-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ολοι κρατανε μια μικρη ποσοτητα για ασθενοφορα κλπ.
Δεν ξερω αν ειναι υποχρεωμενοι απο τον νόμο για κατι τετοιοΤα κρατικά έχουν συγκεκριμένους σταθμούς ανεφοδιασμού. Δεν πάνε στα βενζινάδικα για το κοινό.
Μπορει αυτα που ειναι απο τα νοσοκομεια ,αυτα ομως που ειναι απο κεντρα υγειας σε χωρια πχ Λεβιδι ή Βυτινα;Αυτο μου το ειχε πει βενζινας,αν μου ελεγε φουμαρα φουμαρα λεω και εγω
-
ΕΚΑΒ, Νοσοκομεία και Κέντρα υγείας, ανεφοδιάζονται από συγκεκριμένα πρατήρια με τα οποία έχει υπογραφή σύμβαση με την εκάστοτε Νομαρχία, όπου ρυθμίζονται κι οι όροι πληρωμών. Θεσσαλονίκη πχ υπάρχουν 4 βενζινάδικα για αυτό το σκοπό.
-
εγω σταθηκα τυχερος 2 φορες στην απεργια
ενω ημουν τελειως αδειος,την δευτερα,πηγαινοντας στη δουλεια,περνουσα απο τον βενζινα μου,ειχε καμια 15 αυτοκινητα στην ουρα,περιμενα κανα 10 λεπτο,φουλαρισα με τιμη πολυ καλη 1.439 το λιτρο
χθες και αφου ειχα κανει 180 χιλιομετρα βλεπω σε επαρχιακο πρατηριο 3-4 αυτοκινητα να βαζουν βενζινη,οποτε μπηκα και ξαναγεμισα αλλα 15Ε
Θεωρω οτι ανα πασα στιγμη πρεπει να εχεις βενζινη στο αυτοκινητο για παν ενδεχομενο -
Ενα από τα καλά της πετρελαιοκίνησης που δεν είχα φανταστεί, είναι οτι μέσα στην πόλη (θεσ/νικη), λόγω μικρότερης ζήτησης τα βενζινάδικα έχουν πετρέλαιο κίνησης, ακόμα κι όταν τελειώνει η βενζίνη
-
θα πρεπει να λενε
'εει ανοιχτο βενζιναδικο στην ταδε οδο στην ταδε περιοχη οι 10 πρωτοι περνουν δωρο 10 λιτρα' -
αν τραβήξει πολυ η απεργία βλέπω να τα γυρνάνε ολοι σε φυσικό αέριο!
-
Πριν λίγο στον Σκάι:
Δημοσιογράφος προς ιδιοκτήτη φορτηγού: Εσείς την άδεια την αγοράσατε από το κράτος ή από άλλον ιδιοκτήτη?
Ιδιοκτήτης: Από άλλον.
Δ: Πληρώσατε εφορία?
Ι: Οχι
Δ: Οπότε την πήρατε με μαύρα χρήματα...
Ι: Μα...
Δ: Και τώρα θέλετε από το κράτος να σας αποζημειώσει την άδεια που πήρατε με παράνομο τρόπο? Ζητάτε δηλαδή να σας δώσει μαύρα λεφτά πίσω??
Ι: Εμείς ζητήσαμε πρώτοι το άνοιγμα του επαγγέλματος -
η 'κοινή λογική' στην Ελλάδα είναι να κοινωνικοποιούμε το κόστος και να ιδιωποιούμαστε το κέρδος.
έτσι σου λένε οι φορτηγατζήδες, θα χάσω εγώ? ε θα χάσεις και εσύ. δεν έχει σημασία πως και τι αρκεί να μην είμαι εγώ - και εσύ +.
η λεγόμενη εξίσωση προς τα κάτω. -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Πριν λίγο στον Σκάι:Δημοσιογράφος προς ιδιοκτήτη φορτηγού: Εσείς την άδεια την αγοράσατε από το κράτος ή από άλλον ιδιοκτήτη?
Ιδιοκτήτης: Από άλλον.
Δ: Πληρώσατε εφορία?
Ι: Οχι
Δ: Οπότε την πήρατε με μαύρα χρήματα...
Ι: Μα...
Δ: Και τώρα θέλετε από το κράτος να σας αποζημειώσει την άδεια που πήρατε με παράνομο τρόπο? Ζητάτε δηλαδή να σας δώσει μαύρα λεφτά πίσω??
Ι: Εμείς ζητήσαμε πρώτοι το άνοιγμα του επαγγέλματοςΈνα μόνο επιφώνημα ταιριάζει σ' αυτό το διάλογο: Γκτόϊνγκ!
Γιατί επιτέλους δεν κάνουν έναν διάλογο όπως τον παρακάτω:Δ: Γουστάρετε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο ε;
Ι: Ναι.
Δ: Και το χάος που δημιουργείτε;
Ι: Στα παπάρια μας, μας νοιάζει μόνο η πάρτη μας.Απλά και ειλικρινά.
-
Που φτασαμε ... μισή ώρα αναμονή στην ουρά και να χαιρόμαστε!!!
Ας φανε την επιστρατευση τους με το καλό και μετα ας βγαίνουν θρασύτατα στην τηλεόραση να ζητάνε τα 'λεφτά' τους πίσω!
-
Ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες φορτηγών
Σε αδιέξοδο κατέληξε η συνάντηση που είχε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών, Χάρης Τσιόκας με τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης. Ο πρόεδρος των ιδιοκτητών, Γ. Τζωρτζάτος τόνισε ότι τους ζητήθηκε να λύσουν πρώτα την απεργία και μετά να γίνει συζήτηση, κάτι που απέρριψαν ευθέως.Η ευθύνη για ακόμη μια φορά δεν μας βαρύνει. Η κυβέρνηση πήγε εν κρυπτώ το νομοσχέδιο στη Βουλή. Δείχνει για άλλη μια φορά αδιαλλαξία' επισήμανε μεταξύ άλλων ο Γ. Τζωρτζάτος.
Επίσης, χαρακτήρισε 'λάθος το ενδεχόμενο να αναζητήσει η κυβέρνηση ακραίες λύσεις', κάνοντας σαφή αναφορά στο ενδεχόμενο πολιτικής επιστράτευσης.
'Αγωνιζόμαστε στο δρόμο. Το υπουργείο έπρεπε να μας δώσει σήμερα ότι αξίζει στους αγωνιστές' είπε ο Γ. Τζωρτζάτος.
Συμμετοχή στην απεργία αποφάσισαν και οι ιδιοκτήτες φορτηγών διεθνών μεταφορών.
-
Χθες μου εγραψε 302 χλμ το καταναλωμετρο. Ειπα να παω να βαλω ενα 20€ αλλα ειδα την ουρα και μετανιωσα. Ελπιζω μεχρι τις 4 Αυγουστου που εχω θεσει σαν στοχο να ξαναφουλαρω να εχει τελειωσει η απεργια.. Ελπιζω να αντεξω μες το σπιτι για 2 μερες
edit: Βλεπω να πηγαινουμε σε επιστρατευση
-
To ενδεχόμενο να ξεκινήσουμε να χρησιμοποιούμε ΜΜΜ και ποδήλατο το έχετε σκεφτεί?
Ειλικρινά εγώ πλέον έτσι κυκλοφορώ (και πριν το ατύχημα είχα ψιλοπαροπλίσει το αμάξι λόγω κατανάλωσης και εξόδων), και αν τα ΜΜΜ βελτιωνόντουσταν, δε βλέπω το λόγο γιατί να παίρνω αμάξι για εντός Αθηνών.Γνώμη μου. Επιτρέψτε τα ποδήλατα σε όλα τα τρένα/Μετρό/Προαστειακός/Τραμ, και τροποποιείστε το ωράριο, ώστε η βάρδιες να τελειώνουν αργότερα. Πχ κατά τις μία τις καθημερινές και κατά τις 3 τα Σαββατοκύριακα (Φυσικά μιλάω για τις περιόδους όπου υπάρχει κίνηση και όχι τον Αύγουστο).
Αν δουλεύουν σωστά τα ΜΜΜ και με ακρίβεια (όχι περιμένω το λεωφορείο στις και τέταρτο και μουρ χεται στις παρά είκοσι) τότε δεν υπάρχει λόγος ούτε να μπλέκουμε στην κίνηση, ούτε να πληρώνουμε 300Ε το μήνα σε βενζίνες. (Εγώ τουλάχιστον τόσα πλήρωνα περίπου, και πριν η βενζίνη ξεπεράσει το Ευρό, βέβαια πηγαίνωντας εντελώς αντιοικονομικά.)
-
Pro νομιζω οτι τα πλεον τα ποδηλατα επιτρεπονται σε ΗΣΑΠ και Μετρο. Για λεωφορεια και λοιπα ΜΜΜ δεν γνωριζω...
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
δε βλέπω το λόγο γιατί να παίρνω αμάξι για εντός Αθηνών+1. Μες την Αθηνα μονο μια φορα το εχω παρει και αυτο ηταν οταν ειχαν απεργια τα ΜΜΜ πριν 3 βδομαδες και επρεπε να παω να παρω καποιον απο το κεντρο.
Πλεον το χρησιμοποιω μονο αν παω καμια Κηφισια ή Μαρουσι. Για τις γυρω δουλειες θα προτιμησω ποδια ή ΜΜΜ -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
To ενδεχόμενο να ξεκινήσουμε να χρησιμοποιούμε ΜΜΜ και ποδήλατο το έχετε σκεφτεί?Δεν χρειάζεται σκέψη. Λογική θέλει και η χρήση ΜΜΜ/ποδηλάτου είναι απαραίτητη και όχι μόνο τωρα με την απεργία.
Αλλά ... να το πουμε και στον Πολύγυρο Χαλκιδικής που οι εκεί αστικές συγκοινωνίες (μη φανταστείς πληθώρα ΜΜΜ) σταματησαν ενώ εδαφικά ... mountain bykes θέλουν! (Στο ραδιο άκουσα ότι σε πολλές πόλεις οι αστικές συγκοινωνίες σταματανε σιγά σιγά!) -
Γυρίζω Σάββατο από Γερμανία. Το έχω αφήσει με αναμμένο λαμπάκι (~70 χλμ σύμφωνα με το t/c) αλλά και να μη βάλω τουλάχιστον στο γραφείο μπορώ να πάω με ΜΜΜ (αν και παίρνει κανένα μισάωρο με 45' παραπάνω).
'Πάνε να καταστρέψουν τη ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας με το άνοιγμα του επαγγέλματος, τον πατέρα και το γιό που δουλεύουν το βυτιοφόρο για να βγάλουν το ψωμί τους!' μου έλεγε προχθές ένας ταρίφας....
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Γυρίζω Σάββατο από Γερμανία. Το έχω αφήσει με αναμμένο λαμπάκι (~70 χλμ σύμφωνα με το t/c) αλλά και να μη βάλω τουλάχιστον στο γραφείο μπορώ να πάω με ΜΜΜ (αν και παίρνει κανένα μισάωρο με 45' παραπάνω).'Πάνε να καταστρέψουν τη ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας με το άνοιγμα του επαγγέλματος, τον πατέρα και το γιό που δουλεύουν το βυτιοφόρο για να βγάλουν το ψωμί τους!' μου έλεγε προχθές ένας ταρίφας....
Όλοι τα ίδια λένε, μόνο που πλήρωναν τις άδειες 150-200.000€ και στα συμβόλαια έγραφαν 10.000€ την αξία του αυτοκινήτου μόνο, τα υπόλοιπα ήτανε μαύρα στο χέρι, και όλοι ήξεραν εδώ και 10 χρόνια ότι το επάγγελμα θα ανοίξει, μόνο που δεν το άνοιξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις για το περίφημο πολιτικό κόστος.
Καιρός είναι όλοι οι κύριοι που διακινούν τόσο μεγάλα ποσά να πληρώνουν και καμμιά φορολογία, όχι να την πληρώνουν συνέχεια οι μαλάκες οι μισθωτοί και οι δημόσιοι, αρκετά πιά με όλους που πληρώνουν ελάχιστα και όποτε θέλουν.
Κάποτε πρέπει να μπεί τάξη στο μπουρδέλο που λέγεται κράτος με το καλό ή με το άγριο, και καλά θα κάνουν οι πολιτικοί να σταματήσουν τις αρπαχτές και να μπεί και κανένας μέσα γιατί το χειμώνα δεν τους βλέπω καλά όταν ξεσηκωθεί το πόπολο.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Καιρός είναι όλοι οι κύριοι που διακινούν τόσο μεγάλα ποσά να πληρώνουν και καμμιά φορολογία, όχι να την πληρώνουν συνέχεια οι μαλάκες οι μισθωτοί και οι δημόσιοι, αρκετά πιά με όλους που πληρώνουν ελάχιστα και όποτε θέλουν.
Κάποτε πρέπει να μπεί τάξη στο μπουρδέλο που λέγεται κράτος με το καλό ή με το άγριο, και καλά θα κάνουν οι πολιτικοί να σταματήσουν τις αρπαχτές και να μπεί και κανένας μέσα γιατί το χειμώνα δεν τους βλέπω καλά όταν ξεσηκωθεί το πόπολο.
Είναι καιρός ν΄αρχίσουν να φοβούνται οι πολιτικοί όχι μόνο το πολιτικό κόστος.
-
IMO το Σάββατο θα έχει βενζίνη κανονικά!
Στην χειρότερη θα πέσει επιστράτευση και κανα 2 συλλήψεις.
Με τα μέτρα που έχει να περάσει η Κυβέρνηση κάθε βδομάδα θα έχουμε ένα τέτοιο από κάθε κλάδο. Ψυχραιμία θέλει και υπομονή -
Μην πιστευετε τις μαλακιες που γραφουν οι δημοσιογραφοι.
Διαβαστε γιατι δεν γινεται επιστρατευση.....
http://openitnow.blogspot.com/2006/02/b ... 84186.html
Βενζίνη ώρα μηδέν!