-
Συγχωρήστε μου τη χαζομάρα, αλλά δεν είχαν πει ότι η Εγνατία δεν θα έχει διόδια; Ξαναλέω, αν είπα κοτσάνα, ζητώ συγγνώμη.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Συγχωρήστε μου τη χαζομάρα, αλλά δεν είχαν πει ότι η Εγνατία δεν θα έχει διόδια; Ξαναλέω, αν είπα κοτσάνα, ζητώ συγγνώμη.Εδώ μιλήσανε για φιλολαική πολιτική χωρίς αυξησεις.
Στα διόδια κόλλησες ? -
Τώρα που κατασκευάζεται...μετά όμως θα πάρουν το αίμα τους πίσω!
Δυστυχώς οι τιμές που δίνονται είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας.
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Συγχωρήστε μου τη χαζομάρα, αλλά δεν είχαν πει ότι η Εγνατία δεν θα έχει διόδια; Ξαναλέω, αν είπα κοτσάνα, ζητώ συγγνώμη.
Εδώ μιλήσανε για φιλολαική πολιτική χωρίς αυξησεις.
Στα διόδια κόλλησες ?Γιατί, αυξήθηκε ο μισθός σου;
Μήπως ο δικός τους;
Μήπως οι ξένες επενδύσεις;
Μήπως η αξία του χρήματός σου;Τίποτε δεν αυξήθηκε, ούτε και πρόκειται. Εδώ η Γερμανία αρχίζει να έχει προβλήματα, η Ελλάδα θα την βγάλει καθαρή;
Αν το δεις από την 'σωστή' οπτική γωνία, όντως μηδέν οι αυξήσεις...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Τίποτε δεν αυξήθηκε, ούτε και πρόκειται. Εδώ η Γερμανία αρχίζει να έχει προβλήματα, η Ελλάδα θα την βγάλει καθαρή;Νομίζω Γιώργο πως η σωστή λέξη για την Γερμανία είναι συνεχίζει να έχει προβλήματα...πράγμα που μας επηρεάζει όλους δυστυχώς...
-
Η αύξηση αυτή των διοδίων δεν είναι μέσα στα πρόσφατα μέτρα; Λοιπόν, εγώ σας λέω ότι ΔΕΝ θα αποδώσουν καρπούς.
Αυξάνουν το ΦΠΑ. Από την ώρα που επιβλήθηκε αυτός ο φόρος, είναι ζήτημα αν έχει εισπραχθεί το 10% απ'όσο έπρεπε να είχε πάρει το κράτος. Οπότε, θα την πληρώσουμε εμείς και πάλι κάποιοι θα αισχροκερδούν... Και το κράτος ΔΕΝ θα πάρει δεκάρα.
Τι θα έκανα εγώ;
Τα εξής απλά πράγματα:
- Θα προσπαθούσα να πατάξω τη φοροδιαφυγή και θα προσπαθούσα να βελτιώσω την αποτελεσματικότητα της είσπραξης του ΦΠΑ (λέμε τώρα...)
- Θα σταματούσα να πληρώνω τους κληρικούς από τα λεφτά του κράτους και θα τους φορολογούσα
- Θα φορολογούσα την εκκληcιαcτική περιουσία
-
Προσοχη δεν ειναι πρωταπριλιατικο,το ακουσα χθες στις ειδησεις...
Η κυβερνηση προσανατολιζεται σε αυξηση των τελων κυκλοφοριας απο 10-30%.....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Εδω γελαμε.
Η μηπως να κλαψουμε??
-
Το'χα ακούσει κι εγώ λίγες μέρες πριν...
-
Δώστε και σώστε!!!!!!!
-
Το βραβειο της ανοιχτης παλαμης.
Το τελος κυκλοφοριας για τα αυτοκινητα απο 1352 μεχρι 1927 κυβικα παει στα 195€ μου φαινεται...
Τα διλιτρα ας προσεχαν
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Το βραβειο της ανοιχτης παλαμης.Το τελος κυκλοφοριας για τα αυτοκινητα απο 1352 μεχρι 1927 κυβικα παει στα 195€ μου φαινεται...
Τα διλιτρα ας προσεχαν
Αν δεν είναι Πρωταπριλιάτικο, τότε θα κλάψουνε πολλοί...
Οι αντιπροσωπείες/μάντρες θα γεμίσουν ακόμα περισσότερο μεταχειρισμένα οι πρώην κάτοχοι των οποίων αδυνατούν να συντηρήσουν το ΙΧ τους... -
Δυστυχως δεν ειναι πρωταπριλιατικο,καθως χθες τα περισσοτερα καναλια το ειχαν στις οικονομικες ειδησεις.....
ΠΛΗΡΩΝΕ Μ@Λ@Κ@ ΟΔΗΓΕ.
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Δυστυχως δεν ειναι πρωταπριλιατικο,καθως χθες τα περισσοτερα καναλια το ειχαν στις οικονομικες ειδησεις.....ΠΛΗΡΩΝΕ Μ@Λ@Κ@ ΟΔΗΓΕ.
Είναι πάρα πολύ απλό:
Παλαιότερα, αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού δεν αγοράζονταν λόγω τιμής αλλα και λόγω τεκμηρίων (το ότι οι προσφορές δεν υπήρχαν και το ότι τα δάνεια παίρνονταν πιο δύσκολα, τα επιτόκια ήταν υψηλότερα, το αυτοκίνητο δεν ήταν απολύτως αναγκαίο, και ο κόσμος δεν το είχε ρίξει στην καλοπέραση, ας τα παραβλέψουμε προσωρινά).Ξαφνικά μειώθηκε (ΌΣΟ ΜΕΙΩΘΗΚΕ), η φορολόγηση και -ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ- καταργήθηκαν τα τεκμήρια, χωρίς ωστόσο να γίνει αντίστοιχη αύξηση στα καύσιμα, τα ασφάλιστρα, και τα τέλη κυκλοφορίας.
Πολλοί έσπευσαν να αγοράσουν 'πολλά' κυβικά, χωρίς να έχουν υπ' όψιν τους το αυξημένο κόστος που θα πλήρωναν σε κατοχή, χρήση και συντήρηση.
Έρχεται λοιπόν μετά από λίγο χρονικό διάστημα το κράτος και ναι μεν δεν επαναφέρει τα τεκμήρια, ανεβάζει το κόστος κατοχής, χρήσης και συντήρησης ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ...
Αυτό να πω την αλήθεια είναι εξέλιξη που περίμενα...
-
Πληρώνετε κορόιδα!!!....
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Δυστυχως δεν ειναι πρωταπριλιατικο,καθως χθες τα περισσοτερα καναλια το ειχαν στις οικονομικες ειδησεις.....
ΠΛΗΡΩΝΕ Μ@Λ@Κ@ ΟΔΗΓΕ.
Είναι πάρα πολύ απλό:
Παλαιότερα, αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού δεν αγοράζονταν λόγω τιμής αλλα και λόγω τεκμηρίων (το ότι οι προσφορές δεν υπήρχαν και το ότι τα δάνεια παίρνονταν πιο δύσκολα, ήταν πιο ακριβά, το αυτοκίνητο δεν ήταν απολύτως αναγκαίο, και ο κόσμος δεν το είχε ρίξει στην καλοπέραση.ας τα παραβλέψουμε προσωρινά).Ξαφνικά μειώθηκε (ΌΣΟ ΜΕΙΩΘΗΚΕ), η φορολόγηση και -ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ- καταργήθηκαν τα τεκμήρια, χωρίς ωστόσο να γίνει αντίστοιχη αύξηση στα καύσιμα, τα ασφάλιστρα, και τα τέλη κυκλοφορίας.
Πολλοί έσπευσαν να αγοράσουν 'πολλά' κυβικά, χωρίς να έχουν υπ' όψιν τους το αυξημένο κόστος που θα πλήρωναν σε χρήση και συντήρηση.
Έρχεται λοιπόν μετά από λίγο χρονικό διάστημα το κράτος και ναι μεν δεν επαναφέρει τα τεκμήρια, ανεβάζει το κόστος κατοχής, χρήσης και συντήρησης ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ...
Αυτό να πω την αλήθεια είναι εξέλιξη που περίμενα...
Πολύ σωστός.
Πριν από καιρό τα ίδια έλεγα σε δύο φίλους που ήθελαν να πάρουν μεγαλύτερου κυβισμού αυτοκίνητα. Θα σας κάνει να τα πάρετε και μετά θα σας τα πάρει 'έμμεσα'. Ο ένας πείστηκε, ο άλλος τώρα τραβάει τα Βυζ... του.Για να μη το ξεχνάμε φίλε οδηγέ, φίλε οδηγέ, 'σκάσε και πλήρωνε'
-
Στρογγυλοποίησαν και το διόδιο της gefyra από τα 9,70 στα 10 ευρώ.
Μην χάσουν την ευκαιρία...
-
Γιατί, στο ψητοπωλείο που τη μπριζόλα την πήγαν απ'τα 5 ευρά στα 5,5 προτού καν ισχύσουν τα νέα μέτρα;
-
...απομένει τώρα η Α.Ο. να πάει στα 3 ευρώ για να δέσει το γλυκό.
Δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση.
-
ÊáëÜ áõôü åßíáé ôï ìüíï óßãïõñï.ÁðëÜ ðåñéìÝíïõí ëßãï êáéñü ãéá íá ìçí öÜíå êñÜîéìï.
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Απλά περιμένουν λίγο καιρό για να μην φάνε κράξιμο.ναι γιατι και αμα τους κραξουν τι εγινε?
Αυξηση διοδίων (ξανά!)