-
Δεν ρώτησε για καρτέλ ο Δήμος όμως Λεωνίδα.
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Ποιο ελαχιστο κερδος ρε συ BILL33?!?!? Μεσα στα πραγματα εισαι...
Αυτοι ειναι που θησαυρίζουν τωρα!Εγω παραθετω καποια δεδομενα,οχι διαφορετικα απο αυτα που ηδη εχουν ειπωθεί ,και ο καθενας τα ερμηνευει κατα το δοκουν.
Το θεμα ειναι να ειπωθουν τα πραγματα ως εχουν και οχι 'με το γαντι'! Το δευτερο δεν βοηθαει κανενα... Ουτε εμας τους πρατηριουχους ουτε τους καταναλωτες ομως!
Με εχουν κραξει απειρες φορες στο συγκεκριμενο thread επειδη ανεκαθεν ελεγα τα πραγματα με το ονομα τους και οχι οπως θα ηθελαν οι περισσοτεροι απο εδω μεσα! Με μισο λεπτο και ενα λεπτο το λιτρο δεν 'βγαινει' ΚΑΝΕΝΑ πρατηριο οσα κυβικα και αν δινει.-Εγώ πάντως, σε αυτό το θέμα είμαι μαζί σου γιατί σαν επιχειρηματίας ξέρω το σκεπτικό. Όμως δεν είναι απόλυτο. Για παράδειγμα βάζω από φτηνό πρατήριο που ΠΑΝΤΑ βγάζει σωστά χιλιόμετρα, βάζω από φτηνό που ΣΥΝΗΘΩΣ βγάζει τα σωστά χιλιόμετρα (όταν βάζω σε περίεργες, μη εργάσιμες ώρες μου βγάζει λιγότερα χλμ, όταν ανεφοδιάζομαι εργάσιμες ώρες είναι σωστή η ποσότητα) και έβαζα (το έκοψα αφού είδα ότι 2-3 φορές δεν είναι σωστό) και από φτηνό που ποτέ δεν τα βγάζει.
-
Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να υπολογίζουμε πόσο περίπου καύσιμο χρειάζεται για να γεμίσει το ρεζερβουάρ ώστε να αποφεύγουμε τους κλέφτες.
Στο κέντρο ΟΛΑ τα βενζινάδικα κλέβουν.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ποιο ελαχιστο κερδος ρε συ BILL33?!?!? Μεσα στα πραγματα εισαι...
Αυτοι ειναι που θησαυρίζουν τωρα!Εγω παραθετω καποια δεδομενα,οχι διαφορετικα απο αυτα που ηδη εχουν ειπωθεί ,και ο καθενας τα ερμηνευει κατα το δοκουν.
Το θεμα ειναι να ειπωθουν τα πραγματα ως εχουν και οχι 'με το γαντι'! Το δευτερο δεν βοηθαει κανενα... Ουτε εμας τους πρατηριουχους ουτε τους καταναλωτες ομως!
Με εχουν κραξει απειρες φορες στο συγκεκριμενο thread επειδη ανεκαθεν ελεγα τα πραγματα με το ονομα τους και οχι οπως θα ηθελαν οι περισσοτεροι απο εδω μεσα! Με μισο λεπτο και ενα λεπτο το λιτρο δεν 'βγαινει' ΚΑΝΕΝΑ πρατηριο οσα κυβικα και αν δινει.-Εγώ πάντως, σε αυτό το θέμα είμαι μαζί σου γιατί σαν επιχειρηματίας ξέρω το σκεπτικό. Όμως δεν είναι απόλυτο. Για παράδειγμα βάζω από φτηνό πρατήριο που ΠΑΝΤΑ βγάζει σωστά χιλιόμετρα, βάζω από φτηνό που ΣΥΝΗΘΩΣ βγάζει τα σωστά χιλιόμετρα (όταν βάζω σε περίεργες, μη εργάσιμες ώρες μου βγάζει λιγότερα χλμ, όταν ανεφοδιάζομαι εργάσιμες ώρες είναι σωστή η ποσότητα) και έβαζα (το έκοψα αφού είδα ότι 2-3 φορές δεν είναι σωστό) και από φτηνό που ποτέ δεν τα βγάζει.
Εδω καποιο πρατηριο εχει αυτοματο πωλητη.Μου εχουν πει οτι οταν ειναι κλειστο το πρατηριο και μπορεις να βαλεις μονο απο τον αυτοματο η τιμη ειναι διαφορετικη,πιο ακριβη.Δεν το εχω δει με τα ματια μου οποτε δεν το πιστευω 100%.
Μηπως πεφτεις σε τετοια περιπτωση και με τα ιδια λεφτα βαζεις λιγοτερο καυσιμο επειδη ειναι πιο ακριβο το λιτρο; -
Όχι Βασίλη. Το πρατήριο που λέω έχει και αυτόματο πωλητή αλλά ακόμα και τότε η τιμή στην μάνικα είναι ίδια. Αναφέρομαι όμως σε περιπτώσεις που με εξυπηρετεί υπάλληλος. Αν βάλω Δευτέρα πρωί 30 λίτρα, βγάζω 420-430 χλμ. Αν βάλω Κυριακή βράδυ 30 λίτρα, θα μου βγάλει 380-390 χλμ. Ο ίδιος υπάλληλος και στις δύο περιπτώσεις και ξέρω και προσωπικά τον ιδιοκτήτη καθότι συχνός πελάτης και βενζίνης και πετρελαίου θέρμανσης. Δεν μπορώ να το αποδείξω όμως οπότε δεν του έχω πει τίποτα. Εξάλλου θα το αρνιόταν...
-
Για πετρέλαιο θέρμανσης σου έχω καλό διανομέα, οι δεξαμενές μου σχεδόν γεμίζουν μέχρι το σήμα που έχουν για 1000 λίτρα.
(όταν ο μετρητής του γράφει 1000 λίτρα)Δεν παίρνουν πια 1150 λίτρα.
-
1,59 που ρε παιδια? Εγω σταθερα στο 1,69 βαζω ανατολικη αττικη...
Αν κ με βλεπω για υγραεριο στο λεον αν πανε καλα τα πραγματα.
-
Έτσι όπως μας τον έχουνε φορέσει με τη βενζίνη να κι ένα αισιόδοξο νέο... Βενζινοκινητήρας χωρίς μπουζί (όπως ντίζελ) και με 50% οικονομία.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν παίρνουν πια 1150 λίτρα.Μίκρυναν;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Έτσι όπως μας τον έχουνε φορέσει με τη βενζίνη να κι ένα αισιόδοξο νέο... Βενζινοκινητήρας χωρίς μπουζί (όπως ντίζελ) και με 50% οικονομία.Ας ακριβύνει λοιπόν κατά 100% η βενζίνη μόλις βγει η συγκεκριμένη καινοτομία.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
1,59 που ρε παιδια? Εγω σταθερα στο 1,69 βαζω ανατολικη αττικη...Αν κ με βλεπω για υγραεριο στο λεον αν πανε καλα τα πραγματα.
1.63 πριν από λίγο
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έτσι όπως μας τον έχουνε φορέσει με τη βενζίνη να κι ένα αισιόδοξο νέο... Βενζινοκινητήρας χωρίς μπουζί (όπως ντίζελ) και με 50% οικονομία.
Ας ακριβύνει λοιπόν κατά 100% η βενζίνη μόλις βγει η συγκεκριμένη καινοτομία.
...εσύ ξέρεις πολλά!!
Αν κάποτε βγει εγώ λέω ότι θα είναι τόσο πιο ακριβό ώστε να μην ταπώνει τα παλιάς τεχνολογίας οπότε πάλι να το σκέφτεσαι... (και δε θα δουλεύει και με υγραέριο... εκτός αν το κάνουν να καίει τα πάντα, βενζίνη, πετρέλαιο, βιολογικά κόλπα κλπ).
Μακάρι βέβαια και ο φάνκυ και εγώ να κάνουμε λάθος... -
Και η πτωση συνεχίζεται http://oil.gge.gov.gr/?p=1875
-
εμπιστο φθηνο βενζιναδικο στη λαμια που να χει και 100αρα?
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
.......................Αίσθηση προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του μέλους της ΠΟΠΕΚ Γ. Ασμάτογλου για νοθεία της βενζίνης με βιοαιθανόλη (βιοκαύσιμο) από το 30% των πρατηρίων. Όπως είπε το προϊόν έρχεται παράνομα στη χώρα μας από Ιταλία και Βουλγαρία και επιτήδειοι λόγω του χαμηλού κόστους (0,50 ευρώ το λίτρο) το νοθεύουν με τη βενζίνη κερδίζοντας έτσι πολύ περισσότερα χρήματα........................................Ο πρόεδρος της ΠΟΠΕΚ είπε ότι 'το λαθρεμπόριο και η νοθεία είναι σε έξαρση λόγω της οικονομικής ύφεσης καθώς και της ανυπαρξίας μέτρων αντιμετώπισής τους'.....................
......Ο γενικός γραμματέας της ΠΟΠΕΚ Σ. Μελίδης εξήγησε πως 'όσο η ύφεση συνεχίζεται και δεν λαμβάνονται μέτρα οι υγιείς επιχειρήσεις είτε αναγκάζονται να κλείσουν είτε να ακολουθήσουν παράνομους τρόπους επιβίωσης'.........
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112195219
Τι ποσοστό επι τοις εκατό βιοαιθανόλη μπορεί να κάψει χωρίς πρόβλημα το αυτοκίνητο? Είναι επιβλαβές για τον κινητήρα?
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
.......................Αίσθηση προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του μέλους της ΠΟΠΕΚ Γ. Ασμάτογλου για νοθεία της βενζίνης με βιοαιθανόλη (βιοκαύσιμο) από το 30% των πρατηρίων. Όπως είπε το προϊόν έρχεται παράνομα στη χώρα μας από Ιταλία και Βουλγαρία και επιτήδειοι λόγω του χαμηλού κόστους (0,50 ευρώ το λίτρο) το νοθεύουν με τη βενζίνη κερδίζοντας έτσι πολύ περισσότερα χρήματα................
........................Ο πρόεδρος της ΠΟΠΕΚ είπε ότι 'το λαθρεμπόριο και η νοθεία είναι σε έξαρση λόγω της οικονομικής ύφεσης καθώς και της ανυπαρξίας μέτρων αντιμετώπισής τους'.....................
......Ο γενικός γραμματέας της ΠΟΠΕΚ Σ. Μελίδης εξήγησε πως 'όσο η ύφεση συνεχίζεται και δεν λαμβάνονται μέτρα οι υγιείς επιχειρήσεις είτε αναγκάζονται να κλείσουν είτε να ακολουθήσουν παράνομους τρόπους επιβίωσης'.........
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112195219
Τι ποσοστό επι τοις εκατό βιοαιθανόλη μπορεί να κάψει χωρίς πρόβλημα το αυτοκίνητο? Είναι επιβλαβές για τον κινητήρα?
http://en.wikipedia.org/wiki/Gasoline#European_Union
In the EU, 5% ethanol can be added within the common gasoline spec (EN 228). Discussions are ongoing to allow 10% blending of ethanol (available in Finnish and French gas stations). Most gasoline sold in Sweden has 5-15% ethanol added.
Aυτο δεν σημαινει οτι φτιαχνεις μονος σου το μιγμα .
Κοιτα και το http://www.popek.gr/news/335-2012-05-07-08-58-59.html που αναφερεται στην αναρτηση τιμων αλλα λεει και :
Η Αγορανομική προβλέπει επίσης ειδική σήμανση για τα πρατήρια που διαθέτουν ντήζελ κίνησης με περιεκτικότητα σε βιοντήζελ άνω του 10 % και βενζίνη με βιοαιθανόλη άνω του 20 %. -
Προχθες έβαλα με 1,58 κ μου φάνηκε θαύμα! Που καταντήσαμε...
-
η shell vpower ειναι 97 ή 95 με προσθετα?
η αντλια ελεγε 95 αλλα στο site της shell λεει οτι ειναι 97..
τι ισχυει? -
Ο χρήστης Giorgos20 έγραψε:
τι ισχυει?Η αποδειξη σου τι εγραφε;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
τι ισχυει?Η αποδειξη σου τι εγραφε;
απλη εβαλα,απλα ειχε και αυτη και λεω να βαλω για αυτο ρωταω..
Βενζίνη ώρα μηδέν!