-
Λογικά θα παίζει και η πτώση του ευρώ. Η τιμή του βαρελιού δε βλέπω να έχει μεταβληθεί ιδιαίτερα.
-
1,72 € η απλή σήμερα το πρωί στα περισσότερα βενζινάδικα και 1,66 € στα πιό φτηνά της Αθήνας.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
1,72 € η απλή σήμερα το πρωί στα περισσότερα βενζινάδικα και 1,66 € στα πιό φτηνά της Αθήνας.Πωωωωω καταθλιψη με επιασε με αυτο το ποστ. Εδω πανω μεχρι 1,75€. Καλο ειναι το Πεζω 2 που χρησιμοποιω
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
1,72 € η απλή σήμερα το πρωί στα περισσότερα βενζινάδικα και 1,66 € στα πιό φτηνά της Αθήνας.Και μένα μου κακοφάνηκε που έβαλα χθες με 1,669 ( ) στην Ελευσίνα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τί διάολο, πιο ακριβοί από μας είστε1,75 μέση τιμή εδώ
Η Ιταλία είναι πιο ακριβή από μας. Εμείς είμαστε στο 1.688 και είμαστε στην 4η θέση (πάλι καλά που έχουμε πέσει από την 1η που ήμασταν παλιά
-
rx8-τριφτης = Ολλανδία
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το απο πανω ξεχναει την επιβαρυνση του ταμειου βενζινοπωλων που ειναι 0,45%(αν θυμαμαι καλα).
Καθε μερα που παραλαμβανουμε καυσιμα παντως ειναι και πιο ακριβα.Ειδικα το θερμανσης εχει παρει 6 λεπτα σε μια εβδομαδα.0,495% ειναι τελικα η επιβαρυνση.
-
Υπάρχει κάποια εκτίμηση πότε θα σταματήσει αυτή η ανηφόρα ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? (γιατί είναι ανώφελο να μιλάμε πλέον σοβαρά για αντιστοιχία με την κίνηση των πετρελαίου ανά βαρέλι)
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Υπάρχει κάποια εκτίμηση πότε θα σταματήσει αυτή η ανηφόρα ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? (γιατί είναι ανώφελο να μιλάμε πλέον σοβαρά για αντιστοιχία με την κίνηση των πετρελαίου ανά βαρέλι)οταν το 70% της τελικης τιμης ειναι φοροι, πως να σταματησει;
ακομη και δωρεαν να ηταν η βενζινη, η τελικη τιμη στο πρατηριο θα ηταν 1€/λτ
-
Μιλάω για τις τελευταίες εβδομάδες συγκεκριμένα...
-
Όσο το € πέφτει τόσο και η τιμή των καυσίμων θα ανεβαίνει ακόμα και αν η τιμή σε $ θα παραμένει σταθερή. Τόσα χρόνια οι μπουνταλάδες της ΕΕ είχαν το ισχυρό νόμισμα που τους ενοχλούσε στις εξαγωγές αλλά τους εξασφάλιζε στάσιμες αν όχι πτωτικές τιμές στην ενέργεια.
Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν. Και όσο πιέζεται η τιμή των ορυκτών καυσίμων προ τα άνω τόσο θα είναι δύσκολο εν τοις πράγμασι να πραγματοποιήσουν τις βαρύγδουπες εξαγγελίες τους για κατάργηση της Πυρηνικής Ενέργειας και άλλες τρίχες κατσαρές. Όταν δε, κάνει στον ορίζοντα την εμφάνιση του και ο πληθωρισμός τότε θα δούμε κάποιες μεταβολές γιατί ο μεγαλύτερος μπαμπούλας της Γερμανίας δεν είναι η δημοσιονομική σταθερότητα αλλά ο πληθωρισμός.
Όπως και να έχει το πράγμα ο πόλεμος που υπάρχει μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής σύντομα θα λάβει τέλος γιατί θα είναι αδύνατο τα funds να συνεχίζουν να αγνοούν την κατάσταση της Αμερικής. Και όταν οι ΗΠΑ κηρύξουν ύφεση τότε και το πετρέλαιο θα γυρίσει στη τιμή που θα έπρεπε να ήταν περί τα 70$ το βαρέλι.
Just my 2c
-
Χμμμμ, μήπως να ανοίξουμε (πάλι) την κουβέντα για το πώς τσιμπούσε η βενζίνη εδώ τον καιρό που το δολλάριο ήταν στο πάτωμα? Έχω βαρεθεί αυτές τις αστείες δικαιολογίες. Η ερώτησή μου έχει να κάνει κυρίως με τα αποθέματα, τις διαθέσεις των διϋλιστηρίων κτλ.
-
να μην την ανοιξουμε, γιατι σε λιγο θα μας πουνε οτι θα ανεβουν και αλλο οι τιμες λογω παταξης της λαθρεμποριας
-
δειτε τη τιμη της βενζινης σαν ενα μικρο ασφαλιστρο του αμαξιου σας...σε λιγο θα ειναι πιο ακριβη η βενζινη στο τεποζιτο σας παρα το αυτοκινητο σας... ειναι περιπου σαν να εχεις μεσα σε ενα παλιο ψυγειο ενα διαμαντι...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δειτε τη τιμη της βενζινης σαν ενα μικρο ασφαλιστρο του αμαξιου σας...σε λιγο θα ειναι πιο ακριβη η βενζινη στο τεποζιτο σας παρα το αυτοκινητο σας... ειναι περιπου σαν να εχεις μεσα σε ενα παλιο ψυγειο ενα διαμαντι...οπαδός του Benny και συ ε? Ωραίος...
-
Εχθές μου έκανε εντύπωση που 4 στα 6 αυτοκίνητα δίπλα μου έβαλαν 10€. Σε οικονομικό πρατήριο εντός της πόλης, και όχι σε κάποιο άσχετο λόγο λαμπακίου...
Πόσα χλμ θα βγάλουν με 6 λίτρα;; -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Εχθές μου έκανε εντύπωση που 4 στα 6 αυτοκίνητα δίπλα μου έβαλαν 10€. Σε οικονομικό πρατήριο εντός της πόλης, και όχι σε κάποιο άσχετο λόγο λαμπακίου...
Πόσα χλμ θα βγάλουν με 6 λίτρα;;αρκετά για να βγάλουνε την μέρα/προορισμο I guess... Συνηθισε στην εικόνα. Το λίπος πλέον τελείωσε. Θα δεις πολυ χειρότερα φαινόμενα θεωρώ σύντομα....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πόσα χλμ θα βγάλουν με 6 λίτρα;;αρκετά για να βγάλουνε την μέρα/προορισμο I guess... Συνηθισε στην εικόνα. Το λίπος πλέον τελείωσε. Θα δεις πολυ χειρότερα φαινόμενα θεωρώ σύντομα....
Καλα εισαι!Τα 5€ δεν ειναι καθολου σπανια πλεον!
-
3 λίτρα... 30 χλμ δηλαδή. Ξέρω αρκετούς που δε φτάνουν ούτε για τα πάνε-έλα στη δουλειά τους
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
3 λίτρα... 30 χλμ δηλαδή. Ξέρω αρκετούς που δε φτάνουν ούτε για τα πάνε-έλα στη δουλειά τους30 χλμ ούτε να πάω δεν φτάνουν, όχι να γυρίσω κιόλας!
Βενζίνη ώρα μηδέν!