-
Ο χρήστης Toulis έγραψε:
Μολις βγάλεις συμπεράσματα περιμένω σχόλια.
Έχω κι εγώ τα ίδια προβλήματα με τα καρότσια (κόρη 3 μηνών) και σκέφτομαι το SAAB 9-3 κυρίως λόγω ενεργητικής/παθητικής ασφάλειας και ποιότητας κατασκευής. Εγώ βέβαια θα περιμένω το Station Wagon που βγαίνει το Σεπτέμβριο και είναι κουκλί.
Αν θέλεις οπωσδήποτε περισσότερα άλογα ίσως πρέπει να δεις τις βελτιώσεις της Ηirsch πάνω στα SAAB (εκδόσεις Performance). Διάβασα ένα άρθρο που έλεγε οτι εκτοξεύει το 1800t από 150 στα 195 αλόγατα με 1300 Ε και μάλιστα μέσω αντιπροσωπείας με εγγύηση. Επιφυλάσσομαι μήπως η μετατροπή γίνεται μόνο στο turbo.
Καλοτάξιδο και περιμένω σχόλια...Δεν ξέρω κανέναν άλλο με SAAB..Κατ'αρχάς να σου ζήσει η κοράκλα σου!!
Ευχαριστώ για τις ευχές σου!
Μόλις έχω μια σαφή εικόνα του αυτοκινητου σκοπεύω να ανοίξω καινούριο topic, οπότε ρίξε μια ματιά τότε.
Τέλος, όσον αφορά τις βελτιώσεις της Hirsch, κάτι έχω ακούσει και ίσως το ψάξω αργότερα.. -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
ρε τουλι αυτο το κουκλακι που εχεις στο αβαταρ σου η κορη σου ειναι?να σου ζησει και να ειναι παντα γερο και δυνατοΝά'σαι καλά! Είδες σε τι trip μας βάζουν τα μωρά? Παρατάμε αυθημερόν τις σκέψεις για τα γκαζάτα και ψάχνουμε για saab station wagon
-
Ο χρήστης Toulis έγραψε:
ρε τουλι αυτο το κουκλακι που εχεις στο αβαταρ σου η κορη σου ειναι?να σου ζησει και να ειναι παντα γερο και δυνατο
Νά'σαι καλά! Είδες σε τι trip μας βάζουν τα μωρά? Παρατάμε αυθημερόν τις σκέψεις για τα γκαζάτα και ψάχνουμε για saab station wagon
SW με 195 άλογα;;;; Κατάντια βρε αδερφέ...
Να σου ζήσει η κόρη!
Και καλιρίζικο στον άνεμο!
-
τρελο μωρο η κορη!!!!
-
Ο χρήστης anemos231 έγραψε:
Τέλος, όσον αφορά τις βελτιώσεις της Hirsch, κάτι έχω ακούσει και ίσως το ψάξω αργότερα..
http://www.saab-performance.com/
http://www.saab.gr/news/ κάτω δεξιάΤώρα, το πότε θα πάρεις τον κινητήρα στο χέρι και θα ψάχνεις για ταξί δεν το ξέρω!
Το τελευταίο 'evo' είχε ένα review και έλεγε ότι το 1.8t με τη μετατροπή πάει καλύτερα και από το aero...
Αν δεν το βρεις πες μου να σου scanaρω το άρθρο.
Καλά ταξίδια. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τρελο μωρο η κορη!!!!Από ότι κατάλαβα κάποιοι εδω μέσα έχουν γιους αντίστοιχης σεζόν. Περιμένω προσφορές με βιογραφικό και φωτογραφία.
Σ.σ. στην προίκα ΔΕΝ θα περιλαμβάνεται το SAAB (ειδικά αν βγάζει 195 άλογα). Έχω ένα ASTRA 1.4 του 1992 για το γαμπρό -
Ο χρήστης Toulis έγραψε:
Από ότι κατάλαβα κάποιοι εδω μέσα έχουν γιους αντίστοιχης σεζόν. Περιμένω προσφορές με βιογραφικό και φωτογραφία.
Σ.σ. στην προίκα ΔΕΝ θα περιλαμβάνεται το SAAB (ειδικά αν βγάζει 195 άλογα). Έχω ένα ASTRA 1.4 του 1992 για το γαμπρόMέχρι να μεγαλώσει ο γαμπρός για να το πάρει, το Astra θα έχει γίνει συλλεκτικό μοντέλλο...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
SW με 195 άλογα;;;; Κατάντια βρε αδερφέ...
Σου έχω και καλύτερο. SAAB 9-3 SW 2.6 Τurbo V6 250 HP με μετατροπή της Hirsch πάει στα 300 και βάλε (σ.σ. βέβαια μιλαμε για 50 χιλιάρικα και βάλε). Μιλάμε για τρελό οικογενειάρχη. Θα σε σταματάει ο μπάτσος και δε θα πιστεύει τι βλέπει.
-
Τελικά αύριο έκλεισα ραντεβού για την Laguna 1,6 και Octavia5 1,6.΄
Ίδωμεν...(τι ξενέρωμα! Εσείς λέτε για Saab turbo-aero-super-extra-hi fi-plus-ultimate-kinitron και 'γώ σας προσγειώνω με τα ταπεινά 1600άρια... )
-
Δεν πιστεύω το Octavia5 να το πάρετε με την 17αρα...που δίνουν...;
Θα δεινοπαθήσετε...εάν ναι!
Το πήρε φίλος του πατέρα μου και βλαστήμησε την ώρα και την στιγμή με τους Greek Roads...
-
Είχαν κανένα Superb για test drive;
-
Και καλορίζικο στον άνεμο!
Thanks a lot !
-
@ elteo :
Πάντα μας εντυπωσιάζεις με τα avatar που επιλέγεις.. -
Ο χρήστης anemos231 έγραψε:
....γιατί δουλεύω Στεμνίτσα αλλά μένω Βυτίνα, ...
εισαι απιστευτα τυχερος!!!
εχω λιωσει πολυ λαστιχο εκει κατω
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
....γιατί δουλεύω Στεμνίτσα αλλά μένω Βυτίνα, ...
εισαι απιστευτα τυχερος!!!
εχω λιωσει πολυ λαστιχο εκει κατωΧε χε, υποθέτω ότι θα αναφέρεσαι στον πρωινό πάγο.. Μιλάμε ότι η θερμοκρασία κάποια χειμωνιάτικα πρωινά έφτανε και -18 για πλάκα.. Ωραία μέρη πάντως, εγώ πέρασα τρία χρόνια εκεί.....
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Τελικά αύριο έκλεισα ραντεβού για την Laguna 1,6 και Octavia5 1,6.΄
Ίδωμεν...(τι ξενέρωμα! Εσείς λέτε για Saab turbo-aero-super-extra-hi fi-plus-ultimate-kinitron και 'γώ σας προσγειώνω με τα ταπεινά 1600άρια... )
φιλος με καμια παναγια λαγκουνα 1,600..........
ελα να παμε την κυριακη για ψαρακι να το συζητησουμε αν θελεις...... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
φιλος με καμια παναγια λαγκουνα 1,600..........
ελα να παμε την κυριακη για ψαρακι να το συζητησουμε αν θελεις......χωρίς φαγητό δεν γίνεται τίποτα
-
E τότε, έτσι που τα λέτε ρε παιδιά, τρία πράγματα μου απομένουν!...
- Alfa Romeo 156 1,8 (ή να περιμένω για την 159; Οι πρώτες παρτίδες δεν είναι επίφοβες; )
- Skoda Superb 1,8T
- Δεν παίρνουμε αμάξι και μένουμε με το ταλαιπωρημένο Ford Sierra 5θ 1,6 8v 75hp (1986)...
Και το 407 1,8 μου το έκανε το κλικ, δεν μπορώ να πω... (τόσο πολύ σέρνεται με τον εν λόγω κινητήρα; )
Υπενθυμίζω!!!
Το αμάξι το θελόυμε για να το οδηγάει ο πατέρας μου (και 'γω βεβαίως βεβαίως), ΟΧΙ για παντιλίκια, ΟΧΙ για κόντρες, ΟΧΙ για γρήγορες αναβάσεις στην Ριτσώνα, ΟΧΙ για τις απόλυτες οδηγικές απολαύσεις, (ξέρετε εκείνες όπου μετά έχεις τα μάτια σου καρφωμένα στο άπειρο )...
Λέμε ΝΑΙ στα άνετα ταξίδια, στην οικονομία, στο φθηνό κόστος συντήρησης, στις απλά αξιοπρεπείς (το τονίζω αυτό) επιδόσεις, στην ασφάλεια (παθητική, ξέρω ξέρω η ενεργητική εξαρτάται από τις επιδόσεις)...Νομίζετε ότι εγώ δεν θέλω δίλιτρο;
Άμα ήμουν ο πατέρας μου θα πήγαινα ΒΟΥΥΥΡΡΡΡ για την Laguna 2.0T με τα 205 άλογα!!!!
Αλλά αν ακούσει ο πατέρας μου για 2 λιτρο...Το θέμα είναι ότι ό,τι και να του πω δεν πρόκειτα να καταλάβει, και βαριέμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να κάτσω να τον πείσω...
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Υπενθυμίζω!!!
Το αμάξι το θελόυμε για να το οδηγάει ο πατέρας μου (και 'γω βεβαίως βεβαίως), ΟΧΙ για παντιλίκια, ΟΧΙ για κόντρες, ΟΧΙ για γρήγορες αναβάσεις στην Ριτσώνα, ΟΧΙ για τις απόλυτες οδηγικές απολαύσεις, (ξέρετε εκείνες όπου μετά έχεις τα μάτια σου καρφωμένα στο άπειρο )...
Λέμε ΝΑΙ στα άνετα ταξίδια, στην οικονομία, στο φθηνό κόστος συντήρησης, στις απλά αξιοπρεπείς (το τονίζω αυτό) επιδόσεις, στην ασφάλεια (παθητική, ξέρω ξέρω η ενεργητική εξαρτάται από τις επιδόσεις)...Νομίζω ότι μόλις περιέγραψες ένα Avensis...
Άντε, το Octavia Α5...
(υπάρχει και το Octavia I 1.8T υπενθυμίζω με 19.000 )
-
Νομίζω ότι μόλις περιέγραψες ένα Avensis...Άντε, το Octavia Α5...
(υπάρχει και το Octavia I 1.8T υπενθυμίζω με 19.000 )
Ίσως (δηλαδή μάλλον) έχεις δίκιο. Αλλά το κακό είναι ότι δεν μου αρέσει το avensis, εμφανισιακά. Άμα 'σφίξουν' τα πράγματα το κοιτάω και αυτό. Η Corolla μου αρέσει πιο πολύ...
Τέλος πάντων. Το παλιό octavia μάλλον δεν το θέλω...Περιμένετε. Θα δούμε... Να κάνω πρώτα τα test drive και βλέπουμε.
Δεν βιαζόμαστε...
Οικογενειακό με σπορ χαρακτήρα στα 1.6