-
Καθώς προείπα, δεν θα την δω Θανάση...
-
-
Δε νομίζω να το γνωρίζει πολύς κόσμος http://www.wrc.com/news/features/senna- ... ?fid=14986
-
Χμ.. Ναι! Το είχα ψάξει και εγώ αρκετό καιρό πριν, ορμώμενος από κάτι αποσπάσματα σε βιντεάκια του youtube, που τον έδειχναν μέσα σε rally car. Και φυσικά είχα πιάσει λαβράκι. Τί να πω, κρίμα, κρίμα και πάλι κρίμα!
-
Είδα την ταινία. Δεν είναι πλήρες ντοκυμαντέρ και παρουσιάζει όλα τα γεγονότα από μία μόνο οπτική γωνία (η οποία είναι σίγουρα φορτισμένη συναισθηματικά) αλλά για όσους έζησαν την F1 εκείνης της εποχής η ταινία είναι απλά συγκλονηστική.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Είδα την ταινία. Δεν είναι πλήρες ντοκυμαντέρ και παρουσιάζει όλα τα γεγονότα από μία μόνο οπτική γωνία (η οποία είναι σίγουρα φορτισμένη συναισθηματικά) αλλά για όσους έζησαν την F1 εκείνης της εποχής η ταινία είναι απλά συγκλονηστική.Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τα παραπάνω. Επίσης για όσους δεν τον πήγαιναν τον Αύρτον η ταινία αξίζει μόνο και μόνο για διάφορα βίντεο που πολύ απλά δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα. Δεν είναι και λίγο να έχεις άνευ όρων πρόσβαση στα αρχεία του θείου Μπέρνι.
-
Την ταινια λοιπον που προβαλλεται απο οσο καταλαβα στην Ευρωπη την εχουμε σε κανενα τορρεντ μηπως;
-
οτι δεις στο youtube ειναι η ταινια
-
Ενταξει μην εισαι τοσο ισοπεδωτικος..Σιγουρα περιμεναμε παραπανω footage αλλα μια χαρα ειναι η ταινια.
Ειδικα για καποιον (οχι για τον Μπιλοπουλο) που δεν εχει ασχοληθει τοσο ,η ταινια δειχνει παρα πολλα.
Ηρθε χθες ενας στην δουλεια που δεν ασχολειται αλλα του ειχα δωσει την ταινια και μου κανειμεγαλο αρχιδακι ο Προστ ρε φιλε!!
-
Αντικειμενικα τωρα, ο ενας ηταν χειροτερος απο τον αλλον παντως...
Ελπιζω να εχω στα χερια μου την σωστη ταινια γιατι μπερδευτηκα.
Υπαρχει η κινηματογραφικη που ειναι περιπου 102-103 λεπτα και μια ακομα που ειναι περιπου 160 λεπτα...
-
Εuropean και brasilian-japanese edition. Η πρώτη πρέπει να είναι η μικρότερη
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ενταξει μην εισαι τοσο ισοπεδωτικος..Σιγουρα περιμεναμε παραπανω footage αλλα μια χαρα ειναι η ταινια.Ειδικα για καποιον (οχι για τον Μπιλοπουλο) που δεν εχει ασχοληθει τοσο ,η ταινια δειχνει παρα πολλα.
Ηρθε χθες ενας στην δουλεια που δεν ασχολειται αλλα του ειχα δωσει την ταινια και μου κανειμεγαλο αρχιδακι ο Προστ ρε φιλε!!
σιγουρα περιμεναμε κατι παραπανω απο youtube clips
το να περνεις βιντεακια και να τα κανεις ΤΑΙΝΙΑ και δη ενως θρυλου ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΤΡΟΠΗ -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
μεγαλο αρχιδακι ο Προστ ρε φιλε!!+1
-
Δεν θα'λεγα μεγάλο αρχιδάκι ο Προστ αλλά μεγάλη μούφα η ταινία που μας αγιοποιεί το Σένα και βγάζει τον Προστ ένοχο για όλα.
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Δεν θα'λεγα μεγάλο αρχιδάκι ο Προστ αλλά μεγάλη μούφα η ταινία που μας αγιοποιεί το Σένα και βγάζει τον Προστ ένοχο για όλα.Δεν έχω δει την ταινία άρα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Πάντως αν ισχύει αυτό τότε είναι κρίμα να προβάλλονται τέτοιες ταινίες, ειδικά μετά από 17 χρόνια... Να κάνουν και οι οπαδοί του Προστ σε αυτή την περίπτωση ταινία που να δοξάζουν συνέχεια τον Γάλλο και να ασχολούνται μόνο με τα στραβά του Σέννα ξέρω κι εγώ
-
Από τον κόσμο αγιοποιήθηκε, θεοποιήθηκε, έγινε μύθος... (φαίνεται κι από δώ μέσα αυτό),
οι παραγωγοί να κονομήσουν θέλουν... (μάλλον θα τα πήραν χοντρά κι απ' την οικογένεια!). -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
(μάλλον θα τα πήραν χοντρά κι απ' την οικογένεια!).μάλλον λεει
πες το άνθρωπέ μου ξεκαθαρα: ΣΙΓΟΥΡΑ
μην κρυβόμαστε πισω απο το δάχτυλό μας. ντροπής πράγματα
-
Καλησπέρα,
Ο τίτλος της ταινίας του Senna ποιος είναι ακριβώς?
Senna the movie ή καμία σχέση... ??Αν κάποιος έχει link απο torrent ή αντίστοιχο είναι ευπρόσδεκτο ...
Υ.Γ. Αν δεν επιτρέπονται torrent link κτλ στο forum ζητώ προκατβολικά συγγνώνμη απο την Διαχείριση
... ή αλλλιώς pm -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
σιγουρα περιμεναμε κατι παραπανω απο youtube clipsΨιλοσυμφωνώ. Άρχισα να βλέπω και τελικά το πιο πολύ υλικό το είχα ξαναδεί...
-
EXCLUSIVE: Watch Ayrton Senna at the 1991 AUTOSPORT Awards
http://plus.autosport.com/free/feature/ ... rt-awards/
Ayrton Senna