-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Και δεξιοτιμονα, και Φορντ και ντήζελ?? Παει πολύ.......Είναι η 1η επιλογή για minicab...
-
Το πετρέλαιο τις τελευταίες μέρες έχει αρκετά μεγάλη πτώση. Λογικά οι τιμές πρέπει να πέσουν.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Το πετρέλαιο τις τελευταίες μέρες έχει αρκετά μεγάλη πτώση. Λογικά οι τιμές πρέπει να πέσουν.Ναι μόνο που το κακό είναι ότι η βενζίνη ακόμα και με την πτώση ακριβαίνει και δεν πέφτει. Δεν μένει καν στάσιμη η τιμή της. 1.835 πλέον
-
Χθες στην Εθνικη Οδο Θεσσαλονικης- Αθηνας, η χαμηλοτερη τιμη που ειδα ηταν 1,85.. Η ανωτερη ηταν 1,96 σε μια BP στη Λαμια.. Μαλιστα παραλιγο να βαλω απο κει αλλα μολις ειδα τιμη , εφυγα! Ημουν τυχερος (τροπος του λεγειν) γιατι αμεσως μετα ειχε κι αλλη BP με 1,87...
-
Πήγα στο αεροδρόμιο Χανίων το πρωί. Έβλεπα πολλά 1.90, 1,91 στη διαδρομή. Μου έκανε εντύπωση όμως που είδα στο δρόμο του ακρωτηρίου ένα 1,88. Το περίεργο είναι στην επιστροφή στο Ηράκλειο που είδα πρατήριο ΕΚΟ 1,956 το οποίο μάλιστα είναι λιγότερο απο ένα χιλιόμετρο απο τις εγκαταστάσεις της ΕΚΟ στο νησί.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πήγα στο αεροδρόμιο Χανίων το πρωί. Έβλεπα πολλά 1.90, 1,91 στη διαδρομή. Μου έκανε εντύπωση όμως που είδα στο δρόμο του ακρωτηρίου ένα 1,88. Το περίεργο είναι στην επιστροφή στο Ηράκλειο που είδα πρατήριο ΕΚΟ 1,956 το οποίο μάλιστα είναι λιγότερο απο ένα χιλιόμετρο απο τις εγκαταστάσεις της ΕΚΟ στο νησί.Δεν εχει καμια σχεση η αποσταση με την τιμη.
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Πήγα στο αεροδρόμιο Χανίων το πρωί. Έβλεπα πολλά 1.90, 1,91 στη διαδρομή. Μου έκανε εντύπωση όμως που είδα στο δρόμο του ακρωτηρίου ένα 1,88. Το περίεργο είναι στην επιστροφή στο Ηράκλειο που είδα πρατήριο ΕΚΟ 1,956 το οποίο μάλιστα είναι λιγότερο απο ένα χιλιόμετρο απο τις εγκαταστάσεις της ΕΚΟ στο νησί.
Δεν εχει καμια σχεση η αποσταση με την τιμη.
Kαι τα μεταφορικά που χρεώνουν οι εταιρίες τα πρατήρια τί είναι?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δεν εχει καμια σχεση η αποσταση με την τιμη.
Kαι τα μεταφορικά που χρεώνουν οι εταιρίες τα πρατήρια τί είναι?
Ποτε δεν με χρεωσε η εταιρια μου μεταφορικα.
-
Πόσο ειναι πλέον στην Κερκυρα/Ηγουμενίτσα?
-
1.80 παίζουν σε μένα όλα. Φωτιά και λαύρα.
-
Που βρηκες 2.25 την 100αρα;
-
Μηπως δεν ειδες κατι καλα;
Μου φαινεται πολυ υψηλη η τιμη.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Μηπως δεν ειδες κατι καλα;Μου φαινεται πολυ υψηλη η τιμη.
Ας μας πει σε ποια περιοχη να το δουμε και εμεις
http://www.fuelprices.gr/GetGeography -
Με μία γρήγορη ματιά στο fuelprices εχει 2,135€ στη Ζάκυνθο... Άρα τι σας κάνει περίεργο στη τιμή της 100αρας...
-
Στην Ζακυνθο, οχι στην Αθηνα...
-
Το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα...
-
Πάσχα, κυβέρνηση υπο διάλυση, και ξεσαλώνουν τα λαμόγια.
όποιος μπορεί κλέβει και εκβιάζει. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Στην Ζακυνθο, οχι στην Αθηνα...Δεν έχει σημασία, τουλάχιστον αν εννοείς τα μεταφορικά πολλές εταιρίες ΔΕΝ χρεώνουν μεταφορικά.
-
Τελος παντων, το 2.30 δεν το πιστευω στην Αθηνα.
1.995 η 100αρα της Shell στα Βριλησσια χθες, 1.818 (αν θυμαμαι καλα το τελευταιο ψηφιο) η 95αρα.
0.30€ πανω μου φαινεται υπερβολη.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Στην Ζακυνθο, οχι στην Αθηνα...
Δεν έχει σημασία, τουλάχιστον αν εννοείς τα μεταφορικά πολλές εταιρίες ΔΕΝ χρεώνουν μεταφορικά.
Δηλαδή το βυτίο που θα κάψει ένα σκασμό πετρέλαιο + τα εισητήρια για το καράβι για να πάει απο τα διυλιστήρια στη Ζάκυνθο και ο οδηγός που θα φάει 2 μέρες πήγαινε-έλα δέν θα πληρωθούν?
Βενζίνη ώρα μηδέν!