-
Ο χρήστης angeliki.v έγραψε:
...Πιέσαμε μόνο στον Σελινούντα. ...Τις υπόλοιπες δύο τις φυλάξαμε...Νομίζω πως αυτή ήταν η ιδανική στρατηγική για το συκεκριμένο αγώνα.
Και εμείς κάτι τέτοιο σχεδιάζαμε, αλλά δεν καταφέραμε δυστυχώς να το υλοποιήσουμε.
Άτιμη ταμπέλα... -
Ο χρήστης gogonatios έγραψε:
ευχαριστω αγαπητε nass αυτο το γνωριζω..το θεμα ειναι οτι δεν μπορουσαμε να φυγουμε διοτι δεν μας αφηναν!!!!!!!!!!
και επιμενω ηταν απαραδεκτοι!!!
πχ. -αγωνιζομενος 'μπορω να εχω τριλεπτο?' απαντηση 'μπορεις' αποτελεσμα εκτος αγωνα!
- ....εισαι γιος της ταδε και συ εκτιος!!!
- απαγορευεται η προαφιξη βαση road book.. αποτελεσμα ολοι μεσα...
- σερβις εισοδος..... ουρααααα... τσακωμος με τους πολιτες
- εισοδος σε σεχ νωριτερα 1 λεπτο και 10 καμμια ποινη.. παρολο που τονιστηκε επι τοπου!!!
να συνεχισω αστο γιατι ποναει...
Η προάφιξη στον τερματισμό επιτρεπότανε βάση του road book.
Κατά τ'άλλα όλη η οργάνωση από δοκιμές μέχρι απονομή γιά κλάμματα.Ούτε ενημέρωση ούτε χρόνους ούτε τίποτα. -
άρα εδώ τίθεται και το ερώτημα...
πως μου ζητάνε να δηλώσω συμμετοχή σε ένα αγώνα πριν να γνωρίσω τις ειδικές και το πρόγραμμα του για να ξέρω αν θα είναι σωστά οργανωμένος ή θα κάνουμε τον κούκο μπούφο ?
πως μπορούσαν να 'προστατευθούν' όσοι δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα χωρίς να γνωρίζουν τις ειδικές και τα ωράρια του αγώνα για να μην φάνε την πατάτα των δοκιμών ?
η σωστή απάντηση είναι φυσικά, μπορούσαν να 'ψάξουν' το πρόγραμμα και τις ειδικές πριν ανακοινωθούν.
-
Ηταν ενα απο αυτα που ρωτησα κι εγω Νικο μου, αλλα απαντηση δεν πηραμε.Φαγαμε σνομπαρισμα περιωπης.Ας ειναι. Και μονο το οτι επιτελους θ ασχοληθει ο ΣΟΑΑ (και ελπιζω κι ο ΣΟΑΒΕ) ειναι μια παρηγορια. Οι
αγριοφωναρες μας δεν πανε στον βροντο! -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Mια ερώτηση, χωρίς να περιμένω απάντηση ...Ο κανονισμός για τα εσώρουχα είναι γνωστός από την αρχή της χρονιάς (αν όχι από το τέλος της προηγούμενης).
Άν έβγαιναν εκτός αγώνα, ΟΛΟΙ όσοι δεν είχαν FIA εσώρουχα :
- θα τα χώναμε όλοι εν χορώ στην ΕΘΕΑ για τυπολατρεια ή
- θα λέγαμε 'ας πρόσεχαν', αφού δε συμμορφώθηκαν ?
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου
Καί με φόρμες κολοκοτρονέικες έτρεχαν καί πληρώματα χωρίς FIA εσώρουχα υπήρχαν.
Αντε στο ποσειδών πρώτος αγώνας δέν πειράζει.
Αντε στο ολυμπιακό δεύτερος αγώνας δέν πειράζει.
Αντε στο αχαιος τρίτος αγώνας δέν πειράζει.Να τους εκατοστήσουμε παιδιά γιά να δούμε πότε θά πειράζει
Κορόιδα πιάστηκαν όσοι πλήρωσαν γιά να είναι εντάξει;;;;
Γιατί κύριοι τεχνικοί έφοροι δέν 'ΜΑΡΚΑΡΕΤΕ' όχι απλα να ελένχεται φόρμες καί εσώρουχα στόν τεχνικό έλενχο;;;;
Σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος θα αναλάβεται τής ευθύνες πού θα σας αντιστοιχούν γιατί το πλήρωμα ξεκίνησε αγώνα χωρίς τα προβλεπόμενα γι'αυτό μέτρα ασφαλείας;;;;
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
...Πιέσαμε μόνο στον Σελινούντα. ...Τις υπόλοιπες δύο τις φυλάξαμε...
Νομίζω πως αυτή ήταν η ιδανική στρατηγική για το συκεκριμένο αγώνα.
Και εμείς κάτι τέτοιο σχεδιάζαμε, αλλά δεν καταφέραμε δυστυχώς να το υλοποιήσουμε.
Άτιμη ταμπέλα...Κώστα δεν πειράζει. Καλώς ή κακώς ετσι είναι οι αγώνες. Εσείς να είστε καλά. Θα έρθουν και οι επιτυχίες (δηλαδή τερματισμοί) κάποια στιγμή. Συνεχίστε με κέφι και χαμόγελο!!!!
-
Ο χρήστης P.LIATTI έγραψε:
Σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος θα αναλάβεται τής ευθύνες πού θα σας αντιστοιχούν γιατί το πλήρωμα ξεκίνησε αγώνα χωρίς τα προβλεπόμενα γι'αυτό μέτρα ασφαλείας;;;;Ο κύριος υπεύθυνος για την τήρηση των προσωπικών μέτρων ασφάλειας είναι ο ίδιος ο αγωνιζόμενος. Αν ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητά τους, ο τεχνικός έφορος δεν μπορεί να κάνει τίποτα εκτός να τον ενημερώσει.
Για παράδειγμα, το να τρέχεις με κράνος με σκαναρισμένη-πλαστή ετικέτα είναι ένα φάουλ για το οποίο ο τεχνικός έφορος δεν μπορεί να κάνει τίποτα (διότι δεν μπορεί να αποδείξει, στα πλαίσια ενός τεχνικού ελέγχου αγώνα, πως η ετικέτα είναι πλαστή). Ή μπορεί να μου παρουσιάσεις και να μαρκάρω ένα σωστό κράνος και στον αγώνα να τρέξεις με άλλο, παράνομο (μου έχει συμβεί και μόλις τον είδα πήγε σπίτι του -αλλά δεν μπορείς να το κάνεις πάντοτε αυτό).
Οσο για αυτό που λες για το μαρκάρισμα: θα γίνει και αυτό στο μέλλον. Οπως είδες υπάρχει μια προσέγγιση 'σιγά-σιγά', στον πρώτο και δεύτερο αγώνα έγινε ενημέρωση και έλεγχος των φορμών, στον τρίτο προειδοποίηση (ήθελα να ήξερα, αν έβγαιναν 62 πληρώματα στο Αχαιός εκτός αγώνα τι θα έγραφες... ) και θα δούμε στο μέλλον.
Οπως ίσως θα πρόσεξες έχει ξεκινήσει (με τα ΔΤΤ) μια τεράστια προσπάθεια στα θέματα ασφάλειας, και η βελτίωση αυτών των σημείων φέρνει ήδη καρπούς, με την έννοια πως διορθώνονται σιγά-σιγά ελαφρές και βαριές ελλείψεις ασφάλειας στα συστήματα των αυτοκινήτων (έχουν ήδη αντικατασταθεί ρολλ-κέιτζ που ήταν για πέταμα). Εσύ λοιπόν, ο τυχαίος αγωνιζόμενος (δεν σε γνωρίζω, ως παράδειγμα το φέρνω) που πέρισυ έτρεχες με λάθος πχ. βάση καθίσματος (και φέρνουν και τεχνικοί έφοροι ευθύνη για αυτό, αλλά φέρεις και εσύ), φέτος ξαφνικά τα εσώρουχα είναι αυτό που σε απασχολεί ? Κάνε υπομονή και θα γίνουν όλα όπως πρέπει.
-
Ο χρήστης Longhi έγραψε:
Κώστα δεν πειράζει. Καλώς ή κακώς ετσι είναι οι αγώνες. Εσείς να είστε καλά. Θα έρθουν και οι επιτυχίες (δηλαδή τερματισμοί) κάποια στιγμή. Συνεχίστε με κέφι και χαμόγελο!!!!Να' σαι καλά Κωστή. Σιγά μην χάσουμε το κέφι μας για μια εγκατάλειψη!!!
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Ολα τα λεφτα στο Γατσο με το πεζω 205 να δειτε που θα παει πολυ ωραιαΣε καθε αγωνα και καλυτερος.Τον φανταζεσαι και με ενα συγχρονο αγωνιστικο ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
φέτος ξαφνικά τα εσώρουχα είναι αυτό που σε απασχολεί ? Κάνε υπομονή και θα γίνουν όλα όπως πρέπει.Mε απασχολεί που λειτουργέίται σαν ΙΚΑ, ΤΕΒΕ και συναφή ταμεία.
Βάζετε κω..δάχτυλο στους συνεπείς, τους αδειάζεται την τσέπη -έμμεσα- και στη συνέχεια κάνετε τους ελαστικούς με τους ασυνεπείς, που ήρθαν, θάρθουνε και θα ξανάρθουνε με τις φουστανέλλες.
Κατάλαβες τι μ' απασχολεί ;
Τρέχαμε σαν τρελοί, πληρώσαμε μαύρη αγορά και τώρα διαπιστώνουμε πως έχουμε άφθονο χρόνο μέχρι ο βεληγκέκας να ραβδίσει τους προσκηνημένους. Και από πάνω μας κάνουν και πλάκα οι θρασείς και ασυμόρφωτοι, και μας ζητούν και τις ακριβοπληρωμένες φόρμες μας για να περάσουν από τον -για τα μάτια- τεχνικό έλεγχό σας.Υ.Γ. Αν είχατε τα καρύδια να βγάλετε 60 εκτός, θα σας έκανα εικόνισμα γιατί επιτέλους κάτι θα δούλευε. Όχι, θα φαινόταν ότι δουλεύει, όπως τώρα. Γκέγκε;
-
Ο χρήστης P.LIATTI έγραψε:
Κορόιδα πιάστηκαν όσοι πλήρωσαν γιά να είναι εντάξει;;;;
Σαφώς και ΟΧΙ!!!
Γίνεται να είσαι κορόιδο που επενδύεις στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ;;; Δε γίνεται!!!
Από την άλλη βέβαια, αγόρασα ρούχα σχετικά πρόσφατα (2002), ΑΦΟΥ είχε βγει η νέα ομολογκασιόν.
Έλα όμως που κάλτσες (δε θυμάμαι για φανέλα και σκελέα) ΔΕΝ υπήρχαν με την νέα ομολογκασιόν ΠΟΥΘΕΝΑ (ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) και αναγκάστηκα και πήρα ομολογκασιόν 86 σε αυτά τα είδη... Ε, όσο και να γίνει υποχρεωτικό, δεν νομίζω να τα αλλάξω μέχρι το 2010, να κάνω και μια στοιχειώδη απόσβεση... Εκεί, να, θα νιώσω κορόιδο αν αναγκαστώ να τα ξανααγοράσω τη στιγμή που πρέπει να είμαι από τους πρώτους Έλληνες συνοδηγούς που ΔΕΝ έχουν τρέξει Ακρόλολις και έχει άφλεκτα εσώρουχα...
Εδώ δεν έχουμε καν ομολογκαρισμένα παπούτσια, τι διαφορά θα μου κάνει στην ασφάλειά μου αν οι κάλτσες μου είναι ομολογκασιόν 86 ή 2000; -
ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΕΤΟΥΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΩ ΟΔΗΓΩ ΜΕ ΛΕΥΚΟ SUBARU...
-
Ο χρήστης bekman έγραψε:
ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΕΤΟΥΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΩ ΟΔΗΓΩ ΜΕ ΛΕΥΚΟ SUBARU...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ..........
-
ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΛΙΡΕΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ
-
ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ
• ΤΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ
• ΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ
• ΟΤΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ 70 KM ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ)ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ RALLY AXAIOS (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΑ CUP ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ) ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ?
ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ?
ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ 50 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ 2 ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΕΣΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΡΔΕΛΑ (ΑΦΥΛΑΧΤΕΣ) ΗΤΑΝ
ΔΙΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΨΗΦΙΟ ΕΝΩ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ 5.
ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΑΧΑΙΟΣ ΒΡΗΚΕ ΟΧΗΜΑ ΚΙΜΟΥΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΗ.
ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ (ΑΦΟΥ ΑΠΟΦΕΥΧΘΗΚΕ ΤΟ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ).
ΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΜΕ…
Η ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ?
ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. -
ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ολα τα λεφτα στο Γατσο με το πεζω 205 να δειτε που θα παει πολυ ωραια
Σε καθε αγωνα και καλυτερος.Τον φανταζεσαι και με ενα συγχρονο αγωνιστικο ?
Παντως και το συγκεκριμενο πρεπει να ειναι αρκετα καλο.Και στο Παλαδιο ειχε κερδισει την Ε παλι απο τοτε κατλαβα οτι ειναι καλος και γρηγορος.Τον ειχα δει και παλια στα Μεγαρα αλλα το Αυτοκινητο τοτε ηταν ψιλοχαλια..
Σιγουρα με ενα γρηγορο συγχρονο αγωνιστικο θα εσκιζε -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
To 205 που έχει είναι φανταστικό αυτοκίνητο και πάρα πολύ δυνατό και καλοστημένο.
Δεν τα ξέρετε πολύ καλά... -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
To 205 που έχει είναι φανταστικό αυτοκίνητο και πάρα πολύ δυνατό και καλοστημένο.
Δεν τα ξέρετε πολύ καλά...Όντος ο ανθρωπος έχει ένα πολύ προσεγμένο και περιποιοιμένο 205 που θα ζηλέυανε πολλοί αλλοι στην (Ε) και όχι μόνο, και σαν μηχανικός έχει κάνει μια πολύ καλή δουλειά στο αυτοκίνητό του αλλα δεν πάυει να είναι όμως ένα γερασμένο αυτοκίνητο σε σχέση με τα σημερινά αγωνιστικά,και για να βγούνε χρόνοι σημένει οτι οδηγήθηκε και πολύ καλά απο τον ίδιο.Για τον συγκεκριμένο οδηγό πιστέυω πως έχει αρκετές ακόμα δυνατότητες για καλύτερα αποτελέσματα και στο αχαιός δεν εβγαλε όλο τον καλό του εαυτό.
-
Ο χρήστης oikonomoy_racing έγραψε:
Όντος ο ανθρωπος έχει ένα πολύ προσεγμένο και περιποιοιμένο 205 που θα ζηλέυανε πολλοί αλλοι στην (Ε) και όχι μόνο, και σαν μηχανικός έχει κάνει μια πολύ καλή δουλειά στο αυτοκίνητό του αλλα δεν πάυει να είναι όμως ένα γερασμένο αυτοκίνητο σε σχέση με τα σημερινά αγωνιστικά,και για να βγούνε χρόνοι σημένει οτι οδηγήθηκε και πολύ καλά απο τον ίδιο.Για τον συγκεκριμένο οδηγό πιστέυω πως έχει αρκετές ακόμα δυνατότητες για καλύτερα αποτελέσματα και στο αχαιός δεν εβγαλε όλο τον καλό του εαυτό.
Χωρίς να θέλω να μειώσω την επίδοση του συγκεκριμένου,σας θυμίζω οτι στη πρώτη 'εφαγε' 10 sec απο ΑΧ σχεδόν νορμάλ,το οποίο στη δευτερη εσπασε μοτέρ.Εντάξει μην 'τρελαθούμε' κιόλας.
Δηλαδή γιατί δεν γράφει κανείς για την επίδοση του Αμαξόπουλου η του Χαλάτση(πολύ καλός οδηγός!!!!).
Ο ενας κέρδισε με Α6/CUP και Μπρίτζε και ο αλλος έχασε για κατι 'ψιλά'απο τον Μίχο(γνωστή η αξία του του Μητσάρα- οτι και αν εχει οδηγήσει!!!!).
Α,μην ξεχάσω τον Κοσμόπουλο ο οποίος ηταν πολύ καλός!!!.
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ