-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δουκα λεμε το cherry που εχουμε γιατι αν και μεγαλο στεκεται μια χαρα!! (Χρηστο απλη συνωνυμια με σενα)Ελλλα τωρα...
Κι εγώ μια χαρά στέκομαι πάντως
Ονομα είχε το ημιφορτηγό του πατρός μου. Ford Transit 1967 ή αλλιώς Κίτσος (ήταν το δημοφιλέστερο όνομα στην κοινωνία των γαϊδουριών) Συνέχισε να τιμάει το όνομά του μέχρι το 2001!!!
Τώρα πλέον στην οικογένεια υπάρχει η Helga (λόγω καταγωγής ;)) -
Astraπή.
Δεν θέλω σχόλια.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ελ-λάντα.το βρισκω υποτιμητικο για την Ελλαδα.
κατι αλλο? δεν θελω να ονοματα ρωσικα. οπως , καραμαζοφ, γιουρι, σταλιν κτλ κτλ. -
το εχω ξανακουσει το Ελ Έι Ντι Έι. ενας γνωστος μου με κοροιδευε και μου ελεγε. ' οταν οι γκομενες σε ρωτανε τι αμαξι εχεις, να λες εχω Ελ Έι Ντι Έι, και οταν σε ρωτανε τι ειναι αυτο? να τους λες οτι ειναι αμερικανικο.'
-
To Niva το λέμε αγροτικό ή τρακτέρ.
Το Fabia μωρό (προς το παρόν με την έννοια του babe. Αν σε κάποια χρόνια πάρω κάποιο καλύτερο τότε θα το λέω μάλλον με την έννοια του infant. Όμως στα ελληνικά θα είναι το ίδιο μιας και τα babes σε σημαδεύουν - ιδίως αν είναι τα πρώτα σου... ) ή γουρουνάκι (αυτό δεν ξέρω ακριβώς από που προκύπτει, μάλλον από το 'γούτσου γούτσου γουρουνάκι' που λέω σε άτομα που συμπαθώ πολύ)
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
το εχω ξανακουσει το Ελ Έι Ντι Έι. ενας γνωστος μου με κοροιδευε και μου ελεγε. ' οταν οι γκομενες σε ρωτανε τι αμαξι εχεις, να λες εχω Ελ Έι Ντι Έι, και οταν σε ρωτανε τι ειναι αυτο? να τους λες οτι ειναι αμερικανικο.'Ναι, θυγατρική της Ντι Κεϊ Εν Ουάι
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
το εχω ξανακουσει το Ελ Έι Ντι Έι. ενας γνωστος μου με κοροιδευε και μου ελεγε. ' οταν οι γκομενες σε ρωτανε τι αμαξι εχεις, να λες εχω Ελ Έι Ντι Έι, και οταν σε ρωτανε τι ειναι αυτο? να τους λες οτι ειναι αμερικανικο.' -
To Polo το έλεγα χρέπι. Το autobianchi το λέω 'Λατρέμενο' (Λατρέμενος, ο).
-
Στο δικό μου θα έπρεπε να δώσω κανονικά κάποιο εγγλέζικο ελαφρώς αριστοκρατικό όνομα,τύπου James,Edward,Charles, αλλά εναλλακτικά θα μπορούσα να το πω και 'Μαρία η Πενταγιώτισσα' 'Αη-Νικόλας' 'Ροδάνθη' κλπ.
Μαντέψτε γιατί...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Astraπή.Δεν θέλω σχόλια.
(γιατι δεν εχει διαγραφη για ποστ το φορουμ....? λαθη κανουμε, δεν μπορομε να τα σβησουμε δλδ?)
Αν δεν προλάβει κανείς να απαντήσει μετά από σένα, δικαιούσαι να διαγράψεις το ποστ σου. Μετά, μόνο έντιτ.
-
Του Κητσου η μανα! (δεν διασωθηκε το ονομα της)
-
το starlet που είχαμε μεχρι και πριν 1-2 χρόνια το φώναζα Supra.
το jimny το λέω Escudo
το passat το λέω πασατεμποΓια το 106 δεν κάνουμε τέτοια αστεία και δε λέμε τέτοιες βλακείες
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
το starlet που είχαμε μεχρι και πριν 1-2 χρόνια το φώναζα Supra.
το jimny το λέω EscudoΜε αυτή τη λογική το Πασάτ έπρεπε να το πεις ...Βεϊρόν!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δουκα λεμε το cherry που εχουμε γιατι αν και μεγαλο στεκεται μια χαρα!! (Χρηστο απλη συνωνυμια με σενα)
Ελλλα τωρα...
-
χμμμ..
'Rudy' the roadster (ή και σμάρταρος, ενίοτε και 'μισοριξιά' ή 'πατημένο' )
'Ρωμαλέος' ο σκαραβαίος ( ή και 'Romel', ενίοτε και απλά 'σκάθαρος')
Την 914 τη λέμε...914 ενώ
τη Β(εσπ)ούλα τη λέμε και Βούλα...τα υπόλοιπα της οικογένειας:
'Ye olde faithfull' (σκάθαρος κι αυτός νεούδι όμως του '71)
'Ben' the Benz και
'Fred' the fordΤα καθημερινά παλιότερα τα ονομάζαμε υποτιμητικά #1, #2, #3 κλπ...
-
Το 206 CC ονομάζεται μπλε σίφουνας
Το 106 του 1993 ονομάστηκε, μετά τα βαφτήσια του μπλε σίφουνα, πράσινη ψιχάλα
Το παρατσούκλι μου όταν έπαιζα μπάσκετ παλιά ήταν Like the wind λόγω της ταχυτητας μου.
Γενικά υπάρχει μια λαγνεία με τα καιρικά φαινόμενα.......
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Για το 106 δεν κάνουμε τέτοια αστεία και δε λέμε τέτοιες βλακείεςΠες το 'χρέπι', θα καταλάβει...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Στο δικό μου θα έπρεπε να δώσω κανονικά κάποιο εγγλέζικο ελαφρώς αριστοκρατικό όνομα,τύπου James,Edward,Charles, αλλά εναλλακτικά θα μπορούσα να το πω και 'Μαρία η Πενταγιώτισσα' 'Αη-Νικόλας' 'Ροδάνθη' κλπ.Μαντέψτε γιατί...
Δημητρούλα να το βγάλεις το Ροβερ γιατρε, είναι πιο αντιπροσωπευτικό ονομα για την Ελληνική Ναυτιλία
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Στο δικό μου θα έπρεπε να δώσω κανονικά κάποιο εγγλέζικο ελαφρώς αριστοκρατικό όνομα,τύπου James,Edward,Charles, αλλά εναλλακτικά θα μπορούσα να το πω και 'Μαρία η Πενταγιώτισσα' 'Αη-Νικόλας' 'Ροδάνθη' κλπ.
Μαντέψτε γιατί...
Δημητρούλα να το βγάλεις το Ροβερ γιατρε, είναι πιο αντιπροσωπευτικό ονομα για την Ελληνική Ναυτιλία
Δημητρούλα;Πολύ μπανάλ!Δε μου το επιτρέπει η 'ευγενική καταγωγή' μου...
Μάλλον θα περιμένω να αλλάξω αμορτισέρ,λάστιχα,σινεμπλοκ (μόνο; ) και θα το λέω Jarett ή Jonathan (το J έχει μια αρχοντιά).
-
Το πρωτο αυτοκινιτο που οδηγουσα οταν πηρα το διπλωμα ηταν ενα corolla KE30 του 1977. Χρωμα ΠΡΑΣΙΝΟ
Το ονομα αυτου.....
ΤΑΡΖΑΝ. του πηγαινε γαντι.
Το 2ο αυτοκινητο ηταν ενα nissan almera 96. Το ειχα φτιαξει αρκετα αλλα ολοι οι φιλοι μου οδηγουσαν ποιο καινουργια αυτοκινητα....για αυτο και το λεγαμε 'γερο'.
Το corolla που εχω τωρα δεν το εχω βγαλει ονομα ακομα. Ψαχνω να βρω το καταλληλο.
Τι όνομα...θα έδινες στο αυτοκίνητο σου;