-
Γέμισα στο διπλανό βενζινάδικο από αυτό που βάζω συνήθως, πλήρωσα αντί 1,45 (απλή ΑΠ) για σούπερ v-power 1,85.
Σήμερα ξεστόκαρε όλη η σούπερ v-power που είχαν τα βενζινάδικα Shell.
-
φούλαρα κ εγώ, έβαλα κ 3 10λιτρα μπιτόνια που είχα. το μόνο που φοβάμαι γμτ είναι πως τα έσφιξα κάπως αρκετά κ λίγο η τσιμούχα 'έβγαλε', αλλά το καθάρισα. θα πάρω κ ένα χωνί με σουροτίρι ταυτόχρονα κ πιστεύω θα είμαι οκ. ολοκαίνουρια τα είχα κ αχρησιμοποίητα σχεδον. για κάτι τέτοιες στιγμές τα έχω.
οπότε με 85 λίτρα κοντά πιστεύω πάωκ έρχομαι λευκάδα την άλλη εβδομάδα
αν συνεχιστεί η απεργία, θα είμαι ο μόνος στο πόρτο κατσίκιλεωνίδα εγώ έβαλα με 1,543 100άρα στο ΑΠ Χ... προς θέρμη. γιατί έβαλες τόσο ακριβά?
-
Γιατί το ΑΠ αμέσως μετά το Shell ήταν κλειστό.
Τα μόνα βενζινάδικα που είδα ανοιχτά ήταν 3 Shell και ένα Aegean.Δεν γέμισα τα τρία 20λιτρα μπιτόνια που είχα και τώρα θα κυκλοφορώ με λεωφορείο (το αμάξι είναι γεμάτο).
-
Πρόλαβα τον χαμό φουλάρωντας σήμερα (ήμουν στο 1/4 για τους κακεντρεχείς) πριν πάω στην δουλειά κατά τις 6:30. Ηταν σχετικά καλά.
Γυρνώντας το μεσημέρι έβλεπα 7 στα 10 πρατήρια κλειστά και στα λίγα ανοικτά ΤΟΝ χαμό.Πάντως έχει κ ένα καλό. Οδήγησα οικονομικά για να μην κάψω πολύ. Κοιτώντας το tc είδα ότι έγραψε 7,2l/100 ...προσωπικό ρεκόρ μου. Διαδρομή με αρκετή κίνηση και πολλά κόκκινα φανάρια. (ούτε σημάδι να με έβαζαν)
-
Καποιοι τιγκαρετε μπιτονια βενζινης,και υστερα αναρωτιομαστε γιατι στερευει τοσο γρηγορα.
Γεμιστε το ρημαδι στην τελικη μεχρι τα μπουνια,μην βαζετε και στις τσεπες βενζινη,αφηστε και για κανα αλλον -
Εγώ κατάφερα και γέμισα σήμερα τη στεγνή μηχανή μου, οπότε με τη δουλειά μου δεν έχω πρόβλημα για 7-10 μέρες.
Το αυτοκίνητο έχει λίγο πάνω από τη μέση, το οποίο δεν πρόλαβα να το γεμίσω. Τη φυλάω σαν κόρη οφθαλμών, γιατί πρέπει να πάω Πάτρα την άλλη εβδομάδα και μετά Ιταλία (για διακοπές) και μου φτάνει ίσα-ίσα για να μπω στο καράβι. Το πρόβλημα είναι πως πρέπει να πάω Ναύπλιο το Σαββατοκύριακο και το Swift της γυναίκας μου είναι στεγνό, και χλωμό το κόβω να καταφέρει να βάλει βενζίνη σήμερα.
-
Γέμισα το μηχανάκι που αποτελεί εργαλείο δουλειάς. Το αυτοκίνητο έχει 3/4. Φτάνει για μία ακόμα φορά Χαλκιδική οπότε δεν συμπλήρωσα ώστε να βάλει και κάποιος άλλος άνθρωπος.
Βρήκα μικρή αναμονή σε ένα πρατήριο στη Θέρμη. Βέβαια ως ευγενικός λαός που είμαστε ακόμα και σε αυτή τη μηδαμινή ουρά κάποιοι μάλωναν
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καποιοι τιγκαρετε μπιτονια βενζινης,και υστερα αναρωτιομαστε γιατι στερευει τοσο γρηγορα.
Γεμιστε το ρημαδι στην τελικη μεχρι τα μπουνια,μην βαζετε και στις τσεπες βενζινη,αφηστε και για κανα αλλονπροσωπικά δε θα έβαζα ούτε καν στο αμάξι, αν δε θα πήγαινα ταξίδι. Όμως επειδή θα πάω εντός ολίγων ημερών στη Λευκάδα, πιστεύω πως κ μάγος να ήμουν, δε θα τα κατάφερνα να έκανα 1200 χλμ με 55 λίτρα που έχει το ντεπόζιτο.
ειδάλλως ούτε που θα γέμιζα
-
Λογικος ο πανικος για βενζινη οταν το προσεχες Σαββατοκυριακο μπαινει ο Αυγουστος και ξεκιναει μεγαλος ογκος αδειων.
-
Απο μεθαύριο δέχομαι παραγγελίες για το πόσα λιτρα θελει ο καθένας απο το ΕΚΟ στη Κουλατα Βουλγαριας!
καντε κ ενα χαμάμ στο αγκιστρο να χαλαρώσετε για την επιστροφή
-
Και οι βενζινοπώλες απο Τετάρτη σε απεργία διαρκείας.
Και χωρίς βενζίνη και ... άπλυτοι!!! -
Δεν γέμισα τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Ας μείνει και το μηχανάκι (βρωμόγκαζο!), ας μείνει και το 207...
Τα ποδήλατα να είναι καλά και τα ποδάρια μου...υ.γ. Στο σούπερ μάρκετ έχει ακόμα βενζίνη...Δεν την έχουν πάρει είδηση ακόμα τα κοράκια...
Πήρα ένα μπουκαλάκι βενζίνη καθαρή, για να καθαρίσω κάτι βρώμες στα πλακάκια του σπιτιού... -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Λογικος ο πανικος για βενζινη οταν το προσεχες Σαββατοκυριακο μπαινει ο Αυγουστος και ξεκιναει μεγαλος ογκος αδειων.και όταν υπάρχει η ένδειξη για απεργίας διαρκείας...είναι πρόβλημα.
μάλλον λόγω ελεγκτών της τρόικας η κυβέρνηση θέλει να δείξει ότι έχει κότσια αλλά πρέπει να ξέρει και την ακραία αναμενόμενη αντίδραση που θα αντιμετωπίσει από τον κλάδο...επίτηδες... δεν πλησίασα πρατήριο ώστε αν τελειώσει το καύσιμο στο δίκυκλο (125cc) θα βρεθώ στην επιθυμητή ανάγκη να χρησιμοποιήσω το ποδήλατο...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πήρα ένα μπουκαλάκι βενζίνη καθαρή, για να καθαρίσω κάτι βρώμες στα πλακάκια του σπιτιού...Ειχα βαλει παλια σε ενα citroen visa 650 που ειχα και εκανε κολοτουμπες
-
Μολις γυρισα απο το μετωπο ! βρηκα ανοικη μονο 1 shell η οποια ειχε μονο VPOWER RACING με 1.85€ το λιτρο ! και το πορτοφολι μου ελαφρυνε κατα 70€ βεβαια κερδισα τουλαχιστον 10 ιππους απο το καυσιμο
εβαλε και ο πατερας μου αλλα 60€ στο Astra ,συνολο 130€
Ο βενζινας ηταν με ενα χαμογελο ως τα αυτια και μου εκανε δωρο ηλιοπροστασια και ρακετες για την παραλιαΥ.Γ
Γεμισα και ενα μπιτονι με 25€ και επειδη ο λυκος στην αναμπουμπουλα χαίρεται οταν τελειώσουν τα αποθεματα οποιος ενδιαφέρετε θα την πουλαω 3€ -
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Απο μεθαύριο δέχομαι παραγγελίες για το πόσα λιτρα θελει ο καθένας απο το ΕΚΟ στη Κουλατα Βουλγαριας!καντε κ ενα χαμάμ στο αγκιστρο να χαλαρώσετε για την επιστροφή
Πέρ απο την πλάκα φίλε GeorgT μήπως ξέρεις πόσα λέβα έχει το λίτρο τώρα εκεί;
Γιατί την κυριακή μάλλον με βλέπω πουρνό πουρνό να πηγαίνω να γεμίζω.... -
Κλεισθενους-Γερακα παιδια..Μεχρι τις 17.00 ολοι ηταν ανοιχτοι με τεραστιες ουρες..Μιση ωρα η αναμονη..
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Απο μεθαύριο δέχομαι παραγγελίες για το πόσα λιτρα θελει ο καθένας απο το ΕΚΟ στη Κουλατα Βουλγαριας!
καντε κ ενα χαμάμ στο αγκιστρο να χαλαρώσετε για την επιστροφή
Πέρ απο την πλάκα φίλε GeorgT μήπως ξέρεις πόσα λέβα έχει το λίτρο τώρα εκεί;
Γιατί την κυριακή μάλλον με βλέπω πουρνό πουρνό να πηγαίνω να γεμίζω....1,09€ ειναι αυτη την στιγμη
-
Πολύ εύκολα εγώ βρήκα το βενζιν-Άδικο με τα 118 οκτάνια...!
Γέμισα με 88euro!...! Τσάμπα πράμα...Τυχαίο; Μπα όχι... Το είχα δει στη τηλεόραση πρώτα...
-
βαλε Ελληνα βενζίνα, και στα παπουτσια βαλε
Βενζίνη ώρα μηδέν!