-
Οι ΗΠΑ είναι η μοναδική υπερδύναμη στο κόσμο.
Deal with it.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Οι ΗΠΑ είναι η μοναδική υπερδύναμη στο κόσμο.Deal with it.
Πες τα αβάνα-man!!! Πες τα!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σιγά μωρέ που μου θιχτήκανε ο Μπίλλυ ο Σαξοφωνέ και η φακλάνα η Ωλμπράιτ... Που μαλακία είχαν κάνει οι Σέρβοι και τη γλιτώσανε τη φάλαινα απ'τα χέρια των Ναζί! Μαζί με τους άλλους ομόθρησκούς της έπρεπε ν' αφήσουν να τη ρίξουν στο καμίνι!
Σοβαρολογεις ;
ΑΠΟΛΥΤΑ. Αν ήξεραν τι θα τους έκανε μετά, θα την παρέδιδαν στους κολλητούς των βρωμοναζήδων, τους Κροάτες Ουστάσι (των οποίων αρχηγός ήταν μέχρι που τα κακάρωσε ένας ΚΟΛΛΗΤΟΣ της Ωλμπράιτ, με το όνομα ΦΡΑΝΙΟ ΤΟΥΤΖΜΑΝ). Για ξεσκονίστε λίγο την Ιστορία και δείτε ποιος είχε συνεργαστεί με τον Χίτλερ προτού ορμήξετε χωρίς να ξέρετε τι λέτε και γιατί το λέτε!
Η Ωλμπράιτ είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα του 'ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ'. Τη σώσανε απ'τα νύχια των ναζήδων οι Σέρβοι (που πήγαιναν να τη σκοτώσουν για τους γνωστούς ρατσιστικούς λόγους) κι αυτή τους ξεπλήρωσε καταστρέφοντας τη χώρα τους και στιγματίζοντας τους ως 'φασίστες', 'ρατσιστές', 'εγκληματίες' κλπ. Αν είμαστε τόσο ηλίθιοι ώστε να τα ξεχνάμε όλα αυτά, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
-
Δηλαδή έπρεπε να ξέρουν οι Σέρβοι μισό αιώνα πριν, τι κακό θα τους έκανε η Ωλμπράιτ και η κάθε Ωλμπράιτ, και να την 'δώσουν' στους Ναζί για σαπούνι... μάλιστα!
-
Όχι, δε μπορούσαν να το μαντέψουν... Αλλά ΕΚΕΙΝΗ έπρεπε να το θυμάται σε ποιους 'κακούς' χρωστάει την άχρηστη (από κάθε άποψη) ζωούλα της.
-
Από οσα λετε (στην ερωτηση μου για την βενζινη) μαλλον στα υψη θα φτασει. Και το χειροτερο ειναι πως μπορει να γινει και πολεμος. Επίσης καταφέρατε και με ΄βαλατε σε σκεψεις του στυλ γιατι ο παλιοεβραιος (χρυσοχοος, βιομηχανος, εμπορος οπλων, κτλ) κι οχι εγω (μπακαλης, μαναβης, δημοσιος υπαλληλος, ιδιωτικος υπαλληλος, συνταξιουχος του κερατα)? Γιατι το αμερικανακι να αγαπαει πιο πολυ αυτον μπαμπα;;;;;
Ψυχοπλακωθηκα! δεν ρωταω ξανα. Ρε ειμαστε η τελευταια τρυπα στο μαμημενο ζωναρι ξυπνηστε!!!!!!!! Εγω απλα να πεσει η βενζινη στα 67-68 θελω... Ααααχ, τι ωραια που ηταν η βενζινουλα μας εκει κατω... Ααααχ βενζινουλα... 67-67,5-68,2... Τι ωραια νουμερακια! -
Η ΕΕ έχει αρχίσει να μου τη δίνει τώρα τελευταία...
Υποτίθεται ότι η Ελλάδα έχει λίγους φόρους στα καύσιμα και η ΕΕ μας επιβάλλει (ως το 2008-9 νομίζω) να τους αυξήσουμε στα δικά της επίπεδα!!Αντί να τους μειώσει αυτή (που είναι και το σωστό)...να γίνουμε εμείς σαν τα μούτρα της (με τα μισά λεφτά )...
-
Εν μερη, εχεις δικιο. Δεν νομιζω ομως πως θα χαλουσε κανεναν στην Ευρωπη αν οι μισθοι ήταν στα ίδια επιπεδα με αυτους! Για κοιτα λιγο και απο την μερια μας! ΜΕ τα ξεφτερια που μπλεξαμε...
-
Μήπως να μάθουμε (ή να ποστάρουμε κάπου) και συστημένα πρατήρια;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μήπως να μάθουμε (ή να ποστάρουμε κάπου) και συστημένα πρατήρια;Καθολου ασχημη ιδεα. Αλλα να ειμαστε απολυτα σιγουροι για το τι προτεινουμε!
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Η ΕΕ έχει αρχίσει να μου τη δίνει τώρα τελευταία...
Υποτίθεται ότι η Ελλάδα έχει λίγους φόρους στα καύσιμα και η ΕΕ μας επιβάλλει (ως το 2008-9 νομίζω) να τους αυξήσουμε στα δικά της επίπεδα!!Αντί να τους μειώσει αυτή (που είναι και το σωστό)...να γίνουμε εμείς σαν τα μούτρα της (με τα μισά λεφτά )...
H μιση ντροπη ειναι δικη μας,γιατι οι κυβερνησεις μας επιλεγουν οπου τους συμφέρει να εναρμονιστούν με την ΕΕ.Αν τους ζητησεις να εναρμονιστουν οσον αφορα τελωνεία-δασμους για αυτοκινητα,στην απελευθερωση της αγορας στην ενεργεια,ειτε κανουν το κορόιδο είτε εφευρίσκουν απιστευτα νομικά τεχνάσματα.
-
Ας τοποθετούνται όσοι χρησιμοποιούν ένα πρατήριο για τον ανεφοδιασμό τους. Εγώ για παράδειγμα, βάζω από πολλά διαφορετικά οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για κάποιο συγκεκριμένο.
Δεν ανοίγει κάποιος το θέμα, μαζί με τις προτάσεις του;
-
Με βάζει σε σκέψεις η εμμονή μερικών κραχτών κατά της αμερικής.
Τι κερδίσαμε τόσο καιρό που τους κράζαμε; ΤΙΠΟΤΑ, απεναντίας χάσαμε.
Τι κερδίσανε οι γειτονικοί λαοί που δεν τους δυσαρεστούν;ΠΟΛΛΑ.
Ή μήπως έχετε την αφελέστατη εντύπωση οτι είμαστε ο εξυπνότερος λαός και βλέπουμε περισσότερα πράγματα από τους άλλους ;
Αν συνεχίσουμε με τα ίδια μυαλά θα υποφέρουμε πολύ. -
Καλά αυτό τώρα που κολλάει μου λες;
Λες να εξαναγκάζει η Αμερική την κυβέρνηση μας να αυξήσει τους φόρους στα καύσιμα για να μας τιμωρήσει που δεν την γλείφουμε; Άσε δηλαδή που την γλείφουμε.
-
Πρόσφατη έρευνα για τις τιμές των καυσίμων προ φόρων, έδειξε ότι η φθηνότερη τιμή της αμόλυβδης ήταν στην Αγγλία με 0.33€, την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα ήταν στο 0.45€. Σημειώνω ότι η τρέχουσα τιμή της αμόλυβδης (μόνο αυτή την βενζίνη έχουν εξάλλου) στην Αγγλία είναι από 1.10€ έως 1.20€. Από τις τιμές του υπουργείου μπορείτε να δείτε τις διαφορές. Υπάρχει και λίστα με τα φτηνότερα βενζινάδικα ΕΔΩ
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Με βάζει σε σκέψεις η εμμονή μερικών κραχτών κατά της αμερικής.
Τι κερδίσαμε τόσο καιρό που τους κράζαμε; ΤΙΠΟΤΑ, απεναντίας χάσαμε.
Τι κερδίσανε οι γειτονικοί λαοί που δεν τους δυσαρεστούν;ΠΟΛΛΑ.
Ή μήπως έχετε την αφελέστατη εντύπωση οτι είμαστε ο εξυπνότερος λαός και βλέπουμε περισσότερα πράγματα από τους άλλους ;
Αν συνεχίσουμε με τα ίδια μυαλά θα υποφέρουμε πολύ.Πολύ σωστός. Έχω τις ίδιες ακριβώς απόψεις
-
Δείτε την πορεία της βενζίνης στην χώρα μας...
-
[
Η Ωλμπράιτ είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα του 'ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ'. Τη σώσανε απ'τα νύχια των ναζήδων οι Σέρβοι (που πήγαιναν να τη σκοτώσουν για τους γνωστούς ρατσιστικούς λόγους) κι αυτή τους ξεπλήρωσε καταστρέφοντας τη χώρα τους και στιγματίζοντας τους ως 'φασίστες', 'ρατσιστές', 'εγκληματίες' κλπ. Αν είμαστε τόσο ηλίθιοι ώστε να τα ξεχνάμε όλα αυτά, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.[/quote] den eine mono h olbrait .h axaristia xaraxtirizi genika tous evreous opou kai nane. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Αυτή είναι η εικόνα που εμείς βλέπουμε για τον εαυτό μας δυστυχώς και δεν έχει καμία σημασία για την εξυπηρέτηση των Αμερικανικών συμφερόντων στην περιοχή μας.
Όσο για το Ισραήλ δεν είμαστε τόσο ίδιοι. Δεν έχει σχέση πόσοι αποτελούν μια μειονότητα ή πόσους γιατρούς έχει αλλά πόσο οικονομικά και πολιτικά ισχυρή είναι. Φαντάζεσαι τι παράπονα θα πρέπει να είχαν οι Κουβανοί από τη μειονότητα τους.oi elhnes tis amerikhs h proth genia eine akoma piatades sthn sunidish kai blaxoi eno h defterh genia oi perisoteroi eine genitsaroi. h xora tous eine h amerikh oxi h ellada.oi pio poloi ellhnoamerikanoi psifisane ton mboussth
-
Δημιούργησα το θέμα αυτό για να μοιραστώ με όποιον έχει την επιθυμία να εντοπίζουμε τα φθηνότερα πρατήρια βενζινης στην περιοχή μας.
Γνωρίζοντας την κατάσταση ακρίβειας που επικρατεί στην τιμή πετρελαίου σε όλο τον κόσμο και την επερχόμενη αύξηση του (καθώς από ότι καταλαβαίνω αυτή η κατάσταση θα διαιωνιστεί) θεωρώ ότι είναι υποχρέωση του έλληνα καταναλωτή καυσίμων να ψάχνει τις καλύτερες τιμές σε συνάρτηση με την ποιότητα φυσικά.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να εισάγει 2 τιμές βενζίνης από πρατήρια της περιοχής του την εβδομάδα.
Η προσπάθεια ήδη έχει αρχίσει και έχει αρκετούς εθελοντές.
Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε μια τέτοια προσπάθεια μπορούν να μου απαντήσουν.Αυτά και ζητώ συγνώμη αν το θέμα εμφανίστηκε ως διαφήμιση.
Βενζίνη ώρα μηδέν!