-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αναμμένο το check engine?απο αυτο το video, αυτο παρατηρησες εσυ?
τελος παντων, τωρα δεν εχει αναμμενο κανενα cel. -
Ναι αυτό, γιατί;
Σωστός λοιπόν.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
τώρα αμα σας πω και εγώ οτι στην Αττική οδό με το 2cv είδα 200 θα πέσετε να με φάτε;; Για να μη μιλήσω πόσα επιασα με το αγωνιστικο μου ποδηλατο στη Μαραθώνος μια μερα, ούτε για το με ποσα κατεβαίνω το χιονισμενο δρόμο εδώ στη Σουηδία κάθε μέρα με το πατίνι...Και πάντα είχα την απορία τι ήταν αυτό που με προσπέρασε σαν σταματημένος στη Μαραθώνος όταν κυνηγιόμουν με μια 360 modena και ένα Evo 9.
Όσο για το ibiza κανένα σχόλιο...Το μόνο που μου περνά από το μυαλό είναι εκείνη η μετατροπή που έκανε το FR-Cupra 280 ίππους περίπου...(χωρίς πλάκα) με ένα τεράστιο ποσό που σχεδόν αγόραζες ένα ακόμα FR.(εξού και το check engine αναμένο (μάλλον)
Προσέξατε ότι ο συνοδηγός λέει στο τέλος:και στον ανηφόρα?χαχαχαχαχα!(δεν ξέρω αν το είπε γιατί ήξερε ότι έγραφε βέβαια )ΥΓ:Εγώ εννοείται με το Golf-άκι μου...1,4lt turbo με 245PS στον τροχό και 35kg ροπή.
ΥΓ2:το παράκανα έτσι? -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ναι, αλλά τα δικά σας δεν μηδενίζουν...
μετατροπή στο κοντέρ έκανε;
Όχι, στον κινητήρα, όπως φαίνεται και στον τίτλο του βίντεο (1242, 16V, με τα 85 άλογα και πιθανόν κάτι παραπάνω από καμιά χοάνη, χταποδοεξάτμιση κλπ...).
Βγάλε 9% που κλέβει το κοντέρ μας, κάπου στα 200-200κάτι πραγματικά πρέπει να είναι...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
φιδελιτυπου άνετα γίνεται φιδε-λιτυ
διπλογραμμένος είναι βρε Πέτρε, τι ασχολείσαι;
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Petran = Μεγας Δρακος! (by bill, πολυ μου αρεσε! )
(παίζει να το 'ξέρω' το συγκεκριμένο αμάξι)
(Αθηναίος είναι?)
Αν λέμε το ίδιο έχει πικράνει πολύυυυ κοσμάκη
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
φιδελιτυ
που άνετα γίνεται φιδε-λιτυ
διπλογραμμένος είναι βρε Πέτρε, τι ασχολείσαι;
Μπααα....άλλος εμπορεύεται τα φίδια εδώ...
Για πες, τίνος...διπλοεγγραφή είμαι; -
Δυνατό το Ibiza, αλλά βέβαια άλλο το σχεδόν 300, άλλο 270 κοντέρ, έτσι;
-
Τι έγινε ρε παληκάρια, τελικά υπάρχει Ibiza που 300σαρίζει ή όχι;
Τα κολλητάρια παραπάνω για να...χαίρονται έτσι, πρέπει να έχουν δει ή να έχουν 'φτιάξει' κάποιο...
-
Μια πανάρχαια κονγκολέζικια παροιμία έλεγε...;
Να θέτεις υψηλούς στόχους. Καλύτερα να σημαδεύεις με το κοντάρι σου το φεγγάρι και να πετυχαίνεις έναν αετό, παρά να σημαδεύεις έναν αετό και να πετυχαίνεις μια κοτρώνα.
Δυστυχώς λίγοι θα πιάσουν το νόημα, άλλωστε οι κονγκολέζοι δε φημίζονται για τις ευκολονόητες παροιμίες τους.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ας συνεισφερω κατι σε αυτο το thread λοιπον...
Επιασα κοντα 300χλμ με ενα ibiza.
Που πηγες;Κατεβηκες μεχρι το Αργος;
σωστος! ας το γραψω πιο σωστα...
επιασα σχεδον 300χλμ με ενα ibiza σε λιγοτερο απο εναμισι λεπτο σε δρομο που ητανε ελαφρως ανηφορικος.
δρακος, φιδι, βαρωνος ή αληθεια?
εδω σε θελω bill!Να κάνω τη sos ερώτηση:Ποίος σε τράβαγε?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αντε, να συνεισφέρω κι εγω!Χθές βράδυ, στην Κύμης, 280 με το 206 1.4 8V της συζύγου!!!!
Εσυ ησουν που μου επαιζες φωτα στο υψος του Βασολόπουλου;Γιατί όμως δεν κατάλαβα... Αφού ειδες ότι επινα φραπε και κάπνιζα με την πατούσα μου να αναπνέει πάνω στον καθρέφτη.Τελος πάντων,με σκότισες πάλι χτες,πέταξα τη γοπα,εδωσα τον καφέ στη γυναίκα και ειπα να ανοίξω λίγο τη δευτέρα μου..φανταζομαι ειδες ότι όταν εφτανα στα φανάρια ανοιξα το αλεξίπτωτο πίσω έτσι;Ή δεν ειχες μπει ακόμα στην Κύμης; Πληροφοριακά και μόνο το ηλεκτρονικό κοντερ εδειξε 346 χλμ/ωρα.Τεσπα,αλλη φορα δε θα ανοίξω μαζί σου.Τσαμπα το τσιγαρο που πεταξα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αντε, να συνεισφέρω κι εγω!
Χθές βράδυ, στην Κύμης, 280 με το 206 1.4 8V της συζύγου!!!!
Εσυ ησουν που μου επαιζες φωτα στο υψος του Βασολόπουλου;Γιατί όμως δεν κατάλαβα... Αφού ειδες ότι επινα φραπε και κάπνιζα με την πατούσα μου να αναπνέει πάνω στον καθρέφτη.Τελος πάντων,με σκότισες πάλι χτες,πέταξα τη γοπα,εδωσα τον καφέ στη γυναίκα και ειπα να ανοίξω λίγο τη δευτέρα μου..φανταζομαι ειδες ότι όταν εφτανα στα φανάρια ανοιξα το αλεξίπτωτο πίσω έτσι;Ή δεν ειχες μπει ακόμα στην Κύμης; Πληροφοριακά και μόνο το ηλεκτρονικό κοντερ εδειξε 346 χλμ/ωρα.Τεσπα,αλλη φορα δε θα ανοίξω μαζί σου.Τσαμπα το τσιγαρο που πεταξα.
Μπορεί στους υπολοίπους να μοιάζει 'φίδι' αλλά αυτός ο λαδέμπορας τα εννοεί.
-
Eτσι...και που να πετυχω κανα σαπιο colt... Θα το παίξω 'Ψιτ' και θα αφησω κοιλίδες λαδιού μόλις σε περασω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eτσι...και που να πετυχω κανα σαπιο colt... Θα το παίξω 'Ψιτ' και θα αφησω κοιλίδες λαδιού μόλις σε περασω...Σήμερα έχει μάζωξη για την πρωτοχρονιάτικη πίτα το colt club κάπου κοντά στη γειτονιά σου. Καλύτερα δήλωσε κρυωμένος και μη βγάλεις στο δρόμο την βαλβολινιέρα σου.
(Σάπιο και colt είναι λέξεις που δεν συναντιόνται ποτέ στην ίδια φράση. Μάλλον τα έμπλεξες πάλι κοιτώντας το marea σου)
-
Α ωραία,πες μου που ακριβώς να πάω να ψωνίσω θύματα.
-
Άσε μας ρε πτώμα που θα πατήσεις εσύ άλλο αυτοκίνητο. Κλάνει ο πεθαμένος;
-
Α ρε κακομοίρη μου και να ξερες... Αν παντως θες να νιωσεις ακαριαία επιταχυνση πες μου για βόλτα.Εκτός αν...κλάνεις..
-
Παιδιά τα πιστεύει.
Μπορούμε να του δώσουμε τον τίτλο του φιδέμπορα να τελειώνουμε; -
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Μια πανάρχαια κονγκολέζικια παροιμία έλεγε...;Να θέτεις υψηλούς στόχους. Καλύτερα να σημαδεύεις με το κοντάρι σου το φεγγάρι και να πετυχαίνεις έναν αετό, παρά να σημαδεύεις έναν αετό και να πετυχαίνεις μια κοτρώνα.
Δυστυχώς λίγοι θα πιάσουν το νόημα, άλλωστε οι κονγκολέζοι δε φημίζονται για τις ευκολονόητες παροιμίες τους.
Ειναι απολυτα προφανης η παρημια σου καρυοθραυστη!!
Το πιο δυνατό? Με πόσα? (Δρακο-φιδο-βαρωνο-thread!!!)