-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Άρα υπάρχει μια μικρούλα διαφορά
μετράει το μέγεθος;
Κάποιες φορές μετράει!
Πάντως, δεν είναι τύπου 'Α3-Golf'
-
Size isn't everything... Ιt's how you use it that counts...
Δημήτρη, αναμένουμε εξελίξεις...
-
Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες τα ψέματα τελείωσαν. Παρέλαβα!
Πήρα το αμαξάκι, κομπλέ με τα εξτρά του, με άδεια κυκλοφορίας αλλά χωρίς πινακίδες.... Λοιπόν, το πήρα χτες το απόγευμα, όλα καλά, και μου ήρθε κουτί γιατί το απόγευμα έπρεπε να την κάνω για Τρίπολη και έτσι πήρα το καινούργιο (για να ξεκινήσει και η διαδικασία του στρωσίματος )
Πρώτες εντυπώσεις καλές, αν και δεν μπορώ ακόμη να το ζορίσω πολύ και να το τεστάρω όπως θέλω..
Αυτά προς το παρόν, αύριο επιστρέφω Αθήνα, αν και ίσως σήμερα το απογευματάκι, μετά τη δουλειά, πιω κανένα φραπεδάκι στο Ναύπλιο
Σας χαιρετώ, θα πούμε περισσότερα, όταν θα έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα και θα μπορώ να έχω σαφή εικόνα του αυτοκινήτου. Bye! -
Άντε, όλα κατ'ευχήν !!!!!!
-
Ο χρήστης anemos231 έγραψε:
Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες τα ψέματα τελείωσαν. Παρέλαβα!Πήρα το αμαξάκι, κομπλέ με τα εξτρά του, με άδεια κυκλοφορίας αλλά χωρίς πινακίδες.... Λοιπόν, το πήρα χτες το απόγευμα, όλα καλά, και μου ήρθε κουτί γιατί το απόγευμα έπρεπε να την κάνω για Τρίπολη και έτσι πήρα το καινούργιο (για να ξεκινήσει και η διαδικασία του στρωσίματος )
Πρώτες εντυπώσεις καλές, αν και δεν μπορώ ακόμη να το ζορίσω πολύ και να το τεστάρω όπως θέλω..
Αυτά προς το παρόν, αύριο επιστρέφω Αθήνα, αν και ίσως σήμερα το απογευματάκι, μετά τη δουλειά, πιω κανένα φραπεδάκι στο Ναύπλιο
Σας χαιρετώ, θα πούμε περισσότερα, όταν θα έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα και θα μπορώ να έχω σαφή εικόνα του αυτοκινήτου. Bye!Καλοριζικο!!
Για τις πινακιδες υπαρχει παρασκηνιο: http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N13&aa=1
Τωρα εισαι Τριπολη; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλοριζικο!!
Για τις πινακιδες υπαρχει παρασκηνιο: http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N13&aa=1
Τωρα εισαι Τριπολη;Διάβασα το άρθρο...... Τέλος πάντων, αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν...
Κοίταξε, για την ακρίβεια είμαι Στεμνίτσα, στο σχολείο που δουλεύω. Ίσως το απόγευμα περάσω από Τρίπολη, δεν ξέρω ακόμη.... -
Καλοριζικο!!
Τωρα εισαι Τριπολη;Διάβασα το άρθρο...... Τέλος πάντων, αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν...
Κοίταξε, για την ακρίβεια είμαι Στεμνίτσα, στο σχολείο που δουλεύω. Ίσως το απόγευμα περάσω από Τρίπολη, δεν ξέρω ακόμη....Επειδη κινουμαστε στον ιδιο δρομο ,εγω πηγαινω Σιμιαδες,αν δω SAAB γκρι θα κορναρω!!Και μετα θα σε προσπερασω (τωρα που το στρωνεις και μπορω)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Επειδη κινουμαστε στον ιδιο δρομο ,εγω πηγαινω Σιμιαδες,αν δω SAAB γκρι θα κορναρω!!Και μετα θα σε προσπερασω (τωρα που το στρωνεις και μπορω)
Χε χε! Σήμερα ένας φίλος μου με πέτυχε στο δρόμο πίσω από φορτηγό να περιμένω έστω και το παραμικρό κομμάτι ευθείας να προσπεράσω και με πήρε στο κινητό σκασμένος στα γέλια.....
Είναι απίθανο να με συναντήσεις γιατί δουλεύω Στεμνίτσα αλλά μένω Βυτίνα, οπότε θα πάω από την άλλη μεριά. Αν βρεθείς Τρίπολη το απόγευμα κόρναρε... -
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Άντε, όλα κατ'ευχήν !!!!!!T h a n k s !
-
Καλορίζρικο, Καλορίζικο το SAAB φίλε anemos!!! Να το χαίρεσαι!!!
Καλές βολτούλες και καλοτάξιδες!!! -
Μεχρι πριν λιγο ειμασταν μαζι και κουτσομπολευαμε:P .Πραγματικα πολυ ωραιο το SAAB και σε πολυ ωραιο χρωμα.
-
Ο χρήστης BugsBunny έγραψε:
Καλορίζρικο, Καλορίζικο το SAAB φίλε anemos!!! Να το χαίρεσαι!!!
Καλές βολτούλες και καλοτάξιδες!!!Ευχαριστώ πολύ!!
-
καλοριζικο και καλοταξιδο και απο μενα ανεμε
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μεχρι πριν λιγο ειμασταν μαζι και κουτσομπολευαμε:P .Πραγματικα πολυ ωραιο το SAAB και σε πολυ ωραιο χρωμα.Ευχαριστώ! Είσαι ο πρώτος από τους συν-φορουμάδες που το είδες κι από κοντά!
Έλαβα και τα μηνύματα και μόλις βρω χρόνο θα ασχοληθώ! Να περνάς καλά και να απολαμβάνεις τις βόλτες σου στην όμορφη Αρκαδία!! -
Kαλορίζικο και καλοτάξιδο και από εμένα...
(Το avatar θέλει αλλαγή τώρα... )
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
καλοριζικο και καλοταξιδο και απο μενα ανεμεΕυχαριστώ φίλε μου! Κι εσύ καλές βόλτες να έχεις με το καινούργιο σου αυτοκίνητο!
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Kαλορίζικο και καλοτάξιδο και από εμένα...(Το avatar θέλει αλλαγή τώρα... )
Χε χε χε...... Θα γίνει κι αυτό. Δώστε μου λίγο χρόνο γιατί ακόμη πηγαινοέρχομαι Αθήνα - Τρίπολη...
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!
Κι εσύ πολλά και καλά χιλιόμετρα με το όμορφο Α3! -
Χε χε χε...... Θα γίνει κι αυτό. Δώστε μου λίγο χρόνο γιατί ακόμη πηγαινοέρχομαι Αθήνα - Τρίπολη...
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!
Κι εσύ πολλά και καλά χιλιόμετρα με το όμορφο Α3!Ευχαριστώ πολύ...
Αν και ξέρω ότι το καθημερινό πήγαινέλα είναι ψιλοσκότωμα σε ζηλεύω επειδή το χαίρεσαι το αμάξι σε μια ωραία και παιχνιδιάρικια διαδρομή...
Εγώ δυστυχώς παιδεύομαι καθημερινά στην κόλαση του Κιφισού... -
Μολις βγάλεις συμπεράσματα περιμένω σχόλια.
Έχω κι εγώ τα ίδια προβλήματα με τα καρότσια (κόρη 3 μηνών) και σκέφτομαι το SAAB 9-3 κυρίως λόγω ενεργητικής/παθητικής ασφάλειας και ποιότητας κατασκευής. Εγώ βέβαια θα περιμένω το Station Wagon που βγαίνει το Σεπτέμβριο και είναι κουκλί.
Αν θέλεις οπωσδήποτε περισσότερα άλογα ίσως πρέπει να δεις τις βελτιώσεις της Ηirsch πάνω στα SAAB (εκδόσεις Performance). Διάβασα ένα άρθρο που έλεγε οτι εκτοξεύει το 1800t από 150 στα 195 αλόγατα με 1300 Ε και μάλιστα μέσω αντιπροσωπείας με εγγύηση. Επιφυλάσσομαι μήπως η μετατροπή γίνεται μόνο στο turbo.
Καλοτάξιδο και περιμένω σχόλια...Δεν ξέρω κανέναν άλλο με SAAB.. -
ρε τουλι αυτο το κουκλακι που εχεις στο αβαταρ σου η κορη σου ειναι?να σου ζησει και να ειναι παντα γερο και δυνατο
Οικογενειακό με σπορ χαρακτήρα στα 1.6