-
Ο Μαλτέζος Επίτροπος Τζον Ντάλι ανέφερε ότι η αύξηση στα καύσιμα δεν αποτελεί απλά αισχροκέρδεια, αλλά εγκληματική αισχροκέρδεια!
http://news247.gr/oikonomia/h_venzinh_kseperna_to_1_7_eyrw.807050.html -
νταξ, σωθήκαμε
ο ανταγωνισμός θα βοηθήσει
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Όσες φορές είμαι στη Θεσσαλονίκη βάζω σε ένα Κaoil στα όρια του Κορδελιού, κοντά στις δεξαμενές της ΕΚΟ.
Παράπονο δεν έχω.Θα συνυπογράψω με τον παραπάνω φίλο ,αλλά επειδή βάζω καταστόρα παίζω διπλό ταμπλό ανάμεσα σε αυτό το KAOIL
και σε ένα ΕΛΙΝ που έχει απέναντι απο τις δεξαμενές της ΕΚΟ.
Ο δεύτερος παρατήρησα ότι επειδή δεν έχει και πολύ κόσμο συνήθως(δεν είδα κάτι παράξενο ούτε στην βενζίνα, ούτε στην ποσότητα) αργεί να αλλάξει τιμές οπότε παίζει μπαλαντέρ φάση. -
Έπεσε 1-2 λεπτά η βενζίνη ή μου φαίνεται?
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Έπεσε 1-2 λεπτά η βενζίνη ή μου φαίνεται?Σωστά είδες, ενώ αναμένεται να πέσει άλλα 2-3 λεπτά μέχρι και τη Δευτέρα, οπότε η φτηνή 95άρα θα έχει 1,57-1,58 €.
-
Γιατι οι τιμες βενζινης εππηρεαζονται απο τα διεθνη γεγονοτα πάντα αυξητικα? Σε ποια περιπτωση θα μπορουσαν να 'πέσουν'? Η φουκουσιμα δεν βοήθησε καθολου?
-
μαλλον δε βαζει κανεις γι αυτο
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Έπεσε 1-2 λεπτά η βενζίνη ή μου φαίνεται?
Σωστά είδες, ενώ αναμένεται να πέσει άλλα 2-3 λεπτά μέχρι και τη Δευτέρα, οπότε η φτηνή 95άρα θα έχει 1,57-1,58 €.
Πως και έτσι? αν είναι λόγω του ότι δεν βάζει κανείς όπως είπε ο φίλος πιο πάνω (και σωστά είπε, δεν βλέπεις Χριστό σε βενζινάδικο) είναι πολύ καλό, αν και δεν βλέπω δυστυχώς να πηγαίνει στο 1.40 που τουλάχιστον κάτι γινότανε. Καλό θα ήταν να έφευγε ο φόρος κατανάλωσης αλλά που τέτοια τύχη
-
Για να δούμε πλέον η nofly zone στη Λιβυη πόσο θα εππηρεάσει τις τιμες των καυσίμων...
-
η 100αρα γιατι δεν επεσε ομως ρε γαμωτο?
Οχι οτι θα σωθουμε απο τα 1-2 λεπτα,αλλα για ψυχολογικους λογους!!
-
οποιος βαζει πλεον 100αρα ειναι πλουσιος, αρα δεν εχει αναγκη ψυχολογικης στηρηξης
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σε 2-3 μέρες θα σου έχω οργανωμένη έρευνα. Προτίμηση σε Καλοχώρι, Μοναστηρίου, Συμμαχική κλπ.;Αν και χάσαμε τα αυγά και τα καλάθια με τις μειώσεις που μεσολάβησαν στις 2-3 αυτές μέρες...
Μοναστηρίου KAOIL και JETOIL ανάμεσα στους Άγιους Πάντες και στη Γιαννιτσών οι χαμηλότερες τιμές που πέτυχα χθες. Το KLIG OIL που είπε ο famas στην περιφερειακή δίπλα στην Nissan ΑΝΟΡ έχει πολλή κίνηση και ήταν από τα πρώτα που έριξαν τιμές, ενώ καλές τιμές είχαν και τα 2 βενζινάδικα (KAOIL που είπε ο φίλος πιο πάνω και EKO) μετά τη γέφυρα του Κορδελιού, πηγαίνοντας προς Διαβατά.
Αν σταθεροποιηθούν για καμιά 5 μέρες ακόμα, θα σου πω με μεγαλύτερη σιγουριά.
-
Oyres prepei na dhmioyrgeitai sto sygkekrimeno benzinadiko.... MAllon kaneis den 8a koitaei tis times.... Kai den toys adhkw....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Oyres prepei na dhmioyrgeitai sto sygkekrimeno benzinadiko.... MAllon kaneis den 8a koitaei tis times.... Kai den toys adhkw....Ειναι στην Βραζιλια! Αμα προσεξεις λεει Petrobras Και τετοιο κωλαρακι δεν εχουν οι ελληνιδες
-
οπως λεει ενας και στα σχολεια του βιντεο το πρατιριο ειναι petrobras....
δεν ειναι στην ελλαδαεδιτ: με προλαβε ο thomas
-
για να πας το έλεγες?
-
Basika den to proseksa... Moy to steilane kai emena kai denanoiksa to video... eida mono thn kentrikh eikona.... Meta eprepe na parw ta xapia gia thn piesh....
Plaka plaka enw eixa paei pollakis brazilia den eixa proseksei kati tetoio se benzinadiko....
-
The Toyota glider...
κι 100€ για να γεμίσει αύριο.
-
ξερει κανεις ποσο εχει πεσει η καταναλωση βενζινης τον τελευταιο χρονο??
-
Από το 1,65 που ήταν η τιμή της φθηνότερης τις προηγούμενες ημέρες, βουτιά 0,04 έκανε η τιμή της αμόλύβδης!
Βενζίνη ώρα μηδέν!