-
προφανως δεν τους συμφερει να 'κλεισουν' ολες τις εισοδους-εξοδους των κομβων..και μαλλον εισπρατουν περισσοτερα..ναι θα λειτουργησει συντομα ηλεκτρονικο συστημα,οπως ανακοινωθηκε..
-
Η αδικη πληρωμη ειναι στις Αφιδνες αφου καποιος που θα μπει απο Πειραια, και καποιος που θα μπει απο κηφισσια θα πληρωσουν το ιδιο.... μετα θα πληρωνουν αναλογικα.......
-
Αυτο δεν ισχυει γιατι και οι δυο θα εχουν διασχισει το ιδιο κομματι της παραχωρησης που αρχιζει απο τον κομβο Μεταμορφωσης.
-
αυτη η αυξηση της ταξης του 40% στα διοδια της Λαμίας τι ρολο βαραει? Αποχαιρετηστηριο δωρο του Καραμανλη??
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
αυτη η αυξηση της ταξης του 40% στα διοδια της Λαμίας τι ρολο βαραει? Αποχαιρετηστηριο δωρο του Καραμανλη??Toυ Σουφλια κυριοτερα...
http://3.bp.blogspot.com/_BCsaeWGNwNI/S ... %CE%B9.jpg -
εμ, τόσο έργο έκανε ο Σουφλιάς
Οι κάτοικοι των δήμων της ΒΑ Αττικής, που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση τον εθνικό δρόμο για να πάνε στη δουλειά τους, συγκεντρώθηκαν το περασμένο Σάββατο στις Αφίδνες και αποφάσισαν να οργανώσουν κινητοποίηση την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, στις 11 π.μ. στο πάρκο, με βασικό αίτημα να ληφθούν μέτρα για να αντιμετωπιστεί το πρωτοφανές χαράτσωμα.
Επρόσωπος της επιτροπής πρωτοβουλίας μιλώντας στην «Ε» αποκάλυψε ότι ο λεγόμενος «ορθολογισμός» προβλέπει ίδιες τιμές διοδίων για όσους πάνε στις Αφίδνες και στη Χαλκίδα. Στην περίπτωση των Αφιδνών, που αποτελεί για πολλούς περιοχή μόνιμης κατοικίας, οι οδηγοί πληρώνουν 1,85 ευρώ για διαδρομή μόλις 16 χλμ.
Επομένως, με τη χρέωση και κατά την επιστροφή, του αναλογούν 0,11 ευρώ ανά χιλιόμετρο, που απέχει πολύ από τους ισχυρισμούς της κοινοπραξίας, που κάνει λόγο για 0,037 ευρώ ανά χιλιόμετρο. Σύντομα πάντως θα προστεθούν νέοι σταθμοί διοδίων μόλις ολοκληρωθεί το τμήμα Σχηματάρι-Χαλκίδα.
Γαλλία γίνατε
-
Δεν είναι υποχρεωτική η χρήση της ΕΟ ή της ΑΟ.
Όποιος θέλει μπορεί να χρησιμοποιεί δρόμους χωρίς διόδια.
Ειναι λογικό όταν ένας δρόμος έχει υποδομές να έχει και κόστος χρήσης. -
Δεν έχω παρακολουθήσει τη συζήτηση μέχρι τώρα οπότε δεν ξέρω αν έχει ξαναμπει.
Μου ήρθε αυτό το e-mail:Μην πληρώνετε διόδια! - μόνο Αττικη Οδό και γέφυρα Ρίου-Αντίριου
Κανένας δρόμος στην Ελλάδα (εκτός ίσως από την Αττική οδό και τη γέφυρα Ρίου-Αντιριου) δεν πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας κλειστών αυτοκινητόδρομων και άρα την ύπαρξη διοδίων!
Γι’ αυτό μην πληρώνετε διόδια εκεί που οι «άλλοι» Ευρωπαίοι πολίτες ΔΕΝ το κάνουν.
Τι ακριβώς κάνω όταν θέλω να μην πληρώσω?
Σταματάτε στο Γκισέ των διοδίων.
Αναφέρετε στον υπάλληλο πολύ ευγενικά ότι «Σαν ευρωπαίος πολίτης αρνούμαι να πληρώσω γι’ αυτό δρόμο διόδια.
Ο αριθμός κυκλοφορίας μου είναι ……………. . Γεια σας !!!!!
Και απομακρυνόμαστε από το Γκισέ!!!!!
(Αρνούμαστε να δώσουμε οποιοδήποτε άλλο προσωπικό στοιχειό. Αν θέλουν ας μας βρουν από το αρ. Κυκλοφορίας. Άλλωστε είναι μια ιδιωτική εταιρία!!!
——————————————————————————————
Ο υπάλληλος με ενημερώνει ότι πρέπει να έρθει ο υπεύθυνος για να συμπληρώσουμε ένα έντυπο.
Αρνούμαστε (πάντα ευγενικά) να μιλήσουμε με κανέναν και να δώσουμε οποιοδήποτε άλλο στοιχείο εκτός από τον αρ. Κυκλοφορίας. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ
Συμβουλή : Μην ανοίγετε κανένα διάλογο. Δώστε τον αρ. Κυκλοφορίας και φύγετε. Απλά!!!!!!
http://www.moto.gr/forums/attachment.ph ... id=1541640
ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΛΑΚΟΥΒΑΚΙ Η ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ Η ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ Η ΤΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΑΡΝΗΣΗΣ ΔΙΟΔΙΩΝ.
ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ MCdonalds ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΩ 100 ΛΟΓΟΥΣ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΟΔΙΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ
1 - είναι ιδιωτική εταιρεία πλέον και όχι ΤΕΟ κρατική
2 - δεν θα διεκδικήσουν δικαστικά ποτέ 1 ή 2 ευρώ γιατί ξέρουν ότι θα χάσουν χρόνο άρα χρήμα και το ξέρουν αυτό
3- δεν είσαι υποχρεωμένος να γράψεις τίποτα στο χαρτί ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΤΕ Α.Φ.Μ
ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ γράφε τα στοιχεία ενός γείτονα που μισείς - ή της πεθεράς καλύτερα.ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
4 - ΑΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΟΚ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΙΔΙΩΤΩΝ
ΤΕΣ ΠΑ
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΑΡΔΙΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ???? ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!! Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΧΑΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΑΡΑ ΧΡΗΜΑ
ΑΠΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ERROR ΣΤΟ BUSINESS PLAN! TA GOLDΕΝ ΒΟΥΖ TOY TO EXOYN ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ!
ΑΠΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΣΤΟ ΓΚΙΣΕ ΝΑ ΣΕ ΨΑΡΩΣΕΙ!
Εμένα στη αρχή μου είπε θα διωχτείτε ποινικά..!
Ίσα μωρη ψαρούκλα!
σε ΤΑ μας??
Μολις ειδε οτι δε μασαω απλα με αφησε να περασω ουτε δηλωση ουτε τιποτα χαρτι μου ζητησε να γραψω.ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ
ΔΡΑΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΜΕ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
ΑΛΛΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ διοδιων μια ιδιωτική κινηση που βλαπτει οικονομικα ολους του ελληνες
ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΚΡΥΦΑ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ
ΛΕΕΙ ....ενταξει τους υπνωτισαμε - θα το συνηθίσουν
και ο τάδε απλα μια αμελητεα στατιστικη απόκλιση απο το δειγμα.
5- ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ - ΦΙΛΕ -
ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΑΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ -
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΟΜΙΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
ΑΥΤΟ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΟΝΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ Ι/Χ
ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
6 - ΕΡΩΤΗΜΑ - ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ? ΤΙΠΟΤΑ....και μπορώ να πω μου φαίνεται αρκετά λογικό.
Σήμερα στα πρώτα διόδια στην Αθηνών-Λαμίας ένας συνάδελφός μου (ορμώμενος απ' το παραπάνω) δεν αρνήθηκε να πληρώσει αλλά ρώτησε κατά πόσο μπορεί να μην πληρώσει.
Η απάντηση της υπαλλήλου ήταν στην ουσία ότι ΝΑΙ μπορεί να μην πληρώσει, αλλά θα έπρεπε να έρθει προιστάμενος κλπ κλπ και θα τον καθυστερούσαν γύρω στα 15' για να σηκώσουν τη μπάρα ενώ θα έτρωγε κόρνες και μπινελίκια απ' τους πίσω (με λίγα λόγια εκβιασμός)...Τα συμπεράσματα δικά σας.
-
ccp
που απέχει πολύ από τους ισχυρισμούς της κοινοπραξίας, που κάνει λόγο για 0,037 ευρώ ανά χιλιόμετρο
καταλαβαίνω την ανάγκη σου να πληρώνεις, τουλάχιστον όμως προσπάθησε να πληρώνεις αυτό που πρέπει και να έχεις την θέληση να εναντιώνεσαι σε νταβατζιλίκια
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ccpπου απέχει πολύ από τους ισχυρισμούς της κοινοπραξίας, που κάνει λόγο για 0,037 ευρώ ανά χιλιόμετρο
καταλαβαίνω την ανάγκη σου να πληρώνεις, τουλάχιστον όμως προσπάθησε να πληρώνεις αυτό που πρέπει και να έχεις την θέληση να εναντιώνεσαι σε νταβατζιλίκια
Θεωρείς ότι αν το Κράτος μας είχε τα έσοδα που πρέπει και δεν υπήρχε φοροδιαφυγή και είχε πόρους δεν θα έφτιαχνε το ίδιο τους δρόμους από μόνο του με λογικά διόδια?
Αν εσύ ήσουν ανάδοχος σε ένα δρόμο και έκανες επνδύσεις, δεν θα ήθελες να πάρεις τα λεφτά σου πίσω και να βγάλεις κέρδος?
-
Ο ανάδοχος να φροντίσει να κάνει σωστά πρώτα την δουλειά του, να ακολουθήσει πιστά την μελέτη και ΤΟΤΕ να τολμήσει να ζητήσει λεφτά..... όχι να κοροϊδευόμαστε, με πασσαλείματα να ζητάμε και τα ρέστα. Να σκοτώνεται κόσμος κάθε μέρα από κακοτεχνίες και να μιλάνε κιόλας. Άντε να ξυπνάμε σιγά σιγά επιτέλους.
Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν, καλά να πάθουμε.
-
Θα συμφωνήσεις νομίζω μαζί μου ότι είναι ΑΔΙΚΟ να πληρώνουν διόδια μόνο αυτοί που χρησιμοποιούν το δρόμο από την αρχή του και να μην πληρώνουν οι ενδιάμεσοι και να υπάρχουν κοπάνες.
Θα συμφωνήσεις νομίζω μαζί μου ότι η σωστή χρέωση είναι ανα χιλιόμετρο για όλους.
Στον Κορίνθου Τριπόλεως και στον Κορίνθου Πατρών κυκλοφορούν τα κίτρινα φορτηγάκια το οποία τα είδα να βοηθούν κάθε σταματημένο με βλάβη. Παλαιά αυτό δεν γινόταν!
Πάντα κάτι θα λείπει στο δρόμο. Μόλις τον φτιάξουν σωστό θα μας λείπει το φως και η σωστή περίφραξη.
-
Να με συγχωρείς, αλλά κι εγώ το μόνο που ζητώ είναι ο δρόμος να γίνει με Ο,ΤΙ προβλέπεται και τότε βάλε με να πληρώσω ό,τι θές. Έτσι μάλιστα, αλλά νομίζω πώς μέχρι τότε έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Εδώ πληρώνουμε διόδια για δρόμους που δεν έχουν γίνει ακόμα [παγκόσμια πρωτοτυπία νομίζω πρέπει να είναι]
-
ΜΗΝ τα πληρώνετε τότε.
Απλό είναι. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αν εσύ ήσουν ανάδοχος σε ένα δρόμο και έκανες επνδύσεις, δεν θα ήθελες να πάρεις τα λεφτά σου πίσω και να βγάλεις κέρδος?
Την πατέντα να προπληρώνεις τον ιδιωτη να φτιάξει τον δρόμο και ύστερα να του παραχωρείς την εκμετάλλευση δεν την έχω ξαναδεί, αν θες μπορείς να μας διαφωτίσεις επ αυτου?
ο ιδιώτης απ ό,τι φαίνεται δεν τηρεί ούτε τα συμπεφωνημένα ( με τα οποία θεωρώ ότι ήδη γίνεται χοντρή εκμετάλλευση )
-
Την πατέντα να προπληρώνεις τον ιδιωτη να φτιάξει τον δρόμο και ύστερα να του παραχωρείς την εκμετάλλευση δεν την έχω ξαναδεί, αν θες μπορείς να μας διαφωτίσεις επ αυτου?
ο ιδιώτης απ ό,τι φαίνεται δεν τηρεί ούτε τα συμπεφωνημένα ( με τα οποία θεωρώ ότι ήδη γίνεται χοντρή εκμετάλλευση )
Θυματα ψάχνουν ρε.
Μην πληρώνετε λέμε... μαζικά, να δούμε τι θα κάνουν μετά. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Μην πληρώνετε λέμε... μαζικά, να δούμε τι θα κάνουν μετά.Θα ρυθμίσουν νομικά το θέμα ώστε να μην μπορείς να μην πληρώσεις.... Μπορεί να μην συμφωνώ με την ύπαρξη ή την θέση των διοδίων ούτε με το πόσα μου ζητάνε αλλά όπως και να το κάνουμε αυτό δεν είναι το νόημα των διοδίων.... να πληρώνεις....;!
-
Τώρα που πέρασαν οι εκλογές , μπορούμε να πούμε και κάποια αλήθεια . Λοιπόν επειδή δεν είναι σωστό άλλος να γ...μεί και άλλος να πλρώνει τα γ,,,,,τικα , όποιος χρησιμοποιεί τους αυτοοκινητόδρομους θα πρέπει να πληρώνει και φυσικά με το χιλιόμετρο . Τώρα ότι πληρώνουμε γιά άφτιαχτους δρόμους αυτό δεν ισχύει . Δεν πληρώνεις διόδια στο Αντίρριο - Ιωάννινα ούτε σε άλλους υπό κατασκευή δρόμους . Το ότι γίνονται κάποια έργα στο δρόμο δεν σημαίνει ότι δεν είναι αυτοκίνητόδρομος . Δηλαδή όταν γίνεται ανακατασκευή του οδοστρώματος στις autostrada η στις autoroute η παραλλαγές της χάραξης , δεν πληρώνουν διόδια ? Επειδή το κράτος δεν έχει λεφτά γιά να φτάξει αυτοκινητόδρομους , αλλά δεν μπορούμε να έχουμε πλέον 2-3 χιλιάδες νεκρούς στους δρόμους , η κατασκευή των δρόμων πρέπει να γίνει μα αντιπαροχή . Αλλωστε αυτός ο τρόπος έχει μόνο πλεονεκτήματα καθότι οι εταιρείες που τον φτιάχνουν πρέπει να είναι σοβαρές μιά και δεν πληρώνονται από το κράτος αλλά θα κάνουν τραπεζικό δανεισμό , οπότε ίσως γλυτόσουμε από τους εθνικούς εργολάβους , το κόψιμο σε κομματάκια των δρόμων γιά να βολευτούν όλοι και τις συνακόλουθες μίζες . Οποιος δεν τα βλέπει αυτά απλά λαικίζει ασύστολα , η θέλει να πληρώνουν οι άλλοι την χρήση που κάνουν αυτοί . Με τοους ιδιωτικούς δρόμους όποιος δεν πληρώνει διόδια , είναι σαν να μπαίνει κάποιος σε ένα μαγαζί να παίρνει κάτι και να μην το πληρώνει στο ταμείο . Πως λέγεται αυτό ρε γαμώτο ?
-
Συγνώμη αλλά μου συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, Τί σχέση έχει η autostrada ή autoroute ή autobahn ή ότι άλλο με αρκετούς ακόμα από τους δρόμους του Ελληνικού Οδικού Δικτύου για τους οποίους καλούμαι να πληρώσω ώς autostrada ή autoroute ή autobahn? Για τέτοια έργα όπως είπα είμαι σύμφωνος να πληρώσω Ο,ΤΙ μου ζητήσουν. Τώρα για τα νέα κομμάτια θα συμφωνήσω, αλλά όλοι γνωρίζουμε δρόμους που δεν πληρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές και γι' αυτά τα κομμάτια δεν ζητώ, μπορώ να απαιτώ κι εγώ πλέον να μου αφαιρείται η χιλιομετρική διαφορά στα διόδια. Και έτσι όλα σωστα και μετρημένα...........
Έ και για να το διασκεδάσουμε λίγο, εάν σου κλέψει κάποιος ληγμένο προϊόν (παλιοί δρόμοι) από το μαγαζί πρώτος εσύ πρέπει να διωχθείς, γιατί πουλάς ληγμένα.
-
H πατέντα αυτή είναι ελληνική μακακία.
Εγώ σχολιάζω την λογικη ύπαρξης διοδίου και τον τρόπο χρέωσης.
Το ότι δεν την τηρεί τα συμφωνημένα ο ανάδοχος πως προκύπτει?
Εγω διαφωνώ με το να πληρώνω διόδια στο Σχηματάρι για να πάω Αράχωβα (χρήση ΕΟ μέχρι το Κάστρο) και ο Χαλκιδαίος να μην πληρώνει τίποτα.
Ομοιως αυτός που μένει Αγ. Στέφανο και δουλεύει Οινόφυτα πληρώνει ενώ αυτός που μένει Καπανδρίτιή Κιούρκα δεν πληρώνει. Αυτό είναι άνιση μεταχείριση πολιτών στην ίδια υπηρεσία
Αυξηση διοδίων (ξανά!)