-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
τι να πω βρε Ηλία? Τα έχω γράψει ήδη, όταν έχω νεότερα θα έχετε update!Τρόμαξα μ' εκείνα τα διαβολάκια στο 'ανδρικό' θέμα, κατάλαβες; Τι έγινε, λέω, νυχτιάτικα;
Με το έσκορτ τι έγινε???
Το έχω αποφασίσει, κολλήσαμε λίγο στη γυναίκα του ιδιοκτήτη ( ), της αρέσει λέει πολύ και σαν να μετάνιωσε... τέλος πάντων θέλει μερικές ημέρες να το σκεφτεί. Μάλλον θα το πάρω.
-
Φίλε Krusenstern, μας έφτιαξες τη μέρα με το νέο σου avatar!!!
Θέλω κ γω έεεεναααα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Φίλε Krusenstern, μας έφτιαξες τη μέρα με το νέο σου avatar!!!Θέλω κ γω έεεεναααα...
Aν το πάρει ο Σπύρος δεν θα είναι ακριβώς έτσι όπως το αβαταρ αλλά θα....μοιάζει σίγουρα!
-
ε ναι, θα είναι φουλ εξτρά! Στον στάνταρ εξοπλισμό, δύο πόρτες περισσότερες
-
ε ναι, θα είναι φουλ εξτρά! Στον στάνταρ εξοπλισμό, δύο πόρτες περισσότερεςΜπορείς και να μην πάρεις τις πόρτες δηλαδή?
-
Mεγιά και από εμένα Σπύρο! Καλοτάξιδο! (με το πλάι φυσικά... )
-
Προτεινω τα εξης Krus.
Εαν πας για μπροστοκινητο, που δεν νομιζω οτι θελεις σε αυτην την φαση, τοτε κατα την γνωμη μου 2 ειναι οι επιλογες
- Alfa Sud
- Lancia Fulvia Coupe
- Lancia Beta Coupe
Για πισωκινητα τωρα, θα ελεγα Ιταλικα που τα ξερω.
Α'. Το Μιραφιορι, εβγαινε και σε 2πορτο Ραλλυ εκδοση 16βαλβιδο, αλλα δεν νομιζω να υπαρχουν τετοια κομματια στην Ελλαδα. Θα βαλω μια φωτο αργοτερα....
Εμενα δεν με μου αρεσει το design του να ειμαι ειλικρινης.
Εαν ειναι για FIAT πηγαινε στο Spyder. Ειναι πανεμορφο και με παρα πολυ καλα μηχανικα μερη, ουσιαστικα πανω κατω τα ιδια με του Μιραφιορι...bulletproof που λενε οι Αγγλοι.
Β'. Το 75 ειναι ευκολο να το βρεις, ΑΛΛΑ, ειναι 4πορτο berlina, κατα συνεπεια οχι sexy. Σχετικα βαρυ επισης. Ευκολο στα ανταλλακτικα και πολυ ευκολα αναβαθμισιμο....εως και V6 3λιτρο. Δεν εχει ομως...αυτο το κατι που πρεπει να εχει ενα κλασικο, κατι που οταν το κοιτας να σε φτιαχνει.
Γ'. Τα λεγομενα Veloce, tou Bertone. Απειροι συνδιασμοι, παρολο που μοιαζουν, ελαφρια, μερικα με μπλοκε, αλουμινενια μοτερ, ευστροφα, με καλες αναρτησεις και πολυ γνωστο στους συνεργειαδες...που θα τους χρειαστεις με ενα παλιο αυτοκινητο.
Εγω θα πηγαινα για το Junior, ή για το Σπριντ (1600), ειναι μονοφαρο και με το σκαλοπατι (Scalino). Αρνητικο, ειναι τα σασι τους τα οποια ειναι κουρασμενα και στην Ελλαδα τα εχουν κανει κωλο, ειτε απο τρακαρισματα ειτε τα εχουν βιασει στις μετατροπες....αλλά καπου θα υπαρχει ενα καλό.Δ'. GTV...μονο τα πρωτα τα οποια λεγοντουσαν Alfeta GT, και ηταν πιο ελαφρια, και το 1800 εβγαζε 140+ αλογα. Ενα τετοιο σε πρασινο, σμαραγδι....ισως ξερω ενα καλο αν σε ενδιαφερει, αλλα θελει λιγο δουλεια για να γινει τελειο. Λιγη ομως.
Ε'. Χ1/9. Λιγα ανταλακτικα, οπως και μερικα άλλα, ΑΛΛΑ τρελο handling και μεγαλη ευχαριστηση, μεσα και εξψ απο πιστα. Το προτεινω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ. Τα 80 αλογα, μην σε απογοητευουν, μπορεις ευκολα να τα κανεις 100, και εαν εχεις ορεξη και μοτερ απο Uno Turbo μπαινει.
Στο επομενο ποστ θα βαλω μερικες φωτος για να γινω πιο σαφης.
GTV με μοτερ απο 155 τουρμπο με 500 αλογα.....αν εχεις ορεξη και λεφτα....
Εδω θα βρεις πολλες πληροφοριες, αν και οχι αναλυτικοτατες.
Fiat 124 Spyder
Fiat 124 Coupe
-
Ψηφίζω Αλφέτα... αλλά προτιμώ την κουπέ GTV...
Θα έβαζα και στην λίστα Lancia Gamma.. αν και αμφιβάλω εαν υπάρχει έστω και ένα κομμάτι στην Ελλάδα.
Mirafiori δίπορτο είδα πριν 2-3 εβδομάδες ...δεν θυμάμε λεπτομέριες -
Ο χρήστης 037 έγραψε:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ.....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ.....
Τι ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ....
Εδώ κοντέψανε να μου φύγουν
-
Μερικές ακόμη, έτσι για να μας τρέξουν κι άλλο τα σάλια:
και το ΠΟΛΥ κακό:
-
ΑΛΗΤΗΗΗΗΗΗΗΗ
Καλά κράτα εσύ το 'πολύ κακό' κι άσε σε μένα το κλασσικό μπλέ κίτρινο.
-
...Ξαναζέσταμα...
Αν το θέλεις για Fun-Car ως 'καμμένος' στο πρόσφατο παρελθόν θα σου συνιστούσα να πάρεις κάτι φτηνό και μικρό σε κυβισμό. Από την άλλη, επειδή θα ρίξεις κάποια λεφτά επάνω του, είτε συνεχόμενα είτε σε δόσεις, θα έλεγα οτι καλό θα ήταν να σου μείνει και κάτι στο τέλος. Η μπερλίνα είναι κούκλα αλλά προσωπικά δε θα έμπλεκα. Μια τετράπορτη τζούλια νομίζω οτι είναι το ιδανικότερο στην περίπτωσή σου. Και με το μικρό μοτερακι κινείται μια χαρά στο δρόμο ενώ μετά από λίγα χρόνια θα σου μείνει και ένα κομμάτι άξιο να μπεί σε μια συλλογή. Με 6-6.5Κ δε θα δυσκολευτείς, πιστεύω, να βρεις μια καλή και άλλες δύο για ανταλλακτικά. Κάποια ανταλλακτικά φανοποιίας (πχ πόρτες) έχουν αρχίσει να γίνονται δυσεύρετα οπότε καλύτερα να αγοράσεις εξ'αρχής ένα 'ακριβό' αμάξι για να σου στοιχίσει φθηνότερα εν τέλει!Εκτός βέβαια αν προχώρησε η δουλειά με το φίατ οπότε...έρωτας είναι αυτός!!
Τα 2002 (δυσεύρετα αν δεν έχουν τρύπες και αυτά πλέον) καλά και ωραία αλλά καμία σχέση με την AR κακά τα ψέματα. Εμένα μου αρέσει και η τετράπορτη fulvia (fulvia να'ναι και ότι να'ναι) και μάλιστα κατά πολλούς είναι πιο ισορροπημένη από πλευράς οδικής συμπεριφοράς από την κουπέ λόγω καλύτερης κατανομής μαζών. Με 3Κ παίρνεις αστεράτη τέτοια (και τη βρίσκεις και εύκολα) και έχεις άψογο τιμόνι, κορυφαία ποιότητα συμπεριφοράς στο δρόμο, μικρό κυβισμό για λιγότερα έξοδα με πολύ καλές επιδόσεις αλλά δυστυχώς όχι πίσω κίνηση...μερικές φορές πάντως δεν πειράζει και πολύ, αλήθεια!
Τα Ε21 σ'αρέσουν BTW;;; Τα μπλέκω πολύ λες; -
Θα μιλήσω ως καμμένος. Το 2002, είναι ευκολο να βρεθεί, και ευκολο να συντηρηθεί. Και ανταλλακτικά, υπάρχουν τα πάντα, το παραμικρό, και ευκολα φτιάχνεται ωστε να έχεις κάτι αξιοπρεπώς δυνατό στα χέρια σου. Αλλά, όλα αυτά κοστίζουν, και κοστίζουν αρκετά, περισσότερο ίσως από μια Τζούλια. Και κάποια πράγματα όπως μπλοκέ, ανάποδο σαζμάν κτλ έχουν γίνει αρκετά σπάνια και αν τα βρείς οι τιμές ειναι απαγορευτικές. Κατά τ άλλα ειναι αυτοκίνητο σκυλί, που αν το φτιάξεις σωστά μπορείς να το έχεις για όλες τις δουλειές, καθημερινό και track day. Και θα σε ανταμείψει με την συμπεριφορά του και με το ότι μπορείς να καθίσεις και να το συντηρήσεις και μόνος σου.
Διάβασα κάπου παραπάνω ότι τα 2002 δεν έχουν κοινά μηχανικά με κάποιο άλλο μοντέλο. Μέγα λάθος, πολλά μηχανικά μέρη είναι ακριβώς τα ίδια με του Ε21, Ε12 ακόμα και Ε30. Από μηχανικά δεν έχεις να φοβηθείς τιποτα, τα δύσκολα είναι τα competition ανταλλακτικά, στο να βρεθούν, και να ειναι η τιμή τους ανθρώπινη. -
Ευσεβής πόθος, κρυφή φαντασίωση...
-
Πήρα αμάξι εδώ και ένα χρόνο παίδες
Το θέμα βρέθηκε εδώ από μετακίνηση. Αν το χρήμα περίσσευε, η επιλογή ίσως ήταν διαφορετική, αλλά προς το παρόν είμαι μια χαρά -
Νομίζω ότι το θέμα αξίζει να βρίσκεται ψηλά, krus, γιατί είναι πάρα πολλοί οι οποίοι σκέφτονται την αγορά ενός 'παλιού' σαν καθημερινό αλλά και fun-car παράλληλα! Δεν ξέρω αν μπορούμε να βγάλουμε τη δημοσκόπηση μόνο, για να γίνει πιο γενικό...
-
Όποιος έχει δίλημμα για αγορά, ας ανοίγει κανονικά το δικό του θέμα Άλεξ, όπως κάνουμε στους 'Κατασκευαστές'.
-
Καλησπέρα είμαι ο Xoxos (Αναστάσιος Καραγασλής) θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την αγορά ενός Fiat Bertone X1/9. θα θεωρούσα υπερπολύτιμη οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, έστω και για παρατιμένα αυτοκίνημα που είναι μόνο για ανταλλακτικα .
θα σας ήμουν ευγνώμων για οποιαδήποτε πληροφορία. Αν χρειαστείτε το τηλ. μου είναι: 6974501556
Σας ευχαριστώ πολύ.
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Καλησπέρα είμαι ο Xoxos (Αναστάσιος Καραγασλής) θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την αγορά ενός Fiat Bertone X1/9. θα θεωρούσα υπερπολύτιμη οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, έστω και για παρατιμένα αυτοκίνημα που είναι μόνο για ανταλλακτικα .θα σας ήμουν ευγνώμων για οποιαδήποτε πληροφορία. Αν χρειαστείτε το τηλ. μου είναι: 6974501556
Σας ευχαριστώ πολύ.
To εχεις ποσταρει τοσες φορες,αν ξερει καποιος θα σου απαντησει[mod]
Απόψεις περί αγοράς παλιού αυτοκινήτου