-
αντε να ρθει ο γλιτσης να μας πει για τη βελτιωση των δρομων...
-
ακουγα στο ραδιο οτι τα διοδια Μοσχοχωριου θα 'πανε' στα 4€ !!!
ψαχνω ηδη ενα χωραφακι στον παραδρομο να στησω καντινα.
ΣΕΑ Μοσχοχωρίου
bebes rest area
θα χεστ@ στο ταληρο λεμε...
-
Για τους κατόχους κάρτας 4ΤF, θα υπάρχει ειδή τιμή;
-
Απ'το 'παλιό' μάγκες......ούτε ένα λεπτό στους δοσιλόγους!!!!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Απ'το 'παλιό' μάγκες......ούτε ένα λεπτό στους δοσιλόγους!!!!Όχι φίλε μου. Προτιμώ να πάω από την εθνική και να μην πληρώσω πουθενά από το να αυτοκτονήσω και να πάρω μαζί μου και όσους έχω μέσα. Δεν είναι λογική αυτή.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
ακουγα στο ραδιο οτι τα διοδια Μοσχοχωριου θα 'πανε' στα 4€ !!!ψαχνω ηδη ενα χωραφακι στον παραδρομο να στησω καντινα.
ΣΕΑ Μοσχοχωρίου
bebes rest area
θα χεστ@ στο ταληρο λεμε...
Αν εχεις ανοιξει πριν τα Χριστουγεννα, θα παρω απο κει εναν καφε!!
Πλακα πλακα ευχομαι να χω τελειωσει απο δω πανω μεχρι να εφαρμοσει ο νεος τιμοκαταλογος. -
Μα πόσο !@#$%@#%!#$ είναι....τόσο κι ακόμα περισσότερο θα μου πείτε, άλλωστε βλέπουμε τι γίνεται σε όλους τους τομείς....
Οι εθνικές έχουν ήδη πεσμένη κίνηση επειδή ο κόσμος δεν έχει λεφτά για αυτοκίνητα και δεν έχει δουλειές για να τρέχει. Οι δρόμοι είναι σχετικά άδειοι. Άρα θα ήθελες να αυξήσεις την κυκλοφορία, να τους κάνεις πιο ελκυστικούς. Και πως προσπαθούν να αυξήσουν την επιβατική κίνηση;;; Αυξάνοντας τους σταθμούς και την τιμή των διοδίων.....!
Φυσικά για πολλούς που θέλουν να κάνουν σχετικά μεγάλο ταξίδι ολιγοήμερο συμφέρει να πάνε με τραίνο/λεωφορείο/αεροπλάνο....
Τελικά στους δρόμους θα μείνουν πολύ λίγοι και βέβαια δε θα φτάνουν τα διόδια κοκ.... -
Προσωρινή είναι η αύξηση στην τιμή αυτή έτσι και αλλιώς... τα έσοδα δε θα φτάνουν και τα διόδια σύντομα θα ξανά ανέβουν... κάποια στιγμή τα πέντε ευρώ στο πέρασμα θα έρθουν και ο κόσμος θα γράφει στα φορά αίσχος κτλ... Μετά θα ψηφίζει τα ίδια σκ@Τ@, θα κλέβει, φόρους θα πληρώνει ο διπλανός κ.Ο.Κ....
Μέχρι το reboot -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
O Aλήτης ο Σουφλιάς ο κουφός ξεκίνησε το ξεπούλημα των δρόμων και το συνεχίζουν οι σημερινοί αλήτες σε αγαστή συνεργασία με τις κατασκευαστικές, τις τράπεζες και τις μεγαλοτράπεζες των Τροϊκανών, καλύτερους υπαλλήλους δεν θα μπορούσαν να βρούν οι μεγαλοεπενδυτές / Funds και λοιποί λωποδύτες του πλανήτη.Μας έχουν βάλει στην πρέσα μέχρι τελευταίας ρανίδας, άντε να δούμε που θα βγεί.
Πουθενά δε θα βγει φίλε μου. Αφού μας ψεκάζουν και μας έχουν σε ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.
Μήπως είναι τυχαίο που σε μέρη κοντινά σε σταθμούς διοδίων γίνονται οι περισσότεροι αεροψεκαζμοί; -
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Απ'το 'παλιό' μάγκες......ούτε ένα λεπτό στους δοσιλόγους!!!!
Όχι φίλε μου. Προτιμώ να πάω από την εθνική και να μην πληρώσω πουθενά από το να αυτοκτονήσω και να πάρω μαζί μου και όσους έχω μέσα. Δεν είναι λογική αυτή.
Εξαρταται ποια Ε.Ο. θεωρεις ασφαλη. Και οπως λενε οτι θα αλλαξουν το τροπο υπολογισμου των διοδιων ισως ενας συνδυασμος και των δυο δρομων (μετα η ανευ διοδιων) να ειναι εφικτος και επωφελης........
-
Καμιά δήλωση από ΣΥ.ΡΙΖ.Α για κατάργηση των διοδίων;
-
καμια δηλωση απο τους γνωστους γλιτσηδες για το ποσο θα βελτιωθουν οι δρομοι?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
καμια δηλωση απο τους γνωστους γλιτσηδες για το ποσο θα βελτιωθουν οι δρομοι?Οι δρόμοι θα βελτιωθούν μόνο αν τα διόδια σε κάθε σταθμό πάνε στα 10 ευρώ...
Όλα τα άλλα είναι απλώς ημίμετρα...( )
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Καμιά δήλωση από ΣΥ.ΡΙΖ.Α για κατάργηση των διοδίων;Είναι αυτό που λένε ότι σ'όποιον αρέσουν τα αγγουράκια στον κώλο λέει μαλακίες για να μην καρφωθεί.
-
Όσοι δεν έχουμε τις δικές σου ενδιαφέρουσες εμπειρίες επιτρέπεται να διαφωνούμε τόσο με τις αυξήσεις στις τιμές όσο και με την λογική 'να τα πληρώσουν όλα οι άλλοι';
-
να ο πρωτος.
-
Για πες, πως νιώθεις όταν κάνεις τέτοια σχόλια;
-
επιβεβαιωνομαι για αλλη μια φορα
-
τη δεκαετια του '80 θαυμαζα μεν τις 'Αουτομπαν', αλλα εκεινο που μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση ηταν οι (παντα καθαρες) τουαλετες στα παρκινκ.
Την κατασταση στους Ελληνικους δρομους την γνωριζουμε ολοι...Χθες, κατουρωντας ( ) σε μια τουαλετα σε παρκινκ της 'αυτοκινητοδρομος Αιγαιου', ενω το συνεργειο που τις καθαρισε μολις εφευγε, θυμηθηκα παλι τις Γερμανικες Αουτομπαν...
Η αληθεια ειναι οτι τα τελειταια 10-15 χρονια εγιναν πολλες βελτιωσεις στο οδικο μας δικτυο, αλλα επρεπε να παρουν τους αυτοκινητοδρομους οι ιδιωτες για να δουμε το 'κατι παραπανω' (αμεση οδικη βοηθεια, καλυτερη συντηρηση και γενικα ενα 'καλυτερο επιπεδο εξυπηρετησης'.
Δεν ξερω αν το 'κρατος' ήταν ανίκανο ή απλα δεν ηθελε να προσφερει αυτες τις μικρες ή μεγαλες λεπτομερειες που θα εκαναν τα ταξιδια μας πιο ανετα και πιο ευχαριστα.
Κι εγω ημουν αντιθετος με την παραχωρηση των δρομων στους ιδιωτε ετσι οπως εγινε.Το θεμα ειναι ομως οτι παρολο που κατηγορουσαν τον Σουφλια, οι 'επομενοι' οταν ηρθαν στα πραματα συνεχισαν και επαύξησαν το 'εργο' του.
Αυτες ειναι μερικες σκορπιες σκεψεις μου (με αφορμη ενα ... κατουρημα )
Γνωμη μου ειναι οτι τα διοδια ειναι ακριβα, πρεπει να υπαρχουν διοδια αλλα το θεμα ειναι το κοστος ανα χιλιομετρο.
Για την ωρα η 'αντιδραση' μου ειναι οι παρακαμψεις. Απο τη στιγμη που τα διοδια επιβληθηκαν με νομο δεν θα τους κανω τη χαρη να παρανομησω. Οπου μπορω θα παρακαμτω. Οοοοοταν θα εφαρμοσουν τη χιλιομετροχρεωση θα δουμε τι μας συμφερει να κανουμε.
Προφανως αν τους αυτοκινητοδρομους τους παρει 'το κρατος' η εικονα θα ειναι οπως τα κοματια απο Κλειδι για Ευζονους και απο Κλειδι προς Θεσσαλονικη.
ΔυστυχωςΟποιος περασε απο΄κει προσφατα θα καταλαβει...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Δεν ξερω αν το 'κρατος' ήταν ανίκανο ή απλα δεν ηθελε να προσφερει αυτες τις μικρες ή μεγαλες λεπτομερειες που θα εκαναν τα ταξιδια μας πιο ανετα και πιο ευχαριστα.
Κι εγω ημουν αντιθετος με την παραχωρηση των δρομων στους ιδιωτε ετσι οπως εγινε..Δε διαφωνώ με τα όσα λες αλλά να σκεφτούμε λίγο. Τι είναι το κράτος, εμείς οι ίδιοι είμαστε. Οπότε και είναι όσο ικανό είμαστε εμείς ή θέλει να προσφέρει όσο θέλουμε εμείς. Κάποιοι από εμάς εκλεγήκανε βουλευτές, και βολέψανε κάποιους άλλους από εμάς συγγενείς, φίλους, κουμπάρους, ψηφοφόρους κλπ. Και όλοι αυτοί (εμείς δηλαδή) δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας, δεν σεβόμαστε τη θέση μας, αθετούμε τις υποχρεώσεις μας κλπ κλπ. Και ιδού το αποτέλεσμα....
Αυξηση διοδίων (ξανά!)