-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Οπότε αν σας πουν να τα ελέγξουν, λέτε δεν έχει δείκτη...
μπορείς απλώς να πεις ότι δε θες.
Τι στο καλό...τόοοοσο δύσκολο είναι?
-
Ελα μου ντε... Να ρωτησω κι εγω κατι: για να σου ελεγξουν τα λαδια πρεπει να τους ανοιξεις εσυ το καπω απο μεσα σε ολα τα αυτοκινητα ετσι??? Δεν πιστευω να υπαρχεικανενα που ανοιγει απ'εξω...
-
υπαρχουν και κατοχοι οι οποιοι δεν ξερουν οτι ανοιγει το καπο τους...
αλλα και ακομα αυτοι που ξερουν,θεωρουν θειο δωρο οτι καποιος θα τους κοιταξει τα λαδια
-
Υπάρχουν και κάποιοι που τους είναι πολύ δύσκολο να λένε 'όχι'. Και, πιστέψτε με, δεν είναι λίγοι.
-
το κολπο με τα λαδια προφανώς δεν εχει στοχο ατομα σαν τα μελη του φορουμ τα οποια εχεουν 5-10 γνωσεις πανω στο αυτοκινητο.
σκεφτείτε ποσες γυναικες -η μανα σου, η θεια σου η κυρα νιτσα απο απεναντι- ή αλλα ατομα που απλα ειναι χρηστες του αυτοκινητου κ περα απο το κλειδι στη μιζα δεν εχουν χαμπαρι πως λειτουργει κατι πανω σε αυτο,
σε ενα τετοιο ατομο του κανεις χαρη να του κοιταξεις τα λαδια κ θα σε ευχαριστει κιολας που τον ενημερωσες οτι χρειάστηκε να συμπληρωσει λαδια κ ακομα καλυτερα να του συμπλήρωσις εσυ χωρις να χρειαστει να λερωθει!!!!οποτε το θεμα ειναι απο το βλεπεις!
-
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
υπαρχουν και κατοχοι οι οποιοι δεν ξερουν οτι ανοιγει το καπο τους...αλλα και ακομα αυτοι που ξερουν,θεωρουν θειο δωρο οτι καποιος θα τους κοιταξει τα λαδια
Τα Ford που πανε με το κλειδι στο σημα που βρισκεται στη μασκα και ξεκλειδωνουν
-
Οχι ολα πλεον!!
Το δικο μου ανοιγει απο μεσα
Στο Focus που ειχαμε ομως, μας πηρε τουλαχιστον ενα μηνα για να βρουμε απο που ανοιγει
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Τιμές καυσίμων: Υποχρεωτική ανάρτηση στο Διαδίκτυο !!Α, για αυτό έχει τόσες τιμές...; Μπήκα χθες και είχε σχεδόν όλα τα πρατήρια της περιοχής μου και ενημερωμένα. Ωραίο μέτρο κ πολύ βολικό.
-
Το BP της περιοχής μου, από το ακριβότερο βενζινάδικο της περιοχής έγινε το φθηνότερο της περιοχής εδώ και 2-3 βδομάδες.
Αλλαγή πολιτικής? Αλλαγή προμηθευτή (δεν ξέρω πως λειτουργεί το δίκτυο μιας εταιρείας) ? Νοθεία σε καύσιμα και αντλίες ( ) ?Είναι διαφορά 12-15 λεπτών σε σχέση με το πως ήταν παλιά, ίσως πάω να το δοκιμάσω να ενθαρύνω αυτή την κίνηση του.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Το BP της περιοχής μου, από το ακριβότερο βενζινάδικο της περιοχής έγινε το φθηνότερο της περιοχής εδώ και 2-3 βδομάδες.
Αλλαγή πολιτικής? Αλλαγή προμηθευτή (δεν ξέρω πως λειτουργεί το δίκτυο μιας εταιρείας) ? Νοθεία σε καύσιμα και αντλίες ( ) ?Είναι διαφορά 12-15 λεπτών σε σχέση με το πως ήταν παλιά, ίσως πάω να το δοκιμάσω να ενθαρύνω αυτή την κίνηση του.
Ρυθμισε καλυτερα τις αντλιες του
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ρυθμισε καλυτερα τις αντλιες του
-
άλλαξε ιδιοκτήτη (όταν χτυπάς μύγες ... )
-
άλλαξε μυαλά (όταν χτυπάς μύγες ... )
-
-
Ο ίδιος ιδιοκτήτης είναι, μιλάω για το τεράστιο BP στην διασταύρωση Ελ. Βενιζέλου με Αχιλλέως στο Π.Φάληρο, μπορεί να το γνωρίζει κάποιος, ήταν φαρμάκι
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
http://troktiko.blogspot.com/2010/06/shell_23.html -
Χθες (22/6) ειχε προσφορα το V-power diesel.
κατα τ'αλλα, επειδη πολυ κουβεντα εχει γινει και εδω, και φυσικα ΔΕΝ αμφισβητώ τα λεγόμενα κανενός,
δε θυμαμαι να μου εχει βαλει κανεις V-power με το ζορι.να προσπαθουν να με πεισουν οτι ειναι καλυτερη, ναι
αλλα να μου βαλουν απο μονοι τους ΠΟΤΕ.
V-power βαζω οταν εχει προσφορα και παλια με κατι χαρτες κλπ.
παλαιοτερα που η διαφορα στην τιμη ηταν μικρη εβαζα συχνότερα
-
μια φορα εβαλα βενζινη σε shell και ζητησα 95αρα, ΑΠΛΗ, και παω να παρω ενα νερο γυρναω πισω και βλεπω οτι γεμιζει με v-power
η διαφορα ηταν 5 ευρω
το αποτελεσμα ηταν να ζητησω τον ιδιοκτητη και να του πω οτι δεν πληρωνω ουτε ευρω αν δεν μου βαλει αυτο που ζητησα....γιαυτο και γιαυτο το λογο
κατι μουρμουρησε κατι ειπε στον υπαλληλο και μου λεει δεν σε θελω για πελατη
και εφυγα με δωρεαν γεμισμαthanks !
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
μια φορα εβαλα βενζινη σε shell και ζητησα 95αρα, ΑΠΛΗ, και παω να παρω ενα νερο γυρναω πισω και βλεπω οτι γεμιζει με v-power
η διαφορα ηταν 5 ευρω
το αποτελεσμα ηταν να ζητησω τον ιδιοκτητη και να του πω οτι δεν πληρωνω ουτε ευρω αν δεν μου βαλει αυτο που ζητησα....γιαυτο και γιαυτο το λογο
κατι μουρμουρησε κατι ειπε στον υπαλληλο και μου λεει δεν σε θελω για πελατη
και εφυγα με δωρεαν γεμισμαthanks !
Μην μου βαζεις ιδεες να το κανω σε 3 πρατηρια Shell που εχω στην περιοχη μου
-
Με τη Shell σχεδόν πάντα υπάρχει καυγάς να μου βάλουν με το ζόρι τη V-Power, και σε βενζίνη και σε diesel!!
Πάντα ζητάω τη φθηνότερη (γιατί δε βγάζω άκρη με τα οκτάνια, απλή κλπ). Τη μία φορά το είδα μόλις έβαλε την αντλία (μπήκε 1 ευρώ περίπου), απαίτησα και το σταμάτησε. Οταν μου είπε οτι δεν έχει από την άλλη, του έδωσα το ευρώ κι έφυγα. Αλλη φορά είχε βάλει περίπου 10 λίτρα, οπότε πάλι το σταμάτηησε (καυγάς, συγγνώμη, παρανόηση, κλπ) πλήρωσα τα 10 λίτρα με τιμή της απλής (όχι V-power) και έφυγα. Μετά από πολύ καιρό κι λόγω Κυριακής πήγε σε Shell και είχα διπλή επίθεση ένας προσπαθούσε να μου βάλιε τη V-power και ο άλλος να μου αποσπάσει την προσοχή και να μου ελέγξει τα λάδια. Τον έπιασα από το χέρι με την αντλια v-power, είπα ευχαριστώ και έφυγα γι΄αλλού.
Και μία ακόμα περίπτωση, σταμάτησα στο Shell στη Γρ. Λαπράκη (Ανω Τούμπα) με το πετρελαιοκίνητο. Μέχρι να βγω από το αυτοκίνητο ήταν ο υπάλληλος με τη μάνικα της V-power στο χέρι και είχε ανοίξει και την τάπα του ρεζερβουάρ, οταν του είπα οτι θέλω πετρέλαιο(γράφει και DIESEL επάνω, έχει και μεγάλη διάμετρο το στόμιο) μου απάντησε οτι δεν υπάρχει (όντως καμία από τις αντλίες του δεν έχει πετρέλαιο). Ελεος πια με τη shell, ποτέ πια -
Σε αυτό το Shell στη Λαμπράκη (Α.Τουμπα) ηταν που μου το ειχαν κάνει κ σε μενα στο σκούτερ παλιά με την vpower κ δεν ξαναπάτησα βέβαια!
Ευτυχώς εχω αλλο σταθερό πρατήριο στη γειτονιά που οσες φόρες πήγα ούτε απατεωνιές ούτε τίποτα απλά βοηθάνε να βάλουνε ολοι οσο πιο γρήγορα γίνεται κ τιμη ένταξη! (+ φέρνουνε απόδειξη χωρίς να ζητήσεις)
Βενζίνη ώρα μηδέν!