-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν χρειάζεται να θερμανθούν οι δεξαμενές θα έχει μεγάλο κόστος.Ενα ταχυθέρμ χρειάζεται ακριβώς πριν τον μετρητή όγκου της αντλίας ώστε να ξοδεύουμε όση ακριβώς ενέργεια απαιτείται γιά την συγκεκριμένη ποσότητα που θέλουμε.
Σε προλαβα ,2 ποστ πιο πανω προτεινα το ιδιο
δεν τα διαβάζω και όλα......
Αισθανομαι βαθυτατα θιγμενος τωρα
Πλακα κανω ,καλη χρονια!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν χρειάζεται να θερμανθούν οι δεξαμενές θα έχει μεγάλο κόστος.Ενα ταχυθέρμ χρειάζεται ακριβώς πριν τον μετρητή όγκου της αντλίας ώστε να ξοδεύουμε όση ακριβώς ενέργεια απαιτείται γιά την συγκεκριμένη ποσότητα που θέλουμε.
Σε προλαβα ,2 ποστ πιο πανω προτεινα το ιδιο
δεν τα διαβάζω και όλα......
Αισθανομαι βαθυτατα θιγμενος τωρα
Πλακα κανω ,καλη χρονια!
BAN!
-
Καλή χρονιά σε όλους.
Ξέρει κανείς να μου υποδείξει αξιόπιστο βενζινάδικο στη διαδρομή Λάρισα - Βέροια - Έδεσσα - Καιμακτσαλάν ; -
Yπόψη, για όποιον έκανε χρήση της έκπτωσης 5% σε πρατήρια ΕΚΟ με κάρτες GO της Εθνικής Τράπεζας, ότι πλέον η έκπτωση είναι μόνο 2%.
-
Nα πάνε στο διάολο όλοι τους.
Με διακατέχει πλέον μεγάλη τσιπιά για 2 λόγους:
- τα έσοδά μου μειώθηκαν
και 2) όσο λιγότερα καταναλώνω τόσο λιγότερα λεφτά δίνω στους αλήτες που μας έχουν ρημάξει.
Σε αυτόν τον τόπο που όλα στραβά εφαρμόζονται σε οδηγούν στον αναρχισμό (ΚΚΕ - Τσίπρας δεν μετραν, αποτυχημένη παράσταση)
- τα έσοδά μου μειώθηκαν
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Με διακατέχει πλέον μεγάλη τσιπιά για 2 λόγους:- τα έσοδά μου μειώθηκαν
Δε θα το έλεγα τσιπιά, θα το έλεγα ξόδεμα ανάλογο των δυνατοτήτων σου, τσιπιά θα ήταν αν είχες αλλά κρατιόσουν....
Γενικά οι έννοιες τσιπιά, large κλπ καλό είναι να επαναπροσδιοριστούν και να αποκτήσουν την πραγματική σημασία τους οικονομικά και κοινωνικά. Η προκλητική σπατάλη δεν είναι αρχοντιά. largesse, κιμπαριλίκι κλπ. Και η προσοχή στις τιμές και αποφυγή των κλεφτών δεν είναι τσιπιά, καρμιριά κλπ. Η δύσκολη εποχή που περνάμε θα βοηθήσει. Θα κοιτάμε και λίγο την τιμή πριν μπούμε στο βενζινάδικο, θα κοιτάμε το λογαριασμό στο εστιατόριο κοκ.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Με διακατέχει πλέον μεγάλη τσιπιά ..
Δε θα το έλεγα τσιπιά, θα το έλεγα ξόδεμα ανάλογο των δυνατοτήτων σου...... Η δύσκολη εποχή που περνάμε θα βοηθήσει. Θα κοιτάμε και λίγο την τιμή πριν μπούμε στο βενζινάδικο, θα κοιτάμε το λογαριασμό στο εστιατόριο κοκ.
-
Ο χρήστης spikou έγραψε:
Καλή χρονιά σε όλους.
Ξέρει κανείς να μου υποδείξει αξιόπιστο βενζινάδικο στη διαδρομή Λάρισα - Βέροια - Έδεσσα - Καιμακτσαλάν ;Ένα JetOil πριν την Έδεσσα, στην διασταύρωση προς Πλατάνη-Φλαμουριά, στο αριστερό σου χέρι όταν έχεις κατεύθυνση προς Έδεσσα. και με καλή τιμή. Βασικά δεν έχω ακούσει για πρόβλημα με την ποιότητα της βενζίνης σε κάποιο πρατήριο της πόλης. Καλή τιμή έχει και ένα άλλο, ΑΠ, στο κέντρο το οποίο είναι ανοιχτό πολλές ώρες, μέρες και έχει και αυτόματο πωλητή.
Επίσης, στο χωριό που βρίσκεται πριν την Έδεσσα, το Ριζάρι, ένα ΕΚΟ στην είσοδο του χωριού, στο δεξί σου χέρι.Ένα βενζινάδικο που βρίσκεται έξω απ τον Νέο Άγιο Αθανάσιο, ΓΔΕΡΝΕΙ. Πρέπει να ναι απ τα πιο κοντινά, αν όχι το πιο κοντινό, στο χιονοδρομικό, όμως.
Ελπίζω να βοήθησα.
-
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
-
Άμα θέλεις μπορώ να σου προτείνω και πολλά στην Βέροια που δεν κλέβουν και με καλή ποιότητα βενζίνης. Τιμή 1.56 περίπου, ίσως και λίγο πιο κάτω .
-
Αν είναι να φτάσεις εκεί πετάξου στα σύνορα να βάλεις πραγματικά φθηνή!
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Άμα θέλεις μπορώ να σου προτείνω και πολλά στην Βέροια που δεν κλέβουν και με καλή ποιότητα βενζίνης. Τιμή 1.56 περίπου, ίσως και λίγο πιο κάτω .Περιμένω να μου πεις, ευχαριστώ.
-
Μιχαλακοπούλου σήμερα τιμή 1.59€/λίτρο. Στη συνέχεια κινούμενος προς Λαύριο από αεροδρόμιο βρήκα και τιμή κάτω από 1.50 σε ένα νέο πρατήριο αλλά ήταν πια αργά....
-
πιθανώς off topic
μπορεί κάποιος να μου προτείνει ασφαλή βενζινάδικα στη περιοχή της Ξάνθης;
ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Τι εννοείς ασφαλή; Μην έχει κίνδυνο έκρηξης πχ, κλοπής ή να μη σε δείρουν; Να έχει καλά συστήματα ασφαλείας;
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Τι εννοείς ασφαλή; Μην έχει κίνδυνο έκρηξης πχ, κλοπής ή να μη σε δείρουν; Να έχει καλά συστήματα ασφαλείας;Λυπάμαι αν δεν έγινα κατανοητός. Εννοώ με ανόθευτη βενζίνη.
ευχαριστώ και πάλι. -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Το διαβασαμε κ αυτο...
Καλοριφερ μεσα στις δεξαμενες ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ!!
Οπως αλλωστε ειπε και ο Αινσταιν δυο πραγματα ειναι απειρα... Το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια!οτι και καλά πρώτη φορά το ακούς...
κανείς δεν είπε μέσα κύριε ... σαν εναλλάκτης θα λειτουργεί...Δεν εχω ακουσει μεγαλυτερη παπαρια...
Και ναι, κατηγορηματικα σου απανταω οτι το διαβασα πρωτη φορα στην ζωη μου εδω μεσα!παπαρίες είναι αυτά που κάνουν οι κουτοπόνηροι πρατηριούχοι για να βγάλουν κέρδος...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και γιατι να ζεστανεις ολη την δεξαμενη οταν μπορεις να βαλεις ενα ταχυθερμαντηρα στην σωληνα που ανεβαζει το καυσιμο;Πολυ τραβηγμενα ολα αυτα που λετε οταν υπαρχουν πιο ευκολοι τροποι για να σε κλεψουν.
δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό...
υπάρχουν εναλλάκτες που λειτουργούν σαν προθερμαντήρες καυσίμου στις εγκαταστάσεις ατμοπαραγωγών...
στην ουσία εκμεταλλεύονται την θερμότητα άλλων πηγών ... π.χ. καυστήρα για την θέρμανση του κτιρίου κλπ... -
Ο χρήστης spikou έγραψε:
Άμα θέλεις μπορώ να σου προτείνω και πολλά στην Βέροια που δεν κλέβουν και με καλή ποιότητα βενζίνης. Τιμή 1.56 περίπου, ίσως και λίγο πιο κάτω .
Περιμένω να μου πεις, ευχαριστώ.
Για να μην διασχίζεις όλη την Βέροια, έχει ένα shell σχεδόν στην είσοδο της πόλης ερχόμενος από Εγνατία (έχει ένα φανάρι εκεί που συνήθως είναι κόκκινο ). Μην βάλεις βενζίνη μέσα στην Βέροια γιατί ισχύει το ρητό του melos86 . Είναι τα φθηνότερα αλλά κλέβουν σε ποσότητα το 1 και το άλλο (ένα jetoil) κλέβει και σε ποσότητα αλλά και σε ποιότητα. Πολύ καλά βενζινάδικα επίσης είναι και 3 στην σειρά, ΕΚΟ-BP-KMOIL(αν θυμάμαι καλά γιατί άλλαξε ονομασία πρόσφατα και δεν είμαι σίγουρος για την ονομασία του). Aυτά θα τα βρεις βγαίνοντας από Βέροια με κατεύθυνση Θεσσαλονίκη. Είναι και αυτά μετά από φανάρια. Τέλος, στον δρόμο προς Νάουσα, λίγο πριν βγεις από την Βέροια και λίγο μετά το Στάδιο, υπάρχει ένα jetoil που είναι καλό από πλευράς τιμής και δεν έχω κάποιο παράπονο από ποιότητα... Αν έχεις gps μπορώ να σου πω και τις οδούς που βρίσκονται αυτά τα βενζινάδικα .
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Περιμένω να μου πεις, ευχαριστώ.
Για να μην διασχίζεις όλη την Βέροια, έχει ένα shell σχεδόν στην είσοδο της πόλης ερχόμενος από Εγνατία (έχει ένα φανάρι εκεί που συνήθως είναι κόκκινο ). Μην βάλεις βενζίνη μέσα στην Βέροια γιατί ισχύει το ρητό του melos86 . Είναι τα φθηνότερα αλλά κλέβουν σε ποσότητα το 1 και το άλλο (ένα jetoil) κλέβει και σε ποσότητα αλλά και σε ποιότητα. Πολύ καλά βενζινάδικα επίσης είναι και 3 στην σειρά, ΕΚΟ-BP-KMOIL(αν θυμάμαι καλά γιατί άλλαξε ονομασία πρόσφατα και δεν είμαι σίγουρος για την ονομασία του). Aυτά θα τα βρεις βγαίνοντας από Βέροια με κατεύθυνση Θεσσαλονίκη. Είναι και αυτά μετά από φανάρια. Τέλος, στον δρόμο προς Νάουσα, λίγο πριν βγεις από την Βέροια και λίγο μετά το Στάδιο, υπάρχει ένα jetoil που είναι καλό από πλευράς τιμής και δεν έχω κάποιο παράπονο από ποιότητα... Αν έχεις gps μπορώ να σου πω και τις οδούς που βρίσκονται αυτά τα βενζινάδικα .
Αν μπορεις πες μου για να τα βάλω στο gps. Ευχαριστώ και πάλι.
Βενζίνη ώρα μηδέν!