-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
1,8€/l η 100αρα στη Γαλατσίου...Ποιος μλκς βάζει εκεί;;
Στη ΒΡ? Αυτο αναρωτιεμαι και εγω! Ανεβηκες στα μερη μου??? Διπλα μενω Και απο την Πεμπτη (αυριο) παμε αισιως στο 1,50€ στρογγυλο στρογγυλο Θα ριξω το τελευταιο 'φθηνο' φουλαρισμα λογω ταξιδιου. Στο χωριο τι τιμες θα αντικρυσω
-
1,8€/l η 100αρα στη Γαλατσίου...Ποιος μλκς βάζει εκεί;;
μαλλον θα προσφερει και π.......πα
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
1,8€/l η 100αρα στη Γαλατσίου...
Ποιος μλκς βάζει εκεί;;
μαλλον θα προσφερει και π.......πα
Δεν προσφερει αν και δεν εχω πατησει ποτε σε αυτον τα βλεπω
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ποιος μλκς βάζει εκεί;;
Στη ΒΡ? Αυτο αναρωτιεμαι και εγω! Ανεβηκες στα μερη μου??? Διπλα μενω Και απο την Πεμπτη (αυριο) παμε αισιως στο 1,50€ στρογγυλο στρογγυλο Θα ριξω το τελευταιο 'φθηνο' φουλαρισμα λογω ταξιδιου. Στο χωριο τι τιμες θα αντικρυσω
κάθε μέρα περνάω...
Λίγο πιο κάτω μένω ... -
Ποιος μλκς βάζει εκεί;;
κάθε μέρα περνάω...
Λίγο πιο κάτω μένω ...Γειτονας? Διπλα απο το δημαρχειο μενω.
-
Καλό μήνα!Απο σήμερα αφήνουμε το αμάξι στην άκρη και παίρνουμε πατίνι Είμαι περίεργος να δώ πόσο θα έχει ανέβει στο πρατήριο της γειτονιάς μου (που μέχρι τώρα έβαζα με 1.439)...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Στη Θεσσαλονικη, Αλκαμενους 17, βρισκω βενζινη με 1,439€
Τους τελευταιους μηνες ειναι σταθερα ο φθηνοτερος (τουλαχιστον στο gasprice), εβγαλε και ταμπελα στο πρατηριο 'Ο φθηνοτερος στη Θεσσαλονικη'.Σε ποσοτητα δε κλεβει, τεσταρισμενο 2-3 φορες.
Σε ποιοτητα δεν ξερω, παντως το Punto δεν παρουσιασε κατι.
Δεν υπαρχει μεχρι στιγμης καποια καταγγελια για νοθεια κτλ.Απο που βγαζει κερδος ρε παιδια? Πλυσιματα και λαδια?
Υπαρχει αραγε φθηνοτερος?Υ.Γ
Σα διαφημιση φαινεται, ξερω.Επισης:
Η Shell 'δινει' μαγαζια...
Συμφερει το να γινεις πρατηριουχος? Απο οσο γνωριζω το κερδος ειναι περιπου 0,05-0,055€.Και εγω το τελευταιο 2μηνο βαζω απο εκει και δεν εχω παρατηρησει κατι αρνητικο. Πραγματι ειναι αξιοπεριεργο πως μεσα στη πολη εχει τοσο χαμηλες τιμες (ακομα και το πλυσιμο ειναι φθηνο 10ε μεσα-εξω στο χερι).
-
Σε πρατήριο που το απόγευμα έβαλα με 1,46 πριν λίγο που πέρασα είχε βάλει την τιμή στο 1,49.
-
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Καταγγελία για πρατήριο AVINαπο την στιγμη που υπαρχει ατιμωρησια και μη εφαρμογη των νομων ο καθε λοποδυτης θα κανει οτι θελει , αν απο την αρχη τον σφραγιζανε για 3-4 μηνες και ετρωγε 5-6 χιλιαρικα προστιμο το οποιο θα το πληρωνε αμεσα αλλιως θα εκανε στην ψυρρου την επομενη φορα ουτε που θα το σκεφτοταν
-
μα τι συκοφαντιες ειναι αυτες? αφου δε γινεται να πειραξεις τις αντλιες με βαση διαβεβαιωσεις επαγγελματιων του χωρου
-
- 2 - 3 λεπτάκια πάνω από σήμερα?
Τί ωραία
-
Ναι άλλος 2 άλλος 3 λεπτά επάνω!
Υπολογίζω ότι γλύτωσα πάνω από ένα ολόκληρο ευρώ λοιπόν βάζοντας 55 λίτρα χθες! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μα τι συκοφαντιες ειναι αυτες? αφου δε γινεται να πειραξεις τις αντλιες με βαση διαβεβαιωσεις επαγγελματιων του χωρουΠοιος σου διαβεβαιωσε κατι τετοιο?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τί ωραία
+2 λεπτά στους φόρους σημαίνει 20-30 λεπτά αύξηση στην 'ελεύθερη αγορά' των βενζινάδικων.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τί ωραία
+2 λεπτά στους φόρους σημαίνει 20-30 λεπτά αύξηση στην 'ελεύθερη αγορά' των βενζινάδικων.
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
μα τι συκοφαντιες ειναι αυτες? αφου δε γινεται να πειραξεις τις αντλιες με βαση διαβεβαιωσεις επαγγελματιων του χωρου
Ποιος σου διαβεβαιωσε κατι τετοιο?
οσες φορες εχουν εκφραστει παραπονα για συναδελφους σου (εστω και αν ειναι μονο υπονοιες για νοθεια ή πειραγμενες αντλιες) πρωτος και καλυτερος βγαινεις να τους υπερασπιστεις λες και προκειται για το δικο σου μαγαζι και προσπαθεις να παρουσιασεις τα πραγματα ομορφα και αγγελικα πλασμενα, λες και δε βλεπουμε απο πρωτο χερι τι γινεται γυρω μας
αν εισαι σωστος επαγγελματιας που με θεμιτα και μονο μεσα προσπαθεις να βγαλεις κερδος πρωτος και καλυτερος θα επρεπε να τσεκουρωνεις τα τοσα λαμογια που υπαρχουν τριγυρω (και ειναι παρα πολλα )
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Καταγγελία για πρατήριο AVINΚαλός κι αυτός/αυτή που το έγραψε. Κλαίγεται σε ένα ανώνυμο offshore blog αντί να κάνει καταγγελία...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Καλός κι αυτός/αυτή που το έγραψε. Κλαίγεται σε ένα ανώνυμο offshore blog αντί να κάνει καταγγελία...
Μπορεί να έκανε και καταγγελία, αλλά να σου πω την αλήθεια στο troktiko το βλέπει και ο πολύς κόσμος. Εγώ για παράδειγμα, δεν θα βάλω ποτέ βενζίνη στο AVIN της Π.Ράλλη 105 που έκλεβαν 8 αντλίες και ανεβάζει τιμές στο έτσι.
-
Ο αναγνώστης μπορεί να είναι το απέναντι πρατήριο αλλά νταξ, το διαβάζει πολύς κόσμος το τρωκτικό
Βενζίνη ώρα μηδέν!