-
¸ôóé ãéá íá êñáôÞóïõí ôá ðñïó÷Þìáôá.
(ÓéãÜ ìçí öïâïýíôáé áõôïß ôï êñÜîéìï) -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...απομένει τώρα η Α.Ο. να πάει στα 3 ευρώ για να δέσει το γλυκό.Δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση.
Ότι θα πάει 3 ευρώ το έχουν πει από τότε που άλλαξαν την τιμή από 2 σε 2,5 ευρώ.
Μάλιστα είχα ακούσει ότι ήθελαν να το πάνε άμεσα από 2 σε 3 ευρώ αλλά δεν το έκαναν.Με λίγα λόγια 'μας το βάζουν' σιγά σιγά. Όχι για να μη μας πονέσουν αλλά για να το ευχαριστηθούν περισσότερο.
-
...το ξέρω απλά τώρα στον πανικό λέω να το κάνουν κ αυτοί...προτού κοπάσει ο ντόρος για τις αυξήσεις παντός είδους.
-
Εμαθαν οτι ..αυτο πλακωσαν και οι γυφτοι.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Με λίγα λόγια 'μας το βάζουν' σιγά σιγά. Όχι για να μη μας πονέσουν αλλά για να το ευχαριστηθούν περισσότερο.όπως το είπες. Με σάλιο και υπομονή...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Με λίγα λόγια 'μας το βάζουν' σιγά σιγά. Όχι για να μη μας πονέσουν αλλά για να το ευχαριστηθούν περισσότερο.
όπως το είπες. Με σάλιο και υπομονή...
Σάλιο? Γιατί σάλιο?Χρειάζεται?
-
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N11&aa=1
θέλετε και δρομους ε;;;
τελικά πιο συμφέρουσες θα γίνουν οι παλιές, αν συνυπολογίσεις και τις κάμερες
-
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....
Όλα τα χρόνια παρακαλούσαμε για καλούς δρόμους και τώρα δε θα τους χρησιμοποιούμε επειδή θα κοστίζουν...Σιγά βέβαια μη και δεν τους χρησιμοποιούμε, και 15 ευρώ να το πάνε το Αθήνα-Μέγαρα για παράδειγμα, είμαστε τόσο μλκες που θα το πληρώνουμε και θα το χαιρόμαστε...
Και μετά μας φταίνε όλοι αυτοί, αφού είμαστε από μόνοι μας γελοίοι και λαβαίνουμε αυτά που μας αξίζουν...
-
Προσωπικά εμένα δεν με ενοχλεί να πληρώνω 40 λεπτά παραπάνω για να περάσω την κακιά σκάλα σε 2 λεπτά με ασφάλεια. Περισσότερο με ενοχλεί που πήγε η εφημερίδα 2.50-3 ευρώ και ο καφές μου 3-4 ανάλογα το μαγαζί. Και καφέ και εφημερίδα ΄πέρνω πολύ ποιο συχνά απο τις φορές που περνάω τα διόδια και πληρώνω την διαφορά απο 1.60 ή 1.40 σε 2 ευρώ. Σχετικά τώρα με την Αττική οδό και τα 3 ευρώ δεν τα θεωρώ παράλογα. Ειδικά όταν θυμάμαι ότι για να πάω και να έρθω στην Αγία Παρασκευή ήθελα μία ημέρα ενώ τώρα πάω και έρχομαι μέσα σε μία ώρα ακόμα και εκτός Αττικής οδού λόγω της κυκλοφοριακής αποσυμφόρησης. Ας μην κλαιγόμαστε λοιπόν συνέχεια για τα πάντα. Ας μην πιούμε μια ημέρα καφέ έξω ή ας καπνίσουμε 3 τσιγάρα λιγότερα και θα βγάλουμε όλη την άυξηση για 8 περάσματα.
Αλήθεια πόσες φορές περνάτε εσείς τα διόδια κάθε χρόνο? 8-16-24? Ας πιούμε ένα καφέ λιγότερο και ας κάνουμε ένα πακέτο τσιγάρα τον χρόνο λιγότερο!
Είναι τόσο φοβερό?!!! -
αυτό λέμε βρε interland.gr,
ότι μας έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που λέμε και ευχαριστώ από πάνω... -
ουτε εμενα να θα με πειραζει να πληρωσω αυξημενα διοδια για καποιον πολυ καλο και ασφαλη δρομο. Αλλα αυτο απεχει πολυ απο το να μας βαζουν απο τωρα να πληρωνουμε ενα σωρο λεφτα για ΝΑ φτιαξουν δρομους τους οποιους στη συνεχεια θα ξαναπληρωσουμε με ακομη πιο αυξημενες τιμες....
ειναι αισχος να πληρωνεις 2,5ε για Κορινθο Πατρα που εκτος απο καραμανιολα, εχουν να γινουν εργα βελτιωσης πανω απο 10 χρονια...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ουτε εμενα να θα με πειραζει να πληρωσω αυξημενα διοδια για καποιον πολυ καλο και ασφαλη δρομο. Αλλα αυτο απεχει πολυ απο το να μας βαζουν απο τωρα να πληρωνουμε ενα σωρο λεφτα για ΝΑ φτιαξουν δρομους τους οποιους στη συνεχεια θα ξαναπληρωσουμε με ακομη πιο αυξημενες τιμες....**ειναι αισχος να πληρωνεις 2,5ε για Κορινθο Πατρα που εκτος απο καραμανιολα, εχουν να γινουν εργα βελτιωσης πανω απο 10 χρονια...
**
Συμφωνω μαζι σου......
-
Τώρα που το καλοσκέφτομαι δεν νομίζω ότι με χαλάνε τα 2 Ε για τον Αθηνών-Κορίνθου, τα (επικείμενα) 3 Ε της Αττικής και τα 10 Ε της Γέφυρας. Και εξηγούμαι:
Αν τα βάλετε κάτω οι καθυστερήσεις στην Κακιά Σκάλα, στο Ρίο-Αντίρριο και στην διάσχιση της Αθήνας από Δύση σε Ανατολή (και αντίστροφα), με τα ατέλειωτα μποτιλιαρίσματα και τα αμέτρητα σταμάτα-ξεκίνα κόστιζαν στον χρήστη του δρόμου πολλαπλάσια λεφτά σε καύσιμα, συμπλέκτες, φρένα και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας. Ή μήπως πιστεύει κανείς ότι για να πάει από Ελευσίνα, Αγ. Παρασκευή χωρίς την Α.Ο. θα του κοστίσει μόλις 3Ε παραπάνω σε καύσιμα (εκτός αν οδηγεί Prius ή μηχανή...) ?
Από την άλλη η διασχιση του πορθμείου κόστιζε 7 Ε τα μικρά αυτοκίνητα και 8 τα μεγάλα, συν οι καθυστερήσεις και τα έξοδα σε βενζίνες κ ταλαιπωρία του αυτ/του με τα σταμάτα-ξεκίνα...
Στο κάτω-κάτω όμως υπάρχουν και οι κάρτες για τα διόδια (για όσους τα χρησιμοποιούν συχνά), οι οποίες προσφάρουν και κάποια έκπτωση. Όσο για τη Γέφυρα, υπάρχει πάντα η εναλλακτική του φέρι για οποιους δεν βιαζονται, που τώρα πια κοστίζει 4,5 Ε, είναι σχεδόν άδειο και φεύγει τακτικότατα και στην ώρα του υποχρεωτικά...
Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα είναι τα 2,5 Ε που δίνω για το μπουρδέλο της Πατρών-Κορίνθου... Στους γιατρούς να τα φάνε...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ουτε εμενα να θα με πειραζει να πληρωσω αυξημενα διοδια για καποιον πολυ καλο και ασφαλη δρομο. Αλλα αυτο απεχει πολυ απο το να μας βαζουν απο τωρα να πληρωνουμε ενα σωρο λεφτα για ΝΑ φτιαξουν δρομους τους οποιους στη συνεχεια θα ξαναπληρωσουμε με ακομη πιο αυξημενες τιμες....ειναι αισχος να πληρωνεις 2,5ε για Κορινθο Πατρα που εκτος απο καραμανιολα, εχουν να γινουν εργα βελτιωσης πανω απο 10 χρονια...
Απο Κόρινθο μέχρι Πάτρα δεν έχουν γίνει έργα αλλά ο περιφερεικός της Πάτρας είναι με τα ίδια διόδια και περνάς απο σύραγγες πολλών δις και γλυτώνεις πάνω απο 1 ώρα περνώντας μέσα απο την Πάτρα για να κάνεις τον γύρο της Πελοποννήσου χωρίς άλλα διόδια.
Μην μου πείς ότι μετά απο τα παραπάνω σου φαίνονται πολλά τα 2.5 ευρώ?!!! -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
αυτό λέμε βρε interland.gr,
ότι μας έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που λέμε και ευχαριστώ από πάνω...Το θέμα είναι οτι δεν καταλαβαίνω ποιοι μας έχουν φτάσει και σε ποιούς θα πούμε ευχαριστώ. Εμείς μέσα στην παραγωγική διαδικασία δεν είμαστε? Άλλος έχει μαγαζί και πουλάει ακριβότερα, άλλος είναι υπάλληλος και θέλει άυξηση, όλα αυτά οδηγούν σε αυξήσεις σε προιοντα και υπηρεσίες.
Και επειδή έτσι είναι η κοινωνία απο τότε που ζούσε ο Καζαντζίδης και του έφταιγε η κοινωνία θα πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και να μην δίνουμε τόση βάση στα 40 λεπτά αύξηση στα διόδια που έχουν ελάχιστη επιβάρυνση στον οικογενειακό προυπολογισμό.
Αυτά είχα να πώ για το θέμα. Καλή συνέχεια
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
ουτε εμενα να θα με πειραζει να πληρωσω αυξημενα διοδια για καποιον πολυ καλο και ασφαλη δρομο. Αλλα αυτο απεχει πολυ απο το να μας βαζουν απο τωρα να πληρωνουμε ενα σωρο λεφτα για ΝΑ φτιαξουν δρομους τους οποιους στη συνεχεια θα ξαναπληρωσουμε με ακομη πιο αυξημενες τιμες....
ειναι αισχος να πληρωνεις 2,5ε για Κορινθο Πατρα που εκτος απο καραμανιολα, εχουν να γινουν εργα βελτιωσης πανω απο 10 χρονια...
Απο Κόρινθο μέχρι Πάτρα δεν έχουν γίνει έργα αλλά ο περιφερεικός της Πάτρας είναι με τα ίδια διόδια και περνάς απο σύραγγες πολλών δις και γλυτώνεις πάνω απο 1 ώρα περνώντας μέσα απο την Πάτρα για να κάνεις τον γύρο της Πελοποννήσου χωρίς άλλα διόδια.
Μην μου πείς ότι μετά απο τα παραπάνω σου φαίνονται πολλά τα 2.5 ευρώ?!!!Ο περιφερειακός της Πάτρας ΔΕΝ είναι η Εθνική (τρομάρα μας) Πατρών-Κορίνθου. Αφορά την Πάτρα και μόνο αυτή, όπως οι περιφερειακοί τόσων και τόσων πόλεων, οι οποίοι ΔΕΝ έχουν διόδια. Το ότι βρίσκεται στην προέκταση της τρισάθλιας αυτής ΕΟ δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία... Εξάλλου όταν πας από Πάτρα-Κόρινθο, ο περιφερειακός προηγείται των διοδίων, οπότε δεν περιλαμβάνεται σε αυτά. Και επιπλέον μιλάμε για ένα δρόμο που φτιαχνόταν εδώ κ 20 χρόνια (ήδη κάποια κομμάτια ασφάλτου μπορούν να χαρακτηριστούν παλιά) οπότε, αν ισχύει τα διόδια να αφορούν και αυτόν, ισχύει τα τελευταία 20 χρόνια...
Edit: Το 'χωρίς άλλα διόδια' μου άρεσε... Δηλαδή εσύ είσαι διαθετημένος να πληρώσεις διόδια για αυτό το έκτρωμα που λέγεται Πατρών-Πύργου-Κυπαρισσίας???
-
εγω παλι ακουσα οτι θα αυξησουν ακομα περισοτερα τα διοδια στα επομενα χρονια ωστε να προσελκυσουν ιδιωτικες εταιρειες που θα αναλαβουν την κατασκευη των δρομων.
-
Σημερα για να πας στην Χαλκιδα απο Αθηνα θες 4 ευρω, δηλ 1370δρχ περιπου. ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ; Θα δινω 1400 δρχ για 'λιγη' Ε.Ο της οποιας λιγα κομματια ειναι πραγματικα καλα και μετα θα μπαινω στον κλασσικο ελληνικο επαρχιακο με τους γνωστους κινδυνους του; Και σε λιγο καιρο δεν θα με αφηνετε να πηγαινω και πανω απο το οριο;;; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Θα βρομισει διχρονιλα η Ε.Ο. απο τα αλυσοπριονα γιατι δεν καταλαβαινετε αλλιως μου φαινεται...
ΥΓ: Τα πρωτα διοδια (Αφιδνων) παρακαμπτωνται πανευκολα απο την εξοδο του Αγ. Στεφανου, μετα αριστερα στο φαναρι, κινουμαστε στον παραδρομο, περναμε μπροστα απο τα διοδια, μουντζωνουμε και αφηνουμε τον δρομο να μας οδηγησει μεχρι την διασταυρωση στο Πολυδενδρι οπου κανουμε αριστερα και ξαναβγαινουμε στην εθνικη εχοντας χασει ελαχιστο χρονο και πανω απο ολα εχοντας κρατησει 2 ευρω τα οποια το ελληνικο κρατος ειναι παντελως αναξιο να εισπραξει απο εμας...Τα χρυσα μου μαλιστα εχουν καταλαβει τι παιζει και στελνουν τα απαραιτητα 'κεραταδικα' μπας και ρεφαρουν απο καμμια κληση...
ΥΓ2: Το προβλημα του ελληνα ειναι πως εχει μπλεξει την πολιτικη με το ποδοσφαιρο. Νομιζει πως πρεπει εσαει να ψηφιζει το ιδιο κομμα...
-
μαλλον θελουν να κανουν ολους τους δρομους οπως την γεφυρα ριου- αντιριου(10 ευρω τα διοδια), να δωσουν ολα τα εργα σε ιδιωτικες ξενες εταιρεις οι οποιες θα τα εκμεταλλευοντε για 20-30 χρονια και τα διοδια θα ειναι απλησιαστα.
μου φαινετε οτι θα αγορασω εναν γαϊδαρο, φτηνοτερος θα μου ερθει. -
Απο τις λιγες φορες που συμφωνω τοσο πολυ με καποιο χρηστη (αναφερομαι στον Interland φυσικα) Και εγω πιστευω οτι πολυ γκρινια για το τιποτα, τη στιγμη που οι περισσοτεροι (Συμπεριλαμβανομενου και εμου) θα πιουμε καφε που κανει 4 ευρω η και παραπανω, και θα πουμε και ευχαριστω...
Θελω να προσθεσω, οτι οποιος φοροδιαφευγει καλο θα ειναι να μη μιλαει για το πως προσπαθει το κρατος να μαζεψει λεφτα, αφου αυτος εχει φτασει το κρατος σε αυτη τη κατασταση... (Περιμενω επιθεση )
Αυξηση διοδίων (ξανά!)