετρο...
Ματιζ 40.2'' και 360 22.9'Αν σκεφτείς ότι για 0-100 το Ματίζ θέλει 4πλάσιο χρόνο η διαφορά στην κάλυψη απόστασης είναι μικρή. Αυτό που ήθελα να δείξω είναι ότι και μικρή διαφορά στα 400μ μπορεί να σημαίνει σημαντική διαφορά επιδόσεων.
-
Όσον αφορά το θέμα των διαφορών στο τετρακοσάρι να θέσω ένα μικρό κουίζ! Πόσο χρόνο χρειάζεται ένα Matiz 800 κυβικά για το 400άρι σε σχέση με μία 360?
Α)Υπερπενταπλάσιο
Β)Υπερτριπλάσιο
Γ)Υπερδιπλάσιο
Δ)Λιγότερο από διπλάσιοΗ απάντηση αύριο!
Ματιζ 40.2'' και 360 22.9'Αν σκεφτείς ότι για 0-100 το Ματίζ θέλει 4πλάσιο χρόνο η διαφορά στην κάλυψη απόστασης είναι μικρή. Αυτό που ήθελα να δείξω είναι ότι και μικρή διαφορά στα 400μ μπορεί να σημαίνει σημαντική διαφορά επιδόσεων.
μονο τοσο θελει... θα πανω να παρω ενα για τον παππου μου
-
Ferrari 360 Modena 0-400m σε 22.9 secs;
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Ferrari 360 Modena 0-400m σε 22.9 secs;
Λάθος, ο φίλος λέει ότι είναι για το 0-1000m.
12,6' είναι το 0-400m.
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Το θέμα 'θαψίματος αυτοκινήτου' μέσα απο άρθρο έχει να κάνει περισσότερο και με τους ανθρώπους που διαβάζοντας την όποια κριτική θα πάρουν την άγουσα για αντιπροσωπεία .
Μια πιο αναλυτική γραφή θα ήταν πιο ακριβής ιδαίτερα όταν ο αναγνώστης δεν είναι τακτικός και δεν γνωρίζει τρόπο γραφής περιοδικού και γνώσεις -προτιμήσεις του εκάστοτε αρθρογράφου ...Διαβάζοντας τα σχόλια του Σ.Χ μου ήρθαν γέλια γιατί ο άνθρωπος έχει οδηγήσει αγωνιστικά (405Τ16 ) κάτι φθηνούλια και αδύναμα (959, F40 ,Enzo ) και οπωσδήποτε η 'αδυναμία' κάποιου αυτοκινήτου για αυτόν μπορεί να είναι 'υπερδύναμη ' για τους περισσότερους απο εμάςΕκεί είναι το φάουλ ,το κείμενο δεν δίνει την δυνατότητα και στον μή γνωρίζοντα τι ακριβώς παίζεται ....
Διαβάζω 4Τ εδώ και αρκετά χρόνια και ξέρω τον τρόπο που γράφουν.
Αν δεν κάνω λάθος όμως ο Σ.Χ. είναι που 'εκθειάζει' το Golf GTI στο συγκριτικό με το Type-R κι ας είναι πιο αργό από το Challenge στις Σέρρες(πόσο μάλλον στα Μέγαρα...)!
Και μη μου πείτε πως το Golf είναι πιο διασκεδαστικό... -
Ο χρήστης DJ Giorgio έγραψε:
το μοναδικο μειονεκτημα που εχει τα σιγκεκριμενο αμαξι ειναι 1.
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣαν ειχε την μηχανη του celica με τα 192 αλογα που θεωριτικα εχει τα ιδια με το challenge θα ηταν το νουμερο ενα σε προτημηση απο εμανα τουλαχιστον... και απο πολυ αλλο κοσμα φανταζομαι...
ας ειχε και 1000 ευρω παραπανω...αλλα πολυ καταναλωση και πολυ λαδι ρε παιδια ο wankel...
Πάντως η Corolla T-Sport που έχει το συγκεκριμένο κινητήρα μόνο σε τελική(225 έναντι 223) και στο 0-160(18,9 έναντι 19,6) είανι πιο γρήγορη απ'το Challenge...
Πολύ λάδι;
Για την ακρίβεια ενάμιση λίτρο στα 4500χλμ.
Το Stilo που είχα πριν περισσότερο έκαιγε... -
Ο χρήστης KF έγραψε:
Επί του συγκεκριμένου, λοιπόν, αυτοκινήτου, του RX-8 Challenge, θα πρότεινα πριν προβούμε σε απαξιωτικά σχόλια να οδηγήσετε τον ανταγωνισμό.Ποιός είναι ο ανταγωνισμός του RX-8 Challenge;
Είναι μήπως το Type-R, το Golf GTI, το Mini Cooper S, το Megane RS, το Ibiza Cupra; Γιατί εμένα όλα αυτά μου μοιάζουν με GTI, τη στιγμή που το RX-8 είναι Coupe...
Κατά τη γνώμη μου ανταγωνισμός του Challenge είναι η GT, το TT, η 3 Coupe, η Sports Coupe, το Astra Coupe, η Celica που είναι κι αυτά προφανώς Coupe.
Βέβαια θα μου πείτε είναι στα ίδια λεφτα.
Στα ίδια λεφτα είναι όμως και το EVO με την 330Ci.
Είναι ανταγωνιστικά μοντέλα; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λάθος, ο φίλος λέει ότι είναι για το 0-1000m.12,6' είναι το 0-400m.
Ουπς! Βιασύνη!
-
Ο χρήστης nickpaip έγραψε:
Ποιός είναι ο ανταγωνισμός του RX-8 Challenge;
Είναι μήπως το Type-R, το Golf GTI, το Mini Cooper S, το Megane RS, το Ibiza Cupra; Γιατί εμένα όλα αυτά μου μοιάζουν με GTI, τη στιγμή που το RX-8 είναι Coupe...
Κατά τη γνώμη μου ανταγωνισμός του Challenge είναι η GT, το TT, η 3 Coupe, η Sports Coupe, το Astra Coupe, η Celica που είναι κι αυτά προφανώς Coupe.
Είναι ανταγωνιστικά μοντέλα;Μα κανένα από τα παραπάνω -που δεν είναι και όλα coupe- δεν έχει καμία απολύτως τύχη με το RX-8, ειδικά με τα ευρώ που κοστίζει (όσα και η GT... 1.800!)
Οπότε το συγκρίνουμε με τρία hatchback GTi...
Το STi με την 330 τουλάχιστον έχουν τον ίδιο τύπο αμαξώματος (τριών όγκων) σχεδόν ίδιες διαστάσεις και μπορούν να μεταφέρουν 4-5 επιβάτες και αποσκευές
Υ.Γ.: όσο και να θες να κρατηθείς και να μην σχολιάσεις δεν μπορείς
-
To Ρο Χι δεν έχει αντίπαλο
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
To Ρο Χι δεν έχει αντίπαλοΕχει αντιπαλο το λαδι,την υψηλη καταναλωση και τον χρονο.....
...Ετοιμαστειται να δειτε απειρα προς πωληση οταν θα αρχισουν για τα καλα τα ''οργανα''.....
....Οταν περα απο την τραγικη καταναλωση βενζινης και λαδιου (διχρονο ειναι μηπως?) αρχισουν και τα προβληματα αξιοπιστιας μετα την παροδο 2-3 χρονων.....
....Κριμα γιατι κατα τ'αλλα ειναι εξαιρετικο αμαξι........ -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Είναι ανταγωνιστικά μοντέλα;Μα κανένα από τα παραπάνω -που δεν είναι και όλα coupe- δεν έχει καμία απολύτως τύχη με το RX-8, ειδικά με τα ευρώ που κοστίζει (όσα και η GT... 1.800!)
Οπότε το συγκρίνουμε με τρία hatchback GTi...
Το STi με την 330 τουλάχιστον έχουν τον ίδιο τύπο αμαξώματος (τριών όγκων) σχεδόν ίδιες διαστάσεις και μπορούν να μεταφέρουν 4-5 επιβάτες και αποσκευές
Υ.Γ.: όσο και να θες να κρατηθείς και να μην σχολιάσεις δεν μπορείς
Δεν μπορείς να κρατηθείς με τίποτα εσύ
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
To Ρο Χι δεν έχει αντίπαλο
Εχει αντιπαλο το λαδι,την υψηλη καταναλωση και τον χρονο.....
...Ετοιμαστειται να δειτε απειρα προς πωληση οταν θα αρχισουν για τα καλα τα ''οργανα''.....
....Οταν περα απο την τραγικη καταναλωση βενζινης και λαδιου (διχρονο ειναι μηπως?) αρχισουν και τα προβληματα αξιοπιστιας μετα την παροδο 2-3 χρονων.....
....Κριμα γιατι κατα τ'αλλα ειναι εξαιρετικο αμαξι........Μην είσαι τόσο σίγουρος
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
**Οπότε το συγκρίνουμε με τρία hatchback GTi... **
Τα οποία επίσης δεν έχουν καμία τύχη...
-
Ο χρήστης nickpaip έγραψε:
Τα οποία επίσης δεν έχουν καμία τύχη...Εξαρτάται από ποια πλευρά το βλέπεις.. Προσωπικά προτιμώ το CTR από το Challenge γιατί είναι πιο γρήγορο και (μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση, χωρίς να το έχω διαβάσει σε κάποιο περιοδικό) είναι καλύτερα στημένο.
Για καταναλώσεις και λάδια όλο ακούμε αλλά υπάρχει κανένα περιοδικό που να επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο? Τα μόνα αρνητικά σχόλια για αυτό το θέμα που έχω ακούσει είναι από 'γνωστό ξαδέρφου του θείου της γειτόνισσας μιας κοπέλας που γνώρισα στα μπουζούκια μετά το τρίτο μπουκάλι'...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τα οποία επίσης δεν έχουν καμία τύχη...
Εξαρτάται από ποια πλευρά το βλέπεις.. Προσωπικά προτιμώ το CTR από το Challenge γιατί είναι πιο γρήγορο και (μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση, χωρίς να το έχω διαβάσει σε κάποιο περιοδικό) είναι καλύτερα στημένο.
Για καταναλώσεις και λάδια όλο ακούμε αλλά υπάρχει κανένα περιοδικό που να επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο? Τα μόνα αρνητικά σχόλια για αυτό το θέμα που έχω ακούσει είναι από 'γνωστό ξαδέρφου του θείου της γειτόνισσας μιας κοπέλας που γνώρισα στα μπουζούκια μετά το τρίτο μπουκάλι'...
Αν το μόνο που σ'ενδιαφέρει είναι η ταχύτητα τότε το Type-R είναι η καλύτερη επιλογή...
Το Challenge με ένα ρεζερβουάρ(61 λίτρα) 'βγάζει' 400 περίπου χιλιόμετρα, που σημαίνει περίπου 15,3 λίτρα/100χλμ.
Όσο για το λάδι, όπως γράφω και πιο πάνω, 1,5 λίτρο σε 4500χλμ. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για καταναλώσεις και λάδια όλο ακούμε αλλά υπάρχει κανένα περιοδικό που να επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο? Τα μόνα αρνητικά σχόλια για αυτό το θέμα που έχω ακούσει είναι από 'γνωστό ξαδέρφου του θείου της γειτόνισσας μιας κοπέλας που γνώρισα στα μπουζούκια μετά το τρίτο μπουκάλι'...Μια 'δοκιμή διαρκείας' θα μπορούσε να μας λύσει τις όποιες σχετικές απορίες....
Τα προηγούμενα RX είχαν το γνωστό πρόβλημα με τα apex seals τα οποία τρωγόντουσαν αρκετά νωρίς και το μοτέρ έχανε συμπίεση, με τα γνωστά επακόλουθα. Μακάρι οι δάφνες που έχει κερδίσει ο Renesys να περιλάβουν και την αντοχή στο χρόνο. Σήμερα κυκλοφορούν ελάχιστα RX στο δρόμο, πέρα από το 8...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μια 'δοκιμή διαρκείας' θα μπορούσε να μας λύσει τις όποιες σχετικές απορίες....
Τα προηγούμενα RX είχαν το γνωστό πρόβλημα με τα apex seals τα οποία τρωγόντουσαν αρκετά νωρίς και το μοτέρ έχανε συμπίεση, με τα γνωστά επακόλουθα. Μακάρι οι δάφνες που έχει κερδίσει ο Renesys να περιλάβουν και την αντοχή στο χρόνο. Σήμερα κυκλοφορούν ελάχιστα RX στο δρόμο, πέρα από το 8...
Kατ'αρχήν μάθε να γράφεις σωστά τη λέξη 'RENESIS'.Δοκιμή αντοχής έγινε εδώ και κάτι μήνες(πήραν μέρος και συντάκτες από τους 4Τ),και όσο για τα 'λαμάκια','κάρβουνα',ή 'apex seals',δεν είναι πατατάκια για να τρώγονται.
Γιατί οι 4Τ "θάβουν" το RX-8 Challenge;