-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Νιάου, νιάου...
Στο επόμενο TD υπόσχομαι να σας αφήσω να τα πείτε τα δυό σας...
Μπορεί να τα βρείτε...
Δε γράφω άλλα γιατί... είμαι κολλημένος (και το ξέρω), τι να κάνω...βρε Ευριπίδη μ'αρέσει με χίλια το αυτοκίνητο και το ξέρεις! Βρίσκεις όμως ν'αγοράσεις? Σε καλή κατάσταση εννοείται
εμεις πηραμε την δικια μας αε86 2000ευρω με ενα μικρο χτυπημα πισω αλλα κατα τα λοιπα σε πολυ καλη κατασταση.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Με περιορίζει το Ιταλικο-Γερμανικό, αλλιώς έχω κάτι στο μυαλό μου.
Για να μην ασχοληθείς και πολύ-πολύ με συνεργεία...ειμαι στο ιδιο μηκος κυματος.......
αλλα θα το πω.......
δεν κοιτας για καποια celica
(πισωκινητο, χωρις ζημιες, υπαρχουν ακομα πραγματα, βρισκεις αυθεντικες)αν λες γι'αυτή (1973), ναι μου αρέσει πολύ, έχω οδηγήσει μάλιστα μία σε σχεδόν μαμά κατάσταση ενός γνωστού. Δυστυχώς ο άνθρωπος, παρότι έχει συγγενή που δουλεύει μέσα στην Τογιότα, δυσκολεύεται πολύ να βρει σωστά ανταλλακτικά για να τη διατηρήσει. πχ. ψάχνει χρόνια ολόκληρα για ελατήρια πίσω και δεν έχει βρει. Πωλείται μία, ίσως πάω να την δω.
-
Kι έτσι θα μείνεις στην οικογένεια της Τογιότα ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kι έτσι θα μείνεις στην οικογένεια της Τογιότα ...δυστυχώς η καρδιά είναι αλλού Σάββα... σταυρός και φιδάκι!
-
To ξέρω...Βerlina...
-
αν λες γι'αυτή (1973), ναι μου αρέσει πολύ, έχω οδηγήσει μάλιστα μία σε σχεδόν μαμά κατάσταση ενός γνωστού. Δυστυχώς ο άνθρωπος, παρότι έχει συγγενή που δουλεύει μέσα στην Τογιότα, δυσκολεύεται πολύ να βρει σωστά ανταλλακτικά για να τη διατηρήσει. πχ. ψάχνει χρόνια ολόκληρα για ελατήρια πίσω και δεν έχει βρει. Πωλείται μία, ίσως πάω να την δω.[/quote]
ναι για αυτην λεω....
οσο για τον φιλο ελατηρια εχω
χωρις χρηματα...... -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ναι για αυτην λεω....
οσο για τον φιλο ελατηρια εχω
χωρις χρηματα......δεν τον βλέπω συχνά, θα του το πω όμως! Ευχαριστώ!
-
Όχι δεν είναι το δικό μου... Που ακριβώς παρκάρει να του ρίξω καμμιά ματια? [/quote]
για τον δημητρη ραζη
υπαρχει ενα 510 κοκκαλι για διαλυση......
σε νεκροταφειο αυτοκινητων στον κορυδαλλο -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Όχι δεν είναι το δικό μου... Που ακριβώς παρκάρει να του ρίξω καμμιά ματια?για τον δημητρη ραζη
υπαρχει ενα 510 κοκκαλι για διαλυση......
σε νεκροταφειο αυτοκινητων στον κορυδαλλο[/quote]Ευχαριστώ...
Αν είναι αυτό που νομίζω ήταν δικό μου και το αντάλλαξα με άλλο καλύτερο -
Νεότερα:
Μιραφιόρι 2,0 φρεσκοβαμμένο, χωρίς σάπια πουθενά (τσεκαρισμένο), τέλειο, bodykit + μάσκα Abarth,
-
[quote='Krusenstern']Νεότερα:
Μιραφιόρι 2,0 φρεσκοβαμμένο, χωρίς σάπια πουθενά (τσεκαρισμένο), τέλειο, bodykit + μάσκα Abarth,
-
[quote='BILL33'][quote='Krusenstern']Νεότερα:
-
Καλο ακουγεται... ελεγξε το καλα ομως...μην ειναι και αυτο καμια παραμυθα...
ο πατερας ενος φιλου ειχε μιραφιορι 1600 νομιζω με το 5αρι σαζμαν και το περναμε στο λυκειο και ξεσκιζομασταν στα αναποδα....τελικα το τρακαραμε πανω σε μια μπασκετα ενος υπαιθριου γηπεδου στα σπατα και φαγαμε πολυ ξυλο απο τον πατερα του...
-
Θα το δω αύριο. Είναι λυμένο, χωρίς μοτέρ, μόλις βγήκε από βάψιμο.
-
Αυτό ακούγεται πολύ καλό!
Από μοτέρ το ίδιο προσεγμένο?
Είναι κουκλιά τα καλά τρίθυρα..
-
Αντε Σπυρο με το καλο!!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Αυτό ακούγεται πολύ καλό!Από μοτέρ το ίδιο προσεγμένο?
Είναι κουκλιά τα καλά τρίθυρα..
3θυρα είναι 300 σε όλο τον πλανήτη βρε γιατρέ! 4θυρο είναι το καημένο
έχει δύο μοτέρ, τζάμι και τα δύο (1,6 και 2,0)
-
Οπωσδηποτε ελενχος στο διαφορικο,μην αρχισει να αρβαλαει στα πρωτα χιλιομετρα.Το 1,6 ειναι το μαμα μοτερ;Για να μπορεις να περνας κτεο κλπ. Παρτου οτι ανταλλακτικα εχει οπως και την δευτερη μηχανη.
-
Καλό ακούγεται!
-
**Ναιιιιιι!!!!!! **:D
Αυτός είσαι!!!
Μου... το πουλάς????
Θέλω βόλτα, έτσι? Αντε, βρε, θυμηθηκα τα νιάτα μου και συγκινήθηκα...
Απόψεις περί αγοράς παλιού αυτοκινήτου